maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMedewerker handelsbedrijf steelt vijf auto’s en vijf bromfietsen

Medewerker handelsbedrijf steelt vijf auto’s en vijf bromfietsen

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een medewerker van een auto- en bromfietshandelsbedrijf in Suriname is afgelopen week aangehouden door de politie van het bureau Nieuwe-Grond. Het gaat om de 31-jarige Randjitsing B. die vijf auto’s en vijf bromfietsen weg nam van het bedrijf, meldt het Korps Politie Suriname.

B. was werkzaam bij het handelsbedrijf en had verregaande bevoegdheden gekregen van de eigenaar. Van deze bevoegdheden maakte de man misbruik en wel zodanig dat hij in de periode van december 2019 tot en met januari van dit lopend jaar in totaal vijf auto’s en vermoedelijk vijf bromfietsen weg nam van het bedrijf.

Naast de medewerker zijn ook vijf helers op donderdag 6 februari en vrijdag 7 februari aangehouden. Volgens de Surinaamse politie gaat het om de 30-jarige Shapna J., de 55-jarige Tjanderhans S., de 40-jarige Amarperkash K., de 30-jarige Jurgen B. en de 26-jarige Gefferie W.

De auto’s en twee van de vijf bromfietsen zijn door de politie van het bureau Nieuwe Grond terug gevonden en zijn inmiddels al afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de helers bij proces-verbaal verhoort en heen gezonden.

Randjitsing B. zelf is hangende het onderzoek in verzekering is gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

13 REACTIES
 1. Je werd vertrouwd en gaat stelen van die man. Ik denk niet dat het deze auto’s en bromfietsen alleen zijn.
  Als hij een kogel door zn kop krijgt zullen mensen zielig doen.
  Ik hoor altijd dat mensen mt zulke namen hard werken.
  Pas nog vermoord ene zijn moeder en zijn huurmoordenaar. Dit volk ” no abi bun”
  Nu steelt deze van zijn baas. Wat een vervloektelingen.
  Ik zal horen is Bouta en NDP


  Maak melding

 2. Vreemd dat sommige mensen zeggen vervloektelingen.Tewijl ik dagelijks hoord dat jou mensen zeggen a blakka bubu na wang vloek.Wie mag jij wel hekelt Hindustanen,Chinezen,Nederland


  Maak melding

 3. Zwart, wit, bruin, geel, rood, groen, paars, oranje. Welke kleur, geloof of klasse dan ook, als je iets neemt dat niet van jou is dan ben je een ordinaire oplichter en schurk…


  Maak melding

 4. De heler is erger dan de steler en toch worden de helers heen gezonden. KPS jullie horen je werk in deze beter te doen. Ze zijn allemaal medeplichtig, dus allemaal opsluiten.


  Maak melding

 5. Ook andere bevolkingsgroepen niet alleen de blakka boeba kunnen niet hun handen in hun zakken houden, neen als het een hindostaan is dan vertrouw ik hem uit duizenden en geef hem alle bevoegd heden dus het komt goed hij is 100% te vertrouwen.
  Ik zeg niet veel maar de bijen op stroop.


  Maak melding

 6. Bovendien stelen diet alle bevolkinge groepen,de meer dan de anders,het zijn allemaal mensen als ndp het kan waarom ik niet,ik denken de meeste mensen


  Maak melding

 7. Onder het bewind van Bouterse is niemand in Suriname nog te vertrouwen. Reden: iedereen denkt : als de grote baas het mag dan mag ik het ook. Als bouta weg is zullen de mensen zeker veranderen. Overigens vermoed ik dat Randjietsing geen 13e maand heeft gehad en daarvoor zelf heeft gezorgd.


  Maak melding

 8. Nee mang, deze man heeft de voertuigen geleend. we lul wan lo lul
  Hij zou ze terugbrengen, maar hij moest die uien en aardappelen wegbrengen
  A no so adhin? Ja toch? Taigie deng mang dja


  Maak melding

 9. Prima.
  Nu we alle kleine geboeften oppakken is het tijd dat de aller grootste boef bouta opgepakt word!Dat is toch niet onmogelijk of iets teveel gevraagd van de brave politie!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES