Echtpaar Wattien-Tirep 70 jaar getrouwd

8
Echtpaar Wattien-Tirep 70 jaar getrouwd

De onvoorwaardelijke liefde van Max en Theresa Wattien voor elkaar is bewezen met het platina huwelijk. Op 16 februari 2020 heeft DC Audrey Hankers van Wanica Zuid-Oost, namens de regering, de felicitaties overgebracht aan het echtpaar en de familie. Het koppel gaf elkaar 70 jaar terug op 16 februari het jawoord.

Uit dit huwelijk zijn er 13 kinderen geboren. Daarna is het echtpaar rijkelijk gezegend met 22 kleinkinderen en 23 achterkleinkinderen. Het geheim van Wattien-Tirep is elkaar vergeven en de kracht van God. Onder het genot van lekker eten, drank, muziek en veel liefde werd het 70-jarig huwelijk gedacht.

“Dit is een byzonder moment,” sprak districtscommissaris Hankers erbij benadrukkend dat 70 jaar huwelijk heel zelden voorkomt. De burgermoeder legt in gesprek met het Nationaal Informatie Instituut (NII) uit dat bekendmakingen over jubilea van huwelijksjaren via het ministerie van Binnenlandse Zaken de verschillende districtscommissariaten binnenkomen. Huwelijksjaren vanaf 50 jaar naar boven worden door de regering geëerd als een mijlpaal.

De aangewezen districtscommissaris van dat gebied brengt vervolgens de felicitatie uit aan het echtpaar met gestes waaronder een gesloten enveloppe met een geldbedrag en bloemstuk. Voorafgaande aan de afgifte van de geste geeft de districtscommissaris  een uiteenzetting van het levensverhaal van het echtpaar aan de gasten.

DC Hankers geeft als boodschap mee onze ouders te koesteren, omdat zij meer waard zijn dan goud.


8 REACTIES

 1. Zulke huwelijken komen niet meer voor,als je tegenwoordig 5 jaar bij elkaar blijft, is al een unicum !

  Bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Gefeliciteerd … maarre … waarom dit soort nieuws en geen nieuws over het protest op het Revoplein ?

  Dit moet wel een NDP gelieerde nieuwssite zijn, was mij eerder opgevallen dat echt nieuws hier geen nieuws is … belachelijk.


  Maak melding

 3. Heel mooi. Zo heerlijk om je ouders nog zo lang te hebben. Verwennen jullie ze.
  Gefeliciteerd mensen.

  James er was geen protest op revoplein.
  Die domme jongen is voor het politieke karretje gespannen en mocht nadien in zn eentje opruimen
  gemodereerd

 4. Ik mis nog een heleboel informatie. Hoe oud zijn ze nu. Hoe hebben ze elkaar ontmoet en op welke leeftijd zijn ze getrouwd ? Na 70jaar huwelijk moet je ongeveer 90 jaren oud zijn.


  Maak melding

 5. @John, ze hebben het bewust niet aangegeven omdat ze bang zijn dat criminelen de bejaarde mensen gaan opzoeken om die envelop te stelen😉 Wel prachtig! God bij betrekken in een huwelijk heeft altijd zegen. Gefeliciteerd echtpaar. 🤝
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.