Zoon (9) schiet per ongeluk op vader met windbuks

8
politie-ter-plaatse-suriname

Een 9-jarige jongen heeft gisteren in het district Wanica per ongeluk geschoten op zijn vader met een windbuks. De vader heeft een schotverwonding opgelopen aan zijn rechterschouderblad en moest medisch behandeld worden.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat vader en zoon op een perceel waren. Daar was er een windbuks aanwezig. Op een onbewaakt moment ging de zoon aan het wapen, waardoor het afging en de vader daarbij gewond raakte.

De vader spoedde zich naar de Spoedeisende Hulp in Suriname voor medische behandeling. De Surinaamse politie werd in kennis gesteld over het voorval en ging naar de plaats voor onderzoek.

Het wapen is hangende het onderzoek in beslag genomen.


8 REACTIES

 1. Spoedeisende hulp. Dan moet het een zware buks die opkortte afstand is afgevuurd. of een omgebouwde bus.
  Dit zal een les voor de vader zijn om zijn buks nooit onbeheerd achter te laten of steeds op veilig stellen. Voor die kleine man is dit ook een grote mentale dreun.


  Maak melding

 2. FINGAFUCKEN, HAHAHA! Als je aan een wapen zit te vingerneuken dan krijg je onschuldige slachtoffers. Wat vader niet weet is of het opzettelijk gefingafucked is. Voorbeeld van Welgedacht -C. Vader kapt zoon dood. Vorige week, zoon van 18 bekend moord op moeder. Nu zoon van 9 verdacht van fingafucken met een windbucks.


  Maak melding

 3. …en dan te bedenken dat iedereen een wapen in huis moet hebben om criminelen morsdood neer te schieten en je wordt zelf het slachtoffer omdat je eigen zoon je neerknalt per ongeluk…


  Maak melding

 4. Ai baja, het is zijn kleine mati. Leer je jonge kind niet met een mes te spelen dus ook niet met een geweer want re zitten kogels in die alle kanten op kan gaan en je raakt. In dit geval de vader maar had ook een willekeurig persoon kunnen zijn en had het anders kunnen aflopen.
  Het is alsof er veel ezels rond lopen of de hersenen van een vis hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.