dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMedewerkster ministerie vanmorgen plotseling op kantoor overleden

Medewerkster ministerie vanmorgen plotseling op kantoor overleden

-

Does Travel - naar Suriname

Op het kantoor van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) in Suriname is een medewerkster vanmorgen plotseling overleden. Dat meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws zojuist. Het zou gaan om de 47-jarige vrouw Edwina S.

Volgens de nieuwssite was de vrouw nog aan het lachen en praten met collega’s, maar werd ze ineens onwel. De vrouw viel toen opeens achterover en is enkele minuten daarna ter plekke overleden, aldus Starnieuws. Het is vooralsnog niet bekend wat de doodsoorzaak is.

Minister Edgar Dikan van RO heeft het droevig voorval aangegrepen om te benadrukken hoe betrekkelijk het leven kan zijn. Hij zei daarover:

“Je bent er het ene moment, en ineens ben je er het ander moment niet meer. Hoewel een heel grote schok, moeten we toch dankbaar zijn dat we deze dame hebben gekend en met haar hebben mogen werken. Laten we ons haar herinneren aan de goede en leuke dingen die zij heeft nagelaten. Als minister, personeel en collega wil je zo een moment nimmer meemaken.  Maar we moeten ons ook op zulke momenten van groot verlies sterk houden.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Marcell ik heb het vermoeden dat zij zich te veel heeft opgezweept/opgewonden 17 februari jl. Doe jij het maar rustig aan jongen. R.I.P.


  gemodereerd
 2. R.I.P
  Familie sterkte

  Hoop dat de medische sector ministerie van Volksgezondheid verplichte Reanimatie lessen richting het volk gaat verzorgen.
  Elke seconde telt.


  Maak melding
 3. Geen grappen maken in deze al eerder gingen gezonde mensen plotseling onverklaarbaar dood of verhingen zich op rare wijze en plekken. Meestal waren ze boos op een bepaald persoon of althans geen fan.


  Maak melding
 4. De noodzaak blijkt nu weer voor het op of voor alle (overheids) kantoren verzorgen van cursussen en herhalingscursussen Levensreddende Eerste Hulp(LEH) meerbekemd als EHBO.
  Op alle kantoren tenminste twee personen opleiden tot en inzetten als BedrijfsHulpVerlener(BHV).


  Maak melding
 5. Dame werkzaam op het ministerie. Was ze van plan om met vertrouwelijke gegevens naar buiten te treden?
  Gaat de minister zover dat hij een moord laat plegen?
  HongKongFree heeft misschien gelijk. Een vreemde torie


  Maak melding
 6. Triest dit. Je wordt vroeg wakker en neemt afscheid van je man en kinderen om naar je werk te gaan. Vervolgens kom je niet meer terug. Zo triest en sterkte aan de familie. In gedachten ben ik met u.


  Maak melding
 7. R.I.P. mevrouw.
  Dus toch wroko e kirie sma.
  Ga nooit weg zonder te ga nooit weg zonder een zoen
  Wie ht noodlot zal ontmoeten kan het later niet meer doen
  Hoop dat ze haar kids en partner of familie nog heeft gegroet voor ze uit huis ging.
  Mensen kletsen over vlag dan over brugleuning. sta smorgen op en dank de here dat je een nw dag mag zien en dat hij over je moet waken


  gemodereerd
 8. Niets gebeurd zonder een reden.
  Fam. Sterkte
  Daarom altijd eerlijk en oprecht leven want het is niet van te voren bekend wanneer het afgelopen kan zijn.
  Laten we hopen dat men hier lering uit trekt.


  Maak melding
 9. Heel triest zo jong. Ik geloof dat het haar tijd was, als ze thuis was was het wel daar gebeurt. Ik ga het pas vreemd vinden als er op het zelfde kantoor, op korte termijn, weer iemand overlijd!


  Maak melding
 10. R.I.P mevrouw. Sterke familie e vrienden. Vreemd dat ze zo aan haar einde komt. Hebben ze geen BHV-ers op kantoor. Het kan toch zo zijn, dat je achterover valt en daarna geen kik meer geeft. Oductie moet uitwijzen wat de doodsoorzaak was. Acute hartstilstand of een afrekening met cyanide! RO heeft ze bogobogo liggen, denk aan de Chinezen die het achterland massaal aan het vergiftigen zijn. Ook een verworvenheid van de paarse stelende ratten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES