VIDEO: Jonge vrouw op klaarlichte dag bestolen van telefoon

56
VIDEO: Jonge vrouw op klaarlichte dag bestolen van telefoon
Filmpje via 林苗山

Een jonge vrouw in Suriname is gisteren het slachtoffer geworden van een brutale, eveneens jonge straatrover. Op onderstaande camerabeelden is te zien hoe het niets vermoedende slachtoffer op klaarlichte dag aan de Van ’t Hogerhuysstraat in Paramaribo wordt overvallen.

Een beveiligingscamera legde iets voor 13.00u ’s middags vast hoe de jonge vrouw, vermoedelijk een scholiere, langs de weg op het trottoir loopt. Op een gegeven moment stopt ze, haalt haar telefoon uit haar zak en is ze met het apparaat bezig.

Op dat moment komen twee jonge mannen aangelopen en lijkt er eigenlijk niets aan de hand. Op het moment dat de twee haar dicht genaderd zijn kijken ze beiden naar de jonge vrouw en duikt de kortste van de twee ineens op haar af en probeert de telefoon af te pakken.

De nietsvermoedende vrouw schrikt en trekt haar telefoon weg. De man pakt haar hand beet waarna hij haar tegen de muur van een winkelpand aanduwt. Hij probeert het toestel van haar af te pakken en bij de worsteling die daarna volgt valt de vrouw buiten beeld op de grond.

In de laatste seconde van het filmpje is te zien dat het toestel uit haar hand is verdwenen en dat de vrouw verdwaasd achterblijft.

Bekijk het filmpje hier en volg ons ook op Instagram:

https://www.instagram.com/p/B8yVSbtFh-W/?igshid=17cicf0nlke8z


56 REACTIES

 1. Dit soort figuren moet de politie snel kunnen traceren. Er zijn filmbeelden van decdief. De Surinaamse politie heeft ook de apparatuur in huis om de rover via het IMEI nummer te traceren. Burgers en toeristen moeten zich veilig over straat kunnen begeven. Een zware straf is zeker gerechtvaardigd.


  Maak melding

 2. Ga eens een keer werken en koop een telefoon van het verdiende geld.
  Geeft toch een veel beter gevoel dan dat roven en stelen.
  Sterkte voor het meisje, daders snel opsporen.


  Maak melding

 3. En dan sluit je ze vr 6 mnd op??
  Geef ze 5 jaar en laat ze elke dag werken om de mobiel tetug te kopen.
  Hoop dat ht meisje een gekke broer, neef ,oom of wie heeft
  gemodereerd

 4. Kps zo snel deze 2 boefies oppakken😠😠😠het kan toch niet???
  Nu zie ik inderdaad dat die regerung in suriname niets doet.
  Dat kind ging of kwam van school, om ietd van haar leven te maken.
  Die 2 strontzakken willen niets doen met hun toekomst.
  Suriname moet leerplichtwet aanschaffen,militaire plicht,en zet zulke dieven aan het werk/scholing.
  is een trauma voor die arme meid
  gemodereerd

 5. Er is heel veel werk voor Harry Pinas… Harry mati..,, doe wat productief werk in het binnenland..,, . Jij praat als een aucaner met een metershoge trots…. Je hebt ons altijd voorgehouden dat culturu jouw passie is.. .Op 17 februari stond je met je boodschap op het presidentieel plein en.. kon heel Suriname jouw bewonderen..,, Jij zei niet protesteren maar produceren,, … De dader..kwam als rechtsbuiten .. lijkt mij op een binnenlandbewoner.. slachtoffer ziet uit als een mix…. Ik zou zeggen, laat zien wat je kan… Maak die jongen productief.. Stel een plan..


  Maak melding

 6. Dit is het gevolg van de ndp beleid. Mensen worden tot dit soort idiote acties gedreven om te overleven. Daarbij komt kijken dat deze regering nauwelijks iets doet tegen criminaliteit. Een criminele President helpt ook niet mee. Voorbeeld doet volgen.


  Maak melding

 7. Erg triest.
  1e: voor het meisje, je krijgt gewoon een trauma. Durft ze nóg op straat te lopen, etc?
  en 2e: racistische opmerkingen.
  Altijd door bepaalde figuren.
  gemodereerd

 8. Safe City ?
  Wat voor effect hebben die camera’s ?
  Worden de mogelijke oorzaken aangepakt ?

  Het lijkt mij verstandiger om te investeren in de mens. Geef ze een betere toekomst vooral de jongeren. Begeleid / coach ze naar betere keuzes.
  Het volk is gestresd en ziet een verkeerd voorbeeld in zij die een voorbeeldfunctie hebben.

  Draaideur criminelen maken zich sowieso niet druk om een camera of alarmsysteem.

  Camera’s zijn hulpmiddelen maar zijn niet een oorzaak voor een Safe City / country !


  Maak melding

 9. Dan komt er een Enfield allerlei franchepane vertellen in de krant.Als de NDP één wet te goeder trouw heeft aangenomen dan heeft het twee zwaar wegende wetten te kwader trouw genomen.Dus tegen het volk en haar geschreven en ongeschreven regels of adat.De amnestie wet is zo eentje en de strafbepaling voor Leendert opheffen bij overschrijding van het obligo plafond.So so nadeel voor het volk.


  Maak melding

 10. Als Je met een vonis van 15 moorden een grote bek heb, dan kun je dit verwachten in de samenleving.
  Het is triest maar waar.
  Lijfstraffen ter plaatse invoeren.
  gemodereerd

 11. Dit soort ratten moeten opgeruimd worden ,wordt er kots misselijk van….wanneer ze dood geschoten worden dan moge hun familie van de mooie texten plaatsen op sociaal media boeit me voor geen moer ,afblijven van andermans spullen ,sommige zijn als een vloek op deze aarde


  Maak melding

 12. reactie van de boeven/criminelen hun opvoeders/familie zal wel netals die van bijtende honden zijn: Normaal doet hij dit nooit misschien was hij niet zichzelf.
  Op de Phillipijnen hakken ze je hand af.


  Maak melding

 13. Structurele problemen vereisen structurele oplossingen. Structureel omdat dit soort problemen ongeacht welke regering aan de macht was, criminaliteit aan de orde van de dag is. Vroeger had je geen smartphone maar er was wel criminaliteit. Denk maar even aan Sampie die heel Suriname in een nekklem had. Moeilijk te zeggen of het een boslandcreool was of een stadscreool. Vanwege urbanisatie is het lastig te integreren. Weinig scholing, ouders die zelf problemen hebben en jij als jeugdige gaat je gang. Anyway ,criminaliteit is criminaliteit ongeacht welke bevolkingsgroep.

  Pakiratigri kan ook een goede welgemikte schop à la Neymar geven aan een Hindoestaan linea recta India. Of een Javaan naar Indonesië, of een Chinees naar China of een Creool naar Ghana. Helaas zal dat niet lukken aangezien het allemaal Surinamers zijn.
  Aandachtspunten voor de huidige regering zijn om deze vorm van criminaliteit structureel aan te pakken. Hierbij komen verschillende ministeries aan de orde. Sociale Zaken ,Onderwijs,Financiën ,Justitie en instituten als scholen en opleidingsinstituten. Ouders hebben ook een rol van betekenis uiteraard. Winsi fa ,na yu pikin!

  Helaas woont pakiratigri niet meer in Suriname en kan moeilijk vaststellen wat nou de precieze oplossing moet wezen. Dat moet men in Suriname zelf weten . Vanuit de losse pols kan pakiratigri wel bedenken om ontspoorde gasten een traject te laten doorlopen na de straf te hebben ondergaan. Bijvoorbeeld meelopen met een schilder, elektricien ,timmerman, metselaar ,noem maar op. Daarvoor heb je wel uiterst ervaren mensen nodig om deze gasten te overtuigen. Dit in de vorm van therapeuten ,psychologen, leraren ,begeleiders, ouders en familieleden. Gewoon iedereen waarvoor deze gasten het nodige respect kunnen opbrengen vanaf het begin en zo niet, na verloop van tijd. Het is een Surinaams probleem en dient nationaal opgepakt te worden. Je kunt niet aan Ronnie Brunswijk zeggen dat hij zijn mensen moet aanpakken. Waar blijft jouw eigen verantwoording als Surinamer? Ronnie heeft geen eigen mensen . Bouterse ook niet. Santokhi en Somo ook niet. Niemand. Er zijn wel Surinamers. En Surinamers moeten elkaar corrigeren.


  Maak melding

 14. Vrijpostige kwasten meki deng goooo baja hier in Nederland is dat elk seconde geen gedoe dat t de regering is…moet ik zeggen dat t Rutte schuld is het is gewoon de hebzuchtige jeugd die van alles wilt hebben


  Maak melding

 15. Het is keer op keer bewezen zodra deze criminele bende o.l.v. Bouta, de NDP, aan de macht is neemt criminaliteit toe.

  Wat ook bewezen is en dat geven alle toppers van de NDP ook toe, is dat Suriname o.l.v. Santokhi veiliger was.

  Dus bij deze beste Surinamers,
  Wil je een veiliger Suriname ?
  Kies voor Santokhi en red Suriname.


  Maak melding

 16. Dankzij het gevoerde beleid de afgelopen 10 jaar, kunnen deze dieven elke dag hun gang gaan.
  Het is niet alleen een drugs, maar ook een criminele staat geworden.
  Is zeker weer de schuld van de oppositie noh?


  Maak melding

 17. @ cornelis,
  Citaat: Familie v Hoefdraad. Of Adhin?

  De rover ziet er niet uit als een familie van Adhin !!!
  Je moet het bij jouw soort zoeken !!!!!!!!!
  99% is het jouw soort of niet ???????


  Maak melding

 18. Wat me opvalt is dat er gewoon mensen om heenlopen achter die auto , er moeten toch mensen zijn die dit zien ,lijkt wel dat mensen dit gewoon gaan vinden.


  Maak melding

 19. De Regering van NDP stumileert zelf roven door dat de jongeren ook horen hoeveel men steelt van de Centrale Bank Van Suriname en in de Goud industrie .

  Abrahams en Bouva en Graanoost hebben openlijk gestolen mensen die nog das en jas dragen .

  Er is nergens werk zelf de bacoven bedrijf met 1500 gaat men sluiten .

  Er is werk maar de inkomsten van 1500 SRD per maand de uitgaven zijn dan hoger 1600 per maand .
  Alleen bus geld en eten naar werk meenemen kost al 1000 SRD .


  Maak melding

 20. Indien de Regering het niet kan zal ik het wel met de volgende Regering kunnen regelen .

  Scheepvaart school op zetten huizen leren bouwen en exporteren naar de regio .

  Laat men rustig wachten tot na eind mei er zijn zat oplossingen voor jong en oud .

  Wat ik ga doen is gratis van uit mijn gevoel word ik gestumileert om een bijdragen te leveren .


  Maak melding

 21. He reactie rapporteren waarom niet leuk meer laten de ware meningen komen we worden niet boos om we hebben veel meer dan dat meegemaakt
  Maar a man dies san Geers mie boi,
  Hij komt zich zelf wel tegen👌🏿👌🏿Orgie
  Oen tik a day jere
  gemodereerd

 22. De banken hebben nooit geld om een project uit te voeren voor zulke gasten .

  Maar de banken gaan wel geld beleggen bij de Regering die de grote schurken zijn .

  Wanneer je een lening bij de banken in Suriname wel nemen om een project uit tevoeren moet je voor een bedrag van 5000 USD een heel bijbel schrijven voor een antwoord .

  Ik heb geen tijd om bank te komen zeggen hoe ik een probleem kan oplossen en geld verdienen met jong en oud in Suriname .


  Maak melding

 23. @Dengdong, zoals jij jezelf noemt. Ten eerste moet je namens jezelf spreken. Jij moet zeggen dat jij er niets mee kan. Aldus niet ‘men kan er niets mee’. Een tweede is dat jouw niveau onvoldoende is om het te begrijpen. Als de jongeman een werk had ,zou hij dan gaan stelen of beroven? Jij reageert ad hoc terwijl pakiratigri preventief te werk gaat. Zo voorkom je dat mensen de fout ingaan of steeds in herhaling treden. Have a good day. En Picolaas ,slaap lekker.


  Maak melding

 24. Wat triest voor dat kind. Kijk haar geschrokken(bange) gezichtsuitdrukking op het end. Dan heb je wel zin om zulke hyena’s bij de keel te grijpen en dichtknijpen. En vooral blijven dichtknijpen.


  Maak melding

 25. Wendy jou comment i er de vliegticket was gelukkig is het in holland. En deze rovers dan, zeker blij dat het in Suriname gebeurt?Of is het een hindoestaanse rover?


  Maak melding

 26. Deze lamlullen moeten gewoon een zware straf krijgen. Maar ja dit is ook laatst gebeurt hier in Nederland tot 2x toe de afgelopen week. Hierbij werden de telefoon van een jonge vrouw en een jonge man op straat hardhandig buit gemaakt waar bij ze met een mes bedreigd werden.
  gemodereerd

 27. Paki-RAT-igri…

  Als dit soort NDP-gajes hun grote voorbeeld, 15 landgenoten standrechtelijk zien vermoorden…
  200 miljoen uit de kasreserves zien jatten…
  De pensioenfondsen zien leegroven, dan is dit slechts peanuts.

  Geïndoctrineerde broodschrijvers als jij laten zich structureel hypocriet uit als het over de Bouta-maffia en dit soort aanverwante straatratjes gaat.

  Dus hou je aan woord en flikker na 25 Mei definitief voorgoed op en trek je terug in je Bijlmer kelderbox.


  Maak melding

 28. @Flyer, Flyer. Hoe hoog kun je eigenlijk vliegen? Je was eerst Face Look. En nu ben je Flyer geworden. Blijf goed bij de les. Inderdaad verdwijnt pakiratigri na 25 mei. Die boodschap heb je goed begrepen. De rest heb je niet goed begrepen. Ik heb nergens geschreven dat wat in het verleden gebeurd is ,heb goedgekeurd. Integendeel wees ik op een bigi brasa. Natuurlijk heb ik een voorkeur voor de regering Bouterse . Maar evengoed kan ik de nodige kanttekeningen plaatsen. Ik heb helaas geen Bijlmerbox . Ik moet je daarmee teleurstellen. Ik denk eerder aangezien jij steeds daarnaar verwijst, wel eentje hebt. Trek jij je terug dan in de box.


  Maak melding

 29. Gewoon zwepen.Die lui willen alles hebben maar er voor werken ho maar.Ze zijn gewoon een schande voor het land Suriname.Misschien moeten ze naar een heropvoedingsinstituut gaan.


  Maak melding

 30. Het Tralalala land van de paarse boeven. Niemand is veilig. Er moet een nieuwe wind in dit on-land waaien.
  gemodereerd

 31. Is hij rechts rechterhand afhakken is hij links linkerhand eraf dan heeft hij nog een hand over om te gaan werken. Lukt hem dan toch niet om met dat hand van andermans spullen af te blijven…dan niet afhakken maar meteen ophangen anders zitten wij daarna opgescheept met de verzorging in de gevangenis met ons belastinggeld.


  Maak melding

 32. Sinds dat ze me hebben opgelicht met m,n security bedrijf in Suriname , is er een roof en diefstal epidemie daar uitgebroken. Deze virus breidt zich razendsnel snel uit. Niemand is opgewassen tegen deze epidemie!
  gemodereerd

 33. Kijk goed naar die film!! Het betreft hier een bende. Dat schoolmeisje en de anderen horen erbij!! Opruimen die handel! Trouwens, prachtige waarheids getrouwe speech van Iwan Graanoogst geweest in de congreshal!
  Iedereen luisteren, je kan er nog wat van leren!


  Maak melding

 34. Dit soort gevallen moeten niet standaard worden in de samenleving. Moet niet als Brazilië worden waar kleine jongens en meisjes burgers gewoon ook op klaarlichte dag beroven. Gewoon in de drukke stad. Zelfs als die mensen in de bus zitten met een mobiel in de hand dan staan die straatratjes naast de bus om het mobieltje uit de hand te grijpen en weg te rennen. Als je tegenstribbelt dan willen ze ook nog met je vechten. Het enige waar ze voor weg rennen is een wapen. Ik hoop dat het echt niet zo erg word als Brazilië, is dan elke dag opletten dat je niet word berooft.


  Maak melding

 35. Trouwens vandaag ook weer een IDOSpeilings uitslag: NDP en VHP nek aan nek….voelen jullie die dejavu ook? Ik denk dat zij gewoon niet hebben gemeten en ons het rapport van 5 jaar geleden voorschotelen. Toen was het ook nek aan nek, de eindstand weten we met z’n allen.Weer zo een bedriegerij van deze VHPer die zich wetenschapper noemt en elke keer prutswerk levert!


  Maak melding

 36. @Lucien, de reserves van de banken bij de Centrale Bank
  van Sranan zijn GESTOLEN/GEROOFD door het regiem !

  Dit onrechtmatige/strafrechtelijke handelen dient te
  worden vervolgd door het OM, sluit alle betrokken
  Paarse Toppers, langdurig op voor deze ROOF van gelden van
  anderen, niet zijnde jouw eigendom !

  EINDSTAND, ALLEMAAL DE BAK IN !!!

  DIT IS GEEN PEILING, DOCH EEN STRAFBARE CRIMINELE DAAD !!!
  gemodereerd

 37. Pakiratigri, de oplossing is je kinderen opvoeden met normen en waarden en afblijven van andermans spullen en werken voor je geld als het tenminste uitkomt tijdens het hangen op de hoek of na het slapen heeft geen ene moer te maken met discriminatie het is een feit en waarom zou je de Javaan,hindustaan of de Chinees het land uit schoppen omdat ze hard werken voor hun geld !!!!!!


  Maak melding

 38. Inderdaad, Su is zo groot er is genoeg plek voor een opvoedingskamp. Die jonge knaap doet niets met zijn leven maar anderen, in dit geval een jong schoolgaande kind, het leven zuur maken. Jammer dat ellendeling dit niet kan lezen want als hij een telefoon steelt heeft hij natuurlijk geen laptop/computer. Ik vind je mag staan en lopen waar je wil die boef hoort van een kind af te blijven. Besteel je eigen soort dan bedoel ik een die je een schop onder je reet geeft.


  Maak melding

 39. Meisje beroofd van haar telefoon en die boeriekies gaan weer los. Wanneer gaan mensen zoals Larwa, Mbiako, Rambo( heb ik iemand over geslagen?) zich bij de leest houden, in plaats van het gegeneraliseerd en racistisch krakeel? En Banban? Mensen opruimen en wie had het over handen afhakken? Zijn jullie wel goed bij je hoofd? In een democratische samenleving moeten mensen een celstraf krijgen voor hun daden. Kruipen jullie maar terug in jullie holen, stelletje hersenloze holbewoners. Bah.


  Maak melding

 40. En JusPol maar stug blijven volhouden dat volgens hun (fake) statistieken de criminaliteit gedaal is. De leugen regeert.

  Een bekend gezegde luidt dat er 3 soorten leugens zijn namelijk gewone leugens, grove leugens en statistieken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.