maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijStraten in Paramaribo blank door hevige regenval

Straten in Paramaribo blank door hevige regenval

-

Does Travel - naar Suriname

De situatie in de binnenstad van Paramaribo vanmorgen vroeg. Door de hevige regen afgelopen nacht staan straten op diverse plaatsen in Suriname blank. Dat zorgde weer voor het nodige ongemak vanmorgen.

Met name voetgangers en bromfietsers hebben het zwaar te verduren. De meteorologische dienst in Suriname heeft voor vandaag een waarschuwing gegeven: plaatselijk matige tot zware regenbuien en windstoten.

Bekijk nog wat foto’s hier:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

48 REACTIES
 1. Dit lijkt wel de zwartehovenbrugstraat. Die opnieuw geafalteerd, maar de duikers van 100jaar oud zijn zo te zien niet vervangen. Typisch Surinaams toch?


  Maak melding
 2. Het is onbegrijpelijk dat de omgeving Dominee, Jodenbreestraat blank staat na elke regenbui. Onder het wegdek van de Jodenbreestraat liggen grote duikers waar een man rechtop in kan staan. Bij de rivier staat een pompgemaal die of niet functioneert of niet automatisch inschakelt. ONkundige ‘ingenieurs’, geen fondsen voor reparatie en onderhoud of zijn het yorkas die de afvoer van het water belemmeren!


  gemodereerd
 3. Jacobus
  Haha niet alleen de parkeerwachters. De marktventers kunnen niet met hun waar ergens zitten / staan om te verkopen maar ook de bussen stromen niet vol want passagiers zijn er nagenoeg niet.
  Ja zelfs de ratten op straat hebben het moeilijk alleen de ratten in gebouwen hebben het makkelijk


  Maak melding
 4. Ha, ha ha
  Terwijl amper op 200 meter “De Suriname Rivier”
  Waarom het moeilijk is dingen makkelijk te maken.


  gemodereerd
 5. @Freddyyy. Stelen, liegen en bedriegen en moreel verval, decadentie is het antwoord.
  Zo u en dan een lichtpuntje maar pas op want kan fake news zijn. Heel anders dan de jaren 70 toen was geluk heel normaal….je kon weg van huis en huis niet op slot. iedereen kende iedereen en hield rekening met elkaar. De tijd van Otis Redding, James Brown, Lieve Hugo, Sonora Matancera, Mighty Sparrow. van Jopie Pengel, Lachmon, Venetiaan en Arron als jonge mannen, Eddy Bruma. Later de 1e Politieke moord op drs van Ommeren. De belangenstrijd over West Suriname, Bacoveproducten Europese maffia met een gezonken schip tot gevolg, een Politieinspekteur op de vlucht die r meer van wist. Het verraad van George Hindorie enz.enz. Libaneze vluchtelingen komen in Su vanuit hun geteisterd land in Burgeroorlog, Eerst zouden Vietnamezen komen(na Amerikaans gecreerde burgeroorlog), NPS wilde niet, dus gingen zij naar Frans Guyana…..
  Are you with me. Bout was aan het spelen toen og voor ze dienstplichtperiode in NL en Duitsland.
  Tirgri werd overgenomen en NL zweeg en keek de andere kant op. Besprekingen erover in Engeland, die bepaalden wat er zou gebeuren…
  En nog steeds gebeurt deze zelfde show, Andere spelers andere tijd same shit….
  A LIBI MOE LIBI, zegt de een. OPSLUITEN roept de ander. PAKKEN wat er te pakken is roept weer een ander
  mijn mars, rot toch op man……
  WE VERLIEZEN ALLES ZO METEEN………


  gemodereerd
 6. @ Rohan

  Het is verdampt als sneeuw voor de zon, deze soort ellende zal in Su eeuwig duren onder welke regering dan ook ! Het infra structuur in Su is gewoon waardeloos, vooral wat het afwateringssysteem. Ze hebben in Su toch ook Ir van ( weg en waterbouw kunde ? ) laten ze dit euvel maar oplossen. Oh ja : er is geen geld ervoor, want dat is verdampt.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Komt door Bouta het viel met bakken uit de lucht geen drama hoor want op het moment zijn de wegen weer ontblankt.
  In Australië is het dramatisch met het weer.
  Ben blij met dit weer🙏


  Maak melding
 8. Blank? Zie je wel het zijn doe bakras die het gedaan hebben. Weg met die gasten
  Surinamers maak je niet druk, ergens anders regent het ook
  Weer goed nieuws voor onze mongool Frant, de racist


  Maak melding
 9. Ik denk niet dat God, komt ingrijpen. De natuur is dynamisch, een jongen van 16 jaar oud, heeft mij vertelt dat de natuur zich aanpast aan de bemoeienis van de mens, op deze aarde.


  Maak melding
 10. Over Su zijn jullie blij. Vergeten wat Ciara in europa en vooral nederland heeft gedaan???
  Dat is afgelopen 2 dagen. Dat vergeten jullie
  Het zijn de varkens die overal troep gooien


  Maak melding
 11. Ipv voor het welzijn van Suriname te werken en ontwikkelen doen ze allemaal aan buitenlandse bezoeken naar china india Ghana soso geld verkwansellen om de boel voor de gek te houden,snap niet dat mensen deze dieb dieberie geloven bah


  Maak melding
 12. Maar hier zijn ze verzekerd Welgeleerde vrouwe Wendy

  Loop achter jou gemene baas DDB.

  Tja het is maar waar je voor kiest als President:Drugdealer.Dictator.Moordenaar.Staatgreeppleger.Minachten van rechtspraak.Minachten volk(Grote armoede door verkwanseling grondstoffen aan landen als China door veel lenen…………hoe gaat een landje als Suriname dat ooit terug betalen. Pfffffffff als Staatshoofd als een visboer beledigen van advocaat Spong dat hij water meloen priet of scheurt, Neus uitlachen.Moet ik serieus verder gaan Wendy je bent dom ik snap jou wel,je heb het geprobeerdt maar helaas terug gestuurd,overal zijn er rampen dat klopt maar met zo een Staatshoofd red je het niet probleem op probleem dat zie je niet,je bent net een paard met oogkleppen.Kijk naar Youtube hoe jou baas mensen uitlacht ken het verschil niet tussen formeel en informeel loop iedereen uit te lachen wat kregen ze een fles water van geleend geld truitjes ik walg van jou uitspraken Wendy ,mogen jullie melding rapporteren pech voor mij als ze op mijn werk geen melding maken .


  Maak melding
 13. De parkeerwacht kan even vrij neme. De kustwacht/baywatch kan het nu overnemen.
  Mensen toch, het is overal een puinhoop, in Dordrecht liggen de straten onder water. Dat terwijl Nederland toch ver is in het gevecht tegen water.


  Maak melding
 14. Dit is een eeuwenoud probleem, goed genoeg om regeringen op hun bek te laten vallen omdat dit een onoplosbaar probleem blijkt te zijn.
  Ik ben in het bezit van een foto van de gezusters Curiel uit het jaar 1900. De Domineestraat was toen ook blank. Ja, sommige dingen veranderen niet in switie sranang.


  Maak melding
 15. Wendy jij moet jouw niet druk maken met deze gasten ze kijken niet naar Buitenlandse nieuws je kan ze niet kwalijk nemen hebben niet gezien wat in Engeland 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 en de rest van Europa is gebeurd na zware regenval deze zijn die Domme Surinamers de hopen dat in hun eigen land waar ze wonen dingen moeten gebeuren wat ze vergeten dat zij zelf de dupe kunnen worden zo achterlijk zijn wanneer ik hun zogenaamde mening moet lezen, sari torie met deze zielige Surinamers laten ze in Europa komen wonen .


  gemodereerd
 16. @ Wendy ( 21 februari 2020 18:51 uur.

  Je verloochend je afkomst en je politieke kleur niet: als je stront lust, hoef een ander dat niet te lusten !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 17. Ik heb gehoord dat er helemaal geen overstromingen gisteren en vandaag in Suriname zijn geweest. Het is een fake nieuws campagne opgezet door de oppositie bestaande uit VHP, NPS, PL, Abop. De NDP zal hen verslaan.


  Maak melding
 18. De foto is hoek Dominee en Jodenbreestraat.Genomen vanaf de stoep van Vaco.Het wit gebouw is Dojo waar je o.a Levi spullen kunt kopen.Het heeft inderdaad de hele nacht geregend.


  gemodereerd
 19. Ook dit is het resultaat wat 44 jaar onafhankelijkheid en 40 jaar directe/indirecte bemoeienis van een dictator heeft gebracht voor het mooie Suriname. Totaal geen vooruitgang!


  Maak melding
 20. Waardeloos blijven ze. Deze foto is zo oud. Mensen willen interessant zijn.
  Sommige moet je geen mobiel of laptop geven.
  Deze gasten die valse berichten rondsturen houden van Su???
  Alle nepberichten komen uit.
  De waarheid zal zegevieren.
  Waardeloos.
  En het belachelijkste is dat Waterkant alles zet. Ook zo achterlijk.
  Je zal kijken of het klopt


  Maak melding
 21. Hoewel ik bij massa commentaren niet reageer, daar men door het bos de bomen niet meer ziet mak ik nu wel een uitzondering.
  Een forumlid vondt het nodig te stellen dat onder de NDP niets in Suriname vooruit is gegaan.
  Dit spreek ik pertinent tegen. Ik noem een paar voorbeelden:
  1. De inwisselkoers voor harde valuta is vooruit gegaan.
  2. De corruptie is vooruitgegaan
  3. De vervanger van Baas liegt in het publiek (vooruitgang, gebeurde vroeger niet)
  4. Veel coalitieleden zijn schatrijk geworden (vooruitgang)
  5. Het pinaren heeft grote hoogten berijkt
  6. De chinese puntbroden (lokaal gebakken) zijn met meer dan 10% in prijs gestegen
  7 etc. ect. etc………………
  HOE DURFT EEN GEACHT FORUMLID DAN TE STELLEN, DAT NIETS ONDER BAAS CQ NDP VOORUIT IS GEGAAN


  Maak melding
 22. Misschien omdat ze die hond kennen van toen hij Ciene Proeve had laten roepen,en haar,haar letterlijk kaal schoor omdat ze een Indinaans lied zong 1983 van Bouta sa je koti djang djang jowe,heeft iemand het voor hem vertaald.Dus denken forum leden dat hij misschien toen hij voor moest gaan die rechter bedreigd heeft. En dat die forumlid een tjjd in Suriname woonde toen was het zeven jaren niets gedaan ,tijd om naar huis gegaan heeft hij die leider van forum lid opgepakt en mishandeld bij luceum1 .Misschien weet die forum.lid ook dat tijdens avondklok ze mensen gingen begraven,daarom zijn ze terug gekeerd naar Amsterdam. En misschien laat die forum lid zich niet omkopen.Ciaomisschien is die forumlid zo vel.omdat hij hun mensen dwong om geld af te staan omdat ze rijk waren sommige vielen letterlijk neer Hindustanen,sorry heb het uit mijn duim gezogen die forum lid


  Maak melding
 23. @Kokro Bakroe, je heb gelijk. De wisselkoers is van 2,80 naar 9,50 gegaan, een gigantische vooruitgang. 2. De corruptie viert hoogtij, waar er bij Carfesta om enkele miljoenen ging gaat het nu om bedragen tussen de 100 – 250 miljoen. Zo lenen we niet meer 100 milj, maar inmiddels 2 miljard dollar. Dit is een mijlpaal voor Suriname. Niet alleen de vervanger van Baas liegt, maar Baas ook. Ze liegen in het kwadraat en zijn intussen gepromovereerd in Liegkunde. Emeritus van dit select clubje is de moordenaar en veroordeelde drugscrimineel. Veel coalitie leden zijn omgekocht en hun ziel verkocht aan de god van het geld. Zijn denken geld, palken geld, voelen geld en slapen met geld. Ze gaan zeker vooruit mang….surinamers zijn opgelucht en kunnen eindelijk rustig ademhalen. Hope hebben heerlijke dromen ipv slapeloze nachten met nachtmerries.
  .


  gemodereerd
 24. Jawel ik mag en da wat! Jullie allemaal hebben niet het recht om Bouterse te vloeken.Maar ik ondersteun hem voor altijd ,zolang hij doorgaat om Suriname te besturen punt.Ik pinaar niet en zal ook nooit uit vuilnisbakken eten ja?


  gemodereerd
 25. Regeringen gaan regeringen komen. Als jullie dit probleem niet kunnen oplossen zoek dan hulp in het buitenland waar je mensen hebt die weg en waterbouwkunde hebben gestudeerd en hun vak verstaan. Ik hou niet van de Nederlanders maar dit moet ik ze wel nageven ze hebben een goede infrastructuur. Zoek desnoods hulp daar. Dit kan geen eeuwen meer voortduren pak het probleem aan


  Maak melding
 26. Misschien zijn forum leden fam van de 15 jullie denken niet na.Is een site om te reageer dus doen ze dat.En misschien weten die forum leden van mijn tijd gaat alles fout,laat mij een ander ook de kans geven.En forum leden vergeten niet voor Onafhankelijk heid waren ze hier,dachten Landgenoten laten we ze een kans geven zijn forum leden terug gegaan,forum leden zijn bijna toe aan, laat maar iemand leest mee geef niet veel vrij.Wij waren niet klaar voor Onafhankelijkheid ,maar nee grote mond zoals nu nog steeds.Toen ik alles had heb ik mijn ouderlijk huis verlaten,zie nog steeds mensen bij mama wonen Nederland/Suriname en nee ik heb ook mijn bagage denk aan die wipplank ups/and downs.
  Alpha/Omega Shalom.Als je jou best doet wordt het niet gegund geef dan een ander de kans maar nee hij heeft een prive probleem met Nederland ….de Zwarte Tulp gedoe gooit hij het daarop,waarom leen hij niet nog meer haald hij al zijn mensen uit Nederland ik ook.Jullie hebben het nog niet door eerst slaven van Nederlanders/nu Chinezen jammer dat jullie niet nadenken. Ik zo eerder met Nederland samemwerken ondanks hun streken maar de nieuwe Generatie Chinezenhouden.niet van jullie,google maar wat hakwaai betekent .doeg


  Maak melding
 27. Mislukt Produkt
  @ RobG 11 februari 2020 at 20:10
  Ik heb gehoord dat er helemaal geen overstromingen gisteren en vandaag in Suriname zijn geweest.
  ***********************************************************
  ” Ik heb gehoord …. ik heb gehoord … Ik heb gehoord ………” !!!

  LISTEN …. KISS YOUR OWN PURPLE ASS !!!!!!!!!


  Maak melding
 28. RobGay…

  het vliegtuigje nog steeds proefrondjes aan het draaien boven Paramaribo ???

  Goed blijven volgen op flightradar hoor…….infantiele kleuter.


  Maak melding
 29. @ RobG

  Altijd wijzen naar een ander: begint bij je eigen gelederen Rob, haal de kleppen voor je ogen weg dan kan je beter zien zou Jacko zeggen !

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 30. Paramaribo nog steeds onder water. Wie zou nog hier willen wonen. En de regering had zo zijn best gedaan om het water beheer te onderhouden voor droge voeten. Dus alleen het ophalen van de trenzen en gootjes heeft allemaal niet geholpen. Stelletje imbizielen.


  gemodereerd
 31. Het lijk wel 40 dagen regen
  wij doen niet mee aan politiek en altijd het gezeurd over politiek en andermans ze reactie wij mogen allemaal berichten schrijven en commissuren op internet heb geen bericht gekregen van de rechter dat het niet mag
  veel plezier


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES