Rehabilitatie wegstrekking Jenny-Henar vordert gestaag

7
Rehabilitatie wegstrekking Jenny-Henar vordert gestaag

De rehabilitatie van de wegstrekking Jenny (Coronie)-Henar (Nickerie) vordert gestaag. De weg is al voor een groot deel voorzien van een asfaltlaag. Sinds kort is de Surinaamse aannemer Baitali Group NV gestart met het maken van inritten en plaatsen van buizen voor de afwatering.

Rino Tjong A Hung, projectmanager van het directievoerend consortium NV Sintec/ILACO zegt, dat met het maken van de inritten en plaatsen van buizen, twee weken geleden een aanvang is gemaakt. De verwachting is dat deze werkzaamheden de komende twee maanden afgerond zullen zijn.

De herasfaltering van de wegstrekking Jenny-Henar geschiedt in drie fasen te weten: Jenny-Ingikondre, Ingikondre-Burnside en Wageningen-Henar. Het gaat in totaal om 79 kilometer, waarvan 53 kilometer in zeer slechte staat verkeerde.

Het startsein voor de rehabilitatie van de wegstrekking in Suriname werd in oktober 2018 gegeven door president Desi Bouterse.

7 REACTIES

 1. Wat opvalt is dat de betonnen kokers,kokro of duikers vervangen worden door plastieke buizen.Ook die dwars onder de weg lopen.Of dan het plastic een couting is voor metalen buizen,is mij onbekend.Maar voor onder de wegen lijken die dingen een beet onbetrouwbaar.Op de foto op de achtergrond is zo een buis te zien.


  Maak melding

 2. Na de verkiezing staat alles stil,no spang volgende verkiezing gaan wij verder,dong kaw,jullie verdienen het beter, 25 mei straf ding ndp,zijn dieven??


  Maak melding

 3. Erg groot probleem daar. ALLE SCHELPEN WORDEN WEGGEGRAVEN EN IN VRACHTWAGENS GELADEN EN WEGGEBRACHT. WAARNAARTOE WEET NIEMAND. IN PLAATS VAN DE SCHELPEN KOMEN VRACHTWAGENS MET OPVULZAND GELE VAN ERGENS.

  DENK DAT ER SCHELPENDIEFSTAL PLAATSVINDT. HEB ZELF GEZIEN.


  Maak melding

 4. iN HET KADER VAN DE KOMENDE VERKIEZING WORDEN BEPAALDE DINGEN GEREALISEERD, DAARNA ALS DE NDP WINT, BLIJFT ALLES WEER NORMAAL ZOALS GEWOONLIJK ! ( SRANAN MAN BUNG KOPOE )

  SARI TORI

  JACKO
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.