Vakantiegangster (67) door kleinzoon gestoken bij poging beroving

39
ambulance-op-plaats-delict

Een 67-jarige Surinaams-Nederlandse vrouw, die op dit moment op vakantie is in Suriname, is afgelopen vrijdag door een kleinzoon van haar gestoken toen hij haar wilde beroven. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit rond 20.30u gebeurde aan de Martin Luther Kingweg, niet ver van de Cassialaan.

De kleinzoon had de vrouw aangeboden om haar naar familie te brengen met de auto. Na een poos te hebben gereden zou hij even uit de auto zijn gestapt om te gaan plassen. Op dat moment voelde de vrouw plotseling dat ze gewurgd werd en dat de kleinzoon om geld vroeg.

De vrouw begon tegen te stribbelen en probeerde de auto uit te komen. Dit lukte en ze werd daarbij door de kleinzoon in haar been gestoken met een mes. Medeweggebruikers die dit zagen gebeuren schoten de vrouw te hulp en waarschuwden de politie.

Die kon de kleinzoon ter plekke aanhouden. Door de steekwond bloedde de vrouw hevig en werd ze met de ambulance naar de Spoed Eisende Hulp vervoerd. De aangehouden kleinzoon verklaarde tegenover de politie dat hij er zelf niets mee te maken, maar dat drie mannen hen probeerden te beroven.

Volgens de Surinaamse krant Times of Suriname, ging het om een kleinzoon van een zus van het slachtoffer. De vrouw zou met een sjaal zijn gewurgd, aldus de krant.

39 REACTIES

 1. Het lijkt er steeds meer op, dat de samenleving na 10 jaar paars wanbeleid, behoorlijk ontspoord is.
  gemodereerd

 2. Wat een zieke geest. Deze randdebiel was van plan zijn oma te vermoorden.
  Hebben ze iedereen bij LPI de straat opgegooid?
  Levenslang en niet vervroegd vrijlaten.


  Maak melding

 3. Triest, het is niet de eerste keer dat dit mensen overkomt die op hun oude dag willen genieten van hun vakantie. vaker dan voorheen. Foto van de dader publiekelijk tonen en hang de dader{s) op!!


  Maak melding

 4. Het is duidelijk te zien dat in de meer dan 9,5 jaar dat bouta/ndp aan de macht is de verloedering v.h. surinaams volk steeds ergere vormen heeft aangenomen.
  SU heeft een president nodig die het goede voorbeeld geeft. De huidige kan dat niet.


  Maak melding

 5. Voorbeelden van leidende oelewaaiers zat om ze te volgen. Easy money, easy go. Miljarden van land en volk verduisterd, geen grietjebie die er naar fluit, laatstaan een TwaTwa. Dus, jongens en meisjes volg aub het voorbeeld van jullie lijder, ga moorden, roven, je eigen moeders en zussen verkrachten, je lma, tante, oom, neef beroven en zegen : ” A no Mi, Neks no Fout, egte egte deng mang no mang sroto mie en zing tralala, als blijkt dat je schuldig bevonden wordt aan moord, roof en drugstransporten. Geef de schuld aan Nederland en nederlanders, pak ze ook al is ze je moeder.


  Maak melding

 6. Oma wist niet dat zij in een roversorganisatie aan de Surinamerivier was terechtgekomen…. Haar kleinzoon.. heeft haar ernstig toegetakeld.. . ja, het kon veel erger zijn afgelopen…


  Maak melding

 7. Die lieve Oma rook zeker nog naae Euro’s? Haar fout!! Ze had SRD parfum moeten opspuiten!! I❤️🇸🇷
  gemodereerd

 8. Het geestelijk en moraal verval van het volk dat jarenlang bekend heeft gestaan als gastvrij en geweldloos. Kijk wat 40 jaar onafhankelijkheid veroorzaakt heeft. Kijk wat jr krijgt als een land door een zwarte dictator geleid wordt. Overal ka kasani en rommel, geen eenheid, geen welvaart, geen saamhorigheid en het volk dat in grote angst leeft. Nou laten de Fransen aub zo snel mogelijk ingrijpen zeg!
  gemodereerd

 9. Hebzucht is de drijfveer. Zijn Oma genadeloos neersteken om geld. Een teken dat geld van de duivel is. De duivel komt het halen wanneer je het niet gewoon wil afstaan schromen zij er niet voor geweld te gebruiken. Hoop dat deze oma spoedig hersteld en teruggaat naar Holland. Dit is geen leuke ervaring. Je eigen vlees en bloed.
  Laten de andere toeristen wegblijven. Eigen volk is niet veilig. Deze snotneus moet de bak in. Heb geen medelijden met hem


  Maak melding

 10. Jongeman, je moest eens weten hoe ik naar mijn grootouders verlang. Die zijn er niet meer. Jij kan jezelf nog gelukkig prijzen dat je ze nog hebt. Ik zou de mijne koesteren en niet beroven. Overigens heb ik ook geleerd dat je respect voor ouderen moet hebben. Dat is bij jou duidelijk afwezig. Ik heb het idee dat ik in een andere Suriname ben geboren en getogen. Deze Suriname is duidelijk niet mijn Suriname.


  Maak melding

 11. Hebzucht. Hij rookt vast en weet dat oma (mai) euro heeft.
  By the way de vrouw mag gierig zijn, is haar geld
  gemodereerd

 12. Wat een verziekt land, normen en waarden, respect en mededogen, zijn allemaal verdwenen. Hebben we dit aan onze president te danken die daar het “goede” voorbeeld voor heeft gegeven? Hij heeft per slot van rekening het sein gegeven dat je zonder pardon ook, en zelfs de mensen die je na staan,mag vermoorden,bedriegen en bestelen, als je maar denkt er zelf beter van te worden.
  Gaat iedereen zich nu spiegelen aan de ons zeer bekende moordenaar, en bedrieger?
  Hoe ZIEK😡😈


  Maak melding

 13. Grappen maken hier over vind ik misselijkmakend, een kleinzoon hoe ontspoor moet je zijn om dit te doen en nog liegen ook. Waar zijn de normen en waarden en het respect gebleven.
  Zoon vergiftig moeder en heeft beraamd om vader te vermoorden en zijn helper die weigerde dat te doen wordt maar even dood geschoten.
  Ai baja, je geeft je kind wat vrijheid, ziet ze als je beste mati en ze nemen niet een vinger maar 10 vingers en je tenen erbij en kan je dit terug draaien ??? nee, want het is zoek in de meeste familie. De vraag is hoe lost je dit op!!!!!!!!


  Maak melding

 14. China ( wuhan ) heeft de Corona virus, en Su de rooft en moord virus. deze virus is net zo dodelijk als de Corona virus ! Stelen en roven is niet goed, maar om je eigen oma te gaan beroven is helemaal van de zotte, de strafkamp ermee. Maar de goedkoopste manier is ophangen cq achter een rijdende auto slepen ! Zo dient men te handelen met deze soort dagoe´s ongeacht zijn / haar leeftijd.

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 15. De oplossing ligt in de handen van ja ja Sheriff. Deze bijnaam heeft de heer C. SANTHOKI van de nu wettig en overtuigd bewezen moordenaar gekregen. Laat Chan aan de macht komen en deze kumakousie’s achter slot en grendel plaatsen en beginnen met het schoonvegen van de ambtenarij, al mislukkelingen die op sleutelposities geplaatst en niks presteren naar huis te sturen, de gratis bezoldiging van de 48 geresuffelde mini-sters en van de vele onder-en directeuren in te trekken. Een krachtig en zakelijk bestuur voor alle overheidsorganen te plaatsen, de belastingdienst recht te trekken en het onderwijssysteem als secundaire opvoedingsinstituut nieuw en eerlijk leven in te blazen. Werkgelegenheid creëren en de productiesector als landbouwsector een tastbare boost te geven. Werken aan een meanstream door maatschappelijle organisaties in de basis te laten opereren en alle instellingen die zich bezighouden met maatschappelijke problemen lzngs controleerbare protocollen te laten functioneren. Dit geldt ook voor alle overheidsorganen. Discipline, respect, betrouwbaarheid, tranparantie en een correcte bejegening moeten de nieuwe toverwoorden zinn dan neks no fout, a no mi en egte egte deng mang no m asng sroto mie. Srot a mpp mang lek eerste zodat a bigi bek fu a fufuru en moordenaar desie ai tap voorgoed.


  Maak melding

 16. Kom naar Nederland en zie hier het wetteloze gedrag van de jongeren tegen de ouderen. Van mishandelen, diefstal, beroving en verkrachting ook van familieleden gebeurt allemaal in het zogenaamde paradijselijke Nederland. Suriname is niets met wat er in dit zogenaamde paradijselijke Nederland gebeurt. ALLEEN DE RANDDEBIELEN HIEROP WATERKANT DOEN ALSOF ZE DIT NIET WETEN. WAT EEN LAMLULLEN ALLEMAAL.
  gemodereerd

 17. Als deze beesten worden Mishandeld tijdens hun verhoor dan komen sommigen het voor ze opnemen.
  Als hij mijn zoon was zou ik hem uit mijn leven verbannen.


  Maak melding

 18. Die jongen is goed ziek, dat is een feit. Rechter mag bepalen wat voor straf hij verdient.
  Mensen die hele barbaarse lijfstraffen(in het openbaar) opsommen, zijn ook ziek in hun hoofd. Die moeten echt langs een psychiater om na te gaan hoe ze zulke gedachten kunnen hebben!!


  Maak melding

 19. De mens heeft van nature de drang tot overleven.
  Daarmee verschilt de mens niets van de dieren.

  Daarnaast zien we dat de mens, vanwege de overlevingsdrang, graag datgene doet waarvan zij op korte termijn gelukkig denkt te worden.

  Vanwege die zelfde overlevingsdrang worden velen niet opgevoed met het lange-termijn-denken.

  Zeker nu Suriname in staat van een financieel-economische crisis verkeert, is de overlevingsdrang steeds groter geworden en steeds verder aan het groeien.

  Genoegen nemen met het beste heeft plaats gemaakt voor genoegen nemen met het meeste.

  Dergelijke handelingen moeten ons niet verbazen, zolang de denkwijze en mentaliteit niet veranderen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.