Familielid van president Bouterse toegetreden tot de VHP

71
Familielid van president Bouterse toegetreden tot de VHP
Rodney Bouterse (rechts) toegetreden tot de VHP.

Een familielid van de Surinaamse president Desi Bouterse, is gisteren toegetreden tot de VHP. Het gaat om de heer Rodney Bouterse, meldt de partij in een persbericht. Rodney bracht zaterdag 22 februari een kennismakingsbezoek aan VHP voorzitter Chan Santokhi. Na zijn kennismaking met de VHP voorzitter, heeft hij het VHP lidmaatschap aangevraagd en per direct toegetreden tot de VHP.

Volgens de heer Rodney Bouterse gaat het helemaal niet goed met het land, er is sprake van behoorlijke achteruitgang en op ons ligt een historische plicht om mee te helpen de achteruitgang te stoppen.

Hij is het helemaal niet eens met het beleid van president Bouterse en neemt daarom afstand van het wanbeleid. Hij benadrukte dat hij ook bereid is Suriname te redden, daarom ondersteunt hij de Orange Movement.

VHP voorzitter Chan Santokhi bedankte de heer Rodney Bouterse dat hij bereid is de VHP te ondersteunen en Suriname te helpen redden. Uit handen van de VHP voorzitter mocht de heer Rodney Bouterse, een exemplaar van het boek “Chan” in ontvangst nemen. 


71 REACTIES

 1. Wat een giller. Uiteraard wordt deze man door de Boutisten neergezet als een verrader en een nietsnut. Nog even en Ingrid verlaat haar man ook voor een hindoestaanse VHP -er
  gemodereerd

 2. Wat een zielig gedoe met de VHP. Gelijk voorpagina nieuws en feest in stichting de oliefant! Alsof ze een zetel erbij gekregen hebben!
  gemodereerd

 3. Ferry, ik moet echt lachen om jouw opmerking. Ik weet niet eens dat ik dergelijke uitspraken heb gedaan. Je beticht me van uitspraken die ik helemaal niet heb gedaan of heb geïnsinueerd.
  gemodereerd

 4. Alles is beter dan een moordenaar tevens crimineel!!

  Waar is de vooruitgang
  Waar zijn onze dollars
  En wie trekt ad touwtjes in suriname ..bouta bepaald alles toch ..de moorden etc

  En toch zijn dr idioten die het opnemen voor een moordenaar…

  Jullie zijn gewoon zielig …suriname is qua corruptie zelfs erger dan nigeria waarom komen dr zoveel afrikanen naar suriname?

  Omdat we zoveel lijken op die schurken vandaar.


  Maak melding

 5. @ waldo, jouw ndp doet precies hetzelfde wanneer iemand van een andere partij overloopt naar de paarse boevenbende/sekte.
  Dat gezeik van je komt dus uiterst huichelachtig over.

  Voor mij hoeft de show die alle partijen opvoeren wanneer mensen toetreden tot de partij niet gehouden te worden maar helaas is dat nou eenmaal onderdeel v.d surinaamse politieke cultuur.

  Het is duidelijk dat je de bui al voelt hangen. Maak je borst maar nat want jouw ndp o lasi a verkiezing wreed en daarna moet er een grote afrekening komen v.d. paarse rovers die het volk bestolen hebben.
  gemodereerd

 6. So be it. Getuige hiervan is het democratische gehalte dat Suriname bezit. Dus nog steeds geen failed state. Weet men eigenlijk wat een failed state inhoudt of gaat men liever Stef Blok na-apen? Be my guest fooled you! O belang? Fu San? Evengoed kan Bouterse zich aansluiten bij de VHP. En dan nog ; o belang ,fu san? Het gaat om de vooruitgang van Suriname waarbij niet gezegd wordt dat een individu dat vandaag in een kamp verkeert , en morgen een ander kamp kiest, daarmee niet heeft aangetoond dat het andere kamp beter. Het is slechts een individuele keuze. Wederom praten we over Suriname dat democratisch is.
  gemodereerd

 7. Nog even dan komen met dozijnen overlopers,niemand wil met de zinkende schip verder varen,,,,en die Hindoestanen komen als eerste…zielig voor heer waidoe..mansaram,en nog aantal!


  Maak melding

 8. Niet alleen VG als ook met vroeg intredende vergeetachtigheid.

  ” … RobG 23 februari 2020 at 01:02

  Volgens mij zijn deze screenshot berichten helemaal niet afkomstig van Rajiv. De VHP zoekt naar een zondebok. Maar de berichten zijn wel degelijk afkomstig van de VHP. Maar dit is nog niet alles. Er zijn ook bandopnames bekend waarop te beluisteren is hoe prominente VHP-ers zich denigrerend uitlaten over anderen. Ook op VHP Face Book pagina’s wordt in het Hindi zeer denigrerend gesproken over bepaalde bevolkingsgroepen die zij niet vertrouwen. Het taalgebruik zie je toch ook hier op waterkant. Er zijn tientallen van deze pagina’s opgericht om de mensen in het Hindi eenzijdige angstaanjagende informatie te geven. De VHP is in paniek omdat er lekken zijn in hun strategie. Ze zijn bang dat mensen achter hun ware aard komen. Ook het bericht van de gevulde stembussen in het binnenland zijn afkomstig van de VHP. Bij voorbaat willen zij de NDP beschuldigen van fraude. Kijk maar naar hun persbericht over 100 miljoen. De commissarissen van de Centrale Bank hebben bekendgemaakt dat dit geld is gebruikt om het landsbelang te dienen omdat een land tot ontwikkeling brengen geld kost. Een land tot ontwikkeling brengen is niet gratis. Maar de VHP wil het anders uitleggen om kiezers te lokken….”

  Willie Wartaal meent dat gestald geld via de banken van het volk een soort TBR betekent.
  Als zij dat in rechte konden doen zou er nu geen probleem zijn en bij de vele voornemens van de huidige graaiers zou hier gewoon open over gecommuniceerd worden in DNA.

  Met aardappel ui peperwaterfakers is die ont-wikkeling zichtbaar?
  Hoe dang?

  Een paars sausje over een gebouw of een brugleuning waar de verkeersveiligheid ook direct van in geding is?


  Maak melding

 9. Kondremangs
  @PKT. ..misschien heeft DiDiBri inderdaad zijn familielid naar de VHP gestuurd om te checken als desi zelf de overstap kan maken. …..want nergens anders willen ze hem hebben. ….Hindoestaans kan DiDiBri al praten. …want de laatste meeting voor de verkiezingen in 1987 schold DiDiBri de Hindoestanen uit dat ze alleen maar. …KAKARE KAKARE praten. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 10. Zo zie je maar hoe populair president Bouterse wel is. Als je Bouterse heet gaan alle deuren voor je gelijk open. Iemand (Rodney) die al die tijd niets heeft voorgesteld haalt gelijk de voorpagina van de media in Suriname en straks misschien ook in Nederland. Deze persoon wil gewoon profiteren van de bekendheid van de naam van de president en de VHP is gelijk door het dolle heen. Gelijk een polonaise met Chan voorop. Maar wat voor waarde heeft deze persoon, nul komma nul. De VHP moet met een boodschap voor het volk komen en niet voor de media gaan poseren! Het gaat hun NUL extra zetels opleveren.


  Maak melding

 11. Deze kan via Delano geen pres of minister worden dus probeert hij het op een sluwse manier via de vhp.
  Verraders noemen wij deze gasten.
  Lig er niet wakket van.


  Maak melding

 12. @ pakiratigri
  Het gaat om de vooruitgang van Suriname waarbij niet gezegd wordt dat een individu dat vandaag in een kamp verkeert , en morgen een ander kamp kiest, daarmee niet heeft aangetoond dat het andere kamp beter.

  ndp koopt mensen om, USD 200,000000 van het volk is geleend zonder te vragen. Antwoord??????
  Het volk heeft dan maar het geldtransport van de cambio geleend, dat wordt wel terug betaald.
  gemodereerd

 13. Waldo

  23 februari 2020 at 16:13

  Zo zie je maar hoe populair president Bouterse wel is. Als je Bouterse heet gaan alle deuren voor je gelijk open. Iemand (Rodney) die al die tijd niets heeft voorgesteld haalt gelijk de voorpagina van de media in Suriname en straks misschien ook in Nederland. Deze persoon wil gewoon profiteren van de bekendheid van de naam van de president en de VHP is gelijk door het dolle heen. Gelijk een polonaise met Chan voorop. Maar wat voor waarde heeft deze persoon, nul komma nul. De VHP moet met een boodschap voor het volk komen en niet voor de media gaan poseren! Het gaat hun NUL extra zetels opleveren.

  =========================

  Voor Bouterse gaat de vliegtuigdeur open op 12000 voet, verder is die man op een paar schurkenstaten na nergens welkom.
  Waarom anders schoothond Adhin de wereld over laten vliegen.


  Maak melding

 14. De boodschap van ragif zal zijn, dat dit fake nieuws is.., geloof het of niet,,, hij ragief staat ook op het punt te emigreren..
  Heeft al ingezien, dat het niks gaat worden…
  Lak voor de verkiezing is het een leegloop van de 20 jarige roof partij.. chaos dreigt..

  30 maart a.s. is de hel los..


  Maak melding

 15. Dit is foute boel ! Het gaat niet om populair of niet te zijn, het gaat om een moord-lustige familie Bouterse. Chantoki zit helemaal naast nu. Schoonheid fouten mag hij maken maar niet als deze.
  Stem liever op de blaka mang partij NPS/ABOP.


  Maak melding

 16. Met de overstap van deze meneer is duidelijk geworden dat de Orange Movement betrouwbaar is, een gigantische democratische gehalte heeft, ethisch moreel correct zit en toegankelijk is voor alle Surinamers ongeacht hun afkomst en of bloedlijn. Daarnaast is het signaal aan alle paarse twijfelaars en zwevende kiezers op een niet mis te verstane wijze afgegeven; met VHP zit het land en volk goed en kan Suriname op internationale steun van integere landen rekenen en niet van junk- states als Venezuela, Colombia, Bolivia, Tsjechië en nog een paar waar de paarse ratten geld afgetroggeld hebben en met dezelfde snelheid het hebben laten verdampen. VHP voorwaarts, NDP zeven voet onder de zode met haar leider die wettig en overtuigd bewezen moordenaar is en veroordeelde drugscrimineel, met een seniele brein: Tralalala!


  Maak melding

 17. Weer een Srananman die inziet dat het Land Financieel
  en qua Normen en Regels, ook in Juridische zin wordt
  vernietigd door de Paarse NDP van Desi !

  Velen zullen deze meneer nog volgen, want je moet totaal BLIND
  zijn om niet in te kunnen zien dat een Regering en een President,
  niet ongestraft RUIM TIEN JAAR, MAANDELIJKS, VELE MILJOENEN
  EURO’S, TEVEEL UITGEVEN !

  De huidige zware aan de gang zijnde,Paarse devaluatie, zal de gehele
  samenleving zwaar treffen !
  Het wanbeleid van Paarse Kasreserve-dieven, zal in ieder geval moeten
  worden gestopt ! Met of zonder Gilmore Hoefdraad, de LEENZIEKE en
  ONNODIGE-UITGAVEN-junk van DDB, zullen de financien en vooral de
  staatsuitgaven, moeten orden GESANEERD !

  SRANANMAN, GEBRUIK UW VERSTAND !

  STOP het FAILLISSEMENT ! ALS STAAT ALLEEN UITGEVEN WAT JE IN DE
  KAS HEBT !
  gemodereerd

 18. Hahahahahaha ik moest lachen toen k dit las. Alleen de vhp vermeld dit soort nieuws. Eerst een familie van Gajadien en nu van Bouterse. Hey mag toch ? Iedereen mag stemmen op welk partij hij of zij willen .😂😂🤣🤣😂. Dit maak je gekend wanneer je onzeker bent. Weet je hoeveel hindoestanen bij de NDP zijn en zeker familie van enkele top vhpers zijn ??
  De NDP zal je nooit horen klagen hierover . Dus succes heet Bouterse. Belangrijk is dat de NDP 25 mei weer wint. 😁😂😂🤣🤣😂


  Maak melding

 19. junk- states als Venezuela, Colombia, Bolivia, Tsjechië
  ==============
  Tsjechië is volgens mij een EU-land. En waar plaats je de grootste economieën, Rusland, China en India, waarmee Suriname nu heel goede betrekkingen heeft.

  De VHP kent alleen Nederland. Nederland gaat niets gratis geven. De VHP is altijd laks gebleven, wilden ook nooit onafhankelijk worden. Je hand steeds open houden voor Nederland. Daarmee bereik je niets!


  Maak melding

 20. Ha,ha,ha de fake berichten worden wel degelijk door de VHP en haar aanhangers verspreid. Het zijn mensen die de Sarnami taal machtig zijn die geven de informatie door aan de buitenwereld. Men speelt bij de VHP de grote onschuld. ” Wij hebben niets gedaan “. Maak dat je grootouders wijs. Dat een persoon met de naam Bouterse zich aanmeldt bij de oranje partij wil nog niet zeggen. Het komt wel vaker voor bij Surinaamse verkiezingen dat ongeschikte en onbelangrijke personen uit wrok naar de tegenpartij lopen. Reken erop dat hij straks weer wegloopt. Je kan ervan uitgaan dat deze Rodney uit rancune gehandeld heeft. Het is mogelijk dat hij een groot stukje grond wilde hebben. De NDP werkt niet mee aan dit soort praktijken en dat heeft naar alle waarschijnlijkheid kwaad bloed gezet bij deze Rodney.


  Maak melding

 21. En dit is een hoogte punt voor VHP??
  Weet je hoeveel Bouterse de President niet lusten??
  Denk je dat alle Chan of Mathoera die van VHP lusten??

  Suriname is een vrij land.
  Tenminste is Chan weer van een boek verlost
  gemodereerd

 22. Nou volgens mij heeft Rodney al heel veel gratis “meekregen”, een boek van Chan, op de foto met Chan en voorpagina in alle media in Suriname(:-). Alleen wanhopige partijen laten zich zo misleiden!


  Maak melding

 23. ik heb nog nooit van deze man gehoord
  waar was hij na na de december moorden
  hij heeft 40j zijn neef gesteund
  waar was hij tijdens de decembermoorden
  heeft hij een stemmers mee genomen?
  chan welkom iedereen die zeg tegen bouterse te zijn
  van samson is ook eentje van
  familie kijven familie blijven
  chan kijk uit wie je binnen haalt
  waarom stapt hij nu over hij komt gewoon profiteren
  komt hij op de verkiezing lijst van de vhp?
  gemodereerd

 24. De man is toegetreden tot de VHP. Er staat nergens dat hij is overgelopen of lid was van de NDP.

  Aaaaauw psychologisch een gevoelige tik. De NDPers verzinnen van alles om de beste man als een rancuneuze en onbenullige oud NDPer te bestempelen. Het is maar de vraag of hij ooit op de NDP heeft gestemd.

  Straks zit Desi moederziel alleen met zijn Njan Dringi maar zonder Prisiri
  Lol


  Maak melding

 25. Opvallend dat ze allemaal kiezen voor de VHP en niet voor de NPS. Ik kan me het enigszins voorstelle, want de uitstraling van de NPS en haar leider is teleurstellend.


  Maak melding

 26. Voor India, China en Rusland betekent Suriname alleen maar verlies. Straks gaan ze in de rij voor Chan, maar niet voor een moordenaar met zijn 7×24 uur dronkenkop of glazige ogen. Beleefdheid is ook diplomatie, maar niet voor een moordenaar. Geen enkel respect, nada, nunca, no, ora! Waarom zijn de beledelaars niet succesvol in Brazilië geweest?


  Maak melding

 27. @RobG

  Tjechie is een land met heel forse problemen qua integer bestuur. Het wordt geleid door een dubieuze zaken man.

  De zogenaamd goede banden met Rusland, India en China zijn marginaal en bestonden al onder Vene. President Chan zal daar met meer respect ontvangen worden beste RobG omdat hij betrouwbaar geacht wordt in de wereld en hij de damage control zal moeten realiseren na jaren wanbeleid.


  Maak melding

 28. Ook al zou Rodney Boutere daadwerkelijk familie van D.Bouta zijn, dit zet geen zoden aan de dijk. R,Bouterse is vrij om te kiezen voor de partij die land en volk niet bedriegt. Staatskas is leeggeroofd. Pensioengelden zijn verdwenen in de zakken van deze regering. Het volk wordt finaal voor de gek gehouden. Pe a monie de. De 18:000 volkswoningen. De Turken gaan nu woningen bouwen in ons land, terwijl er ruim voldoende aannemers in ons land zijn. Eigen volk wordt vertrapt en aan de kant geschoven. Eerst waren het de Chinezen met hun woningfabriek, nu zijn het de Turken. Wie is de volgende? Bestaat onze gemeenschap uit simpele zielen die keer op keer de verhalen van deze regering geloven? Weg met deze Njang monie partij. Dievenbende, Het volk pinaart. Mensen stem op de juiste partij, ko motto uit a pina. God help ons land redden.


  Maak melding

 29. Kondremangs
  Ai @PTK. ….klopt en we laten ons niet verdelen door geen enkele politicus. …wi na wang. …Sranang sa wini. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 30. Nederland gaat je echt niet met respect behandelen als je gaat bedelen, alsjeblieft help me. Dat wil de VHP straks doen. Nederlanders werken hard voor hun geld en niets krijg je gratis. Je moet eerst je huiswerk zelf goed doen, en niet de hele tijd de media opzoeken. Maar wat in godsnaam heeft de VHP gedaan voor Suriname. Ik hoor de VHP aanhangers steeds de naam van Venetiaan en Telting gebruiken. Hebben zij echt niemand. Wat zielig zeg! Respect ga je niet verdienen door namen van andere politieke leiders te gebruiken. Dus VHP verzin gauw maar wat anders.


  Maak melding

 31. Niet verstandig van de VHP, leider om met soort mensen op de foto te gaan. De familie Bouterse staat niet erg hoog aangeschreven in de Surinaamse samenleving. Ik zou de foto sessie overlaten aan het secretariaat van de partij. De VHP leider moet zich vooral bezig houden met de oplossingen van de problemen na 25 mei a.s.


  Maak melding

 32. Surinamers die meezingen met de moordenaar dat Nederland niets van betekenis is voor Suriname hebben het gladmis. Nederland kan Suriname binnen zes maanden weer op rails zetten. Bedenk dat de ex-moeder land een BNP van 1200 miljard euro heeft. Wat heeft Suriname, ja een lege CBvS en 4,1 miljard schuld onder de paarse boerki’s bewind.


  Maak melding

 33. Het is altijd goed om te horen dat anderen erkennen dat het slecht gaat in het land en afstand nemen van het wanbeleid van Bouterse. Van je familie moet je het hebben…

  @RobG en Waldo,
  Lekker hypocriet bezig zijn hier op WTK. Even anderen een moraal voorwenden zonder dat je deze zelf in de praktijk brengt. Het is juist de NDP die deze norm hanteert en erom bekend staat een meester te zijn in het manipuleren van deze zaken, waarvan jullie anderen zo toevallig van proberen te betichten.


  Maak melding

 34. Haha, ik begin het echt voor mijn ogen zien gebeuren als ik de aanhangers van de oppositie mag geloven;
  DA 91 en Strei op de stoep bij de PG en de VHP op de stoep bij de Nederlandse ambassade, help me alsjeblieft. Ik wou niet onafhankelijk worden, is de schuld van de NPS. Kunnen jullie alsjeblieft wat geld aan ons geven. We zijn toch zo trouw gebleven. Jullie hebben toch zo vele miljarden. De protesterende boeren moeten nog even wachten en het tekort in de ouderenzorg moet ook maar even wachten. En de tekorten in jullie onderwijs moet ook nog even wachten. Laat de onderwijzers maar gaan protesteren. De extra 2 miljard bijdrage aan de EU (ivm brexit) moet ook nog even wachten. Maar Help die goeie Chan alsjeblieft Nederland, hij doet zo hard zijn best met steeds een vingerwijzing naar de huidige regering. Want de VHP heeft geld straks nodig voor gratis onderwijs in Suriname. Dat staat in hun programma. Onderwijs in Nederland moet maar even wachten. Geen rooie eurocent ga je gratis krijgen! Dromen zijn bedrog!


  Maak melding

 35. @jojo,
  Het moet nog blijken dat Chan pres van Suriname wordt.Bouterse wordt geconfronteerd met een hoge wisselkoers en dat is m.n. bij verkiezingen een moeilijke casus. Maar het moet nog blijken dat Chan president zal worden van Suriname omdat er nog 3 maanden zijn te gaan. In die drie maanden kan nog veel gebeuren dat in het voordeel van Bouterse gaat werken. De hoge koers kan in zijn nadeel werken maar de opbouw en modernisering van het land zijn niet verwaarloosd. Onder Chan zullen al deze verworvenheden verwaarloosd worden.Dat is geen goed teken aan de wand.


  Maak melding

 36. Kondremangs
  Lawpi is behalve pseudopatriot. .pseudo econoom. ..ook nog pseudo waarzegger….hahahaha. …wat ben je nog meer? Misschien de redder van Suriname. ……luister noh. ….een ieder zal het beter doen dan je veroordeelde lijder moordenaar en drugsdealer DiDiBri. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 37. Rob g je geeft zelf aan dat er dan geen geld is voor opbouwen. Dat is toch de schuld die NDP achter laat voor 3 generaties? Elke partij zal moeite hebben met het opbouwen van het land Suriname. Voor de 100e x Rob g noem echt maar één geslaagd project van NDP. Rob g je bent een gestoord persoon die aandacht zoekt.jij leest wat over fake news en dat gedrag van hun probeer jij te gebruiken door ook hier onrust proberen te creëren. Gewoon kinderachtig en zeer onsportief. Jij bent een persoon die jaloers of racunne heeft en dit is jou uitlaat klep. Bouterse zou zijn billen met je vegen en jij zou dat toelaten,niet uit nederigheid maar uit lage hond die bent!


  Maak melding

 38. @RobG

  “Onder Chan zullen al deze verworvenheden verwaarloosd worden.Dat is geen goed teken aan de wand/”

  Beste RobG laten de front regeringen nu juist bewezen te hebben dat ze vanuit volledig vernietigde situaties weer kunnen op bouwen.
  Dan Suriname nog niet volledig is ingestort is het resultaat van de laatste front regeringen. Indien u de echte geschiedenis volgt zult u dat eens gaan begrijpen.
  >> Na de revolutie en het binnenlandsconflict.
  >> Na Wijdenbosch
  >> En nu na Bouterse I en II
  Met de laatste rampen in gedachten en wat de nieuwe Governor nu op tafel zal moeten brengen zullen de buitenlandse financiers graag bereid zijn een deal te maken waardoor of
  1>> op de schulden afgeschreven zal gaan worden of
  2>> de aflossingen en rente een paar jaar opgeschort gaan worden en heronderhandeld gaan worden.
  Met het geld dat dan binnen de begroting vrijvalt (SRD 3.000.000.000/jaar) kan er veel gesaneerd worden. Denk eens over de optie dat NL even de Schulden overneemt voor 0,0% tot 0,5% rente. Dat is geen liefdadigheid maar gewoon een zakelijke transactie.

  Een regering Chan heeft ook de volgende opties om handen:
  1>> Zij zal zonder problemen de overeenkomst met Alcoa kunnen kunnen openbreken zodat er veel werk gaat ontstaan voor locatie sanering en er commerciële landbouw en bosbouw mogelijk wordt.
  2>> Verder zullen de fraude onderzoeken die nu traag verlopen een impuls krijgen waardoor plukse middelen van fraudes terugvallen naar het land en de economie.
  3>> Door het voorgaande zal vertrouwen terug gewonnen worden en Suriname weer aantrekkelijker worden voor toerisme en investeren door Surineds. (ik heb nog een paar plannetjes die met een betrouwbare regering uitvoerbaar worden).
  4>> Tot slot kan de overheid en de energiesector gesaneerd gaan worden en het BMC belastingplan dat Bouterse in de kast gedaan heeft geïmplementeerd worden.

  Dit zijn maar een paar zaken die Bouterse of de NDP door hun hooghartige aanpak nooit kunnen realiseren.


  Maak melding

 39. Er kan niet ontkent worden dat de VHP een groei doormaakt (net als andere oppositie partijen zoals bijv. de ABOP) en dat maakt de hersenloze en verziekte paarse rioolratten & trollen zoals waldo, robg/wendy, paki-rat etc. stinkend jaloers want dat kunnen ze niet zeggen van hun eigen paarse partij/boevenbende/sekte vandaar dat ze hier komen trollen om hun onzin/leugens/fake nieuws uit te braken.

  Ze voelen de bui al hangen m.b.t het aanstaande verlies v.d. ndp en het verlies van hun privileges, uitkeringen en voedselpakketten.

  Ik hoop dat de volgende niet-ndp regering niet dezelfde fout maakt als Vene maar de macht keihard gebruikt om finaal af te rekenen met de paarse rovers (en hun verziekte aanhang) die de bevolking zwaar verarmd hebben met hun corrupt en roofzuchtig wanbeleid.

  Zolang die paarse rotzooi/bende niet permanent opgeruimd wordt zal SU nooit tot echte ontwikkeling komen.


  Maak melding

 40. Neen, jongens , jullie zien het verkeerd. Deze man is informateur van Bouterse met de opdracht om de VHP te gaan peilen of er een pre electorale samenwerking mogelijk is. Reden: Bouterse heeftdeze wet ingevoerd om kleine partijen uit te schakelen. Nuheeft hij er spijt van omdathij is gaan inzien dat de NDP ook tot de kleine partijen is gaan behoren. En als Santoki ja zegt zorgt hij ervoor dat er binnen een week een uitzonderingswet komt waarin staat dat wat voor kleine partijen verboden is niet geldt voor de NDP en VHP.
  Ja Bouterse voordeze blunder moet je de desbetreffende adviseur op zijn kop geven en je weet het: Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in. Nu heb je heel veel spijt dat je die wet hebt uitgevaardigd. Mijn fles champagne staat al klaar om op 26 met 2020 op jou verlies te drinken.


  Maak melding

 41. Meneer Waldo, in het bijbelboek Daniël 2:44 staat dat Jehovah God een eind zal maken aan alle menselijke regeringen. Hij zal ze verbrijzelen. Gods koninkrijk zal nooit aan een ander volk worden overgedragen. Menselijke regeringen hebben geen corruptie kunnen voorkomen. Menselijke regeringen hebben hun onderdanen onderdrukt en kunnen niet voorkomen dat Iedereen gelukkig is. Ze kunnen ook niet voorkomen dat mensen ziek worden en sterven. Wat Jezus had gedaan op kleine schaal toen hij hier op aarde was, zal in de nabije toekomst wereldwijd gebeuren. Mensen zullen niet meer ziek worden en sterven “Openbaring 21:3,4” . Meneer Waldo, in de bijbel staat dat we ons vertrouwen niet op de aardse mens moeten zetten. Dus hou op om mensen te misleiden.
  gemodereerd

 42. Opbouw en modernisering van het land???
  Geef voorbeelden RobG, want ik heb het waarschijnlijk gemist. Onder ddb is de staatskas leeggeroofd. Vene en Telgt hadden nog reserves achtergelaten. Ddb laat alleen schulden achter.
  We hebben een regering nodig die ontwikkeling brengt en een beleid opzet tegen de toegenomen criminaliteit.


  Maak melding

 43. De staats kast is door NDP leeg gemaakt en de koers is sedert dat NDP aan de macht is naar boven gegaan .

  De Oppositie heeft geen koers naar boven of hoger gebracht wij zijn nog niet aan de macht .

  NDP heeft meer visie zij Bouva om de koers te laten dalen naar 1 op 3 na 10 jaren rommelen .

  Het word de laatste keer feesten voor NDP waar men de Hoofd buro van Politie in brand had gestoken .

  De wreedste Surinamers zitten in NDP van 1980 de dag der wreedheid is op 25 februari 1980 begonnen zie maar de gevolgen .

  De Militairen gingen voor een vakbond vraag Bokasa Bouterse waar de militaire vakbond nu is .


  Maak melding

 44. MENSEN LATEN WIJ NIET VECHTEN.
  MAAR LATEN WIJ MASSAAL DE STEMBUREAUS OP SIPALIWINI GAAN BEVEILIGEN STRAKS. JE HOORT DAT DORA ZEGT ER IS GEEN CONTROLE.
  1 STEM OP SIPALIWINI IS GELIJK AAN 500 STEMMEN IN DE STAD.


  Maak melding

 45. Rodney Bouterse, verstandige besluit,wie het land beter kan besturen, die moet de kans krijgen, Rodney weet welke partij het beste kan, veel succes


  Maak melding

 46. Er moeten veel buitenlandse waarnemers in Suriname zijn tijdens de verkiezing van,25 mei,ze zullen proberen te manipuleren en ndp is master in manipuleren liegen??


  Maak melding

 47. Er bestaat nog steeds een stelling… Iemand in zijn/haar waarde laten. Waarom zo negatief, gun iemand toch de voordeel van de twijfel. En al die mensen die zo ontzettend negatief reageren heb ik een boodschap… Pak je boedel en laat zien dat jij ruggengraat hebt en niet vanaf de zijlijn schreeuwen alsof je alles beter weet. Hindustanen hebben de creolen en andersom nodig. We kennen sinds jaar en dag zovele internationale bevolkingsgroepen waarom zoveel ophef. Laat de wereld zien, bewijs de wereld dat Suriname opgebouwd wordt met name Stef Blok. Surinamers onderling hebben elkaar altijd geholpen we vieren samen onze feesten. Onze Synagoge… Kerk en Moskee staan zowat naast elkaar hoe trots zijn wij niet daarop komt nergens in de wereld voor. Dus… Zijn wij ook een goed voorbeeld voor anderen. Kom meneer Bouterse en de rest vul uw zakken maar kijk om naar minder bedeelden en bouw het land op.! Dan zal ook niemand klagen maar nogm. Vergeet uw volk niet en laat blijken dat u onze prachtige Suriname op de kaart zet. Dan zijn wij tzt geneigd ondanks alles Dank U Wel te zeggen. En u het respect te gunnen. 🙏🙋🏽‍♀️🇱🇺🇸🇷


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.