Inbrekers in vluchtauto veroorzaken frontale botsing met tegenligger

20
Inbrekers in vluchtauto veroorzaken frontale botsing met tegenligger
Foto (c) Facebook/Xaviera Soerotaroeno

Drie inbrekers in een vluchtauto hebben afgelopen woensdag 19 februari een frontale botsing op de Indira Gandhiweg veroorzaakt met een tegenligger, toen zij met een auto op de vlucht sloegen. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag. De politie wist één inbreker aan te houden na de aanrijding.

De politie van het bureau Lelydorp kreeg in de ochtenduren van dezelfde dag de melding van de diefstal door middel van braak op een woon adres in hun ressort. De inbrekers hadden het woonadres in een voertuig aangedaan.

Getuigen gaven het kenteken nummer van dat voertuig door aan de politie. Kort daarna signaleerden politieambtenaren van het bureau Rijsdijk en het Regio Bijstand Team Midden het voertuig in kwestie en zetten de achtervolging in.

Foto (c) Facebook/Xaviera Soerotaroeno – Bericht gaat verder onder de foto:

Tijdens de achtervolging veroorzaakten de inbrekers een frontale botsing met een tegenligger. De bestuurster van dat voertuig moest per ontboden ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Er bleken drie criminelen in de vluchtauto te zitten. Twee zagen kans te ontkomen door een bosschage in te vluchtten. De derde crimineel, die de auto bestuurde, werd aangehouden. Het betreft in deze de 36- jarige Maikel A.

In de vluchtauto zijn de goederen aangetroffen die weggenomen waren op het woonadres in het politie ressort Lelydorp. Daarnaast zijn ook andere spullen in de auto aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk ook van misdrijf afkomstig zijn.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Maikel, A. ingesloten. Er wordt gewerkt aan de aanhouding van zijn voortvluchtige kompanen meldt de politie.

https://www.facebook.com/soerotaroeno.xaviera/videos/1539893002832835/


20 REACTIES

 1. Dit zijn dus mensen met beperkt verstandelijk vermogen. Politie had ze meteen een nekschot moeten geven.
  gemodereerd

 2. Jammer dat ze niet omgekomen zijn, ik wens het niet voor ze maar zou het niet erg vinden, voor deze soort losers !

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 3. Den m@pangp@ng sakka sakka k@ulo m@pima. Ga werken verdorie. Roof roof strθnterij. Skotu musu bigin shoot to kill now mang. A sari keba. Nonsens


  Maak melding

 4. Ik heb het toch vaker gezegd in mijn berichten !? De roof virus is een epidemie, een plaag geworden in I❤SU !?
  gemodereerd

 5. Bloedvergieten keur ik eigenlijk af, MAAR als de criminelen zich als dolle dwazen gedragen, dan maar harder optreden. Zero tolerance beleid. Dan maar als Brazilië, shoot to kill.


  Maak melding

 6. Er zijn bepaalde soorten die roven en moorden,regering moet een werkkamp in leven roepen.rondom Paramaribo kan die mensen aan het werk gezet worden voor grote schoonmaak.


  Maak melding

 7. @ Ram

  Werkkamp in het leven roepen, dan gaat de helft zo niet 3/4, van de regering daar zelf te zitten. Kost een paar kwartjes en bespaart de belasting betalers, centen iedere maand om deze klootzakken in leven te houden ( gewoon een kogel regen over heen halen.) Ik weet welke soort je bedoeld, zeg maar gewoon negers : ik ben er 1 van maar,,,,, ik steel en moord niet !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Een ding kan ik Eugene van der San de grootste misbaksel van paars meegegeven: shoot mmp-olo kirie. Dir werd hem niet in dank afgenomen. Nu 3 jaar na dato is het een noodzakelijke voorwaarde om de dieven een halt toe te roepen: shoot to kill. Een paar paarse stemmers minder zal toch geen reet uitmaken, deng saka lek wang baksteen in deng egi stronterij. Weg met de dagu’s, weg met de moordenaar en zijn trawanten. Shoot deng mpp-pola’s kirie. Ze hebben toch een voorbeeld gegeven hoe het moet, volg dat voorbeeld en verlos jezelf. Je hebt niks te verliezen dan hun wurggreep!


  Maak melding

 9. Er was ooit een mini ster die maxi maal zou gaan inzetten tegen de crimi’s

  Sterker nog met een citaat:” Alcatraz het gaat kome…” en een tijdje erna…ontslagen.
  Corrupte kruistochters niet voor niets.

  Haalbare teintjes kwamen ooktu ?


  Maak melding

 10. Zolang criminelen van het ergste soort voor het zeggen hebben in Suriname en de surinamers bewust voor een crimineel als hun lijder blijven kiezen ,neemt niemand de surinamers serieus omdat ze zelf om rampen vragen.
  Verander jullie je gedrag surinamers en stem niet meer op de ndp criminelen! Stem de ndp en bouta weg!


  Maak melding

 11. Ray, als Santoki president mocht worden gaat het totaal mis met de criminaliteit in Suriname. READ MY WORDS. Deze voorspelling komt helemaal uit. De burgers in Suriname zijn dus gewaarschuwd.
  gemodereerd

 12. En toch zijn er mensen die durven te zeggen dat het goed gaat in het land. Als je nagaat hoeveel berovingen, roofmoorden, overvallen en inbraken etc etc. de laatste paar jaren heeft plaatsgevonden in Suriname. En niemand vraagt zich af hoe dit komt. Want dit is niet de Suriname die ik ken en met mij ook vele anderen. Vraag u zelf niet af hoe dit zo ver heeft kunnen komen. Mensen, sluit uw ogen niet voor de werkelijkheid. Durft de feiten onder ogen te zien. Het gaat niet goed met het land. ..
  gemodereerd

 13. Ysaka galeb
  Aan voorspellingen doen we niet jong. Wij leven niet met onze hoofd in een circustent. Je lijkt wel een politicus van de NDP, die zich voortdurend rijk rekenen. Correctie zij worden inderdaad rijker, maar het land Suriname niet. Geloof me , wacht je zal zien, wacht, ik beloof jullie, ik beloof jullie dat ik jullie veel zal beloven,zij aan zij, schouder aan schouder, heup aan heup, bille aan bille, in onze taal, ien sranang tongo en nog meer ka) zullen we de Amerikanen en de Hollanders een les leren. En het volk juicht. Yeah, yeah
  Hij gaat ons veel belove. Na a mang srefie tak dat oeng moes waktie, mik oeng waktie 💤💤💤💤💤💤
  Wij gaan uit van wat we zien wat we iedere dag weer lezen, horen en merken, van nu gebeurd jong. Dus ga op de kermis staan en doe daar je voorspelling. Dit is je eerste posting onder deze nickname toch. 😉


  Maak melding

 14. @Y.Soko
  Heb je Santokhi als president van Suriname eerder meegemaakt?!
  Een veroordeelde moordenaar is lijder heden en het gaat behoorlijk fout met Suriname,merk je het dan niet!?
  Als je niet van plan bent om recht en wet te helpen herstellen in Suriname en de Ndp criminelen richting santo boma te sturen dan please ,zwijg liever en laat de rest het werk voor je doen.


  Maak melding

 15. Ik hoop dat de onschuldige mensen het goed maken en een ander vervoer krijgen en de criminelen mogen een slag hebben gehad en in het bos blijven liggen.
  Kadaver ruimt zichzelf op
  gemodereerd

 16. De mens ja de mens
  Ooit een baby, ooit een puber en ooit een volwassene
  Ja de hersenen zijn dan ook in de jaren ontwikkeld
  Wat ben je verworden in de loop der jaren
  De mens ja de mens maakt zijn keuze
  Is het vreugde, verdriet en of pijn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.