Zusters mishandelen schoonzus die hun broer behekst zou hebben

18
huilt

De politie te Flora heeft afgelopen week drie zusters aangehouden die de vrouw van hun broer mishandelden, omdat zij hem behekst zou hebben. Het gaat om de drie vrouwen Eunice W. (37), Debora W. (35) en Amoline O. (56).

De drie vrouwen begaven zich in de avond van dinsdag 4 februari naar een avondschool, alwaar zij hun schoonzus te lijf gingen. Het slachtoffer is getrouwd met een broer van deze verdachten. Vanwege problemen in relationele sfeer heeft het trio haar mishandeld.

Volgens het Korps Politie Suriname wordt de vrouw wordt ervan beschuldigd haar partner te hebben behekst. Nadat het slachtoffer aangifte deed, zijn deze drie kemphanen opgespoord en op donderdag 13 februari aangehouden door de politie van het bureau Flora.

Het slachtoffer heeft een fractuur aan haar linker middenvinger. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de drie vrouwelijke verdachten ingesloten.


18 REACTIES

 1. Bemoeizuchtige zussen. Schoonzus heeft hun broer behekst? Dit is je reinste onzin.Wanneer 2 mensen van elkaar houden en de verstandhouding verloopt soepel er is wederzijds begrip gooien ongeschoolden het op hekserij. Kroi en al die bullshit. Deze zussen zijn jaloers omdat zij niet zo’n leven hebben als deze schoonzus. Hoop dat ze ophouden met deze achterlijkheden. Mooi hun straf laten uitzitten. Randebielen.


  Maak melding

 2. Boeboe bit Sjorie
  Zo is het maar net. Als mensen zelf geen goede relatie hebben of zelf geen relatie dan zullen ze van alles doen om de relatie van een ander stuk te maken. Vaak doen ze het sneaky .Jaloezie nu heeft broer meer tijd voor ze. Inderdaad randdebielen
  Maar ze zijn wel moedig, slechts met drie man op het werk de schoonzus opzoeken.


  Maak melding

 3. Een van de vele negatieven eigenschappen van de Surinaamse mentaliteit is afgunst. Men gunt het een ander niet dat zij het goed hebben. Dan speelt jaloersheid en afgunst een grote rol en misgunt men elkaar het succes. Dat het geloof in hekserij nog voorkomt laat zien hoe dom en achterlijk de Surinamer is. Achter elke negatieve ervaring wordt naar een oorzaak en verklaring gezocht . Zo ook in Nederland waar een poerboesie als Sylvana Simons van gekkigheid niet weet wat zij doet.


  Maak melding

 4. Opsluiten die randdebielen altijd dat eeuwige gedonder wanneer man en vrouw een gelukkig leven hebben.
  gemodereerd

 5. Ik snap niet dat dat men zich aan stoord hoe die gasten willen leven als ze in hun hekserij willen geloven dat is hun leven en hun probleem ik geloof in God en dat is mijn probleem live and let live we moeten niet zo in andere hun leven dieken laat ze met hun geloof hoe raar of dom het ook mocht zijn.
  gemodereerd

 6. Deze vrouwen hebben zich vast het een en ander wijs laten maken door een man of vrouw die beweerd paranormaal begaafd te zijn. De adviezen die zij van deze figuur kregen waren genoeg om hen op oorlogssterkte te brengen zodat zij de aanval hebben kunnen inzetten. Het arme slachtoffer was overgeleverd aan de brutaliteit en vechtlust van de drie heksen.


  Maak melding

 7. Soms denk je “kroi bestaat echt want loekoe fa a mang / sma (meestal) e waka baka a sma / mang en tek ala san sa a mand / sma e doe”
  Zelf geloof ik het niet maar soms heel soms denk ik dat Bouterse RobG heeft behekst want a fas fa a mang en verdedig ala sani sa Bouta e doe.

  Is ook zoiets als de boei van Bravo dat koegroe ne trowé yu


  Maak melding

 8. 20 februari 2020 at 16:37
  Een van de vele negatieven eigenschappen van de Surinaamse mentaliteit is afgunst. Men gunt het een ander niet dat zij het goed hebben. Dan speelt jaloersheid en afgunst een grote rol en misgunt men elkaar het succes. Dat het geloof in hekserij nog voorkomt laat zien hoe dom en achterlijk de Surinamer is. Achter elke negatieve ervaring wordt naar een oorzaak en verklaring gezocht . Zo ook in Nederland waar een poerboesie als Sylvana Simons van gekkigheid niet weet wat zij doet.
  ————————————————————-
  Ik vind dit heel mooi gezegd. Ik heb de Surinaamse mentaliteit ook zo leren kennen. Sylvana Simons, ja dat is de grootste racist van heel Nederland die ook nog eens in de politiek zit. Die zaait verschrikkelijk veel verdeeltheid en al haar zintuigen werken alleen in 2 kleuren. Dat zijn namelijk zwart en wit. Oftewel donker gekleurde mensen en niet gekleurde mensen. Dat is verschrikkelijk als je zo een denkpatroon hebt. Ik zou mezelf dan al lang hebben opgehangen! 🤦🏼‍♂️
  Gaat ook nóóit meer goedkomen met zo èèn..


  Maak melding

 9. Tjepoti, so ernstig. Wie de lachende derde? Dat mensen nog in hekserij geloven is triest. Gebruik je verstand en bedenk dat als God aanbidt, dan is er geen ruimte voor Satan. Door in obia of hoigrie sani te geliven, maken jullie de loekoemans, de wasimans, de obismans, de pandiets, de ohdjas etc alleen maar rijker en brutaler. Op een dag gaat doe obiaman jou schaamte willen en omdat je erin gelooft ga je het ook aanbieden. Zo erg is het bij alle bevolkingsgroepen in Suriname. Zijn ze analfabeet, semi-alfabeet of is een bezoek aan de huisarts, psycholoog of een hulpverlener te duur of afwezig. Kaba anga law law sanie, takroe sani e bestang soso in yu ede. Dus, eerder een maatschappelijk werker opzoeken dan de oplichter die zich een liekoeman noemt.
  gemodereerd

 10. Cker zijn die zusters zo lelijk als de nacht . Met de nadruk op lijk. Ik ben op zoek naar een vrouw sa wan croi mi. Ik wil ook verwent worden. Mensen jullie snappen de rol van een macho man niet. Dag en nacht 24/7 stoer doen is zo vermoeiend . Die schoonzusters met hun “ croi “ hebben werking van gemaakt. Ze hebben besloten om die schoonzus ( die drie incest lovers) aan te randen . Seni deng bodje go na kolera.
  gemodereerd

 11. Wat een heksen, je zal ze maar als schoonzusters hebben. Ik zou gauw maken dat ik wegkwam uit deze heksen familie. Geloof in God, dan heb je geen heksen nodig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.