Man en vrouw die cocaïne in dozen probeerden te posten vast

11
politie-op-locatie-suriname

De 29-jarige Ada, P. is op zaterdag 1 februari door de afdeling Narcotica Brigade aangehouden. De vrouw heeft in de maand juni 2019 en januari dit jaar een dozen ter verzending aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werden hoeveelheden cocaïne in de dozen aangetroffen en in beslag genomen.

Ada werd opgespoord en aangehouden. Daartoe gevraagd verklaarde zij dat zij die twee dozen gepost had in opdracht van haar buurman de 36-jarige Clifton,O. Ada werd hangende het onderzoek in verzekering gesteld aldus het Korps Politie Suriname.

Op maandag 3 februari meldde Clifton, O. zich aan op de afdeling Narcotica Brigade. Hij gaf toe dat hij Ada de dozen inhoudende onder andere cocaïne gegeven had om voor hem te posten. Clifton is het afgelopen jaar twee keer aangehouden voor het posten van dozen waarin cocaïne verstopt was. Evenals Ada is Clifton ook in verzekering gesteld ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

De dozen met drugs werden vervolgens overgedragen aan de Narcotica Brigade, die ook belast werd met het verder onderzoeken van deze strafzaak meldt de Surinaamse politie.

11 REACTIES

 1. Er is geen land waar de straffen zo laag zijn.
  Juist hierdoor vallen deze gasten in herhaling. In een jaar 2x aangehouden en weer vrijlaten terwijl men een strafbaar feit heeft gepleegd? Dit slaphannes gedoe met justitie moet direct een halt worden toegeroepen. Dit soort drugscriminelen lachen zich rot om dit soort kinderlijke straffen. Zij vallen direct in herhaling. Zijn hardleers. Dit is ver van.klasse Justitie.


  Maak melding

 2. Wat een gezeur ze zullen het weer proberen het is hun probleem ze draaien de bak in en niet ik of misschien de klagers hier beginnen jullie maar de invoer van de drugs naar Suriname te stoppen inplaats van te klagen dan is het probleem opgelost.
  gemodereerd

 3. Wat geld niet kan doen met geldwolven.
  Ze was zich ervan bewust dat het verderfelijk spul in die dozen zat.
  Ga zweten voor je geld ipv dat je vloek op je neemt door mensen hun kinderen verslaafd te laten raken door jou handelingen.
  Deze volwassenen zorgen ervoor dat kinderen hun ouders vermoorden voor geld.


  Maak melding

 4. Ram Singh wie trouwt met neef en nicht waardoor er zieke kinderen geboren worden en die nooit het daglicht zien.
  Dit om de rijkdom binnen hun families te houden.
  Het is nu in Suriname verleden tijd omdat die families hun ogen zijn geopend omdat het niet meer van deze tijd is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.