zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerkeersunit Nickerie slingert 80 hardrijders op de bon

Verkeersunit Nickerie slingert 80 hardrijders op de bon

-

Does Travel - naar Suriname

De verkeersunit van het bureau Nickerie heeft in de week van maandag 27 tot en met zondag 2 februari 42 snelheids- en verkeerscontrole uitgevoerd op verschillende locaties binnen het district.

Tijdens deze controles zijn vier rijbewijzen van hardrijders die de maximumsnelheid hadden overschreden ingevorderd. Tachtig autobestuurders zijn bekeurd voor het overschrijden van de maximumsnelheid. Één bestuurder is op de bon gezet voor het rijden van een voertuig zonder de voorgeschreven categorie rijbewijs daarvan te beschikken.

Bromfietsers die hebben deelgenomen aan het verkeer zonder een (deugdelijke) valhelm zijn ook bekeurd. In totaal zijn zeven autobestuurders staande gehouden voor het niet verzekeren van hun voertuigen. Daarnaast zijn ook 18 autobestuurders bekeurd omdat zij hun voertuigen niet ter herkeuring hadden aangeboden bij een Surinaamse keuringsinstantie.

Het Korps Politie Suriname doet een beroep op verkeersdeelnemers om alle documenten van hun voertuigen te controleren, alvorens zich te begeven op de openbare wegen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. De Surinaamse overheid zou een vermogen verdienen aan overtredingen die consequent worden geïnd bij overtredingen als er landelijk vaker gecontroleerd wordt. Dus doen jongens , bovendien wordt hierdoor de veiligheid op de weg gewaarborgd.


  Maak melding
 2. Het valt op dat KPS vanaf het begin van dit jaar zeer actief bezig is met deelnemers in het verkeer. Goede zaak, mooie inkomsten voor de staat. Waar zal dat geld aan worden besteed? Ik hoop niet dat ze daar vlaggen, petten, truien, en niet te vergeten aloe, piaach our lesoen van bekostigen. Een behoorlijke zebrapad is nergens in Suriname te bekennen. De drempels zijn niet voorzien van lichtgevende verf, de borden staan 20cm van de drempel af. Je kunt je nek breken als hard rijdt en op het laatste moment dat gele bord met het opschrift Drempel ziet. Pal voor de drempel. Stoplichten die een eigen leven mening lijden, ontbrekende verkeerstekens of aanwijzingen. Waar hebben deze mensen al dat geld aan besteed: yuang, dringie, prisirie of voor het nageslacht in het buitenland geparkeerd. De PG moet een stapje verder gaan en al die boeven opsluiten. Het volk staat achter de PG.


  gemodereerd
 3. Dit is echt goed, straks genoeg geld om de voetpaden en straten die verwaarloos worden herinrichten. Dan bedoel ik de kleine steegjes die vaak met kuilen en een modderpoel zitten. Dan zouden alle Surie´s blij zijn en heel erg trots op de politie.

  De hardrijders/overtreders blijven hardleers, kip zonder kop FLAPDROL zijn het.


  Maak melding
 4. KPS petje af voor jullie werk. Harder optreden want sommige mensen zijn hardleers. Mede door het optreden van de KPS zal het dodental op jaarbasis hopelijk veel minder worden. Flink in hun portemonnee treffen en voertuigen on beslag nemen.

  Gaan jullie ervoor KPS.


  Maak melding
 5. Alle beetjes helpen. Er is meer nodig dan uien en aardappelen

  Alle gekheid op een stok. Zulke acties juich ik toe. Veeg de straten schoon. Letterlijk en figuurlijk
  Voed de weggebruiker op. Zowel het gemotoriseerd verkeer als ook de voetganger, die als een sombolollie meent te moeten oversteken. Althans de jongeren


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES