Bromfietser overleden na aanrijding in Nickerie

10
Bromfietser overleden na aanrijding in Nickerie

Opnieuw is er in Suriname een bromfietser om het leven gekomen. Dit gebeurde vandaag bij een aanrijding in het rijstdistrict Nickerie. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeval rond 18.30u plaats vond tussen de bromfietser en een personenwagen aan de Fredericiweg.

De auto kwam vanuit Paradise en ging richting Nieuw-Nickerie toen de bestuurder in een bocht de controle over het stuur verloren zou hebben. Het voertuig begon volgens een ooggetuige te tollen en zou de bromfietser die dezelfde richting opging hard hebben geraakt.

De bromfietser vloog van z’n vervoersmiddel en kwam in de berm terecht. Hij zou het leven ter plekke hebben gelaten.

Het slachtoffer is de 11e verkeersdode in Suriname tot nu toe dit jaar. Het valt op dat de meeste verkeersdoden die dit jaar gevallen zijn bromfietsers zijn.


10 REACTIES

 1. Kan iemand mij vertellen of het moeilijk is om je rijbewijs in Suriname te halen. Is de les opbouw etc vergelijkbaar met vb Nederland ?
  gemodereerd

 2. @ Koos
  Nee in Su is het wat moeilijker, maar met steek penningen haal je het makkelijk. Vandaar alle ellende op de weg, met een krat bier en een paar doksen ben je er ! En bovendien rijden ze daar makkelijk onder invloed, ik ken zelfs agenten die onder invloed rijden.

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 3. Nee natuurlijk is dat niet vergelijkbaar Koos. Dat zou je toch wel kunnen bedenken of weten lijkt mij. Wat een vergelijking ook weer. Alsof je een appel en een peer of (niet verkeerd bedoelt) een schaap met een koe vergelijkt.

  Maar wat een verschrikkelijk nieuws is dit weer zeg. Weer iemands zoon om het leven gebracht door toedoen van een andere verkeersdeelnemer šŸ˜¢ Heel veel sterkte toegewenst aan familie en nabestaanden van het slachtoffer!


  Maak melding

 4. Voor degene die het niet weten dit noemen we een verkeers ongeluk shit happens en niet alleen in Suriname.
  gemodereerd

 5. Alweer de zoveelste…
  Moet wel opmerken dat er in de avonduren zowel fietsers als bromfietsers vaak ZONDER die MPP lichten rijden. Dus zijn ze in de avonduren zeer slecht te zien, ze roepen fedi zo wel erg makkelijk over zich af.

  De jeugdige fietsers en vooral bromfietsers zijn zeer gevaarlijk bezig met al dat racen en allerlei krimassen en stunts die ze uitvoeren op de weg.

  De bromfietsers die zich wel netjes aan de snelheid en regels houden die moeten ook oppassen. Los van dat vele wegen smal zijn, rijden vele automobilisten ook net grote MPPs…


  Maak melding

 6. Ik ben momenteel in Suriname en er wordt extreem hard gereden.

  Ik zag deze slachtoffer liggen vond het heel erg. Niemand leert hiervan ook de OM moet harder optreden. Zolang de straffen niet hoog genoeg zijn zal dit niet helpen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.