Dode nadat auto over de kop slaat en in trens belandt

13
Dode nadat auto over de kop slaat en in trens belandt

Één persoon is zojuist rond 14.30u om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Hilly’s Chicken Farm. Dit nadat een voertuig over de kop sloeg en in de trens langs de weg belandde.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het voertuig vanuit Zanderij richting Lelydorp reed. Bij Hilly’s Chicken Farm verloor de bestuurder plotseling de controle over het stuur, met als gevolg dat het voertuig over de kop sloeg en in de trens belandde.

Waterkant verneemt verder dat een uitvaartbedrijf inmiddels is opgeroepen om de plek des onheils aan te doen. Het aantal verkeersdoden voor dit jaar in Suriname is gestegen naar 10.

De Surinaamse politie is ter plaatse nog bezig met het onderzoek. Later meer.

UPDATE: Het eenzijdig verkeersongeval is naar alle waarschijnlijkheid ontstaan door een technisch mankement aan het voertuig. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er plotseling een probleem zou zijn met een ball joint van het voertuig:


13 REACTIES

 1. Ach, ach, ach ach weer zo´n eentje die waarschijnlijk te hard heeft gereden, en daarbij de macht over het stuur heeft verloren ! kortom een sukkel van de eerste orde zou ik zeggen.
  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 2. Jammer om bepaalde reacties te lezen zolang je er niet bij was weetje niet wat er is gebeurd.
  sommige mensen worden onwel ook achter het stuur denk aan : beroerte, diabetes, hartaandoening, epilepsie en zo voort het licht niet altijd aan rijgedrag er zijn ook veel mensen die wel fatsoenlijk weten te rijden
  Don’t judge before you know the whole story …

  RIP


  Maak melding

 3. @ Realist..

  Je kan wel eens gelijk hebben, maar de meeste ongelukken die in Su gebeurt is door stoer te doen en, te hard rijden waar het niet mag! Al die dingen wat je opsomt klopt wel, als je diabeet bent kan je inderdaad een hypo krijgen, en dat is gevaarlijk als je achter het stuur zit.

  Bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Soso ka we leg uit,als jr g1 medeleven kan tonen oe hoor oe kaolo bek,lezen jullie goed,was een TECHNISCH probleem
  gemodereerd

 5. Racen voor one way ticket to the blue,ach ja na het lezen van dit zullen de meeste denken mij overkomt het niet,rij rustig mensen je komt heus op je bestemming??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.