dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBij verkeersongeval overleden motoragent wordt woensdag begraven

Bij verkeersongeval overleden motoragent wordt woensdag begraven

-

Does Travel - naar Suriname

De 28-jarige politieambtenaar Donovan Kartowardi, die in de avond van zaterdag 22 februari bij een verkeersongeval kwam te overlijden, wordt woensdag 26 februari 2020 begraven. Dat heeft het Korps Politie Suriname bekend gemaakt.

De begrafenis vindt plaats op de openbare begraafplaats te Calcutta in het district Saramacca. Gelegenheid tot het nemen van afscheid is op woensdag 26 februari vanaf 10.00u s’morgens tot 15.00u ten huize van de familie Kartowardi aan de Catharina Sophiastraat nummer 36 Saramacca.

Kartowardi kwam om het leven, kort na een aanrijding op de Oost-West verbinding, ter hoogte van kilometer 54 te Freyburg in het Surinaamse district Saramacca. Hij kwam in botsing met een auto toen hij op z’n dienst motorfiets reed:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Ben benieuwd of hij met korps eer wordt begraven, rust in vrede broeder !!!

    sari tori

    Jacko.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES