NPS: ‘Vlaggen wel met toestemming van eigenaar geplaatst op erf’

29
NPS: Vlaggen met toestemming van eigenaar geplaatst op erf
Op de foto links is te zien dat de huisbewoner toekijkt hoe de NPS vlaggen geplaatst worden.

Op Facebook is er ophef ontstaan over een filmpje waarin te zien is dat twee geplaatste vlaggen van de Nationale Partij Suriname (NPS) op het erf bij een woning worden verwijderd. Beweerd wordt dat de partij zonder toestemming van de eigenaar de vlaggen heeft geplaatst, maar dat is helemaal niet waar zegt de NPS in een verklaring.

Het filmpje is geplaatst door de pro-NDP en pro-Bouterse fake news pagina Faya Pepre Nieuws (FPN). “Een boze familie geeft aan dat de Nationale Partij Suriname ongevraagd NPS-vlaggen heeft bevestigd op hun terrein. De familie heeft de vlag laten verwijderen. Er komen meerdere klachten binnen van personen die zeggen dat er ongevraagd NPS-vlaggen zijn geplaatst op hun terreinen“, schrijft FPN.

De NPS laat in een reactie echter weten dat de vlaggen op het desbetreffend terrein met toestemming van de eigenaar zijn geplaatst. De partij bewijst haar verklaring middels een foto (links) waarop het moment van de plaatsing te zien is en de eigenaar met haar kind toekijkt.

Op deze foto kunt u zien waar ons team met de mevrouw des huize aan het praten is. Het is duidelijk te merken dat de NPS een gevaar is voor de tegenpartij. Er worden verschillende scenario’s gebruikt om de NPS klein te krijgen. Maar dat zal ze nimmer lukken“, aldus de Surinaamse groene partij.

Hieronder het filmpje:

https://www.facebook.com/105436830991236/posts/128194798715439/


29 REACTIES

 1. Ndp is heel professioneel in : intimidatie, stelen en roven van staats eigendommen, Valsheden en na-apen.
  Kom maar gooi alles uit de kast. Die faya-pepre nieuws moet je gewoon plat bombarderen.
  Laat ze komen vertellen waar die 200 miljoen $ zijn gebleven . Die zal wel verstop zijn in mansaram dr reet. Dievegge!
  gemodereerd

 2. NPS waar ben je mee bezig, op de deze foto kunt u zien dat ons team met de mevrouw des huizes praten maar ik hoor geen stemmen die het bevestigd. Jullie zijn alweer aan het povoceren richting NDP…. een gewaarschuwd mens telt voor twee, jullie lokken dit uit om straks te kunnen zeggen zie je wel de NDP zijn mensen aan het intimideren. In ieder geval de NDP gaat weer 5 jaren regeren zie dat maar onder ogen en leg je maar bij neer en ga niet dit soort streken uithalen.
  gemodereerd

 3. ik begin toch echt te geloven wat de Minister van BUZA van Nederland zegt, wat een achterlijk gedoe zeg.

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 4. Een criminele organisatie zal er alles aan doen, om te intimideren door dit soort acties, waarbij ongeschoolde, hoofdzakelijk creolen, zich laten misbruiken, dit soort vuile praktijken uit te voeren, tegen een kleine vergoeding of een voedselpakketje, terwijl hoofdzakelijk, de niet creolen in die partij, de rijke jongens zijn, die het gestolen geld van het volk onderling verdelen, en daar hebben ze deze creolen niet voor nodig, daarom word het de hoogste tijd, dat ze een keer wakker gaan worden, om zich als slaaf te laten misbruiken.


  Maak melding

 5. Ik vind de ophef over dit soort dingen maar niks. Het komt allemaal zo kinderachtig over. Maar toch is er iets raars aan de foto en het verhaal. De vrouw die links staat op de foto is niet de eigenaar van dat terrein. Het lijkt me eerder een buurvrouw te zijn die op afstand op een ander erf staat te kijken. Er is duidelijk een afscheiding te zien. Waarom staat de vermeende eigenaar niet op het erf waar de vlaggen worden herplaats of in het bijzijn van de personen die de vlaggen plaatsen………..? Ook het kind weet geen raad met de mannen die de NPS vlaggen plaatsen. Stof tot nadenken.


  Maak melding

 6. Het hele land, is economisch en moreel naar de knoppen, dankzij deze president.
  Als ik de man hoor praten, dan schat ik zo in, dat hij ongeveer op ULO niveau zit.
  De achterban???? tjaa… GLO of zo ???.als je de argumenten lees hier en elders, als je die zogenaamde persschef hoort op de staatsradio betaald van belastinggeld. wat dat betreft heeft Julian With gelijk,’er bestaan wel degelijk domme mensen’.
  Ongelooflijk hoe diep dit land gezonken is.
  President veroordeeld in binnen en buitenland, zon veroordeeld in buitenland, pleegzoon pleegt berovingen, en zit daarna aan tafel bij ex minister Dodson als adviseur hahahaha.
  En als we failed stat genoemd worden, dan zijn onze teentjes heel erg lang.

  Ik denk dat het land de weg omhoog pas terug gaat vinden in het Bouterseloos tijdperk


  Maak melding

 7. Waarom hebben ze de vlaggen dan weggehld?? Met witte korte broek is broertje Rusland.
  Hij weer drimmels goed dat tamga paars is. Hij woont toch op tamga. Hij was ook paars dan boshe nu nps. Daar heeft hij geld ajt met Greg. Gelukszoeker voor zijn zak
  gemodereerd

 8. Je bedoelt te zeggen in de Piet Paulus en Julian With tijdperk over domme mensen gesproken, Piet Paulus for President en Julian With Vice president. ”De beste stuurlui staan aan wal” Nogmaals als je het zo beter weet hoe het allemaal moet waarom stichten jullie geen partij met z’n tweeën? Maar ja het is altijd gemakkelijk praten dan de daad bij het woord voegen. Als je het zo meent met het Surinaamse volk/onderdanen als hoe jij je voordoet zou ik als ik jou was niet wachten dan is dit het juiste moment om de verantwoordelijkheid op je te nemen als vaderlandslievende SURINAMER.
  gemodereerd

 9. De NPS is een nette PARTIJ: ZE ZULLEN NOOIT ZONDER TOESTEMMING VAN DE EIGENAAR HUN VLAGGEN GAAN PLAATSEN.

  DE NPS MOET MEN NIET GAAN VERGELIJKEN MET DE NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ WAAR EEN EEN VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL HET VOOR HET ZEGGEN HEEFT.


  Maak melding

 10. Typisch ndp.gedoe.
  Ze proberen het hersenloze gelul van hun leider te compenseren.
  Als ik Bouterse ziet 5 jaren terug…of nu 2020
  Is hij duidelijk mentaal en fysiek aan het aftakelen.
  Een speech voorlezen kost al moeite.


  Maak melding

 11. Voor de NDP malloten, het is in het stemhokje waar er zaken worden gedaan.
  Het is afgelopen met intimidatie en de criminele activiteiten van het paarse soort.
  Mooie praatjes of niet, het is elke keer weer de NDP die het land naar de afgrond brengt. De geschiedenis heeft het bewezen. En volk van Suriname, weten jullie waar de schoen gaat wringen?
  Elke volgende regering met een Hindoestaanse, Javaanse, Indiaanse, Chinese, Creoolse, Ndyuka, etc, etc President, zal moeten bezuinigen omdat deze paarse woestenij het land voor de zoveelste keer kapot heeft gemaakt. Jullie gaan het hoe dan ook voelen, het gaat heel, heel erg veel pijn doen. Jullie gaan weer de oude politiek de schuld geven. Maar de oude politiek heeft jullie als volk nog nooit in de geschiedenis van Suriname zo vernederd als de NDP met haar beleid heeft gedaan. Dus ga stemmen. En als je op 25 mei in het hokje bent, stem niet met je hart waar die lobi van jullie naar uit gaat, maar met je verstand.
  Anders, wo dede ini a film fu NDP.


  Maak melding

 12. DAT ZOU IK JUIST EERDER ZEGGEN VAN DE VHP ? DE GROOTSTE LEUGENAARS .EN HET IS WAAR DAT HET ONGEVRAAGD GEPLAATST IS .
  DE BUURVROUW ZEGT DAT ZE DAAR STOND MAAR DAT NIEMAND WAT GHEVRAAGD HEEFT. EN DAT IS GEEN LEUGEN.
  MAAR TJA JULLIE MERKEN HET 25 MEI WEL HOOR IDIOTEN HAHAHAHAHAHA


  Maak melding

 13. Vrijpostig, alleen het paars gespuis gaat zich zo misdragen en aan de vlaggen gaan van andere partijen, omdat ze het gebied paars hebben verklaard.
  Stomme beesten, kaka ston woy njang, ka dong kaw.


  Maak melding

 14. 25 mei gaat het bossen dan wordt het hele land paars gekleurd ”BIGI FESA” Sranan gron o PRITI.
  gemodereerd

 15. Je kan liever een stelletje leugenaars hebben dan een stel criminelen!
  Leugenaars hebben nog geen USD 200 miljoen uit de kasreserves van het volk gestolen.


  Maak melding

 16. Deze vlaggenparade in ons land heeft geen enkel nut. Het heeft meer iets van elkaar manipuleren en provoceren. Je gezonde hersenen gebruiken wanneer men gaat stemmen. Het wil nog nietszeggen dat wanneer ik een ndp vlag laat wapperen voor mijn deur ik ook op ndp stem. Het is maar een vlag.


  Maak melding

 17. @ Rob Krabita
  De vrouw die links staat op de foto is niet de eigenaar van dat terrein. Het lijkt me eerder een buurvrouw te zijn die op afstand op een ander erf staat te kijken. Er is duidelijk een afscheiding te zien. Waarom staat de vermeende eigenaar niet op het erf waar de vlaggen worden herplaats of in het bijzijn van de personen die de vlaggen plaatsen………..?

  Hoe weet jij de vrouw niet de eigenaar van het woning is???????????????
  Als je vragen hebt over het geval moet je gewoon bij de mevrouw zijn……
  Ik vraag me wel af wat voor opleiding je hebt gehad.
  gemodereerd

 18. Ik geloof de verklaring van de nps want het is geen leugenachtige roversbende zoals de ndp.

  Liegen, misleiden en fake nieuws verspreiden via allerlei fake accounts is de bekende modus operandi van de paarse rioolratten.


  Maak melding

 19. Het creoolse volk is verdeeld in 2 kampen.alle nette geschoolde stadscreolen hebn de ndp verlaten n zyn nu nps’s. Alle domme ongeschoolde creolen stratiemangs nanga stratieoema mt n criminele achtergrond zyn ndp poepsnuivers. De nps is n nette party net als d vhp n gaat zoiets nooit doen .


  Maak melding

 20. Dus de onverwacht in paniek geraakte NDP verlaagt zich tot een vlaggenoorlog. Tjonge, het ligt niet aan de vlaggen maar door het wanbeleid moeten jullie naar huis. Vlaggenoorlog helpt niet meer en voor een beter beleid is het te laat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.