zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie houdt inbreker aan die huis bejaarde man (85) leeg roofde

Politie houdt inbreker aan die huis bejaarde man (85) leeg roofde

-

Does Travel - naar Suriname

Ook seniore burgers lijken niet meer veilig in Suriname. Dat blijkt uit een persbericht van het Korps Politie Suriname over een 40-jarige inbreker, die ervan verdacht wordt in de woning van een 85-jarige man in Wageningen te hebben ingebroken.

De bejaarde bewoner bevond zich ten tijde van de inbraak in Paramaribo op familiebezoek. Bij terug keer naar Wageningen constateerde hij dat onbekenden uit zijn woning een televisie toestel, een transformator, een dvd speler, dvd films en andere belangrijke goederen hadden weggenomen.

De benadeelde deed op vrijdag 31 januari aangifte tegen onbekende daders. Na uitgewerkte informatie werd Elmundo W. in beeld gebracht. De verdachte werd opgespoord en is op dinsdag 4 februari door de politie van het bureau Wageningen aangehouden.

De televisie, transformator en de dvd films zijn terug gevonden en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Elmundo ingesloten meldt het KPS.

opening
Fernandes Express
BODO Party

12 REACTIES
 1. Kun je nagaan hoe ver het moraal van de burger onder het regeerteam van DDB gezakt is.
  Geef hem nog 5 jaar, en je zult zelf ondervinden wat ons nog te wachten staat.


  gemodereerd
 2. Suriname is een rovershol geworden. Die film is pas begonnen. Alleen maar rovers en oplichters gaan kunnen overleven daar. Sommigen specialiseren zich in oplichten. Mij oplichten met 1,8 miljoen srd .Ik ben God dankbaar dat ik weg ben gevlucht uit die hyena hol. Wat ben ik blij dat de Surinaamse verblijfsvergunning is vervallen. Ik ben lekker vrij hier in Nederland !


  Maak melding
 3. Als straf castreren en niet opsluiten. Het kost de gemeenschap alleen maar handen vol geld.


  gemodereerd
 4. Als ik word opgelicht voor srd 1.8 miljoen dan doe ik aangifte inplaats van te vluchten en ik mocht toch vluchten dan heb ik geen rein geweten dan ben ik geen lieverdje.


  Maak melding
 5. Als je in Sur.voor de overheid een werk doet,moet je de overheid voorschieten.Ze hebben nooit geld.Alle de Suri bedrijven die werk uitvoeren,zo als Baitali enz.doen dat voorlopig op eigen kosten.Als het werk klaar is ,krijgen ze een reçu.Die mogen ze eens inwisselen.
  Mensen die lijnen hebben met de regering,kopen deze betaal bewijzen tegen 70a80%van de waarde op en die wisselen ze voor de volle 100% in en heel snel ook.


  Maak melding
 6. Aan de rechters heb ik 1 antwoord hou deze dief vijf jaar van de maatschapij,ze zijn toch koppig,ze zullen in de beklaagbank zeggen ik ga veranderen maar zodra ze buiten invrijheid zijn beginnen ze opnieuw te roven ,,
  Dus horing ien santa boma ,85 jaar die arme man foefoermang yoe agoe iene sjeng harteloze agoe


  Maak melding
 7. @ Fa Waka

  Goed idee, maar dan heeft hij zijn klauwen nog, die moeten ze verwijderen da pas kan hij niet meer jatten !

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 8. @mica, ik had me erg vergist met die ratten daar. Nu heb ik een goedlopende beveiligingsbedrijf. Zomaar was ik mijn tijd gaan verdoen met riool oplichters zoals @laat Me. Ze stellen geen moer voor ,daarom komen ze niet vooruit.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES