Prominent lid VHP slachtoffer van intimidatie en bedreiging door NDP aanhangers

49
VHP: Prominent lid filmt intimidatie en bedreiging door NDP aanhangers

Een prominent lid van de VHP in Suriname heeft zaterdagmiddag voor haar huis te maken gehad met intimidatie en bedreiging door een groep scheldende NDP aanhangers. De vrouw heeft het voorval gefilmd en gaat aangifte doen, meldt de partij in een persbericht.

Terwijl ze sliep werd ze wakker door luide muziek: een bus stopte pal voor haar erfpoort. Om te weten wat er precies aan de hand was begaf zij zich naar de voorzijde van haar woning en zag een bus gevuld met een aantal, vermoedelijk, aanhangers van de NDP. Dit vermoeden baseerde zij op het feit dat luidkeels allerlei NDP leuzen en slogans in de richting van haar woning werden geroepen.

Toen de mensen in de bus haar op gegeven moment zagen schreeuwden, zij een stroom van liederlijke schuttingtaal, intimidaties en bedreigingen haar richting uit. Ofschoon behoorlijk aangedaan door deze lafhartige belaging slaagde ze erin haar kalmte te bewaren en nam de hele walgelijke scene in beeld en geluid op haar iPad en telefoon.

Ze vroegen haar wat haar probleem was en bedreigden dat als ze die ‘K’ video op FB plaatst ze het gaat merken. Ze gaven voorts aan dat ze niet moet denken dat ze gaat winnen. De vrouw bleef filmen tot het voertuig was weggereden. Ze heeft kort daarop familie, vrienden en de VHP leiding van de onsmakelijke gebeurtenis in kennis gesteld. 

De VHP heeft met ongeloof en afschuw dit gebeuren moeten aanhoren. De Surinaamse partij verwerpt met kracht deze schandelijke wandaad en zal er alles aan doen de schuldigen te laten opsporen en gerechtelijke stappen tegen hen te ondernemen. Het is overigens niet de eerste keer dat VHP’ers worden belaagd en bedreigd door aanhangers van de politieke tegenstanders.

Tot nu toe is het de partij gelukt met kalmte en rust daarop te reageren. Met begeleiding en ondersteuning van VHP prominenten wordt er momenteel werk van gemaakt om de vrouw, zoals het betaamt in een rechtsstaat, aangifte van de belaging en bedreiging te laten doen en het onderzoek af te wachten, aldus de partij.

- Advertentie -

49 REACTIES

 1. Nee mang. “Het waren geen ndpers. Het is weer een scenario om de ndp in het kwaad daglicht te stellen. Immers de ndp clan zijn vredelievende en rustige mensen. Ze doen geen vlieg kwaad hoor”. Dat gaan de ndpers aangeven

 2. Sommige van die koulllo apen houden van pienaren en ontwikkeling is in vermogen ver te zoeken,Dit geef aan dat ndp en aanhanger lagi dagoe zijn,achterlijke apen bij elkaar,pe schootoe de a sma moest bin bel schootoe,


  Reactie rapporteren

 3. Vervloekte ndp-ers !! Ze hebben honger. Blaffende honden bijten niet. Wijsheid en kalmte zijn gewenst in strijd voor rechtvaardigheid en democratie. Oproerkraaiers zijn aanzet en betaald . We moeten ons niet stuk maken. Als een confrontatie nodig is dan gaan we met zijn allen tegen aan. De wereld kijk mee en alle zenders zijn gericht op Suriname .
  Aan alle ndp lovers op dit forum : dieven zijn jullie . Ma bigi mpp.


  Reactie rapporteren

 4. De ndp top zit met hun ongevraagde handen in de portemonnee van land en volk… Bouterse is voor zijn doen stil..Zijn aanhangers noemen het een strategische keuze… . De ndp top heeft geld nodig voor een campagne van de ndp….Geld dat in Surinaamse staatskas was, een kasreserve is opgenomen…. Staatsimporten hebben een dekking nodig, en die dekking is weggehaald.,,lees ik op starnieuws.. Ook de srd.. die ook een dekking nodig heeft is geveld door de ndp top… De srd koerst laag vergeleken met de euro .. Er is een dief aangegeven… en dat is.. . Hr. Van Trikt de ex governor van de Surinaamse centrale bank… De minister van financiën.. Hoefdraad was met een delegatie in Rusland.. Helikopters, dat is zijn nieuwe interesse.. Hoefdraad liep van fabriek naar fabriek.. voor landsvedediging ..Suriname heeft vijanden.., maar wie zijn die,, vijanden.. ,, Wat kost dit, wat kost dat., . Helikopters wilt hij .. Russen denken dat deze klant over heel veel geld beschikt … Hij speelde voor even Russische roulette… Dan is er een Parmessar.. de landbouwminister..van de ndp,, hij is er heilig van overtuigd dat de Turken een groot aantal huizen gaan bouwen voor hun nieuwe liefde, het volkje van Latour project.,, Ja, de Turken gaan ook zijn prodo waka financieren .,, Hij overschat de Turken….. Dit is de nieuwste gekte waar Suriname nu mee te maken heeft…


  Reactie rapporteren

 5. De NDP is bang, Ze weten dat hun einde nabij is. Ze schijten in hun broek.
  Bouterse heeft de aan ons toegewenste slapeloze nachten overgenomen want er is te weinig geld om de importen te betalen en aangezien wij alles importeren zal straks aan alles een tekort zijn. Geen aardappels, uien, knoflook etc. Zo komt ook de leugen van Adhin aan het licht. Geldperserij is onvermijdelijk. De koersen zullen omhoog schieten. Bouterse moet dus nu weg. Niet wachten tot 25 mei, Blacklist maken van alle politieke profiteurs. Ze moeten veroordeeld worden en mogen het land niet verlaten.
  Bouterse zou de armoede bestrijden en nu is armoede zijn grote vriend geworden. Jammer voor de mensen die niet op Bouterse hebben gestemd, maar kies Bouterse en al zijn stemmers inclusief BEP en HVB mooi.
  Ik wens ze nu slapeloze nachten toe. Opsodemieteren.


  Reactie rapporteren

 6. Je zal zo ver gaan voor een politieke partij en je hebt niets te eten😁geen goede onderdak, geen werk, je moet meer betalen voor een chinese puntje🤣maar je gaat wel voor iemand deur als een keskesi rommel staan schreeuwen.
  Hey sranang mang tjading🤣😁😂

 7. Het is zeer opvallend dat deze profiterende rioolratten van de ndp sekte, zich weer laten gaan. Deze ongeschoolde gasten, zijn een grote vloek in ons land. Stelen, roven,liegen en de boel bedriegen. Waarom anderen lastig vallen met hun ongewenst gedrag. De VHP heeft laten zien dat zij vredelievend zijn naar het volk toe. Ndp aanhangers zijn erg vijandig, provocerend en intimiderend bezig. Dreigen en bedreigen anderen dit is geen goed teken aan de wand. Deze hele rot regering moet weg. Gooi ze allemaal in de verbrandingsovens. Opgeruimd staat netjes. De wereld kijkt mee. Suriname staat hiermee nog negatiever op de wereldkaart met agressie. Toeristen blijven jullie weg. Geen investeringen doen in dit land. Het is een grote tering zooi.


  Reactie rapporteren

 8. Allemaal aan lagerwal geraakte mensen.
  In tussen is de financiële situatie van de overheid zeer zorgelijk. Er moeten per direct maatregelen getroffen worden om het enorme begrotingstekort te dichten. De Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft nauwelijks deviezen om de importen te kunnen dekken. De minimale dekking is drie maanden, maar nu is er nauwelijks geld om een maand te kunnen uitzingen.

  Met andere woorden Sranang is skeer.


  Reactie rapporteren

 9. Er werden liedjes gezongen dat Vene III skeer was.

  Nu weet Suriname wat echt Skeer is. Vene III liet een gevulde deviezen rekening achter, plannen in uitvoering en budgetten voor die plannen. Vene III liet een groeiende economie achter.

  Bouterse I en II laten enorme gaten en schulden achter en een economie die steeds verder blijkt te kunnen dalen. Aanhangers die beginnen met molesteren zijn gefrustreerd en dat komt door gebrek aan leiderschap, kennis en kunde.


  Reactie rapporteren

 10. Tante Jenny stabilisatie kan je niet eten???nu lijdt hele groep honger,mensen niet de president alleen is verantwoordelijk maar hele coalities. Ga bij hun langs voor een bord eten….


  Reactie rapporteren

 11. Dit nieuwsbericht moet men met een korreltje zout nemen om er een smaak aan te geven.Ik vermied dat de bus met NDP aanhangers op weg was naar de Prido Waka. De NDP provoceert niet maar de VHPer voelde zich geintimideerd.

  Doet me denken aan het incident met de vlag van de NPS. De oppisitie veroorzaakte zoveel rumoer om dit incident. Het was de hoofdbewoner van het pand die opdracht gaf om een NDP te plaatsen bij de NPS vlag.De rectificatie van de beschuldigingen aan het adres van de NDP bleef in de oppositionele pers achterwege. Zo zie je maar weer. Het is een heel complot tegen de NDP regering.Wij kunnen op nog meer van dit soort politiek getinte aantijgingen rekenen.

  Maar de oppositie denkt alleen maar angst te zaaien en haat te zaaien onder de massa.Met fake nieuws en allerlei verdachtmakingen wil men kiezers aan haar kant krijgen.


  Reactie rapporteren

 12. Rob g ji j probeert anderen na te apen met fake news. Lage hond dat je bent! Weet je nog op kwakoe was je ook je onzin aan verkopen aan een paar gasten daar.was bij earth wind and fire. Ik maakte een opmerking naar jou en weg was Rob g. Rob was 2 Hollanders aan uitleggen dat Suriname goed gaat en bouterse de man was. Ik heb jou toen wat ge zegt en joe dok en weg was je.


  Reactie rapporteren

 13. Nps had ook zo een verhaal en de eigenares van het huis heeft het echte verhaal verteld. Heb je nps ng gehoort??
  Een onzichtbare vrouw heeft op dr balkon een ndp vlag en srd 50 gebonden. Ndp is gek volgend haar.
  Nu vhp. Jullie zijn echt zielig.

 14. Waarom heb je niet iets terug gezegd dan er schulit meer hier achter kandeh na a srefi sani ju beng doe maar nu ga je t verhaal horen van de andere kant alleen

 15. Lowlife awaries die niks bezitten en met gestolen busje indruk proberen te maken deze vrouw had de loop van een geweer in hun lowlife bil moeten steken en de trekker overhalen zoiets doe je gewoon niet no matter van welke partij of bacove club je bent


  Reactie rapporteren

 16. De ongeletterde zwarte NDP meute heeft niet door dat ze zich laten misbruiken door de lichte NDP basja’s. Voor een pakket zijn ze bereid alles te doen. Triest om te constateren dat velen in Su zich nog als slaaf gedragen.


  Reactie rapporteren

 17. Wat een volk bij jullie.
  Doet me denken aan de serie Planet of the Apes. 🐒🐒🐒🐒🐒
  Maar niet getreurd jongens en meisjes zonde van de tranen bewaar deze voor de nog slechtere tijden jullie krijgen straks een sterke leider we zetten hem op de boot. Wat ik mij afvraag wie is zijn smartphone kwijt? de dief is duidelijk herkenbaar. Hij kan zich melden bij het kps. Doet hij dit niet dan eeh dan eeh, dan zullen we zien.
  Ik hou van jullie


  Reactie rapporteren

 18. RobG. U gaat met de dag meer lijken op Muhammed Saïd al Sahaf of wel de minister van Informatie van Saddam Hoessein.

  Het land valt in duigen en u bagatelliseert alles of maakt er fake nieuws van.


  Reactie rapporteren

 19. Naarmate de verkiezingen dichterbij komen ziet de opositie en haar aanhang overal spoken opdoemen. De geestelijke labiliteit bij hen en onder de aanhang van de oppositie begint epidemische vormen aan te nemen. Een bus of auto met NDP kleuren of vlag maakt mensen van de oppositie hysterisch. Dat krijg je nu eenmaal als je een kleine Surinaamse gemeenschap voed met fake nieuws en tientallen paginas vol met leugens en bedrog.Dit is niet meer normaal.


  Reactie rapporteren

 20. Schelden,vloeken,racistische opmerkingen,daar draait het om op dit forum lijkt het .Verstandige opmerkingen waar medereageerders iets van kunnen opsteken kom je maar zelden tegen,jammer !


  Reactie rapporteren

 21. SHAME SHAME SHAME, schandalig, Suriname voor schut zetten. Eerst op de schutting staan van anderen om vlaggen af te strijken en nu dit. Hoe dom moet je zijn om zo misselijkmakend strijd te voeren. Dit moet wettelijk verboden worden en de politie moet een boete opleggen aan de gene die de bus bestuurde. Geen enkel partij aanhanger mag een ander partijlid lastig vallen en helemaal niet voor -achter en op het erf. SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!


  Reactie rapporteren

 22. RobG
  Als ik jou postings zie dan waan ik mij in sprookjesbos vol met geesten.
  Wees nou eens voor jezelf eerlijk, is er sprake van stelen in plaats van lenen als je iets zonder toestemming van de eigenaar meeneemt?
  Dit is een heel simpele vraag voor een simpele geest. Je hoeft geen pseudo econoom te zijn om deze vraag te beantwoorden

 23. Gail van Eijk (radio Apintie) werd Ooit ook bedreigd en ontvoerd waar is ze nu en waar werkt ze nu.
  Mens ga op je rug liggen en neem je geld hoor want daar ben je alleen goed in.
  Odi Odi neks no fout we gaan nog voor 5.
  Oppositie tang pokko jantje zelf voorwaardelijk volgens leeftijd gaan ze niet over.
  Oppositie ga je lessen leren en je huiswerk maken 😁🙋


  Reactie rapporteren

 24. @jojo, ik ontken niet dat er economische problemen zijn. Maar het is allemaal opgedikte eenzijdige propaganda van de oppositie.Over de ruggen van de mensen willen enkele totems van politieke partijen macht verwerven. VHP, NPS, PL, Abop is dubbel niets. Trouwens er was gisteren een prodo waka van de NDP. Enkele duizenden mensen namer aan deze manifestatie deel. Op Waterkant verneem je echter niets. Als het anti de regering is verneem je in de breedte en lengte alle in–en–outs.Ha,ha,ha.


  Reactie rapporteren

 25. RobG,

  Gaat u maar een cursus GOED Nederlands schrijven volgen, voordat u met uw zg universitaire scholing de boel hier belerend de les wil lezen. U bent net een trol van de dictatuurpartij van de moordenaarspresident.


  Reactie rapporteren

 26. 🍌🍌Dat krijg je nu eenmaal als je een kleine Surinaamse gemeenschap onopgevoede bavianen hebt.🐵🐵🐵
  Dit is heel normaal. Ik heb het gezegd, ik heb het geschreven Planet of the apes.🐒🐒🐒🐒
  Zonnetje als het je niet bevalt donder op. Ga iemand anders lastig vallen. Ga naar Utrecht, ga in hongerstaking zodat ze die illegaal hier houden. Laat ze korten op je uitkering voor hem


  Reactie rapporteren

 27. Roland Faith 17 februari 2020 at 08:04
  De moslims binnen halen dat is nu de manier. Kijk naar Nederland wat een ellende dat geeft

  Neen die zwarte arme Afrikaanse economische geloekzoekers naar Nederland halen is een verrijking.


  Reactie rapporteren

 28. @ Redskin
  RobG zit diep met zijn neus in Baas DDB zijn anus, dus kan er niet meer normaal denken, vandaar dat wartaal, die hij bijna elke dag verkondigt !Alles wat krom van zijn baasje is: praat hij recht, wat een slome eikel zeg.

  sari tori

  Jacko

 29. Ok en waar is dat filmpje, plaatsen dan… Wees transparant laat het volk de controle mechanisme zijn en wat doet u een verhaal zonder bewijs pfffft het houdt maar niet op he!!!!!! come on betrek ons allemaal erbij laat ons zien!!!


  Reactie rapporteren

 30. Die paarse ratten moesten eens proberen om dit geintje met mij uit te halen want ik heb niks te maken om m’n wapen uit de kast te halen, dat te gebruiken en die paarse saka saka’s naar de hel te sturen.


  Reactie rapporteren

 31. Hahahaa🤣jullie hebben allemaal een wapen😅wat een stoere gebluf hier op Waterkant. Anoniem een grote bek hebben kan iedereen. Wat een randdebielen.

 32. Gewoon machine geweren aanschaffen en deze ratten neermaaien uit zelfverdediging. Laat dan die mpp hoofd gangsta dronken kabouta desie ze dan gaan begraven of aan de honden op lande voeren. Zo zie je bepaald geen slim volk.


  Reactie rapporteren

 33. Hier op wtk zijn er 2 kampen: 1; een groep die het wanbeleid in su met elkaar aan de kaak stellen en 2; goedpraters van het gevoerde wanbeleid.
  Het eens worden met elkaar zal nooit gebeuren, immers de 1e groep het heeft over duidelijke feiten van zaken die hebben plaatsgevonden, terwijl de 2e groep het heeft over complottheorieën die vaak nergens op gebaseerd zijn. Het laatste voorbeeld is dat de demonstratie die gisteren heeft plaatsgevonden, politiek gestuurd is.
  Het feit dat Suriname in een economische crises verkeerd, dat het geld is gedevalueerd, dat de regering geld opneemt van spaarders, dat de criminaliteit alleen maar toeneemt en dat de gewone man het hoofd niet meer boven water kan houden, ontgaat jullie in het geheel. Jullie zouden je moeten afvragen of jullie nog wat geven om jullie vaderland. Ik zelf denk van niet, want door dit wanbeleid goed te blijven praten, zal het nooit beter worden en mogen jullie wat mij betreft in die hoera stemming blijven. Ik daarentegen ben diep bedroeft, want jullie tralala president heeft ons land naar de afgrond heeft gebracht. Dus mocht je als fervente ndp-er nog hersens hebben, ga daar maar eens over nadenken.

 34. @RobG

  “Trouwens er was gisteren een prodo waka van de NDP. Enkele duizenden mensen namer aan deze manifestatie deel. Op Waterkant verneem je echter niets.”

  Op NDP facebook en Faya Pepre is hier over ook niets te lezen of te zien beste RobG.
  Heeft iemand die prodo waka gedroomd of gebruikt u middelen dat u meer ziet of driedubbel.


  Reactie rapporteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.