Auto in bosschage is van BiZa en kwam daar na eenzijdig ongeval

8
Dienstauto onbeheerd achtergelaten in bosschage-3

De dienstauto die afgelopen weekend werd aangetroffen in een bosschage te Coronie, behoort toe aan het ministerie van Binnenlandse Zaken in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het voertuig daar belandde na een eenzijdig verkeersongeval.

De auto werd aangetroffen nabij de controlepost te Burnside, waar er aan de weg gewerkt wordt. De bestuurder, die vergezelt was van een mede-inzittende, zou met een behoorlijke snelheid over het weggedeelte, dat tijdelijk uit grind bestaat, hebben gereden. Hij verloor daarbij de macht over het stuur en kwam in het bosschage langs de weg terecht.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Een verslaggeefster van Waterkant trof de auto daar onbeheerd aan. De Surinaamse politie had de plek echter al aangedaan en was weer vertrokken na geconstateerd te hebben dat er geen andere strafbare feiten waren gepleegd en er geen gewonden waren.

De inzittenden zelf hadden de plek ook verlaten omdat ze op zoek waren naar hulp om de auto daar weg te krijgen. Inmiddels is het voertuig ook verwijderd van de plek en reeds vervoerd naar Paramaribo.

8 REACTIES

 1. Zo spannend was dit niet. Er wordt via fb en insta gevraagd of je smerige torie hebt van deze regering.
  Ik heb voor ze 10.000 per torie.
  Sensatie wint niets.
  Su op weg naar 4 Presidenten.
  Een hindustaan , een javaan, een creool en een binnenland bewoner.
  Uniek land.
  gemodereerd

 2. Gematigde gecontroleerde snelheid is een vreemd begrip onder vele bestuurders in Suriname.

  Step on the gas en net op het laatste moment afremmen.
  Geen wonder dat we zoveel sloop onderdelen handelaren en autobandenzaken hebben…


  Maak melding

 3. Winti waai en lanti paai , is toch geen vreemde gezegde in de Surinaamse samenleving en zeker tijdens deze ndp regering waar er alleen met geld gestrooid worden en daarna vervolgens weer gaan stelen bij de banken .


  Maak melding

 4. Wat een raar verhaal! Het behoort tot de ministerie van biza, hebben deze idioten dan geen telefoon voor hulp. Lijkt mij echt onmogelijk, maar goed in su kun je iedereen voor de gek houden!


  Maak melding

 5. Weer zo´n idioot die alleen het gas pedaal kon vinden, men spreekt altijd over een eenzijdige ongeluk. Dus is schuld door roekeloos gedrag, de chauffeur weet dat de weg slecht is, en buitendien zijn ze daar bezig met werkzaamheden, waarom moet hij dan zo hard rijden ????? Als ik zijn manager zou zijn, liet ik hem voor de berging en eventuele kosten, die daarmee gemoeid is zelf laten betalen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Als ik zijn manager zou zijn, liet ik hem voor de berging en eventuele kosten, die daarmee gemoeid is zelf laten betalen.@@@

  Als,als als maar als mijn vader de koning was dan was ik een prins
  gemodereerd

 7. Ik geloof ze. De auto was volgeladen met uien toen hij en zijn mattie de bocht maakte verloor hij de macht over het stuur.daar kwam ook nog bij dat op hetzelfde moment zijn medepassagier hem met zijn tanden beet .
  hij had beter kunnen hebben gewacht totdat ze daar waren. Nu weten ze het op biza zeker, deze twee zijn maatjes


  Maak melding

 8. Kan ook een vrijend ambtenaren stel zijn die door de kortsluiting vanwege de spanning in de onder kamer de macht over het stuur verloor. Je weet zelf…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.