zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die cocaïne in dozen via postbedrijf verstuurde aangehouden

Man die cocaïne in dozen via postbedrijf verstuurde aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Opnieuw heeft de Surinaamse politie een verdachte aangehouden, die via verzonden dozen bij een postbedrijf in Suriname, cocaïne probeerde te versturen. Dit keer gaat het om de 22-jarige Clifano B. meldt het Korps Politie Suriname.

Clifano heeft vorig jaar twee dozen ter verzending aangeboden bij een postbedrijf in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherché bleek dat er cocaïne in de dozen verborgen zat en zijn ze onderschept, meldt de politie vandaag.

De verzender werd op zijn woonadres te Flora opgespoord en is op vrijdag 7 februari door leden van de afdeling Narcotica Brigade aangehouden. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

In een deze week gepubliceerd bericht van de Surinaamse politie kwam naar voren dat een man het luttele bedrag van 500 SRD had omvangen om cocaïne in een postpakket te versturen:

opening
Fernandes Express
BODO Party

11 REACTIES
 1. Dit is zo oneerlijk. Hij moest voor iemand een doos versturen naar Holland. Die man had namelijk overvracht en zei tegen hem dat het uien en aardappelen waren. Hij had ze bij adhin gekocht. En nu houen ze hem aan


  Maak melding
 2. Wat een maffe mafkees zeg en is hij werkelijk zo dom? Is welhaast ondenkbaar zo dompie !


  gemodereerd
 3. Clifano B. (een soortgenoot van figuren als wendy, damsco, robg, paki-rat) heeft de pech dat hij een kleine vis is.

  Kleine criminelen worden namelijk wel aangepakt door JusPol terwijl tegen grote drugscriminelen en drugsbaronnen als bouterse die in NL veroordeelt is geworden wegens de smokkel van vele honderden kilo’s coke er helemaal niks wordt gedaan door de schijterige Surinaamse JusPol.

  Dat is klassejustitie.


  Maak melding
 4. Mede door zijn aanhouding komt KPS erachter voor wie deze dombo de dozen moest posten. Niet enkel de kleine man op pakken, ook degenen die hierachter zit. De grote jongens die de kleintje gebruiken en manipuleren voor 40 jaar achter slot en grendel plaatsen. Er wonen in ons klein landje veel mensen met een verstandelijke beperking die makkelijk te manipuleren zijn, je hoeft ze niet ver te zoeken, kijk even naar de ndp aanhangers. Het is ook de taak van het ministerie van onderwijs en wetenschappen om scholen te bouwen voor mensen met een verstandelijke beperking, dit is hard nodig om hun te leren hoe om te gaan met hun beperkingen.


  Maak melding
 5. BBS.
  In deze branche is duidelijk sprake van een bedrijfskolom. Er zijn teveel schakels.
  Pas bij de 10e of 20e schakel kom je bij de echte baas terecht. Ook Bouterse heeft zijn lesje geleerd. hij gebruikt stromannen en blijkt lekketjes op de achtergrond. Hijzit zeker 20schakels verder.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES