NDP DNA-lid Rajiv Ramsahai verspreidt fake chat berichten over VHP

86
NDP DNA-lid Rajiv Ramsahai verspreidt fake chat berichten over VHP
NDP DNA-lid Rajiv Ramsahai

Het houdt niet op met al die nep berichten in Suriname; ook vandaag was het weer raak. Dit keer wordt een DNA-lid van de NDP, te weten Rajiv Ramsahai (foto), beschuldigd van het verspreiden van screenshots van vermeende WhatsApp gesprekken, waarmee hij de VHP in diskrediet tracht te brengen. De VHP noemt de chat berichten fake.

De VHP reageerde direct door te stellen dat de NDP bezig is gefabriceerde app-berichten te verspreiden, in een poging de VHP kwaad te doen. “Op een doorzichtige manier is geprobeerd haatzaaiende informatie te plaatsen. De berichten zijn zichtbaar gemanipuleerd en elektronisch ‘ge-photoshopt’ met als doel verdeeldheid te zaaien en racisme aan te wakkeren” aldus de partij.

De VHP zegt hierover” “het eis en bekende strategie van de NDP, nu de partij op verlies staat in de opinie peilingen en geen inhoudelijk verweer heeft tegen 10 jaar corruptie en armoedebeleid. Met als hoogtepunt de heimelijke ‘diefstal’ van meer dan 100 miljoen USD uit particuliere gelden die bij de Centrale Bank waren gedeponeerd. De Nieuwe VHP tolereert dergelijk a-nationalistische taal en gedrag van de NDP niet en zal dat bij elke gebeurtenis bloot leggen en ontmaskeren.

Een van de mensen die in de fake berichten wordt genoemd is VHP topper Krishna Mathoera. Zij zegt zojuist daarover:

Surinamers, alweer een laag bij de grondse, lafhartige manier van politiekvoering. De via app en facebook verspreidde communicatie is niet van mij. Is vals en bedoeld om VHP, haar DNA leden en mij te schaden. Het is Nep, net zo nep als Rajiv Ramsahai en zijn bazen. Wij kopen geen mensen om. Dat is niet de aard van de VHP. Wij overtuigen mensen met onze oprechtheid. Dat is zoek bij Ramsahai en zijn NDP leiding. Deze mensen zijn tot alles in staat. Ze zijn in paniek.Surinamers laten zich niet misleiden door deze wijze van politiek voering. Ze laten zich niet pakken, nooit meer. Ik ben niet bang. Ik laat me niet afschrikken. Ik vecht voor ons land, ons volk en onze kinderen.

Ook VHP prominent Cedric van Samson reageerde op het verspreiden van de nepberichten. Hij deed dat in onderstaande videoboodschap:

https://www.facebook.com/raggadjong/videos/3289783017703241/

86 REACTIES

 1. Liegen, bedriegen, fake nieuws verspreiden is de bekende modus operandi v.d. paarse bermratten. Zodra ze hun bek opendoen weet je al dat daaruit een hoop leugenachtige en verdraaide bullshit uit komt vallen.

  Laat ramsahai maar komen vertellen hoeveel tjoekoe’s hij heeft betaald voor die visvergunningen van hem want dat er tjoekoe wordt betaald voor het krijgen van een visvergunning is publiek geheim.


  Maak melding

 2. Ramsahai verkoopt ze familie nog als die er zelf beter van wordt. Moet je ogen zien. Die zie je bij de duivel ook.
  gemodereerd

 3. Indertijd had minister Algoe van LVV het over een persoon die altijd de mond vol had over ordening v.d. vissector maar achter de schermen hem bedreigde met het verlies van zijn baan als minister als hij daadwerkelijk zou overgaan tot ordeningsmaatregelen.
  Algoe had helaas niet de ballen om in het openbaar de naam van die huichelachtige figuur te noemen maar het is publiek geheim dat het ramsahai was.


  Maak melding

 4. Ai boi😂😂😂😂😂 deng mang dies ey play paniek voetbal😂😂😂😂. Ze merken duidelijk dat ze aan het afslanken zijn, dus raken ze nu in paniek.
  Dus mensen wees ervan bewust, al dat fake/nep bericht komen allemaal van DEVALUATIE PARTIJ, dan gaan deze zelfde mensen zgn naar buiten gillen dat het van de tegenpartij komt. Terwijl na deng man srefi ey set a scenario kong, alleen maar om de tegenpartij in diskrediet te brengen.

  Maar we hebben ze allemaal door.
  Dus mijne mensen wees op je hoede, er komen nog meer van dit soort gemene/ below de belt achtige scenario’s.

  POWER KONDRE MAN💪💪💪💪


  Maak melding

 5. De zwevende kiezers weten nu ook op welke partij ze moeten stemmen. De ndp heeft haar masker afgedaan. Prima actie.
  Blijf vooral doorgaan met jullie domme acties.


  Maak melding

 6. RobG, Pakiratigri, Waldo en Wendy zijn in geen velden of wegen te bekennen nu hun ndp apostel Ramsahai van zijn sokkel is gevallen. Vind dit eigenlijk wel hilarisch.
  gemodereerd

 7. De Nationale Devaluatie Partij, de NDP, liegt, rooft en
  bedriegt !

  Meneer Ramsahai ga Bouta en Hoeffie bijstaan om de bij
  Centrale Bank van SUR, geroofde KASRESERVE van de Banken,
  TERUG te STORTEN bij de CENTRALE BANK !

  DAN ben jij een MAN, Ramsahai, jij helpt dan het GESTOLENE
  terug te storten !!!

  WEG MET ALLE NDP-DIEFKATTIES !!!
  gemodereerd

 8. Mensen oppassen die Heli komt uit Rusland en voor een kleine mazzel zijn ze in staat om verkiezingen tot over de grenzen te beinvloeden. Kijk maar naar de vorige en de komende verkiezingen van Amerika,


  Maak melding

 9. Waarom zijn er zoveel NDP ers? God had te weinig haar voorhanden om er apen van te maken.
  gemodereerd

 10. Ach altijd is er iets dat fake is de waarheid schuilt er achter menr van Samson fa ie mofo bigi na so ju e wani tek op gi sma ik zal maar zien hoever je komt ala di ju e taki op de radio mi no sabi taki na so ju takroe nee mang….waar er rook is is er vuur watra no e bari fu soso wang sani e koekoe e kong tang fi pieeee jo jere


  Maak melding

 11. Cedric vn samson die pufgat likker vn bouta.omdt Hy geen stukje grond n e ranger nit hft gehad.ga j na vhp.alsof chan j wel gat geven.cedric j bnt n blyft e paarse rioolrat.als j e overloper bnt,ga j morge ook abop steune.dan s vhp slecht.dus Cedric eet m Mars en loop na m moer.j bnt gewon stukje vuilnishoop.j muder s nog steeds n d commisie vn NDP.probeer eerst j muder tot vhp t make,Dan mut j andere uitlegge.


  Maak melding

 12. @robGeit
  Jij moet de laatste persoon zijn die over denigrerende uitlatingen over anderen praten. Ik hoorde geen enkele woord van jou, toen afoesoewa de rechterlijke macht ging beledigen door te zeggen dat geen enkele jap’ japi’s no ey stop show, weet ik veel meer. Het punt is dat een zichzelf noemende gerespecteerde DNA lid dient zich niet zo te gedragen nota bene op een podium.

  By the way als jullie ndp’ers die het echt meent met het volk, zo clean zijn, zo intelligent, zo vlekkeloos zijn, weet ik veel dies meer. Aan jou de vraag,
  Waarom vraag jij jou baas, jou leider, jou voorzitter niet waarom hij niet naar het DNA wil gaan om zijn verantwoording daar af te leggen. Dit terwijl op de grondwet duidelijk staat dat de president verplicht is zijn verantwoording bij het DNA moet komen afleggen. En niet ergens anders!!!!!!!!

  Wat een mislukkeling, soso dok ai dok!!
  En niet alleen nu. Ook tijdens nieuw front periode toen oom slamet voorzitter was van DNA, kwam hij zelden opdagen. Vandaar dat oom slamet hem toen had afgeschreven van DNA.


  Maak melding

 13. @Lieve Robg,

  Hierbij deel ik u mede dat jij die 100milj ziet als landsbelang…door die paarse aardappelen en paarse uien te kopen…daarom verkopen de ndp’ers nu alleen maar paarse pakketen waarin alleen maar afval zitten…mensen kopen en later klagen ze dat ze nauwelijks een maand met die goederen kunnen omgaan…met wat voor of welke geld zal deze paarse regering het land tot ontwikkeling brengen???in gods naam,houd liever je kop dicht!!!!!jij voelt zeker niet in je zak of portemonee omdat jij “misschien” de steun van de boutisten krijgt….


  Maak melding

 14. De verdwenen 100 milj. is volgens …. het MISLUKT PRODUCT van de Spinazie Universiteit ….
  @ Rob{G}erta{G} gebruikt om het Landsbelang te dienen. Rob{G}erta{G} … je hebt ” Watra Dagoe ” hersens. Je begrijpt geen MOER van wat de Paarse Bandieten aanrichten … ondanks voorzichtig, rustig en deskundig uitleg van o.a. Jojo.

  Neem een Duik in de Amstel … je Paarse Bandieten Vrienden … zullen geen moment rouwen !!!!!!!!


  Maak melding

 15. @Robg de mislukte product van de mensheid,

  Jou president had gisteren aardappelen en uinen gestuurd. Er stonden mensen voor de deur met paarse t-shirt aardappelen en uinen te verdelen.

  Hoe laag kan je zijn om van het gejat geld nog mensen om te kopen???


  Maak melding

 16. Ramsahai is net zo veel waard als een velletje wc papier. Na gebruik om je go mee af te vegen direct doorspoelen. Dit soort mensen zijn het niet waard om namens mij beslissingen te nemen. Een politicus moet integer en betrouwbaar zijn maar beide eigenschappen bezit Rajiv Ramsahai niet noch de partij waartoe hij behoort. Dus knul je zit goed bij die partij. Want denken kan je niet.
  gemodereerd

 17. LAUWPIE ALIAS ROBG IS WEER OUDERWETS OP DREEF.

  JE PRAAT ALLEEN MAAR POEP: KASRESERVES GEBRUIKT IN S’LANDS BELANG.

  Chotelal voorzien van goedkope USD is s’lands belang: Je bent zo gek als een deur.


  Maak melding

 18. Ach RobG zal de overtuigende overwinning van Tyson Fury over Wilder ook op racisme en discriminatie gooien. Wilder met zijn grote woorden heeft deze nooit waar kunnen maken. Het was juist Wilder die zich racistisch en denigrerend uitliet over Fury daarom gun ik hem deze overwinning. Want alleen zo kan met racisme en discriminatie afgerekend worden.
  gemodereerd

 19. Hij ziet er niet bepaald intelligent uit. Eerder een domme dorpsbewoner die naar de stad trekt.
  gemodereerd

 20. Een unieke exemplaar van een mislukte DNA, is bezig om zichzelf belachelijk te maken net als de vele trollen van de nationale dagu’s partij op dit forum. RobG en Lucien samen met Wendy behoren tot de sekte van paars en gaan op 25 mei zichzelf verhangen uit schaamte.


  Maak melding

 21. Die Cedric probeert nu wanhopig met allerlei verdraaiingen in de gunst te komen bij de VHP. Eind maart wordt bij de VHP de kandidatenlijsten samengesteld. Hoe kan Cedric tussen al die hindoestaanse toppers op een verkiesbare plek geplaatst worden. Op de kiezerslijst van Paramaribo en Wanica krijgt hij nooit een verkiesbare plek. Never! Ga dat maar zelf na! De VHP (Vooruitstrevende Hindoestaanse Partij) gaat nooit aan een niet hindoestaan een verkiesbare plek geven. Ze hebben te veel kandidaten in huis die nu al onderling dagelijks ruzie maken. In het binnenland (Brokopondo, Marowijne, Sipaliwini) goed voor 10 zetels, krijgt de VHP NUL zetels. Je kan heden ten dage de binnenlandse bewoners niet meer voor de gek houden door hun een zaagmachine en zwemvesten te geven. Deze mensen hebben zich goed ontwikkeld. In Para en Coronie (goed voor 5 zetels) krijgt de VHP ook NUL zetels. En binnenhuis wordt er binnen de VHP daadwerkelijk neerbuigend gesproken over onze binnenlandse broeders!

  Waar gaat de VHP de zetels vandaan halen als ze in Paramaribo na zoveel verdraaiingen en zielig gedoe met intimidate, vlaggen propaganda, gekleurde bruggen nog steeds op 4 van de 17 zetels staan. En ze hebben de vakbond en media ook nog achter hun. Dagblad Suriname is van een VHP’er, dat merk je dagelijks aan de berichten!

  En wat gaat er uiteindelijk met Cedric gebeuren, met zijn staart tussen de benen overstappen naar een andere partij en dat gaat ook met de meeste niet-hindoestanen gebeuren! Wacht maar rustig af op eind maart op de kandidatenlijsten van de VHP!
  gemodereerd

 22. @Rob-Gestoord :
  U zegt :
  “dat dit geld is gebruikt om het landsbelang te dienen”

  U praat DREK !
  “Dit geld”, is het door Desi en Hoeffie GESTOLEN/GEROOFDE
  geld, toebehorend aan de Banken, de Bevolking en de Bedrijven !
  Gestolen is gestolen, geroofd is geroofd, maakt niet uit waarvoor
  de DIEF of de ROVER het geld gebruikt !

  U bent echt een hersenloze dwaze STEUNTREKKER uit de
  Amsterdamse Bijlmer !

  PS : Uw Opa Desi en de Jarenlange begroting-vervalser, Gilmore
  Hoeffie, hebben Ons Land inderdaad ontwikkeld tot een natie
  die PERMANENT FAILLIET IS en PERMANENT HAAR MUNT,
  DE SRD, DEVALUEERT !

  OPO KONDREMAN UN OPO ! MEK DEN PAARSE ROVERS GWE !!!
  gemodereerd

 23. Het is wel opmerkelijk dat al het fake nieuws gericht is tegen de NDP en de regering. Ik noem bijvoorbeeld het verhaal van de helikopter. Het verhaal van de stembussen in het binnenland met biljetten terwijl we nog niet eens weten wie allemaal aan de verkiezingen meedoen en dat op de dag van de verkiezingen de lege bussen getoond moeten worden. Ik kan zo doorgaan.

  Feit is ook dat een hoge koers in het nadeel van de zittende regering is. Feit is dat de VHP niet praat over wat ze in die 70 jaar hebben gedaan voor het land maar alleen wat deze regering fout doet.

  De regering heeft tot nu de zaak aangekeken maar ik zie nu dat ze de instituten van hun aan het werk zeten om dit fake nieuws gedoe een halt toe te roepen. Het moet ons niet verbazen als we na een tijd niks
  meer horen omdat de haarden zijn opgerold.


  Maak melding

 24. Een land tot ontwikkelingen brengen kost geld, heel veel geld. Een land tot ontwikkeling brengen is niet gratis, a no baksies. Als de ontwikkelingen op de rails zijn en voortdenderden kan men het niet laten liggen als inkomsten uit buitenland en binnenland voor de overheid tegenvallen. De binnenlandse inkomsten voor de overheid vallen vooral tegen omdat de rijken massaal de belastingen ontduiken.Deze mega rijken zitten bij VHP, NPS, PL, Abop. Zij denken aan hun eigen belang en niet aan het landsbelang. De kleine man heeft geen grote valuta reserves(grote aantallen dollars en euros) bij de banken.Allemaal zwartgeld.


  Maak melding

 25. Een kommetje tomaten 25 SRD NDP Prijs van vorig week
  Een punt brood 1,20 SRD
  Een sigaret 2 SRD
  Een pak melk 12,50 SRD

  Het geld was Ongevraag geleend bij CBVS en verdeeld onder NDP Schurken .


  Maak melding

 26. De productie fabriek wat NDP heeft op gezet is stenen en lenen fabriek .

  De tweede fabriek is een wetten van DNA van vrouw Simons .

  1 Stabilisatie fonds 0 SRD
  2 Nood fonds 0 SRD
  3 Woningbouw fonds 5 miljoen SRD
  4 Garantie fonds 0 SRD
  5 Spaar fonds 0 SRD

  Er zijn nog meer fondsen waar NDP gespaard heeft voor de bevolking groepen .

  Abraham en Graanoost sparen de rest voor de Surinamers .


  Maak melding

 27. @Waldo schreef:
  In het binnenland (Brokopondo, Marowijne, Sipaliwini) goed voor 10 zetels, krijgt de VHP NUL zetels. Je kan heden ten dage de binnenlandse bewoners niet meer voor de gek houden door hun een zaagmachine en zwemvesten te geven. Deze mensen hebben zich goed ontwikkeld. In Para en Coronie (goed voor 5 zetels) krijgt de VHP ook NUL zetels. En binnenhuis wordt er binnen de VHP daadwerkelijk neerbuigend gesproken over onze binnenlandse broeders!
  ———————————

  Pongosaqoui

  In een geheime bijeenkomst hebben ze ook aangegeven dat ze in die 5 districten geen zetels gaan halen. Het gaat dus om Paramaribo waar ze de grootste slag willen slaan en waar de concurrentie van de NDP formidabel is. Wanica waar ze ook heel zware concurrentie hebben. Commewijne, wat een groot probleem wordt want ze hebben Girjasing niet meer en de regering heeft zwaar geïnvesteerd in het district. Saramacca, daar verlies NDP nooit haar zetel en de regering heeft ook daar zwaar geïnvesteerd. In Nickerie is Waidoe erbij gekomen voor de NDP en minder dan 2 zetels haalt de NDP niet, is al jaren zo. Zelf denkt de VHP 17 zetels te halen landelijk. Dat wil zeggen dat ze alle 7 zetels in Wanica moeten winnen (wordt maximaal 3), alle 5 van Nickerie (wordt maximaal 3), alle 4 van Commewijne (wordt maximaal 1) en alle 3 van Saramacca (wordt maximaal 2). Ze kunnen maximaal 9 zetels halen buiten Paramaribo. Niet meer. Om die 17 te halen in moeten ze dus 8 zetels halen in Paramaribo. Dat lukt gewoon niet. En volgens IDOS hebben ze met de 4 zetels al hun max bereikt in hun eigen etnische groep in Paramaribo. Uiteindelijk is de peiling van IDOS echt niet zo gunstig voor de VHP al willen anderen, tegen beter weten in, er een iets te positieve draai aan geven.


  Maak melding

 28. Hoeveel huizen gaat Mevrouw Simons en Misikaka van Sociale zaken kunnen bouwen met 5 miljoen SRD uit de woningbouw fonds .

  Deel 5 miljoen door 500 mensen die gaan bouwen krijg men per persoon 10000 SRD uit de woningbouw fonds om te bouwen 1000 Euro .

  Ik heb de DNA vergadering tot laat in de avond gevolg tot einde en de wet is aan genomen .

  Dit is puur onderdrukking terwijl de Schurken 100 miljoen usd lenen of ongevraag stelen .

  Er was ook geen geld om de stuwdam over te nemen maar er was wel geld om te stelen de 100 kon men de Stuwdam betalen .


  Maak melding

 29. Wat wil je. De NDP is geschrokken van de verkiezingsprognoses. Ze schijtn letterlijk in hun broek, En ook komen de DNA leden tot de ontdekking dat ze hun taak hebben verzaakt. Ze hadden de regering moeten controleren en corrigeren. Het waren Ja knikkers en hiervoor worden ze gestraft. Ze zitten wel voor hun verdere leven gebeiteld. De volgende regering moerdeze mooie zachte landingsregeling voor ex parlementariërs corrigeren. Aan alle NDP parlementariërs oftewel Ja knikkers die een fikse onvoldoende verdienen. Donder straks op en hopelijk nooit meer weerziens. Jullie waren de slechtste parlementariërs uit de geschiedenis.


  Maak melding

 30. Hoeveel USD heeft NDP in 10 jaren gespaard bij de Centrale Bank Van Suriname .

  Ze sparen niet ze stenen of lenen ongevraag .

  Moeten wij dan Ka eten van de NDP na tien jaren rotzooi .


  Maak melding

 31. Wetten nemen met terugwerkende kracht alle voordelen te niet verklaren en iedereen gaan werken voor zijn geld.Fiod in leven roepen onderzoeken hoe mensen zijn overnigt rijk geworden??? Kunnen niet aantonen gaat alle rijkdommen terug naar de staat.


  Maak melding

 32. De vhp leert snel, ze nemen de ndp trucjes over… Als een vhp media zegt dat er bij CBS 300 miljoen us dollar weg is..dan is het geen nep nieuws.. Teh a vhp media mang Tak in hindoestani tap ding radio over a 300 miljoen us dollar dan is het geen nep nieuws.. Omdat je de taal niet verstaat wilt nog niet zeggen dat het nepnieuws is… Overdrijven van echte Surinaamse gebeurtenissen. .., dat gebeurt sterk bij de vhp media…De hindoestaanse radio gaat zover dat het een liedje draait voor een ex bank man Robert van T.. Teh moni no deh koi na djaneh.. Niks nep dus, alleen een andere belevingswereld.kent de vhp. . In het binnenland van Suriname is vhp op papier zwak…Ze lijken net eco toeristen.. Praten over cassave in het binnenland . Wat normaal gesproken een ndper is, in nickerie en paramaribo schaamt zich nu ervoor om dat openlijk te zeggen.. Ze zitten door ndp top acts met weinig koopkracht .. De helft van de ndpers zijn nu zwevende kiezers geworden… Ze zeggen het zelf.. . Ndp verzint de ene truckje. .na de andere om het leven van de Surinamer te verzuren..Duurder maken dus. . Abrahams gaat niet graag bij de binnenland bewoners…, HIJ bestuurt het binnenland met een afstand bediening…,, Het binnenland zit nu massaal bij de ndp,, .zegt abrahams.. . In werkelijkheid kent het binnenland ook een groot gebied van de abop.. Nps is geworden, een gematigde partij, met veel concurrentie.. .Veel nps vissen zitten in de vijver van de ndp.,, ., Paarse vissen zijn groen van binnen, .. .. PL consolideert haar achterban…. Deze pl is net abop een etnische partij. .. .. Binnen de pl kan je trouwen, de aanhangers helpen mekaar met zout en suiker of een reparatie aan het dak van hun huis.. Iets nieuws nu, de migranten in Suriname met kiesrecht, haitianen kennen weinig interesse voor de Surinaamse politiek., ze bemoeien meer met Haiti . Chinezen zoeken naar hun grote liefde wijlen Wijdenbosch op de kieslijst.. Ze weten dat Wijdenbosch al lang dood is toch vragen ze mij,, peh a mang deh,, Ik zeg dan Hulland, dat is Holland op z’n chinees … Palu wordt door haar 1982 verleden, terecht doodgezwegen…. Een God Gezegend zondag.. Vertrouw alleen Hem en je zelf.. .


  Maak melding

 33. Vhp ziet h g niet dat ze een mol in hun midden hebben??
  Al hun voice berichten, app berichten en chat komen naar buiten. Er staat een tel nr onder de chat berichten.
  Mensen moeten ht massaal bellen.
  Deze man heeft de chatberichten gehad van iemand en nu naar buiten gebracht.
  Ook het gesprek van Shaam Binda is naar buiten gekomen. Is toch zijn stem??
  gemodereerd

 34. Mantra om te herhalen voor de oppositie:Een land tot ontwikkeling brengen kost geld, heel veel geld.Een land tot ontwikkeling brengen is niet gratis, a no baksies.


  Maak melding

 35. Weg naar Guyana veerboot 43 km heeft NDP dat gedaan

  Weg van Meerzorg naar Albina geasfalteerd 180 km door nieuw front Regering

  Weg van Paranan naar Brokopondo 180 km door nieuww front geasfalteerd .

  Weg rijsdijk 26 km door nieuw front geasfalteerd .

  Zee dijk Coronie door nieuw front uitgevoerd .

  Er zijn nog meer Graanoost van NDP

  Abraham en Graanoost waarom hadden jullie de zeedijk van weg naar zee niet gemaakt of uitgevoerd .


  Maak melding

 36. Best wel zielig voor de nieuwe kleine oppositie partijen. Ik had wat meer van hun verwacht. Maar helaas zitten zij meer op de stoep bij de PG dan campagne voeren! Angelic van DA 91 zit liever op de stoep bij de PG en Maisha Neus zit nu liever op de fiets dan echt campagne voeren!

  De grotere oppositie partijen hebben ook geen boodschap voor het volk, dan alleen een vingerwijzing naar de regering. Langzaam wordt het volk ook moe van deze oppositie partijen. Laats heeft de hoofdredactie van DWT (21 februari) die Krishna Mathoera nog op haar plaats gezet over de criminaliteitscijfers. Zij wilde voor de zoveelste keer de deskundige uithangen en de cijfers verdraaien (DWT: Dat Krishna Mathoera, oud-politiecommissaris en tegenwoordig parlementslid namens de oppositionele VHP, nu opeens roept dat er politiek wordt bedreven met de criminaliteitscijfers, komt dus een beetje vreemd over…)


  Maak melding

 37. In plaats van fake nieuws te verspreiden kan hij zijn tijd beter besteden door een goeie sportschool te zoeken en iets aan zijn dikke lelijke kop te doen.
  gemodereerd

 38. De koers moet naar 1 op 15 voor de USD voor de verkiezingen:

  Hoe hoger de koers hoe meer aanhang de Nationale Devaluatie Partij zal verliezen.

  Ik hoop van ganser harte dat de Nationale Desastreuze Partij een zware nederlaag lijdt op 25 mei 2020.

  Ramsahai: Na Soso KKA YU E LEG UIT

  WEG MET DEZE VERNIETIGERS VAN SURINAME.


  Maak melding

 39. Wat hebben de Coalitie partijen achter gelaten bij de Centrale Bank Van Suriname dat telt geen trala trala trala van NDP Schurken .

  Hoeveel kippen wel men eten in NDP .

  Zelf japie japie hebben meer verstand dan deze gasten van NDP Schurken Alcoholisten


  Maak melding

 40. De huidige koers is niet realistich. Het is de VHP die hier achter zit. De kiezers worden gechanteerd door de VHP. Zij geven aan de cambiohouders opdracht om de koers omhoog te duwen terwijl de koers veel,echt veel lager kan. De VHP wil de kiezers straffen als zij niet op de deze partij stemmen. Mensen moeten zich niet laten chanteren door de VHP. Het is ook de VHP die valse berichten de wereld in stuurt. De VHP staat achter het valse nieuws dat:
  1.SLM verkocht gaat worden
  2.Olievondsten gaat de regeting verpanden
  3.Dat er geen benzine meer is
  4.Staasolie wordt verkocht
  5.Er zijn al volle stembussen in het binnenland.


  Maak melding

 41. Hoe slechter het gaat in Suriname hoe moeilijker de familie het in Nederland het krijgen .

  Van uit Nederland moeten familie zoveel gaan bijdragen aan de nood in Suriname van gezinnen .


  Maak melding

 42. Die paarse tranny rat robg aka wendy aka andere fake accounts lult weer uit zijn/haar domme snuit dat de koers veel lager kan. Dat is gewoon je reinste onzin die uitgekraaid wordt door die paarse NEP econoom.

  Zodra er monetair gefinancierd wordt (en dat gebeurt al een tijdje volop) gaat de koers omhoog. Dat is gewoon de harde Surinaamse praktijk. Zodra er onvoldoende dekking is voor de munt (wat nu weer het geval is) gaat de koers omhoog.

  Laat RobG maar terugkruipen in de kont van bouta samen met de rest van die paarse rioolratten.

  Ze zijn zo zielig dat ze niets anders kunnen doen dan leugens en fake nieuws verspreiden via allerlei fake accounts om propaganda te maken voor hun paarse boevenbende partij in de ijdele hoop dat die ka partij de verkiezingen van 2020 zal winnen.

  Wel maken jullie je borst maar nat want alles wijst erop dat de ndp de verkiezingen zal gaan verliezen en daarna komt er een afrekening met de paarse rovers die het volk zwaar verarmt hebben met hun corrupt boevengedrag.


  Maak melding

 43. Hoe hoger de koers hoe meer werklozen door NDP .

  Jarikaba bacoven fabriek 1500 mensen kunnen zo met ontslag laat NDP dat alvast dat regelen voor 25 mei 2020


  Maak melding

 44. In 10 jaren tijd is de koers nooit naar beneden gegaan dan gaat men Oppositie de schuld geven .

  Maar of de koers nu dan 1 SRD op 3 EURO dan was het wel de goede beleid van NDP .


  Maak melding

 45. Ik sta klaar om mijn bijdragen in Suriname te gaan leveren en ook vele andere Surinamers van de Oppositie in Nederland .
  Wij staan klaar om de ondersteuning te geven aan bevolking groepen in Suriname van uit Nederland .

  Oppositie in Nederland zullen blijven ondersteunen tot dat deze schurken weg zijn .


  Maak melding

 46. @RobG
  “Een land tot ontwikkeling brengen kost geld, heel veel geld.Een land tot ontwikkeling brengen is niet gratis, a no baksies.”

  Nee beste RobG, Hoeveel extra geld heeft de Regering Bouterse in 10 jaar niet binnen gekregen en waar is het aan besteed.
  In de afgelopen 10 jaar waren de inkomsten incl. de leningen ongeveer SRD 60.000.000.000 hoger dan onder de regeringen Vene II en III wat is er geinvesteerd en wat is er aan rente besteed.

  Geeft u eens aan wat er duurzaam geïnvesteerd is en welke extra inkomsten er door de regering Bouterse gegenereerd zijn. U mag zich beperken dat 3 projecten die duurzame groei veroorzaakt hebben.


  Maak melding

 47. Waldo toont zijn racistische inborst. Uiteindelijk vallen ze allemaal door de mand, net als Robles
  Rob goed zo, hou je bij dit soort roddelverhalen. Hier kan je helemaal los gaan. VIER keer heb je gereageerd.
  Nu gaan we een stap verder. Als je reageert op roddel en achterklap zorg dat je alles wat maar met economie te maken heeft achterwege laat. Te lastig voor je en je klets maar onzin.
  Bigi Sma heeft je hier vaak op gewezen. Bovendien heeft hij je ook gezegd dat Pico en JoJo je vaak les hebben gegeven en vragen stellen die je niet kan beantwoorden.
  Maar wanhoop niet. ga door met reageren, maar laat de economie buiten beschouwing. Veel succes


  Maak melding

 48. En ook voor robbeke vg.

  ” ….

  van starnieuws

  ……Intussen zijn heel wat personen bij proces-verbaal gehoord tijdens het gerechtelijk vooronderzoek, onder wie ex-minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Robert Peneux, de directeur van onderwijs, Natasia Bennanon en Ivan Graanoogst. Uit het gerechtelijk vooronderzoek moet blijken er een proces komt tegen verdachten die gaan worden aangewezen.

  Het onderzoek is vrij diepgaand, zegt Kanhai. Hij hoopt dat de onderste steen naar boven zal komen. Het gaat om de volgende strafbare feiten:
  – Verduistering van geld of geldwaardig papier
  – Gekwalificeerde verduistering
  – Verduistering
  – Gekwalificeerde valsheid
  – Oplichting
  – Knevelarij.

  Peh e moni deh?


  Maak melding

 49. Nietsnut! Wat kom je vertellen!?? Met mijn belastinggeld wordt je betaalt om niets te betekenen voor onze samenleving. Wat is jou achtergrond? Je bent niet waardig bevonden voor deze functie. Op 25 mei zal de bevolking laten merken dat er een nieuwe wint moet waaien.


  Maak melding

 50. Het lijkt erop na alles op een rijtje te hebben gezet dat NDP iemand heeft binnen de VHP wat eigenlijk niet vreemd is. Bepaalde zaken kun je niet verzinnen.


  Maak melding

 51. @RobG

  “De VHP staat achter het valse nieuws dat:
  1.SLM verkocht gaat worden
  2.Olievondsten gaat de regeting verpanden
  3.Dat er geen benzine meer is
  4.Staasolie wordt verkocht
  5.Er zijn al volle stembussen in het binnenland.”

  Wel roepen en geen bewijs is ook fake nieuws beste RobG
  Hoe vaak is er niet geroepen, als de oppositie leningen of corruptieve daden aan de kaak stelde , dat het niet waar was en in het merendeel van de gevallen werd het later de waarheid.

  Nu is het werkelijk dom om te denken dat
  1>> SLM verkocht zal kunnen worden. wie gaat er iets betalen voor SLM als je de business ook zonder te betalen over kunt nemen of over genomen hebt. SLM vliegt al maanden niet meer op haar meest lucratieve route Amsterdam Paramaribo dat doen ingehuurde maatschappijen.
  2>> Aan wie zou de regering de offshore olie kunnen verpanden. Er is nog geen beslissing genomen om ze te winnen en die beslissing is er de komende 1,5 jaar ook niet te verwachten.
  3>> Dat er geen benzine meer zou zijn is een gerucht dat ik pas via Wendy te horen kreeg zonder enige onderbouwing van elders. kort gezegd dat is straat krant nieuws in een land dat in paniek is door wanbeleid.
  4>> Het is niet zo verwonderlijk dat een dergelijk gerucht de wereld in komt. Eddy Jahrap heeft dat al eerder moeten voorkomen. Echter wie zal Staatsolie nog willen of kunnen kopen ondanks dat de balans versterkt is door de Brokopondo dam bij haar onder te brengen echter wat heb je er aan als het staatsolie dividend voor de komende jaren verpand is, staatsolie gratis HFO moet leveren aan Newmont en Staatsolie op 14 mei haar obligatielening niet kan aflossen en op nieuw een vergrote obligatie lening afsluit of wel doorrolt Beste RobG Staats olie betaalt na herfinanciering heel hoge rentes.
  5>> Volle stembussen. Tja dit geeft het gebrek aan vertrouwen weer in eerlijke verkiezingen. ook weer een dom bericht omdat Brunswijk niet toe zal staan dat de NDP zijn stemmen steelt. De waard vertrouwt zijn gasten zoals deze zelf is.

  U fake nieuws beschuldigingen zijn zo infantiel dat u ze niet aan de oppositie kunt toe schrijven. U kunt dit soort informatie beter toeschrijven aan angstige NDPers die hun plaats kwijt gaan raken zoals Afoenswa en Ramsahai.


  Maak melding

 52. Ik zie weer dat mijn bijdrage niet is geplaatst, was bedoeld voor @ RobG. Deze DNA moeten ze stenigen, hij moet zich gedragen als volksvertegenwoordiger en geen haat zaaien onder het volk.
  Maar dat doet hij wel echt een k.olo koelie, hij verraad zijn eigen soort genoten. Volgens mij is hij zelfs in staat om zijn familie te verraden die MPP. (de goeie daar gelaten )

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 53. Meneer Ramsahai. Ik dacht dat u doofstom was. Ik heb u namelijk nooit in de DNA horen praten. U heeft op alle wetten van de NDP voorgestemd. U was dus overduidelijk een ja knikker. Nu pleegt u politiek zelfmoord. U had toch de gevolgen van uw actie toch mogen inschatten. Lukt het dan breekt u de VHP en u denkt dat de NDP de zetels van de VHP krijgt. Domme gedachte. Het volkt beloont en het volk straft, U, sorry de NDP, is 10 Jaar lang beloond met het vertrouwen van de Surinamers. Wat hebben jullie voor de Surinamers gedaan? Niet veel. Dus is het tijd om als een echte man de straf van het Surinaams volk te ondergaan. Met fake nieuws behaalt u geen voordeel voor de NDP. Integendeel. Dit schaadt de NDP en bij het volk bestaat de slogan Zand erover niet. Ook schaadt u uw eigen positie. De NDP vertrouwt u niet meer en geen enkele politieke partij zal u met open armen ontvangen. U bent gebleken een politieke kneus te zijn , die aan het eind van de rit ook nog politiek zelfmoord pleegt. Het enige wat ik tegen u kan zeggen is: R.I.P.
  Nog meer van deze blunders en de NDP haalt geen enkele zetel. Jammer voor die stomme NDPers die denken dat die 26 zetels van 2015 een eeuwig leven hebben. Zetels moet je verdienen.


  Maak melding

 54. Nu we toch met modder aan het gooien zijn het volgende: wie kan mij wat meer vertellen over die affaire Wayne Telgt. Het is verdraaid stil geworden. Het lijkt op een zand erover affaire van Bouterse. Als die jongen onschuldig is is het van enorm belang dat die zaak zo snel mogelijk wordt afgehandeld.
  En hoe zit het met het uitbaggeren van de Suriname rivier of gaat deze dezelfde weg op als het verkopen van water aan Trinidad? Ja beide hebben met water te maken.


  Maak melding

 55. Als een DNP lid dergelijke fake berichten gaat versturen moet hij direct verwijderd wordne uit de DNA. Het is een enorme dood zonde in de politiek om leugens te verkondigen en dit soort fake berichten zijn nog een graadje erger.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.