zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijEchtpaar Dompig - Clark 60 jaar gelukkig getrouwd

Echtpaar Dompig – Clark 60 jaar gelukkig getrouwd

-

Does Travel - naar Suriname

Het super verliefd echtpaar Dompig – Clark herdacht op donderdag 13 februari haar Diamantenbruiloft in Suriname. Het echtpaar is er trots op dat ze 60 jaar gelukkig is getrouwd en geeft aan dat geduld, liefde en wederzijds begrip de basis zijn voor dit gezegend huwelijk.

De heer August Dompig is geboren op 3 april 1934 te Paramaribo en Mevr Gloria Gladys Clark op 19 januari 1932. Het echtpaar leerde elkaar kennen in het district Marowijne. “Het was meteen liefde op het eerste gezicht”, blikt het echtpaar terug.

Het echtpaar Dompig – Clark is gezegend met 4 kinderen, 9 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. Dhr Dompig heeft onder andere gewerkt bij Suralco en heeft ook als prijscontroleur gediend. Zijn hobby is muziek maken. Hij is een bekende trompettist en heeft jarenlang in de Torarica band gezeten.

Mevr Dompig – Clark zat in de verpleging en heeft als verpleegster en als vroedvrouw gediend. 

In verband met dit heugelijk feit heeft het echtpaar de felicitaties ontvangen namens president Bouterse, de firstlady en districtscommissaris Mike Nerkust. Namens de Surinaamse president is ook de gebruikelijke enveloppe en een bloemstuk aan het echtpaar overhandigd. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Van de oude stempel. Dit soort huwelijken zijn niet meer van deze tijd. Die jongeren willen snel trouwen en snel leven. Wanneer het niet spannend is dan weer scheiden, zo gaat het niet. Het is niet altijd koek en ei. Je moet geven en nemen en volhouden.


  Maak melding
 2. Keep smiling, keep shining,
  Knowing you can always count on me, for sure,
  That’s what friends are for,
  For good times and bad times,
  I’ll be on your side forever more,
  That’s what friends are for
  Hulde aan dit echtpaar! Dit echtpaar laat zien hoe het moet. Hoe men zich dient te gedragen.


  Maak melding
 3. Gefeliciteerd mooi stel.
  Dit is toch prachtig nieuws.
  Forummers denk erom, wees ook een beetje lief voorelkaar. Het is Valentijnsdag. Eigenlijk moeten we elke lief zijn voor elkaar.😃
  ❤️❤️


  Maak melding
 4. Zulke mensen vinden niet meer zo makkelijk,de jonge luitjes van tegenwoordig willen een snelle wip, en pleite zijn ze ! ( Uiteraard mijn felicitatie voor deze echtpaar, wens jullie nog lang en een gelukkig huwelijk ! )

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Dag August en Gloria, wat leuk dat ik jullie zo gelukkig zie. August je bent nog vaak in gedachten wat heb ik toch met jou gelachen en leuke gesprekken gevoerd tijdens ons werk als prijscontroleur.
  Ik wens jullie nog vele jaren toe in goede gezondheid samen kinderen met hun fam.

  Hartelijke groet Lysbeth(Betty) San A Jong


  gemodereerd
 6. De jonge luitjes willen snel een wip maar na din jonge duifjes weh waka e lul lul. Bepaalde volwassenen willen geen leeftijdsgenoten un weri fu fietse op oude fietsen jullie willen jonge fietsen. Mag dag dus ook gezegd worden. Laat de jeugd met rust laten ze van hun eigen leeftijdsgenoten genieten. Pedofielen gewoon😩😩. Heb geen namen genoemd dus wie de schoen past trek hem dan maar aan😏


  Maak melding
 7. Mix Chick
  Wil je lief zijn voor mij.
  Ik ga ook lief voor jou zijn
  Of zeg je iets anders dan wat je doet


  gemodereerd
 8. @Rudy
  Was alleen het woordje “dag” vergeten te schrijven, vandaar de vermelding.
  Weet niet waar je heen wil met de laatste zin!
  Ik meen sowieso wat ik zeg.
  Fijne avond.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES