16-jarige Nickeriaanse scholiere Nathalie Welzijn vermist

10
16-jarige Nickeriaanse scholiere vermist

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het korps Politie Suriname verzoekt de opsporing van de vermiste Nathalie Welzijn. De 16-jarige in Nickerie geboren en wonende scholiere is vanaf 6 februari vermist.

Volgens de Surinaamse politie is zij op vrijdag 06 februari 2020 omstreeks 07.15 uur van huis vertrokken om de school te bezoeken. Tussen 09.00 uur en 10.00 uur is zij door haar oom gesignaleerd samen met een vriendin bij de Centrale Markt van Nieuw Nickerie. Zij waren eten aan het kopen.

Ze was gekleed in een zwarte korte catsuit, rode slippers met witte strepen. Sedertdien is zij niet huiswaarts gekeerd.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om kontakt te maken met het bureau Nieuw Nickerie op het telefoonnummer 0231530; de Command Centre (voorheen Centrale Meldkamer) op 115 of de dichtst bijzijnde politiepost.

10 REACTIES

 1. Ze waren opzoek naar uien en aardappelen, maar een zekere persoon had alles gekocht. Wat doet hij met die uien, hmmm
  wat doet hij met die uien.
  Over 5 dagen zijn de uien op en de aardapellen gaar, dan komt ze weer thuis
  gemodereerd

 2. Bestrijding Zware Criminaliteit moet maar over de grens gaan kijken, ze weten dat het makkelijk is om onze kinderen te ontvoeren en niemand doet wat. Breid je zoekactie uit naar France G en Brasilie loopt de hoerententen af al is het undercover ook in eigen land. Mocht het zo zijn dat een idioot het jonge kind mee heeft genomen en ze vertoeft bij hem dan valt het onder ontvoering van een minderjarige of van het ouderlijke macht onttrokken en dat is strafbaar(10 jaar).
  Waar is haar vriendin dan die zal ook meer weten.


  Maak melding

 3. Ze was gekleed in een zwarte korte catsuit, rode slippers met witte strepen. Sedertdien is zij niet huiswaarts gekeerd.

  Dus niet in uniform, maar in een sexy catsuit. Voorbedachte rade en een geplande operatie van deze meid met har vriendin. Ze zat kennelijk in financiele nood door Bouterse veroorzaakt. Jonge meisjes worden verleid tot prostitutie. Hopelijk is haar niets overkomen.
  gemodereerd

 4. Sari Tori
  Hopelijk ben je in goede gezondheid Nathalie, weer onderweg naar huis.

  Ik hoop niet dat deze oom er hier zelf iets mee te maken heeft. Die jou had ‘gesignaleerd’ en meer achter houdt van je vermissing.

  Die vriendin moet meer weten al dan nog waar jullie voor het laatst samen waren, eventueel met wie meer.
  School uniform verwisseld of uniformloze
  School Opleiding?

  Scotoes, Centrale Markt van Nieuw Nickerie camera no de? Volg a spoor vanaf drapé Moro fara if omoe verklaring e klop.


  Maak melding

 5. Ooit ook weggelopen van huis was ook zestien jaar was moeder zat niet omdat ik jeuk/kras had was veilig bij mijn oudste zus die niet zo streng was.
  Wanneer ze klaar is met wat ze zocht komt ze uitgeraasd weer thuis.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.