dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSOL: 'Bericht over mogelijk brandstof tekort bij benzinepomp is onjuist'

SOL: ‘Bericht over mogelijk brandstof tekort bij benzinepomp is onjuist’

-

Does Travel - naar Suriname

Een bericht dat vandaag via WhatsApp werd verspreid, over een mogelijk tekort aan brandstof bij de benzine pompen in Suriname, berust niet op waarheid. Dat heeft oliemaatschappij SOL vandaag bekend gemaakt.

Ga tanken & hou je tank de komende periode vol!” luidde de boodschap in dit bericht. Er zou volgens het bericht een schuld van de Surinaamse regering aan SOL zijn van 50 miljoen US dollars. Er zou volgens het bericht geen geld meer zijn voor olie leveringen en dus een schaarste aan de pomp ontstaan.

In een officieel bericht van SOL geeft de maatschappij echter aan dat het gedeelde bericht onjuist is en dat het bedrijf te allen tijden de normale brandstof leveringen en voorraad aan klanten heeft gehandhaafd.

Over een eventuele schuld, zoals in het bericht wordt genoemd, zegt SOL echter niets.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

26 REACTIES
 1. Dit bericht van Sol is om een grote run op de service stations te voorkomen.Vanaf ’80 is er altijd benzine op voorraad maar vaak was er niets te tanken.


  Maak melding
 2. Fake nieuws voor Waldo :
  Maandelijks overschrijding uitgaven van de overheid !
  Begrotingstekort is extreem !

  Van Trikt, de Minister van Financien , de ministerraad, de president,
  allen zijn verantwoordelijk voor het roven van de kasreserve van de
  banken !

  Er zijn thans onvoldoende deviezen om de maandelijkse importen
  te betalen !

  Direct verantwoordelijke voor het beleid en het doen en laten
  van de governor vd Centrale Bank, minister Hoefdraad, moet ook
  vervolgd worden voor de roof van de reserves, toebehorend aan derden !

  NDP moet weg of starten met bezuinigen op ALLE UITGAVEN !!!!!

  TRA FASI NO DE ! SET THE SURINAM PEOPLE FREE !!!


  gemodereerd
 3. Mensen opgelet dit zg fake news komt van de paarse tent zelf, het is een opgezette scenario alleen om het volk te misleide alsof het van een tegenpartij komt. Met als doel om de tegenpartij in een kwaad daglicht te plaatsen.

  P.S.: WEES TEN ALLE TIJDE ALERT VOOR DIT SOORT GEMENE AANVALLEN, ZE HALE ZOVEEL MOGELIJK LETTERLIJK ALLES UIT DE KAST OM WEER ANDEREN DE SCHULD TE GEVEN!!!!


  Maak melding
 4. Een paar jaren geleden heeft Venuzuela nog acuut hulp geboden nu hebben zij zelf hulp nodig. Ik geloof het bericht wel denkende aan “eerste levensbehoeften”


  Maak melding
 5. Dit soort berichten past in het straatje van de oppositie. De oppositie is continu bezig om fake nieuws de wereld in te sturen om zo de regering in diskrediet te brengen. Er is voldoende brandstof in Suriname aanwezig. Er is een vaste voorraad van drie maanden aanwezig in het land. Daarnaast wordt komende zaterdag weer een lading benzine en diesel afgeleverd door een buitenlandse tanker.

  Tijdens de grote demonstratie op het Onafhankelijkheidsplein waren de beter gesitueerden en de rijken goed vertegenwoordigd. Ja zag geen enkele traditionele marron of inheemse bewoner. Het waren allemaal gladgestreken gezichten die zoals altijd neerkijken op de gewone man van de straat of het gewone volk. Het is daarom zeer belangrijk dat op 25 mei a.s de regering Bouterse wordt gekozen voor haar derde termijn. Met de inkomsten uit de aardolie en aardgas kan de regering haar plannen realiseren. Daarnaast zal de regering goed sparen om een buffer voor slechte tijden op te bouwen.


  Maak melding
 6. Beste RobG … denk je nou echt dat deze regering kan sparen … en in staat is een buffer op te bouwen voor slechte tijden … als dat werkelijk zo zou zijn, vraag ze dan waarom ze meer dan 100 miljoen usd dollar van de banken in nog minder dan een paar maanden hebben laten verdampen ..?

  Overigens is deze regering onder leiding van een moreel en maatschappelijk zeer verwerpelijk persoon gespecialiseerd in het zelf creëeren van slechte tijden voor de burgers in het algemeen (enkele aanhangers uitgezonderd) welke zij zien als ontwikkeling en dekolonisatie.


  Maak melding
 7. Dino gearresteerd was eerst fake nieuws
  Suralco gaat weg,was eerst fake nieuws
  Dodson ontslagen,was eerst fake nieuws
  Su in de schulden,was eerst fake nieuws
  Monetaire financiering,was eerst fake nieuws
  Devaluatie was eerst fake nieuws
  Suriname failed State,was eerst fake nieuws
  Downgrade junk State,was eerst fake nieuws

  Ndp wordt wegggevaagd,……….nieuws????


  Maak melding
 8. ……………en dat het bedrijf te allen tijden de normale brandstof leveringen en voorraad aan klanten heeft gehandhaafd.
  Baja, sang knaap dja dus deng mang tjaar a olie altijd ti now,
  ma what about moro olie? dat deng mang ne takkie.
  wel olie keba. adhin gebruik ala monie foe bai ajoeng dong koelie

  he rob soema na de rijken en beter gesitueerden baja. na steun ye soekoe no boi
  ie brada nanga ie sa beng drapi toe toch, Deng mang bing soekoe njang? boi ye lul wang lo lul


  gemodereerd
 9. 1 Noodfonds 0 SRD
  2 Stabilisatie fonds 0SRD
  3 Woningbouw fonds 5 miljoen SRD hoeveel menden kan Misikaka helpen met een huis
  4 Garantie fonds 0 SRD
  5 Spaar fonds 0 SRD
  Welke fonds volg weet ik niet een redding fonds zo niet slecht zijn voor NDP schurken

  Wat NDP in nerdelands zeg en schrijf moeten jullie uitvoeren is dat zo moeilijk .

  Limbo SRS Radio je had met Bokasa Bouterse wat gedronken trala trala trala dat kan je verlopig nog zingen tot 25 mei 2020


  Maak melding
 10. @James,
  De CVB heeft bekendgemaakt dat de kasreserves zijn aangewend om interventies te plegen, de goudvoorraad aan te vullen en om leningen af te lossen.


  Maak melding
 11. Wanneer krijgen de fondsen wat SRD van de zuipers van NDP Regering .

  Bussen in zetten voor feest vieren in NDP is er wel geld .

  Pakketen lopen te verkopen terwijl men praat over een noodfonds .

  Trala trala trala de nieuwe CD van NDP .


  Maak melding
 12. In Nederland is men nu bezig een plan om 30000 huizen te bouwen terwijl ze geen Grondstoffen hebben als in Suriname .

  Hooghart en Misikaka neem maar een voorbeeid hoe het kan en moet .


  Maak melding
 13. “Tijdens de grote demonstratie op het Onafhankelijkheidsplein waren de beter gesitueerden en de rijken goed vertegenwoordigd. Ja zag geen enkele traditionele marron of inheemse bewoner. Het waren allemaal gladgestreken gezichten die zoals altijd neerkijken op de gewone man van de straat of het gewone volk. Het is daarom zeer belangrijk dat op 25 mei a.s de regering Bouterse wordt gekozen voor haar derde termijn. Met de inkomsten uit de aardolie en aardgas kan de regering haar plannen realiseren. Daarnaast zal de regering goed sparen om een buffer voor slechte tijden op te bouwen.”

  Het zit onze paarse hofnar van de NDP heel erg dwars dat er ook beter gesitueerden en rijken waren. Lekker….trauma verwerking. Het is afgelopen met de NDP dus schijt hij zeven kleuren stront hier op WTK. Het volk gaat er persoonlijk op toezien dat deze abanies met hun klauwen afblijven van de inkomsten uit de olie voorraden. Daar zitten ze op te wachten om verder te roven natuurlijk.

  “Centrale Bank van Suriname pleegt de grootste bankroof allertijden.”
  Trouw, 17 februari 2020

  The truth and nothing but the truth…


  Maak melding
 14. NDP staat voor Njang Dringi Prisiri, Niets Doende Partij, Nationale Domme Partij, elk school kind weet dat.
  Ze willen aardolie geld zien, hebben ze dat ook niet al verkocht.
  Ga weg, ga weg, ga weg ga weg gaaaaaaa weggggggg, jullie zijn een steen om de nek van de surinaamse gemeenschap sinds me geboorte in 1979 en nog steeeds zijn deze godverdomme apen ernog. Ik ben tijdens al hun regeer periodes opgegroeid en noooooit iets goeds van ze gezien en nu voed ik ook mijn kinderen op in deze apen regeeer periode, ik ben ze al moe! Als ik geen kinderen had ik me zelf opgeoverd om ze allemaal op te blazen naar kingdom come tijdens een massa meeting, echt waar. Nu weet ik hoe die terroristen zich voelen in het midden oosten, ik ben ze echt al helemaaaal bui.


  gemodereerd
 15. @Sabaku, ik hoef helemaal niet op te scheppen. Als ik in Suriname woonde zou ik ook tot de beter gesitueerden gerekend worden. Maar het is nog altijd een keuze die elk individu kan maken.Ik ben solidair met de mensen die door allerlei omstandigheden in een achterstandspositie verkeren en ook in die positie gehouden worden. Ik ben daatom een grote bestrijder van ongelijkheid in de samenleving Ik steun die politieke partijen die in hun programma hebben bewezen op te komen voor de belangen van zwakken in de samenleving.De zwakken in de samenleving zijn die groepen die door eigen en maatschappelijke tekortkomingen het onderspit delven.


  Maak melding
 16. Rob g Suriname heeft goud gekocht wat uit dezelfde kluis is gehaald. En het zou errg dom zijn om goed te kopen dat al van jou is.


  gemodereerd
 17. RobG
  Quote : “Als ik in Suriname woonde zou ik ook tot de beter gesitueerden gerekend worden. ”
  teh
  Als je in Suriname woonde is maar de vraag of je als pseudo econoom aan de bak zou kunnen komen.
  Hoe weet jij dat je tot de beter gesitueerden gerekend zou worden?
  Hoe weet je als je aan de bak zou kunnen komen
  Hoe weet je welk inkomen je moet hebben om tot de beter gesitueerden te behoren
  Hoe weet je wat jou uitgavenpatroon zal zijn

  Ja met een koers van 10 SRD is het best goed vertoeven in Suriname als je tenminste genoeg hebt want reken wel dat de euro’s op bijstand niveau daar ben je snel doorheen hoor want de beter gesitueerden hebben een huishuur van minsten 500 euro en dat is heel veel. Bruto 1.000 euro vallende in schijf 1 dan heb je een geschat netto bedrag van circa 800 euro en daarmee kom je niet ver hoor om tot de gesitueerde te horen.


  Maak melding
 18. RobG 19 februari 2020 at 10:07

  ” …  Ik ben daatom een grote bestrijder van ongelijkheid in de samenleving … ”

  Nu pas begrijp ik je RobG. En ik moet je bij dezen gelijk geven. Echte echte.
  Want als iedereen in de samenleving arm is dan is daar geen ongelijkheid en is iedereen gelijk / even arm. En wanneer iedereen in de regering rijk is dan is daar ook geen ongelijkheid.

  Daar heb jij groot gelijk in.
  Nu begrijp ik jou voorkeur voor Bouterse.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES