NPS misnoegd over de wijze waarop de NDP met haar vlaggen omgaat

30
NPS misnoegd over de wijze waarop de NDP met haar vlaggen omgaat

De Nationale Partij Suriname (NPS) is niet te spreken over de onsportieve en onmaatschappelijke manier waarop de Nationale Democratische Partij (NDP), steeds weer omgaat met vlaggen van de NPS.

Zo was afgelopen week in onderstaand filmpje duidelijk te zien, dat een dame onder druk van een NDP-propagandist, hortend en stotend antwoord moest geven over de NPS vlag die bij haar thuis geplaatst is.

Er wordt daarbij verder niet geschroomd om onwaarheden te verkondigen; dat de vlag geplaatst zou zijn met de belofte dat de NPS zal voorzien in werk- en woongelegenheid voor haar.

Deze uitspraak is zeer verwerpelijk omdat de NPS zich niet leent voor dit soort vormen van politiek. De partij is faliekant tegen een beleid waar mensen gebrainwashed en/of monddood worden gemaakt, aldus de NPS zondag in een verklaring.

https://m.youtube.com/watch?v=VjQIHQ8BXUw&feature=youtu.be

“Ook wordt er niet geschroomd om filmpjes te maken waarbij te zien is dat personen worden aangezet tot toneelopvoering, waar ze de schijn op na houden dat er tegen hun wil vlaggen op hun adressen zijn geplaatst” aldus de partij. Dat bleek ook vorige week toen beweerd werd dat dat NPS vlaggen zonder toestemming waren geplaatst, terwijl die vlaggen wel met toestemming van de eigenaar waren geplaatst.

De NPS geeft verder aan dat zij niet langer geteisterd wenst te worden door personen uit het NDP kamp en doet een dringend doch beleefd verzoek aan de NDP om wederzijds respect voor elkaar tonen.

Hier ook een filmpje waarin NDP’ers aan de vlag van de NPS komen:

30 REACTIES

 1. De NDP-ers stonden ook te juichen toen v Trikt en Hoefdraad de grootste bankroof uit de Surinaamse geschiedenis hadden gepleegd. Kenmerkt hoe dom het paarse volk is. De NDP heeft het land tot op het bot uitgekleed en vernietigd.


  Maak melding

 2. Nu het heet heet wordt onder hun voeten, laat het NDP-volk haar ware aard zien. Zo is de mentaliteit van de NDP-er.

  Discussieren met deze mensen heeft geen zin.
  Daarom, laat ze die vlag plaatsen en zodra ze weg zijn haal je die vlag weer weg.

  Aan de mensen die spijt hebben ooit lid geworden te zijn van de NDP:
  zeg gewoon je lidmaatschap op !
  Meer dan 80 % is ontevreden met de NDP dus je staat niet alleen !

  Samen voor een beter Suriname.

  Wi no sa frede ! Krakti !


  Maak melding

 3. Oom Bert, zodra een doos van Jos Steeman Shipping arriveert zijn de paarse bermratten zo blij als een klein kind. Dit noemen ze ontwikkeling. Alles wat de NDP aanraakt is gedoemd om te mislukken.


  Maak melding

 4. Zich met wat gecompliceerdere issues bezighouden lukt deze simpele geesten niet. Dus dan maar gewoon buurtjes pesten als uiting van simpel volksvermaak.
  gemodereerd

 5. Paars vecht een persoonlijke vete met Groen uit. Dit om redenen dat de groene overlopers naar huis terugkomen. Hopelijk zal dat ook te merken zijn op 25 mei. Kijken hoeveel van het paarse domme volk v vandaag laat opzwepen door drinkenmansspeech. Wordt het een verwijt en scheldkanonnade richt Groen en Orange of wordt het een laatste Tralala optreden met al de japjapies en kiskisies die paars met het gestolen geld maandelijks onderhoud. Paars heeft van politiek een loyaliteitsprobleem gemaakt, een verticale loyaliteitsprobleem. Dit probleem zie je niet bij Oranje noch bij Groen. Weg met dw moordenaar, weg met dat paarse kankergezwel.


  Maak melding

 6. Echt een KAKERLAK mentaliteit, onfatsoen, onbeschoft, zien doen, laat doen. Precies zo was het ook op 25februari1980, alleen nu zonder geweren.
  Echt een ongemanierde beesten zijn deze gasten.
  Gewoon in mi djarie kong taigie mi sang mi mus du? Ie ne law!!!!! If a Beng deh mi, mi yagi mars lek wang dagu, yong!!!!
  Liever kom ik met mijn zuur verdiende geld aan weinig middelen, dan met gestolen geld met zoveel spullen thuis!!!!!
  Echt gewetenloos en principeloos zijn deze nationale dagu’s partij!!!!!


  Maak melding

 7. Nps is begonnen met hun vlaggen gedonder. Nu ze je hoe het gaat. Ik iemand ie voor ze werkt. Zij en dr hele familie zijn NDP
  Ze hebben de vlag gezet maar dat is ook alles.
  Ze verdiend dr geld.
  gemodereerd

 8. Dit is een van de redenen waarom blanken kleurlingen niet op een toppositie willen plaatsen. Men heeft dan de mond vol over discriminatie echter het wordt toch wel duidelijk dat van discriminatie of racisme geen sprake kan zijn ? Te veel op macht belust en te weinig hersens. Trouwens, die dikke dame wiens broek tot aan haar bilnaad afzakt, kan zich beter om haar gewicht druk maken dan om een vlaggetje. Die andere dame is wel mooi slank.
  gemodereerd

 9. Wat erg opvallend is in ons land dat alleen de gasten die heel erg donker zijn van huidskleur zich verzamelen en mensen thuis lastig vallen met hun paarse vlaggetjes. Manipuleren, intimideren en bestelen. Deze deze zwart/paarse gekleurde rioolratten zijn een ware vloek geworden in ons land. Uitroeien deze rattenplaag. Zo als Bouta de mensenrechten van het volk met zijn voeten betreedt, zo ook gaan zijn ratten ook tekeer. Schaamteloos en totaal geen fatsoen. Ze verdienen met hun gedrag een flinke schop onder hun rattenkont.


  Maak melding

 10. Nogmaals : wij Surinamers kunnen achter de witte doeken erg goed acteren. Jammer dat we die stijl moeten bekronen een DIAP. Discriminatie Intimidatie Agressie Pesterij. Genoeg professionele talenten binnen de ndp . Zo als deze paarse vette mevrouw . Dief !


  Maak melding

 11. Ik wil ze verzoeken dit niet bij mij thuis te komen uithalen ik hb mijn verstand nog steeds joe e sjie a maka toch deng e tjari deng ai go pori 👏👏👏👏👏👏
  gemodereerd

 12. De ndp doet aan blackmail.Ndp is de oorzaak van alle ellende in Suriname!
  Surinamers ,help jezelf en stem de ndp samen met bouta weg!
  Laten jullie je niet langer misbruiken door de ndp en vecht terug!


  Maak melding

 13. Die clifton Limburg op de radio met bakana tori… deh staak.. stop ding moni… Skop ding.. poesh ding mik ding fadong…. Over de brug gooien, zei hij.. Dan leren ze het, .. De familie van clifton Limburg in Nederland keurt zijn gedrag totaal af….., Hij brengt schande en schade voor de familie .,, mensen spreken ons hierop aan,, zeggen ze….


  Maak melding

 14. Deze bosvarkens zijn ongeschoold maar ze lullen met de politiek….moet niet gekker worden in Su!!!! Om een voedselpakket moeten ze dit zielig stukje toneel opvoeren!!!


  Maak melding

 15. De ndp is echt een verziekte en laag bij de grondse bende.
  Ik hoorde vanmorgen nog op het nieuws dat de arbeiders van Jarikaba onder druk worden gezet om op 24 februari op te komen dagen voor de ndp en bouta anders komt de verdere uitbetaling van hun lonen in gevaar. Die hele paarse rattenbende verdient het om v.d bosje brug afgegooid te worden.
  De azijnpissers mogen mijn reactie maar weer eens gaan censureren. I don’t care.


  Maak melding

 16. De politie moet optreden tegen dergelijke crimineeltjes. Al het beeld materiaal, liefst met herkenbare gezichten en zaken als autokentekens inleveren bij de politie en je eigen partij. Ook plaatsen op FB.
  Deze figuren moet je via “naming and shaming” hard aanpakken,
  Inplaats dat het over beleid gaat komen ze met vlaggen. Idioten. Wanbeleid, feesten en uiterlijk vertoon zonder waarde.


  Maak melding

 17. Een groot deel van de donkergekleurde NDP ers is ws laag geschoold en laag geletterd en is met een kleine geste al dik tevreden.snakkend naar aandacht en erkenning gaan ze helemaal mee in het spel van brood geld en spelen.Die paupers hebben ws niks te verliezen.Ze worden tegen beloning ingezet om andersdenkenden te intimideren,manupuleren en te treiteren.


  Maak melding

 18. Maakt niet uit. Ondanks alle intimidaties en dreigementen gaan ze op 25 mei toch niet meer op NDP stemmen.
  Als zelf de OKB voorzitter aangeeft dat met name het binnenland een zorgpunt van controle is bij de komende verkiezing.


  Maak melding

 19. Dus snap niet als je geboren en getogen, in hart en nieren een NDPer bent ga je toch niet toestaan dat iemand een andere vlag komt zetten en al zet men het dan haal je het weer weg. Zo logisch is dat.
  Net als hoe jehovas aan je deur kloppen bedank je toch ook netjes omdat je een ander geloof belijdt. Dus wie houdt wie voor de gel
  gemodereerd

 20. Voor elke vlag op je huis 100srd, geef die mensen eens ongelijk,een manier om geld te vergaren waar je verder niets voor hoeft te doen, behalve dan je ziel te verkopen. Het is toch een corrupte bende,NDP,NPS of VHP allemaal dezelfde bendes zonder enig moraal. Als je met deze poppenkast meedoet dan is het je van harte gegund om verder in deze gecreëerde ellende te leven.🥱


  Maak melding

 21. Uit een ingezonden stuk in DWT, geplaatst door Piet Sanichar en getiteld: Spanning en angst voor fraude komende verkiezingen, lees ik het volgende:

  Een veelgehoord voorbeeld is dat mensen gedwongen of onder druk gezet zullen worden om voor een bepaalde partij en/of kandidaat te stemmen. Daartegenover zal waarschijnlijk een (geldelijke) vergoeding uitgekeerd worden. De persoon in kwestie dient wel als bewijs, dat hij op een bepaalde partij en/of kandidaat heeft gestemd, kunnen aantonen middels een “stemfie”: een selfie met het ingevulde stemformulier.

  Vooral in verafgelegen kiesdistricten met enkele honderden stemgerechtigden zoals Coronie lijkt het aantrekkelijk voor dergelijke frauduleuze praktijken. Velen vinden dat door deze druk, men niet in volle vrijheid zijn/haar stem kan uitbrengen. Men vraagt zich ook af of er een wet of maatregel bestaat waarmee opgetreden kan worden tegen partijen en stemgerechtigden e.a. die geld of enig ander voordeel aanbieden, beloven of aannemen bij een stemming. Ik twijfel eraan of er enige sanctie bestaat bij bovengenoemde handelingen.

  De situatie dwingt partijen om dit angstige verwachtingspatroon serieus te nemen. Daarom dienen politieke partijen alles in het werk te stellen zelf maatregelen te nemen om de angst voor fraude enigszins te verminderen. Zo zouden politieke partijen zelf zoveel mogelijk waarnemers moeten opleiden, die op de verkiezingsdag de stembureaus kunnen bemannen. Vooral dient ook gelet te worden op de gestempelde stembiljetten en daarbij is uiteraard ook de samenstelling van de leden van een stembureau bijzonder belangrijk. Is er toch nog enige hoop op eerlijke en onvervalste verkiezingen op 25 mei aanstaande of is het naïviteit?

  Mijn reactie: Politieke partijen: let op stemhokjes met een gordijntje. In feite zou men de gordijnen moeten verbieden en kijken of mensen geen stemvies maken.

  Mensen die zich laten opkopen: vergeet een ding niet: voor SRD 100 zou ik mijn stem niet verkopen. Je verkoopt niet alleen je stem maar ook je land en volk aan waardeloze bestuurders die niet goed kunnen besturen en mocht je toch nog benaderd worden, eis dan een astronomisch bedrag. Hoog genoeg om een perceel te kopen en een huis te bouwen. Daarna wordt je toch 5 jaar vergeten en aan je lot overgelaten. Ik weet niet hoeveel dat is maar zeker srd 100.000. Dat zal deze boevenpartij leren.

  Lees meer: INGEZONDEN: Spanning en angst voor fraude komende verkiezingen – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/02/24/ingezonden-spanning-en-angst-voor-fraude-komende-verkiezingen/#ixzz6Eu8bH0h1
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.