donderdag, juni 13, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDuizenden handtekeningen voor petitie om Surinamer niet uit te zetten

Duizenden handtekeningen voor petitie om Surinamer niet uit te zetten

-

Does Travel - naar Suriname

In Nederland is een petitie gestart om te voorkomen dat de Surinaamse dakloze George Robinson Ost (65) op 17 februari op het vliegtuig naar Suriname wordt gezet. De man heeft geen verblijfsvergunning, maar leeft al 22 jaar in Utrecht. Bijna 4.000 mensen hebben de petitie getekend.

“George, in 1954 geboren in Suriname, woont en werkt al 22 jaar in Utrecht. Nu wordt hij op 17 februari 2020 uitgezet naar Suriname, waar hij zich niet thuis voelt. Utrechters en de gemeenteraad van Utrecht vechten voor George, zodat hij in Utrecht blijft. Het is inhumaan dat George na 22 jaar weg moet, vooral omdat Suriname en Nederland ooit één land waren” aldus de tekst bij de petitie.

De petitie om George in Utrecht te houden is gestart door Trudy Leerink. “Ik las het bericht en toen dacht ik dit kan niet. Het is zo dichtbij en een Utrechter, dus er schoot door m’n hoofd: ik ga er iets aan doen” zegt ze tegen De Utrechtse Internet Courant.

Afgelopen donderdag zijn er over het lot van George ook vragen gesteld in de Utrechtse gemeenteraad.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

77 REACTIES
 1. Er zijn nogal wat Surinamers die illegaal in Nederland verblijven. Gekomen met een toeristenvisum en gewoon niet teruggegaan naar Suriname.Surinamers denken vaak dat ze een steepje voor hebben omdat ze uit een voormalige kolonie komen.Voor de IND is Suriname gewoon buitenland.En de Surinamers moeten alle procedures volgen als ieder ander.


  gemodereerd
 2. Het bestaat niet dat iemand twintig jaar in een land verblijft om vervolgens ongewenst te worden verklaard. Men is verkeerd bezig. Want, men heeft zitten slapen. Dan had hij al na een jaar betiteld kunnen worden als ongewenste vreemdeling. Nederlanders zijn soms gekke mensen. Hopelijk krijgen ze verstand in dit geval.


  Maak melding
 3. Wie herhinnert zich nog die turkse kleermaker bij de Albert Cuyp die met zn gezin ( getogen kinderen) terug moest naar Turkije?!

  Ik zeg; recht voor 1 recht voor allen.


  gemodereerd
 4. Er mogen wel moslim blijven die als asiel zoeker geen woord nederlands spreken,deze meneer spreek vloeiend het nederlands bovendien is hij goed geintregreert
  Geeft hem hem een verblijf verguning hij is een oude man,wat moet hij in Suriname gaan zoeken,hij verdiendt het om hier te blijven,veel geluk!!!


  Maak melding
 5. Illegaal?
  Schop hem eruit. Nederland is vol. We hebben geen ruimte meer en zeker niet voor illegalen. Schandalig
  Twintig jaar lang geen bijdrage geleverd, wel gebruik gemaakt van alles van ons. Twintig jaar lang onverzekerd. Twintig jaar lang bedrog. Bah
  Hij mag van geluk spreken dat ze hem op de boot zetten en geen geld van hem terugeisen.
  So what dat hij 65 is. Is hij daardoor minder illegaal.?
  Terug naar je land, waar het heerlijk vertoeven is. je kan zelf gaan stemmen. Geloof me je gaat het goed hebben daar.


  gemodereerd
 6. pakiratigri

  15 februari 2020 at 14:38

  Het bestaat niet dat iemand twintig jaar in een land verblijft om vervolgens ongewenst te worden verklaard. Men is verkeerd bezig. Want, men heeft zitten slapen. Dan had hij al na een jaar betiteld kunnen worden als ongewenste vreemdeling. Nederlanders zijn soms gekke mensen. Hopelijk krijgen ze verstand in dit geval.

  ===============================

  Waarschijnlijk is deze man ooit met een toeristenvisum naar Nederland gekomen en de illigaliteit in gegaan. Deze man heeft zich nooit bij het IND gemeld als asielzoeker. Wie is dan verkeerd bezig, deze man of het IND ? Moet je dan met zo iemand compassie hebben ? Dit zijn gelukszoekers. Wat voegt deze man toe in Nederland. Notabene dakloos. Daar hebben we teveel van in Nederland. Mensen die uitgeprocedeerd zijn of illigaal zijn moeten terug naar land van herkomst. Niet handhaven betekent faillisement van deze Nederlandse asielsysteem. Betekent ook dat de draagvlak onder de bevolking om asielzoekers op te nemen minder word.
  Onze welvaart staat nu al onderdruk omdat er steeds meer niet westerse mensen asiel aanvragen in Nederland. Wachttijd voor een huurwoning is 10 jaar of meer. Wat mij betreft gaan we meer uitgeprocedeerden of illigalen uitzetten. Goede zaak.


  Maak melding
 7. Hij kan toch via de koning vragen om zijn Nederlanderschap dat hij ooit had terug te krijgen? En als werknemer van het werkbedrijf of welk ander bedrijf waar hij ooit heeft gewerkt heeft hij toch belasting betaald? George ga in de DOM kerk zitten en ga bidden met je vrienden zolang jullie bidden mag niemand je een haar krenken.
  Voer vooral aan dat de situatie in Suriname nu een verslechtering is van je bestaan.
  Krakti


  Maak melding
 8. Picolaars, als je goed leest is die man 22 jaar in Nederland en heeft gewerkt en werkt nog steeds.
  Je lult gewoon uit je nek. Andere hebben terroristische daden gepleegd en zijn nog steeds in Nederland.
  jij nu


  Maak melding
 9. Wanneer gaat men een petitie starten om een illegale het land uit te krijgen. In het nieuws krijgen we altijd tranentrekkende verhalen te horen waarom iemand toch een verblijfsvergunning moet krijgen. Andere kant van het verhaal blijft onbelicht. Het heeft allemaal een hoog pathetisch gehalte. Deze man moet eruit. Hij moet plaatsmaken voor een echte vluchteling.


  gemodereerd
 10. Ik denk dat meneer zelf een beetje nalatig is geweest! Het zal wel snel opgelost worden. En meneer wil ook niet terug naar Suriname dat zegt ook genoeg.


  Maak melding
 11. Illegaal én dakloos.., terug naar land van herkomst, daar zit een “volkspresident”.

  Die zorgt goed voor zijn volk. Steelt zo af en toe wel 200 miljoen van ze.
  Maar deze kansloze heeft toch geen dub.

  Wegwezen hier !!!!!!!!


  Maak melding
 12. Als deze meneer illegaal gewerkt heeft dan zullen de desbetreffende werkgevers hun kaken stijf op elkaar houden. Want hun hangt een boete boven het hoofd voor het aannemen van zo iemand.
  Wel een beetje laat met die petitie, de 17e is maandag al.


  Maak melding
 13. Nou laat die man hier blijven hij werkt heeft een huis en doet geen vlieg kwaad. Die man is al op leeftijd nee kunnen ze echt niet maken!


  gemodereerd
 14. Die gast heeft geen verblijfsvergunning om legaal in NL te mogen verblijven. Hij is bovendien ook nog dakloos en draagt dus niks bij aan de NLse economie.
  Het is logisch en terecht dat de NLse Staat zo iemand wilt uitzetten naar z’n land van herkomst.
  Ieder land heeft z’n portie bleeding heart idioten en de ondertekenaars van die petitie vallen onder die categorie.
  Laten zij maar betalen voor de onderhoudskosten van die zwerver en hem in hun huis nemen dan wil ik zien waar die ondertekenaars zullen blijven.


  Maak melding
 15. Pa Winti

  15 februari 2020 at 15:56

  Andere hebben terroristische daden gepleegd en zijn en wonen nog in Nederland.

  =================================

  Iemand met 1 nationaliteit kan je niet de-naturaliseren. Het VN vluchtelingen verdrag staat dit niet toe. Van sommige Syrie gangers is bekend dat de Nederlandse nationaliteit is ingetrokken omdat zij ook een 2e nationaliteit hebben. Dus ja de Nederlandse regering maakt op dat vlak zeker werk van.


  gemodereerd
 16. Zolang het een baard of hoofddoek heeft zegt NL ja en doen ze er alles aan om ze hier te houden ongeacht wat de reden is val je daar buiten moet je eruit! Als het hier om een berggeit zou gaan lag heel NL in rep en roer want de NL staat is bang dat ze bommen op ze zullen gooien. En staan ze massaal bij bosjes in de media dat ze recht hebben om hier te blijven want ze kunnen geen leven opbouwen in thuisland vanwege de o zo zielige oorlog. Jaren geleden moest die donkere gozer Mauro ook eruit…maar achterlijke isis kinderen en moeders halen ze maar al te graag terug. Geen woord NL kunnen noch willen praten maar wel alles in de schoot geworpen krijgen. Alles van ze is “ikke niet NL kunne praten” daarom als deze man eruit moet kunnen al die berggeiten er ook uit. Deze man heeft gewerkt voor NL en niet op zijn reet lopen zitten… daarom ik heb ik geen medelijden met wanneer de NL in hun eigen land onderdrukt worden door dat moslim gespuiss


  gemodereerd
 17. Pa Winti 15 februari 2020 at 15:32
  Picolaars, als je goed leest is die man 22 jaar in Nederland en heeft gewerkt en werkt nog steeds.
  Je lult gewoon uit je nek. Andere hebben terroristische daden gepleegd en zijn nog steeds in Nederland.
  jij nu

  Als je niet weet hoe de steel in de vork steekt dan moet je eerst je beter laten voorlichten. Hoe heeft hij zonder verblijfsvergunning kunnen werken ? Werkte hij misschien zwart in welk geval hij geen sociale lasten afgedragen heeft. Hoe is hij dakloos geworden ? Wie kletst of lult uit zijn nek ? Eerst nadenken voordat je dit soort opmerkingen plaatst.


  gemodereerd
 18. Hoeveel moet een 66 jarige bijdragen aan de Nederlandse economie ? Wat heeft de moslim te maken met dit geval van George ? Een poster vermeldt dat indien George moslim was hij zo een asielprocedure kan opstarten en zo een verblijfsvergunning zou krijgen. Dit soort domme suggestieve opmerkingen laat zien hoe dom het Surinaamse volk is.


  gemodereerd
 19. deze man is in…1955 geboren? in suriname wat toen onder de nederlandse vlag zat.
  deze man is dus gewoon een nederlander, dus hoe kan je een nederlander nederland uitzetten?
  mensen van voor de onafhankelijkheid kunnen zelfs aanspraak maken op een uitkering uit nederland.
  dus ik snap niet dat een advocaat dat niet oppakt?
  geen papieren hebben betekend nog niet dat je illegaal bent.
  zijn leeftijd zegt al genoeg over zijn nationaliteit


  Maak melding
 20. @Directeur zonder bedrijf, door de onafhankelijkheid verloren Surinamers die in Suriname woonden de Nederlandse nationaliteit en daarmee in principe onbeperkte toegang tot Nederland. Na de onafhankelijkheid kwamen beide landen overeen dat nog vijf jaar lang soepele toelatingseisen zouden gelden.


  Maak melding
 21. Typisch NEDERLAND…met hun humanwatch…en vrede en recht….waar de vrede en de recht gebleven.Hypocriet de Regering van NL…ze houden van anderen landen emense vinger te wijzen,,,en zelf doen,,,,,in news F16 gooit bom in irak het is heel geweldig…maar een persoon hier laten …moet eerst een show gegven worden. DArrom mensen niet werken in NL ga massal in de uitkering.


  gemodereerd
 22. Praserie

  15 februari 2020 at 17:40

  Koos je lult uit je zwarte nek bemoei je niet met surinaamse zaken

  ==============================

  Je leeft dus nog. Ik geef je in dit geval helemaal gelijk. Daarom kom ik op voor de Nederlandse belangen. Deze man moet met pek en veren het land uitgeschopt worden. Laat Suriname deze zwerver maar onderhouden.


  Maak melding
 23. Eigen schuld dikke bult. Hij heeft niets in die 22 jaar ondernomen om zijn zaken te regelen. Zo zijn er nog meer. Pech gehad. Sorry hoor heeft het ook aan zich zelf te wijten.


  Maak melding
 24. Ik ga wel tekenen maar hij heeft een les geleerd hij had eerder aan de bel moeten trekken,hij werkt draag belasting af.Dus wat zijn hun probleem maar dat komt als je naar Nederland komt en met jou eigen mensen optrekt die jou nooit hoger op zullen brengen.Waar zijn ze nu, kunnen ze zeggen ik praat met een aardappel in mijn keel maar daardoor gaan vele deuren voor mij open.Ik hoop dat hij mag blijven ga desnoods op het stadhuis slapen en niet eten zelfs dat zijn de creolen te timide voor.Andere man uit Syrie had letterlijk zijn mond dicht genaaid en in hongerstaking nu mag hij blijven.Kom intergreer je ga niet te veel met jou soort om want 22 jaar hoor ik nog steeds die zware Surinaamse stem en dit staat een achterneef van mij ook te wachten Surinaamse vrienden creolen woont bij mama in ,mama 80 jaar als ze komt te vervallen dan ga je die kerkbel horen.Je woont in een land denk niet van dit dat alles zwart op wit heb je zekerheid.Iedere dag met zijn vrienden op stap ga zoek een meisje en trouw.Want ze gaan hem heen zenden dan moet hij op mvv wachten en dan mag hij niet meer terugkomen zoals Wendy.Surinamers gaan je de weg niet wijzen met alles niet zelfs met iets simpel,je vraag ze creolen dan bv eten is lekker leer mij dan te maken.Antwoord is noh mie no soor joe mie konie En dat gebeurt ook in Suriname ze willen niet samenwerken met andere landen ect dom volk sorry.Code taal is schelden doet mij niets. Ik hoop dat hij mag blijven.


  Maak melding
 25. NEE, laat zn kont lekker gedumpt worden in Suriname. Meneertje is illegaal daar en is nog erbij dakloos, dus een last voor de staat. Ophoepelen.


  gemodereerd
 26. Ik vind dat Nederland stappen moet ondernemen met de Surinamers die 20 jaar en langer natuurlijk in Nederland verblijven. Het is toch van de sodemietert dat Nederland slaapt. Wij die onder de Nederlandse vlag zijn geboren. Het is niet zo dat Nederland bij alle wisjewasje voor ons in de bres moet springen maar Nederland weet dat door bepaalde omstandigheden iemand in een benarde positie kan komen om zich te naturaliseren, hetzij met, baan/huis kwijt, nalatigheid (van de persoon en instantie´s), verkeerde info en relatie problemen.
  Nederland moet zich schamen en de mensen met hun onnadenkend uitspraken.

  Moet dit weer op de Nationale televisie om je recht te krijgen???? of moet er weer zo´n zielige programma gemaakt worden door DE MOL met hun name and faces productie. Ja he gepresenteerd door Beau, Wendy, Chantal, Linda Patty enz enz.
  Daarom zijn wij niet verplicht te stemmen in Nederland ze doen toch geen moer voor de zwakkeren maar toch ook sterk als de heer G.Robinson.
  IK WORD HIER ECHT BOOS VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 27. Kabouterse 15 februari 2020 at 16:47
  @Directeur zonder bedrijf, door de onafhankelijkheid verloren Surinamers die in Suriname woonden de Nederlandse nationaliteit en daarmee in principe onbeperkte toegang tot Nederland. Na de onafhankelijkheid kwamen beide landen overeen dat nog vijf jaar lang soepele toelatingseisen zouden gelden.

  O ja ? Dan weet jij niet dat na de onafhankelijkheid dankzij Lachmon en de VHP er nog een overgangsregeling tot stand kwam. Surinamers konden tot 1980 visumvrij afreizen naar Nederland. De bevolkingsgroep die het hardst om onafhankelijkheid schreeuwde heeft daar het meest van geprofiteerd door op grote schaal naar Nederland te emigreren. Waar ben jij directeur van ? Brombère zeker !


  gemodereerd
 28. Pa Winti 15 februari 2020 at 15:56
  Andere hebben terroristische daden gepleegd en zijn en wonen nog in Nederland.

  Klopt anderen hebben in Afrika genocide gepleegd en mogen in Nederland vrij en blij rondlopen. Anderen hebben op onschuldigen laten schieten en gedood en zijn president van hun land geworden. Raar he ?


  gemodereerd
 29. Die lieve man werkt ja. Ruimt de straat op, helpt met verhuizen van bekenden of wordt benadert en dan krijgt hij wat ervoor, een zakcentje, zijn jullie nou zo dom om te weten dat 1+ 1 twee is. Wat belasting afdragen en leven van de belastingbetaler. Hij heeft nooit een instantie lastig gevallen de politie moet zich schamen en de Nederlandse staat en de mensen die de man oordelen, schaamteloos. Er lopen genoeg rond die zelf 30 jaar hier wonen zonder dat de Nederlandse regering wat voor ze doen en ze weten dat.
  Dus geeft die man zijn Paspoort terug.


  Maak melding
 30. De menselijke factor is belangrijk. Tegenwoordig denken mensen als robotten. U bent dan de gekke. U moet in de plaats zijn van deze meneer. Je kunt geen wet bedenken om iemand op deze manier uit te gooien. Het is niet menselijk. Je moet wel erg zijn dat je iemand afrekent op economische prestaties. Het betekent dat jijzelf fout zit. Zo ook de Nederlandse staat. De gedachtegang klopt dus niet.


  Maak melding
 31. Mick chick
  De enige die het anders ziet en weet.Die man heeft een pak aan met een logo dus hij draagt belasting af.Dus heeft dat bedrijft een groot probleem.Vroeger konden mensen werken op een ander zijn BSN nummer toen heete het nog sofinummer.Maar ja als je dat niet weet en voor andere die roepen.wegwezen hier spot niet met de wereld misschien ga je naar de huisarts en die zegd ik heb slecht nieuws voor je Ingie takie hango hang kong,en Pa wintie heeft gelijk maar Surinamers zijn geen eenheid vandaar en als laatst oe lob Sin sma op de boot.Volgensmij zijn er vliegtuigen.En.sexwerker en Polen ze ze werken ook ze hebben allemaal bsn nhooooo,gaan jullie bij de gemeente solliciteren.dan hoor zie je wat er gebeurt worden wij collega,s ga niet zeggen waar een Anaconda leest mee,geef niet al mij prive vrij op een site


  Maak melding
 32. Bepaalde gasten hier zeggen dat hij asiel moest aanvragen wat voor asiel die slimmerds hier denken dat je zomaar asiel kan aanvragen is hij een politieke vluchteling of word hij in land van herkomst vervolgt om zijn ras,geloof of zijn sexueele geaardheid verzinnen jullie maar een reden op wat voor grond hij asiel moet aanvragen.


  gemodereerd
 33. Klopt ook maar ze roepen maar ze roepen maar wat dan is hij verslaafd dan op de boot dan oprotten.schaam je toch je kunt achter een telefoon op pc van alles roepen maar er zijn intiniteiten die lezen.mee en morgen als jullie wat overkomt is het van ik heb niets gedaan / en.kennissen zeggen.hij was/een lieve gast,maar die zelfde lieve gast zit stiekem achter.Een pc hard te kwebbelen. Nu.pas snap ik mij afootje toen vertaalde mijn moeder voor.mij……van als iemand dood gaat zeg geen ik heb medelijden.De mens is gemeen sturen ze iedere dag een app voor mij aswien een gezegende dag rotee


  Maak melding
 34. Petje af man zolang illegaal, luister broer u kunt ook naar België gaan om uw papieren teregelen alleen moet u ook iemand of een vrouw met een Nederlandse nationaliteit die bereid is jou tehelpen in de zin van een huis huren en dan inschrijven bij een gemeente heb je zo een verblijfsvergunning. Maar als ik naar uw situatie kijk leeftijd enzo denk ik dat u toch de gok gaan nemen om toch in Nederland te blijven met gevolgd dat hun u toch naar su kunnen posten. Maar petje af man zolang komt allemaal goed joh succes


  gemodereerd
 35. George, breng een paar kartonnen dozen mee want hier zijn ze niet meer te krijgen.
  Neem ook één voor me mee.


  gemodereerd
 36. Wijkbedrijf is geen bedrijf. Voor een appel en een ei kunnen mensen klusjes verrichten. Die man krijgt 8 euro zoveel per dag, hij durfde het bijna niet te zeggen.
  Wat blijft ervan over beste Aswin na aftrek van belasting.
  Ik denk dat het eerder een vergoeding genoemd mag worden voor dit vrijwilligers werk.


  Maak melding
 37. 100 % eens met Picolaas, zonder een BSNnr kom je nergens aan de bak, behalve bij de Utrechtse straatkrant, en de dak-thuislozen aan de weertsingel. Laat die gulle gever van ABOP een huis voor deze meneer in Su bouwen. 22 jaar illegaal in Nederland, tja sommigen kiezen voor een dakloze bestaan. Eigen schuld dikke bult, ga lekker op je luie reet ergens bij Hoogcatrijne zitten bedelen. Misschien kom je Boefdraad tegen.


  Maak melding
 38. Ik ben het eens met de posters die stellen dat deze man nooit iemand lastig gevallen heeft. Ik ook niet daarom blijf ik hier in Suriname en kan ik dd petitie niet ondertekenen .


  gemodereerd
 39. Nou George, Suriname is een prachtig land. Over 7 jaar is het een tweede Dubai, kan je lekker van je pensioen genieten. De regering is nu ook al bezig om kinderbijslag en AOV te verhogen. Dus u bent harte welkom hier!


  Maak melding
 40. Waarom worden de moslims er met de haren bijgesleept. Heeft toch niets hiermee te maken. Vele moslims leveren iedere dat een grote bijdrage in Nederland. Kijkt maar naar Aboutaleb , Arib en Ali B. Je hebt ook criminelen met een Surinaamse achtergrond die liquidaties plegen. De extreem rechtse Nederland lachen zich rot dat Surinamers moslims zitten te beschuldigen. Hoeven zij zelf niets te doen. Heel dom. Er zijn trouwens ook Surinaamse moslims.


  Maak melding
 41. De instanties rond de man moesten al lang de zaken kunnen regelen ,het is echt niet moeilijk in N ederland .Zelf asiel zoekers hebben hun zaken geregeld .


  Maak melding
 42. Ook de Engelsen hebben een soort van illegalen probleem.De Windrush generatie.Dat zijn kinderen die op het paspoort van hun ouders meereisden en nooit hun eigen papieren hebben aangevraagd.Nu volwassen,zijn ze illegaal in Engeland.


  Maak melding
 43. Hij is dus waarschijnlijk in 1998 in NL aangekomen, hij is dus geen Nederlander, en zit er dus illegaal. Dat hij in NL al 22jaar woont en werkt, dat laatste betwijfel ik anders had hij een digid nr. moeten hebben. Hij heeft dus al die jaren zijn kans voorbij laten gaan, om uit de illegaliteit te komen, en gaat nu een beetje zielig lopen doen dat hij weer weg moet. Zijn kans verspeelt om een pensioen of een AOW geschiedenis op te bouwen.Wel in Suriname zit je warmer, en je kan een bordje eten van je buren krijgen, en een AOV van Bouta. Misschien vind je ook nog onderdak bij huize Asiana.


  Maak melding
 44. Naar de letter van de wet zou deze man er dus uit gezet moeten worden.
  Maar moet je ook altijd zo naar de wet kijken?

  . Deze man leeft misschien al twintig jaar in angst dat hij gepakt kan worden. Nu is hij dus gepakt. Hoe dat in zijn werk is gegaan weten we niet.
  . Hij is gelet op zijn leeftijd kansloos om nog aan de bak te komen. Voor mij en zeer zwaarwegend argument
  . Een beetje medemenselijkheid is op zijn plaats of zijn we zo hardvochtig geworden dan we alleen aan geld denken? Bah
  . In het artikel staat dat hij belasting heeft afgedragen, dat betekent dat men op de hoogte is van zijn aanwezigheid.
  En dan nu op 64 jarige leeftijd deze man terugsturen, wetende hoe slecht het is gesteld met de gezondheidszorg in Suriname is beneden peil.

  Suriname moet hem maar weigeren.


  Maak melding
 45. Nederlanders moeten zich koest houden. Ze hebben een boro gedaan. Overal. Ze hebben om geen enkele toestemming gevraagd toen zij slaven van Afrika naar Suriname transporteerden Vandaag de dag willen ze de rechter spelen. Laat pakiratigri niet brullen van het lachen. Ze hebben drei ai.


  Maak melding
 46. Vraag me af hoe deze man 20 jaar in Holland heeft geleefd ? En dakloos en werkt in een werkplaats van Leger des Heils. Geen verrijking van de samenleving dus.


  Maak melding
 47. Mick chick ik snap het nu heb gelezen in mijn boeken ,dan ligt het per gemeente,en Surinaamse gemeenschap zijn er niet voor sommige die brengen jou eerder naar jou graf. Nooit gehoord van die term blakka mang e njang Blakka mang.Ik vindt jullie gemeen voordat jullie die man steunen bespotten jullie hem ik hoop dat jullie gestraft worden door God..ik ben verdomd gelukkig maar bespot niet op zulke dingens.Nederland is keihard heb ook een brief gehad van de belasting over 2018,stel dat ik niet ging sparen kon ik mijn huis uit door een fout die ik niet gemaakt hebt maar degene die het had ingevuld.Ik zou zeggen blijven jullie mensen belachelijk maken.


  Maak melding
 48. De dakloze George (65) wordt op 17 februari op het vliegtuig naar Suriname gezet. Hij heeft geen verblijfsvergunning, maar leeft al 20 jaar in Utrecht. Er worden vragen gesteld over het lot van George in de Utrechtse gemeenteraad en er is een petitie gestart om hem hier te houden.
  ======================
  Regering in Suriname, willen jullie ervoor zorgen dat deze goeie man op maandag 17 februari goed ontvangen wordt in Suriname, mocht hij uitgezet worden. Hij is nog jong, zou best nog wat werkzaamheden kunnen verrichten.

  En gemeenteraad in Utrecht, deze man heeft 20 jaar zijn bijdrage geleverd in deze gemeente. Zorgen jullie ervoor dat indien hij uitgezet wordt hij tenminste wat materiële en financiële bijdrage van de de gemeente krijgt.


  Maak melding
 49. Waldo
  Sortoe ka. Hij moet een bijdrage van de gemeente krijgen. Niet van mijn centen
  Me go Jij wilt een crimineel inde watten leggen. Niet hier bij ons, dat doen ze maar bij jullie.Neks geen vliegtuig. Boot. Kan hij onderweg nog wat werken. Bovendien kan hij gratis grond krijgen Wie wil niet daar wonen. Iedereen toch. dus geen gelul; opzouten
  Pico
  Ja, daar zijn wetten voor. je moet je eraan houden. Misschien bij jullie niet. Bij ons ligt dat anders


  Maak melding
 50. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Duizenden handtekeningen voor petitie om Surinamer niet uit te zetten.

  De Surinaamse dakloze George Robinson Ost (65) zal op 17 februari 2020 op het vliegtuig naar Suriname wordt gezet. De man heeft geen verblijfsvergunning, maar leeft al 22 jaar in Utrecht.

  Dus deze lieve man kwam met zijn Surinaams paspoort afgegeven door de Surinaamse overheid, met daarin een Schengenvisum om tijdelijk een bezoek te brengen bij de referent in Nederland.
  Referent is een familielid van betrokkene in Utrecht.
  Reeds 22 jaar zit zijn oude werkgever in Suriname op hem te wachten.
  Maar George R. Ost, dacht bij zichzelf dat zijn voormalige werkgever in Suriname je kunt van mij de pot op.

  En als de geldigheidsduur van zijn Surinaams paspoort reeds verlopen is, dan kan hij op 17-02-2020 niet direct op een SLM of KLM toestel worden gezet.
  Of het Surinaams consulaat heeft recent een (LP) laissez passer aan IND verstrekt voor de uitzetting.

  Laissez passer procedure:
  Een laissez passer is een reisdocument waarmee de diplomatieke vertegenwoordiging van een land een onderdaan toestemming geeft eenmalig terug te reizen naar het betreffende land.
  In dit dossier wordt het proces van het aanvragen van een laissez passer uitgelegd.
  Dienst Terugkeer en Vertrek.

  Veel emotionele reacties gelezen.
  Maar is het Vreemdelingen dossier over George R. Ost ook bekend?
  En wat voor bijdrage heeft deze man geleverd aan de gemeente Utrecht?

  Voor terugkeer (verwijdering) naar Suriname, zal zijn gemachtigde (advocaat) ook eventueel om uitstel vragen, of de vertragingstactiek toepassen.

  @Waldo: Zorgen jullie ervoor dat indien hij uitgezet wordt hij tenminste wat materiële en financiële bijdrage van de de gemeente krijgt.

  Via zijn gemachtigde (advocaat) kan in deze altijd een beroep worden gedaan bij het I.O.M. voor een tijdelijke financiële ondersteuning bij zijn terugkeer.
  En ook de REFERENT van 22 jaar geleden dient een financiële bijdrage te leveren.


  Maak melding
 51. Ik zie aan dat ordinair gedrag van je wat voor niveau jij hebt. Probeer eens in nette woorden jou motivatie neer te pennen, dan zal ik inhoudelijk daarop reageren.
  Groetjes


  Maak melding
 52. Jullie zijn geen eenheid leest sommige zeggen post hem terug hij heeft niets gedaan voor de samenleving.Zelfs criminelen in afwachting op een verblijfsvergunning mogen ondanks hun daad blijven.Maar de Nederlander(Hollander) weet dat ze met Surinamers alles kunnen maken.Triest hoeveel andere bevolkingsgroepen zie je over straat lopen om proppen te prikken nope,nada alleen creoolse Surinamers en.Curacao wenaars,waag het een moslim dat te vragen,I.p.v met jullie hoge Nederlands te komen blerren zou ik zeggen.Ga je verdiepen in wet en regelgeving.En als laatst zelfs als je naar de Disco gaat moet.je voor jou jas betalen,dan bedoel ik al was hij illigaal hij heeft 22 jaar toch wat gedaan voor het land.En heb nogmaals heb het weer beluisterd hij wil niet alles zeggen en dat gaan hem nekken want hijto h


  Maak melding
 53. Dan maar naar Suriname raakt hij in een zware Depressie hij is getogen Utrechter ,hij kan even bij onze Wendy gaan want die eet kwaliteit kip haar woorden,maar die man wordt echt zwaar ongelukkig, plus houden Creolen van treiteren .


  Maak melding
 54. O sorry ik trek mijn woorden terug.Bij onze (Wendy) wordt zijn dood want toen ze olie gevonden hadden in.Suriname zei Wendy alle Surineds blijven jullie daar jullie hebben een uitkering.


  Maak melding
 55. Omg
  JEHOVAHA vergeven mij voor mijn gemene daden,maar ik ben vergevings gezind.Mijn vriendin heeft gereageerd en het is een gunstig rapport,nu pas lees ik dat ik wordt oud.Hoe kan die man asiel aanvragen op grond van wat,geloof,Bedreiging,Sexualiteit dus einde discussie mie vriendin doro.Dus nu pas snap ik het na een halfjaar oeng lieb mie .Want als ze komt,komt ze voortaan ga ik rustig lezen.Nee een ware gelovige geeft degene die Granie


  Maak melding
 56. Hij is nalatig geweest maar je weet toch nooit hoe iemand zo diep in de problemen is gekomen? Niemand heeft het recht die man met een crimineel te vergelijken. Ik ga geen petitie tekenen maar hoop dat hij mag blijven want hij is niet minder dan die uitkeringstrekkers die nog nooit hebben gewerkt en zich verrijken over de rug van de staat en integere hardwerkende burgers. Het feit dat zij niet illegaal zijn doet er niet toe.


  Maak melding
 57. Ik weet 100% dat die man niet wordt uitgezet want het volk komt in actie dit is geen Suriname waar alleen Bouterse voor het zeggen heeft en het land naar de kloten heeft geholpen en dat die idioten die hem tot president hebben gemaakt aan het janken zijn.


  gemodereerd
 58. Hier?? Als “hier” Su is dan hoort hij bij jullie te zwerven want hij is nog steeds Surinamer! Helaas hebben jullie hem helemaal niets te bieden. Zelfs zwervers hebben hier (in Ned) rechten, en dat is voor jou in Su tegenwoordig niet vanzelfsprekend!


  Maak melding
 59. Sari tori om te zien dat Surinamers geen eenheid zijn en vooral de Nederlandse Surinamer die zijn rode boekje heeft gekregen van de Nederlandse staat (IND). Nu dat jullie je redi boekje hebben wil je bigiting komen spelen. 80% van jullie doet zelf geen eene moer voor de maatschappij in Nederland maar bijstand trekken kunnen jullie als de beste. Daarnaast groots doen in Suriname tijdens je vakantie terwijl je in NL van een kleine 900+ euro leeft die de werkende burger voor jullie zit te betalen door belasting af te staan. Dit alles voor wie de schoen past. Ka sani. Be Humble.

  Blessi dey


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES