Klant commerciële sekswerkster beroofd in hotelkamer

26
politie-nieuw-model-suriname

Een 24-jarige klant van een commerciële sekswerkster is deze week beroofd in een hotelkamer in Paramaribo. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de jongeman samen met zijn vriend naar de Timmermanstraat was geweest om te ontspannen met commerciële sekswerksters.

De vriend ging toen met één naar een kamer. Hij gaf zijn 24-jarige vriend zijn tas die hij bij zich had om even te houden. De 24-jarige jongeman verveelde zich op een gegeven moment en vroeg daarna ook een commerciële sekswerkster om seks te hebben. De dame gaf hem aan dat hij daarvoor SRD 150 moet betalen. De jongeman ging akkoord en ging met haar ook een kamer in.

Tijdens het intiem moment zei de dame tegen de jongeman om haast te maken. De 24-jarige man raakte verhit en dreigde haar te mishandelen als ze door zou gaan met opjutten. De vrouw werd toen ook boos en ging de kamer uit. De jongeman haastte zich vervolgens om zijn kleren weer aan te doen om haar achterna te gaan.

Op een gegeven moment kwam een andere man gewapend met een kapotte fles de kamer in en zei tegen de 24-jarige dat hij de man is van de vrouw. Hij greep vervolgens de tas van de jongeman en rende uit de kamer. De 24-jarige deed aangifte van het voorval bij de Surinaamse politie. De politie in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

26 REACTIES

 1. Het was dus alles behalve ontspannen.
  Trouwens is er vooraf een bedrag afgesproken, maar geen tijd. Ik geef die man wel gelijk dat hij niet overhaast wil worden.


  Maak melding

 2. @HongKongFree

  “Er werd flink getimmerd aan de Timmermanstraat…”

  Je trekt de enig juiste conclusie uit het warrig verhaal op WTKN : er werd flink getimmerd ….
  hahahah


  Maak melding

 3. De opdracht aan een hoer luidt: doe je uiterste best om een klant binnen te halen en doe daarna je uiterste best om de kant zo snel mogelijk de deur uit te werken.Deze mensen hebben haast om hun volgende klant binnen te halen. Hoe meer klanten hoe meer verdiensten. Dat deze grappenmaker niet op de hoogte is van deze regels verbaast mij.En maak een hoer nooit boos want achter de deur schuilt altijd een pooier.
  Deze naai zal hij nooit meer in zijn leven vergeten.


  Maak melding

 4. Zonde van het dure geld dat de jongeman besteed heeft. Een hoer moet je niet meer dan twee keer geld aan besteden. In de tussentijd moet je haar zo gepaaid hebben dat zij jouw hoer wordt. Zij gaat je nu betalen en niet omgekeerd. Jongen jongen ,je dure centen besteden aan een hoer terwijl er duizenden vrouwen vrijwillig rondlopen.


  Maak melding

 5. @ pakiratigri 15 februari 2020 at 13:06

  ” … Jongen jongen ,je dure centen besteden aan een hoer terwijl er duizenden vrouwen vrijwillig rondlopen. ”

  Let je wel op je formulering. Een sekswerkster en een vrouw die totaal andere waarden en normen heeft kan je niet met elkaar vergelijken.
  Iemand maakt gebruik van erotische diensten met een heel ander doel / houding.
  Ik denk dat de gemiddelde vrouw niet vrijwillig rond loopt voor een vluggertje met een vreemde. (De uitzonderingen daar gelaten)
  Dus graag meer respect voor de vrouw.


  Maak melding

 6. Er lopen zat vrouwen rond die in zijn voor alleen sex zonder relatie. Ze doen het gewoon voor eigen behoefte en niet voor het geld. Weet niet was beter is.


  Maak melding

 7. hopelyk leer deze meneer het af ,deze sport heefd meerdere gevaarlyke kanten en daarom afteraden
  u hebt les geldt betaald en als je het nog niet door heb zal je weer lesgeldt betalen tot je het afgeleerd heb


  Maak melding

 8. hopelyk leer deze meneer het af ,deze sport heefd meerdere gevaarlyke kanten en daarom afteraden
  u hebt les geldt betaald en als je het nog niet door heb zal je weer lesgeldt betalen tot je het afgeleerd heb
  je zou nog een boete moeten krygen voor hoerenlopery om zo infectie,s te voorkomen


  Maak melding

 9. @Pakiratigri

  Ben jij een puber of zo die er alleen maar van droomt. Lekker stoere uitspraken maar vreselijk aanmatigend over zowel betaalde sex-werkers als de overige mensen die wel eens aan sex doen.


  Maak melding

 10. Sex-werker dus die horen ook belasting af te dragen zoals alle werkenden. Gewoon legaliseren en dan kan pooier niet meer de bandiet uithangen. Pooier is BOEF of de achterste van oom Donald Duck.


  Maak melding

 11. Als je woont in Suriname of zelfs al ben je gewoon een vakantieganger als je in de Timmermanstraat bent weet je dat je daar niet eens 5 minuten moet blijven. Soso ROVER dape. Echt de allerlaatste plek waar een hoerenloper op zoek gaat naar een doti pola.


  Maak melding

 12. Bij nader inzien het volgende: Misschien heeft die vriend de tas zelf achterover gedrukt en een of ander hoerenverhaal verzonnen.
  Hoort in het radioprogramma vreemde Tories thuis. De omstandigheden om dit verhaal te bevestigen zijn aanwezig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.