Dienstauto onbeheerd achtergelaten in bosschage te Coronie

25
Dienstauto onbeheerd achtergelaten in bosschage te Coronie

Een dienstauto van de Surinaamse overheid is onbeheerd achtergelaten in een bosschage te Coronie waar de weg gemaakt wordt niet ver van controlepost Burnside. Het gaat om een Chevrolet Colorado pick-up met kentekennummer 22-88.

De redactie van Waterkant verneemt van voorbijgaande autobestuurders dat er niemand in de auto en in de nabije omgeving te bespeuren is. Het voertuig is op slot.

Hoe de pick-up daar precies terecht is gekomen is vooralsnog onduidelijk. Het vermoeden bestaat sterk dat de dienstauto van de weg is gevlogen en daar is beland. Dit vanwege de plaats en positie waar het voertuig is (zie foto’s onderaan).

Waterkant verneemt verder dat er geen melding van het voorval binnen is bij het Command Center in Suriname noch de politie van Coronie. Nadere updates volgt. Bekijk hieronder meer foto’s:


25 REACTIES

 1. Er moet toch binnen de dienst een agenda zijn aan wie welke auto is uitgeleend. Ga deze ambtenaar ondervragen.
  gemodereerd

 2. Misschien was Dodson (of zoiets) weer bezig met een niet-schatje.
  Timmermans straat is voorlopig niet mogelijk
  Of iemand moest uien en aardappelen ophalen. Vandaar een pick-up


  Maak melding

 3. Zo zie je maar weer eens hoe die ambtenaren/overheidsfunctionarissen onzorgvuldig omspringen met staatseigendommen zoals dienstvoertuigen.

  De winti wai lanti pai mentaliteit is nog steeds overheersend.

  Hopelijk wordt de desbetreffende idioot opgespoord en op staande voet ontslagen want nu lijkt het er sterk op dat men in SU belastingen betaalt zodat corrupte/geldverspillende politici, ambtenaren en politiek gelieerde ‘ondernemers’ daar beter van kunnen worden.


  Maak melding

 4. Ik hoorde op de Radio dat Neus fietsend daar langs wil komen deze week. Stond de pickup zo goed als mogelijk verdekt opgesteld en Mevr Neus en medefietsers de weg af te snijden en af te voeren?


  Maak melding

 5. Moet geregistreerd zijn wie het voertuig in gebruik had. Ik kan me niet voorstellen dat men a la dol gewoon gebruik maakt van de dienstvoertuigen. Maar koed, was niet lang terug dat ook een dienstvoertuig een incident had met een brandende bbq set. Dus werkelijk alles is mogelijk met de hardwerkende ambtenaren…


  Maak melding

 6. Voertuigen registratie moet toch kunnen?
  Wie, hoe laat, wanneer heeft degenen getekend voor de in bruikleen zijnde auto.
  Handtekening en de persoon is zoete achterhalen. Vreemde zaak.Hier zit meer achter


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.