zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameZieke minister Lilian Ferrier noemt geruchten over afwezigheid 'rotzooi'

Zieke minister Lilian Ferrier noemt geruchten over afwezigheid ‘rotzooi’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse minister Lilian Ferrier heeft vandaag gereageerd op geruchten over haar langdurig ziekteverlof. Via social media werd haar afwezigheid in verband gebracht met de perikelen rond haar zoon, ex-governor van de Centrale Bank van Suriname Robert-Gray van Trikt. In werkelijkheid heeft de bewindsvrouwe een armfractuur opgelopen.

Boze tongen beweerden dat Ferrier plotseling ‘ziek’ zou zijn geworden na het nieuws over het ontslag van haar zoon Robert. Maar de Surinaamse krant Times of Suriname meldt vandaag dat Ferrier in december thuis uitgegleden is en daarbij haar arm zou hebben gebroken. Ze is sindsdien met ziekteverlof en zal op 20 maart haar werk hervatten.

Ferrier zegt tegen de krant als reactie op de geruchten, dat ze niet wil ingaan op rotzooi. De minister zegt dat ze zich nu bezighoudt met de kwestie van de Centrale Bank van Suriname, waarbij haar zoon is aangehouden en ingesloten.

Minister Lilian Ferrier is het nichtje van Johan Ferrier, de laatste gouverneur en eerste president van Suriname. Ze studeerde klinische en ontwikkelingspsychologie aan de universiteit van Leiden. In april 2018 nam zij het roer over van Robert Peneux op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

Tijdens haar jaren als adviseur kreeg ze de bijnaam iron lady (ijzeren dame).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

36 REACTIES
 1. Ziekteverlof vanwege een gebroken arm??
  Sorry maar dat is niet echt een reden waarom ze geen werk kan uitvoeren Zeker in haar functie moet ze gewoon aanweig zijn en de nodige beslissingen nemen, gesprekken voeren, etc.
  ONACCEPTABEL EN EIGENLIJK OOK NIET ECHT GELOOFWAARDIG.


  gemodereerd
 2. Ze heeft geen yeye: Als je zoon als ex Governor vanwege malversaties in de gevangenis zit, dient je als minister jouw portefeuille ter beschikking te stellen.

  Ik snap het: Je moet natuurlijk een vol jaar als minister te hebben gefunctioneerd om in aanmerking te komen voor jouw Lifetime Pensioen.

  YU NO HABI YEYE VROUW


  Maak melding
 3. Een armfractuur wil toch niet zeggen dat ze haar boca niet kan gebruiken? Linker of rechter arm.
  Je kunt gewoon aan het werk zijn door alBouterse s manager (minister) stukken te lezen die van belang zijn en daar hoeft ze haar arm niet te gebruiken
  Dus denk ik dat ze zit te peinzen hoe ze Bouterse kan overtuigen om haar zoon met rust te llaten.
  Straks komt zij ook de hoek om met verklaringen tegen


  Maak melding
 4. Het wordt ook tijd dat l anti haar/z ijn deuren ook sluit. , dan is het verhaal compleet.. Zo kan het niet verder..
  Ieder l anti man oema is een boef schurk oplichter.. voor een simpel copy van cbb, moet je tjoekoe geven..
  Anders geen help.. persoonlijk meegemaakt.. van morgen nog..


  Maak melding
 5. Moet toch een rare situatie zijn, aan de regeringstafel zitten, met een collega(Hoefdraad) die er voor gezorgd heeft dat je zoon in de bak zit…hmmmm


  gemodereerd
 6. POLITIE VAN SURINAME HEBBEN JULLIE GEEN BALLEN??????? WAAROM ZIJN JULLIE ZO SUFFIG BEZIG. PAK DE PRESIDENT OP. PAK BOEFDRAAD OP. PAK ALLE DIRECTEUREN VAN CBVS OP. SLUIT HUN MARS OP EN GEEN CONTACT MET DE BUITENWERELD.
  WAT IS DE FUNCTIE VAN CLAD CENTRALE LANDS ACCOUNTANTS DIENST. HEBBEN ZE DE KENNIS NIET OM DIT SOORT ZAKEN TE ONDERZOEKEN. WAAROM SLAPEN ZE ALS SLAPAMPERS. ECHTE BOBOJANTJES.
  DEN MANG FOER OENG MONIE TOCH OENG NE DOE KA…………….SOSO BA KA JOENGOE. ECHTE BA KA.


  Maak melding
 7. Wat een geleuter weer. Zij is een hele nette en hardwerkende burger die bereid is geweest om haar in te zetten in het belang van alle Surinamers. Onderwijs gaat iedereen aan! Waarom zou iemand die ziek is aan het werk moeten gaan. Als die idioot van een Biervliet mensen oproept om op een werkdag te gaan protesteren, dan kost dat het land ook heel! Houden jullie een keertje op om zomaar kritiek op mensen te leveren die jullie helemaal niet kennen! Hierdoor krijg echt geen extra zetel bij de komende verkiezingen.


  Maak melding
 8. En ze is een trotse surinaamer die haar land dient alleen maar hypocrieten hier ik weet van Welke gat ze komen (van een olifant) 🤔😁🤣


  gemodereerd
 9. Wat een geleuter weer. Zij is een hele nette en hardwerkende burger die bereid is geweest om haar in te zetten in het belang van alle Surinamers. Onderwijs gaat iedereen aan! Waarom zou iemand die ziek is aan het werk moeten gaan. Als die idioot van een Biervliet mensen oproept om op een werkdag te gaan protesteren, dan kost dat het land ook heel veel! Houden jullie een keertje op om zomaar kritiek op mensen te leveren die jullie helemaal niet kennen! Hierdoor krijg je echt geen extra zetel bij de komende verkiezingen.


  gemodereerd
 10. Beste Ali,

  die mensen gaan echt niet veranderen. Daarom hebben de meeste mensen in het land een no-spang mentaliteit. Anders vallen ze spontaan dood neer als ze zich aan alles gaan ergeren of druk om maken.

  Ze zitten er niet voor verandering, ze zitten er voor zichzelf. Wanneer de koek op is, zijn ze ook net zo snel weer verdwenen.

  Daarom hosselen de meeste mensen, ze willen niet werken voor een baas. Ze willen die hoofdpijn niet.


  Maak melding
 11. Als haar rechterarm stuk is wat moet ze doen??
  Ze is niet een vn de jongste meer.
  Weet je hoe lastig het is met een gebroken arm??
  Het is haar kind dat in de problemen zit en ze mag en moet dat erg vinden maar ze heeft hem niet gestuurd.
  Hij is een volwassen man.
  Hij moet zijn eigen slag nemen.


  Maak melding
 12. ‘ Es ist zum kotzen ‘, als ik de commentaren van de tegenstanders lees. Zij willen voor de minister gaan bepalen wat goed is. Een armfractuur kan zeer pijnlijk zijn waardoor een mens niet eens in staat is om in het openbaar te optreden. Dit snapt het tuig niet.


  Maak melding
 13. Het is zoals gewoonlijk een typisch Surinaamse gewoonte om zaken met elkaar en door elkaar te vergelijken en daarna conclusie trekken. 99,9 % van alle paarse leugens en/of conclusies berusten op waarheden, niet direct misschien maar komt wel uit de mouwen .
  NB : welk moeder die een kind 👶 baart maakt zich geen zorgen als haar zoon in een diepe shit is beland, zeker als het gaat om frauduleuze borduurwerk berusten van hoefdraad en Bouta.
  Dus Lilian 1 lol ; sluit je aan bij de NPS. Daar is familie Ferrier opgegroeid.


  Maak melding
 14. Lilian Ferrier moet gewoon gaan werken ,dan hoeft zij verlopig geen stukken te ondertekenen .

  Haar zoon heeft al de meeste stukken met Boefdraad getekend .

  Zij is moeder van Onderwijs dan zit je zoon vast wat voor op voeding is dat .

  En nog hooggeschoold zoon en nog op deze leeft tijd dan was de opvoeding niet goed .


  Maak melding
 15. @Henry
  Ze hoeft onder geen beding haar functie neer te leggen Haar zoon heeft iets uitgevreten zij niet.Toen Dino Bouterse in het gevang verdween in Amerika heeft niemand om het aftreden van DB geroepen.Zij kan en mag gewoon haar functie blijven uitoefenen.


  Maak melding
 16. Mevrouw u moet aftreden u zij ook tegen mede werksters dat ze geen wijf mochten kopen met hun salaris .
  Ik had zo gelachen want nu zet u zoon vast voor miljoenen .


  Maak melding
 17. @Wendy
  Ze is minister, heeft een secretaresse.
  Ze hóeft te schrijven. Als ze kan praten, kan ze ook gaan werken.

  En als dat van haar zoon, haar zo aangrijpt moet ze bedanken.
  Ik wil niet horen dat ze op leeftijd is, want dat is pas ROTZOOI.
  Ze casht elke maand, en dat geld is niet aan leeftijd gebonden.


  Maak melding
 18. @Kale 12 februari 2020 at 16:44
  Meneer klaas bent u met alle respect huisarts.
  REACTIE: Ik kan lezen, jij blijkbaar niet.

  @Waldo 12 februari 2020 at 17:48
  ……Als die idioot van een Biervliet mensen oproept om op een werkdag te gaan protesteren, dan kost dat het land ook heel!
  REACTIE: Als er iemand dom leutert dan ben jij het wel. Toen bij de 6 min rechtzaak tegen Bouterse kregen alle ambtenaren vrij, bus rijs, zakcentje en een show met eten. Toen hielp jij je mond.
  Maandag moeten de mensen die protesteren er een vrijdag voor opofferen, zelf de bus betalen, etc.
  Als je je mond opentrekt is het verstandig dat je weet waarover je praat. Jij kon beter je mond houden.


  Maak melding
 19. Als afgestudeerde psycholoog in Leiden, maakt trouwens geen indruk waar en in welk land je bent afgestudeerd, gaat meer om je houding en de toon die de muziek maakt, is Lilian een zeer ordinair wijf. Met spreekt de waarheid en geen rotzooi. En een ijzeren dame is zij ook niet, anders had zij haar arm ook niet gebroken. Zij is dus verre van dat. Ijzer breekt niet door een kleine val. Lilian Ferrier beken maar de de grootste gross van de nazaten van Johan, smerige oplichters zijn. Lilian je zoon Van Trikt is hier het voorbeeld van. Hoeveel geld heeft haar zoon, haar inmiddels niet toegestopt????. Dit stinkt naar de misdaad en Lilian zal dit niet toegeven. Zelfverrijking. Pe a monie de????


  Maak melding
 20. De hele familie van lillian is door kabouta beet genomen. Eerst haar pappie Ferrier op de boot naar Ptata gezet, dan kleinzoon Robert in de cel gegooid voor zijn malversaties door hem te laten betalen voor zijn drugs deals die maar gepakt worden en nu Lillian die psycholoog is en het niet door dat kabouta een criminele psychopaat is. Maar dat durft Lillian niet te zeggen ondanks haar qualificaties ze blijft de duivel aanbidden voor geld.


  Maak melding
 21. De ex bankdirecteur die Nederland heeft verlaten dacht….Die surie’s hebben toch geen verstand, het is troebel water vis/geld vangen. Mi breti dati mi coti kmopo! Rommel!


  gemodereerd
 22. Ach jee…..

  Oma heeft een zere arm en kan vervolgens 3 maanden niks doen.

  Ook deze heks behoort tot de corrupte kliek van paarse pathologische leugenaars.


  Maak melding
 23. Mevrouw Lilian Ferrier heeft niks te makken met haar zoon. Haar hart bloedt wel. Welke moeder zal een zoon op pad sturen om misdadig te zijn? Heeft ze last van haar arm ,so be it. Als pakiratigri bij een arts langsgaat, gaat deze arts het liedje zingen dat pakiratigri wenst.


  Maak melding
 24. KENNELIJK KON MAMA LILIEN FERRIER MOEILIJK AAN EEN NORMALE MAN VRIEND KOMEN. VANDAAR DAT ZE UIT WANHOPIGHEID MAAR DE EERSTE BESTE BAKRABASI MET BLAUWE PUPILLEN DEZE BASTAARD HEEFT VERWERKT. MAAR HIJ IS LETTERLIJK EEN VLOEK DIE ZE HEEFT GEBAARD. NET EEN ZEEPIRAAT DIE ZE OP DE WERELD HEEFT GEZET.
  ER BESTAAT NOG ALTIJD KUNSTMATIGE INSEMINATIE IN HOLLAND. SPUITBABIES. VRAAG WEL EVEN NAAR DE LEVERANCIER VAN DE CELLEN. DAN KUN JE ZULKE ELLENDIGE BASTAARDJES VAN ZONEN VERMIJDEN.


  Maak melding
 25. Ze wil pas terug zijn als ze niet meer naar de DNA geroepen kan worden omdat die binnen kort met verkiezingsverlof gaat.

  wanneer staat de begroting op de Agenda mevrouw Simons. Wij willen het weten waar de te korten vandaan komen. elke maand pakweg SRD 500.000.000. Wij willen weten waar de extra gaten met betrekking tot IAM Gold, Newmont, Staatsolie dividend mee gedekt gaan worden.


  Maak melding
 26. Opmerkelijk dat je met een armfractuur niet kan werken. Ik ken mensen die met zwaardere aandoeningen gewoon gaan werken. Maar we weten inmiddels dat de mensen die Bouterse steunen goed zijn in het vertellen van leugens. Onderdeel van het vak als je wordt uitberkoren door Bouterse. Mw. Ferrier heeft het zwaar, omdat haar zoon geslachtofferd wordt door haar baas. Ze staat erbij, kijkt ernaar en kan niets doen. Want tegen deze baas durft ze niets te doen. Hoe verwerk je dat? Met een armfractuur. Wat een grap!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES