donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVuil verbranden op erf eindigt in beginnende woningbrand

Vuil verbranden op erf eindigt in beginnende woningbrand

-

Does Travel - naar Suriname

Voor een huisbewoner aan de Kathestraat te Kwatta liep het maandagmiddag rond 14.50u bijna helemaal verkeerd af toen hij bezig was boomtakken te verbranden op het erf. Dit nadat tijdens het verbranden het plafond van de woning vlam vatte door vermoedelijk vliegvuur.

Het Korps Brandweer Suriname kreeg de melding van de woningbrand via het Surinaamse Command Center en dirigeerde ter plaatse. Een brandweervoorlichter zegt aan de redactie van Waterkant.Net, dat toen de manschappen ter plaatse arriveerden zij rook uit de woning zagen. De huisbewoner was toen ook al bezig het vuur te blussen met een tuinslag om een haspel.

De voorlichter zegt verder dat de manschappen direct hebben ingegrepen, waardoor de schade beperkt is gebleven tot het plafond. Ongeveer 1m2 van het plafond is verwoest door de brand. Het vliegvuur is naar alle waarschijnlijkheid ontstaan en in het plafond terechtgekomen door de wind die op dat moment waaide.

Er deden zich verder geen persoonlijke ongelukken voor en de woning was wel verzekerd tegen brand. De politie van Munder heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Het lijkt mij een garage met schuifdeur, maar tegenwoordig weet je het niet meer, want door de crisis wordt elke ruimte benut voor bewoning het zij voor verhuur om geld te genereren.


    Maak melding
  2. Ze bedoelen dat huis niet die schuur
    Ai mie gado. Die trap had hij nodig om de takken. Aan de boom te snoeien en huis van de plafond ging vlammen Ai boi Nederlands is moeilijk mie gado 🤣 🤣 🤣


    Maak melding
  3. @ Jacobus

    Dat klopt, en dit wordt weer gedumpt waar een ander last van heeft !Daar ergens dicht bij het blauwe meer.

    sari tori
    Jacko


    gemodereerd
  4. Sliver 18 februari 2020 at 18:59

    Ze bedoelen dat huis niet die schuur
    Ai mie gado. Die trap had hij nodig om de takken. Aan de boom te snoeien en huis van de plafond ging vlammen Ai boi Nederlands is moeilijk mie gado 🤣 🤣 🤣

    lees zelf ff je tekst voordat je de Neerlandicus uithangt


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES