VIDEO: NPS hekelt actie van NDP’ers die aan vlaggen NPS komen

68
VIDEO: NPS hekelt actie van NDP'ers die aan vlaggen NPS komen

De Nationale Partij Suriname (NPS) is niet te spreken over het gedrag van mensen in kleding van de Nationale Democratische Partij (NDP), die aan de vlaggen van de NPS komen. In een filmpje dat deze week via social media verspreid werd en hieronder is geplaatst, is goed te zien op welke manier de NDP’ers te werk gaan.

In het filmpje zien we een grote groep mensen gestoken in kleding van de NDP, die voor een woonhuis waar een vlag van de NPS is geplaatst staan te joelen. Onder luid gejuich klimt een man op de schutting met een NDP vlag. Een collega van hem staat inmiddels ook al op de schutting te zwaaien met een NDP vlag.

De man wordt flink aangespoord en pakt een hamer waarmee hij de NDP vlag vastspijkert aan de vlaggenstok van de NPS vlag. Dit zodanig dat de NDP vlag boven de andere vlag uitsteekt. Op de achtergrond wordt flink gelachen en wordt de actie bejubelt.

Dit geval staat niet op zich, zegt de NPS tegen de Surinaamse krant De Ware Tijd. In Tammenga is een NPS vlag de afgelopen week gemolesteerd. Hetzelfde heeft zich dinsdag voorgedaan in Paramaribo-Noord, waar er een NPS-vlag van iemands erf is verwijderd die niet thuis was.

De partij heeft het gebeuren ook al gerapporteerd aan het Onafhankelijk Kiesbureau.

https://www.facebook.com/sijp.iske/videos/2542334949367751/

68 REACTIES

 1. Geen enkele partijvlag is belangrijker dan de nationale Surinaamse vlag en het wapen.

  We wonen allemaal in hetzelfde land.

  Het gedrag dat de meeste partij sympatisanten vertonen lijkt meer op fanatiek hooligan gedrag van een voetbalclub. Daarom praat men altijd over politiek met verwijzingen naar voetbal.

  Alleen zo begrijpt het simpele volk de taal die de part-time politici bezigen.


  Maak melding

 2. ik weet niet wat deze jongeren bezield. maar ik hou er van hoe zij zo bij elkaar komen in de honderden, zo ik ze in de honderden kan neerknallen. laten ze hun geschiedenis aanpakken tot 1988,. en wees voorzightig.
  gemodereerd

 3. Idioten allemáál! Misschien hebben ze niet eens toestemming van de huisbaas. Het is overduidelijk dat ze hetzelfde gedrag van hun partijleiding hebben overgenomen. Ik doe wat ik wil. Niemand kan me iets doen of zeggen. Gado ne sribi!
  gemodereerd

 4. NDP, is een verkrachtings, eigenwijzend en niet verlenend chaothis party. jullie denken niet dat er een oogje op jullie is. ( niet GODS oog) ik moet dood gaan en daar voor kom ik voor een massa moord aanval’ als 1 van bouta labaria. AND ITS ON. Bruinswijk yu na wandf deng tu.
  gemodereerd

 5. minister van defentie, minister van justiitie en politie, jullie zijn als # 1 in mijn radar.
  gemodereerd

 6. Kenmerk van de boevenpartij. Associal gedrag ten top. NDP ziet de buit al hangen, maar probeert steeds op een andere ongeoorloofde manier aandacht te krijgen. Aandacht zullen ze zeker voor 100% krijgen na 25 mei.


  Maak melding

 7. Het gros van deze mensen zijn door de NDP in overheids dienst genomen en worden door de belastingbetalers onderhouden. Op veel ministeries kent het personeel elkaar niet, omdat de mensen nauwelijks werk hebben en daarom ook niet op kantoor hoeven te komen.


  Maak melding

 8. De KUMAKOISI AANHANGERS van de NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ zijn vlaggenterroristen die na hun snode daad pakketten zijn gaan ophalen in het CENTRUM waar EZELS EN ROVERS SAMENKOMEN.

  De oppositie moet terdege rekening houden met FRAUDE tijdens de verkiezingen.

  DEZE Cosa Nostra Organisatie zal alles in het werk stellen om de verkiezingen naar zijn hand te zetten.

  SURINAME MOET AF VAN DEZE MOORDENAAR EN ZIJN COSA NOSTRA ORGA.


  Maak melding

 9. Laat de NPS opdonderen want ze weren dat ze zomaar een vlag daar hebben gezet. Tam’ga is NDP. Bouterse komt uit tam”ga en heeft veel mensen hier geholpen . Voordat hij President was.
  Rusland zn broertje die groet de mensen niet eens.
  Iedereen heeft een hekel aan die mensen. Ze kijken naar geld dat ze gaan verdienen als NPS aan het bewindt komt.
  Dus eigenares heeft gevraagd die nps vlag weg te halen.
  Daarom verliest nps. Liegen te veel.
  Greg sprak over kasreserve van 250 miljoen. lees op sr nieuws artikel over kasreserve dat Gonesh heeft geschreven. Die man weet waar hij over praat


  Maak melding

 10. Apen zijn goeie klimmers, daarmee compenseren ze hun gebrek aan hersencapaciteit.

  Weet zeker dat Wendy Waterkantteef binnen 5 seconden bovenin een EBS paal zit.

  Wat een RANDDEBIEL en dorpsidioot is dat.


  Maak melding

 11. Helaas jammer dat er geen posiviteit plaats vind aan jullie zogenaamde kritiek schrijvers maar alleen kak op een berg kak raaskalken, jammer geen enkele druppel patriottisme te bekennen stelletje redi musu dragers en landverraders bah.


  Maak melding

 12. Ongeschoold hersenloos tuig. Voor een pakket doen ze alles wat hun basja ze opdraagt. In hun hoofd nog slaaf.
  Bij de verkeerde hadden ze allemaal een shot hagel in hun achterwerk


  Maak melding

 13. Wendy

  9 februari 2020 at 08:42

  Laat de NPS opdonderen want ze weren dat ze zomaar een vlag daar hebben gezet. Tam’ga is NDP. Bouterse komt uit tam”ga en heeft veel mensen hier geholpen . Voordat hij President was.
  Rusland zn broertje die groet de mensen niet eens.
  Iedereen heeft een hekel aan die mensen. Ze kijken naar geld dat ze gaan verdienen als NPS aan het bewindt komt.
  Dus eigenares heeft gevraagd die nps vlag weg te halen.
  Daarom verliest nps. Liegen te veel.
  Greg sprak over kasreserve van 250 miljoen. lees op sr nieuws artikel over kasreserve dat Gonesh heeft geschreven. Die man weet waar hij over praat

  ================================

  Tranentrekkende betoog. Zelfs de zwerfhonden in Paramaribo liggen krom van het lachen. Luister goed, Bouterse helpt alleen zijn familie en vrienden. Ze worden allemaal aan een goed betaalde baan geholpen. Zelfs als deze mensen stelen worden ze eervol ontslagen. In een eerder intervieuw heeft Bouteese hij wel eens gezegd dat als Paramaribo in brand staat hij niet minder om gaat slapen. Jouw Bouterse geeft geen flikker om Suriname.
  De NDP bestaat slechts uit incompetente politici en de achterban rent voor een bosje knippa achter sekteleider Bouterse aan.


  Maak melding

 14. Nu is NPS aan de beurt, morgen de wellicht VHP of PL of noem maar op. Geen enkele partij dan de boevenpartij kan fatsoenlijk propaganda voeren. Steeds worden ze belagerd door deze criminele onruststokers.

  Voor een portie BB met R zijn ze alles in staat. Waarde en normen zijn in de verste verte niet te vinden. Zeer triest.


  Maak melding

 15. Wat heeft de NPS in al die jaren voor deze mensen van Tammenga gedaan? Het project werd door de NPS opgestart. In vijf jaren eerden er slechts tien huizen opgeleverd. Dankzij de militairen zijn werd de wijk vokgebouwd met huizen. Enkele honderden huizen werden compleet neergezet. De NPS vlag werd zodanig gepositioneert alsof zij het alleenrecht in de wijk hebben. De NPS vlag heeft men niet neergehaald en verbrand. De NPS vlag heeft men met rust gelaten. Door de perikelen met de Centrale Bank van Suriname rekende de NPS zich rijk. Maar de aanhang laat de NDP niet in de steek. Laat dit een duidelijke les voor hen zijn.


  Maak melding

 16. RobG

  9 februari 2020 at 10:43

  Wat heeft de NPS in al die jaren voor deze mensen van Tammenga gedaan? Het project werd door de NPS opgestart. In vijf jaren eerden er slechts tien huizen opgeleverd. Dankzij de militairen zijn werd de wijk vokgebouwd met huizen. Enkele honderden huizen werden compleet neergezet. De NPS vlag werd zodanig gepositioneert alsof zij het alleenrecht in de wijk hebben. De NPS vlag heeft men niet neergehaald en verbrand. De NPS vlag heeft men met rust gelaten. Door de perikelen met de Centrale Bank van Suriname rekende de NPS zich rijk. Maar de aanhang laat de NDP niet in de steek. Laat dit een duidelijke les voor hen zijn.

  ==================================

  De ontwikkeling van Suriname had er beter voor gestaan als Bouterse en zijn revo vriendjes het land met rust hadden gelaten.
  Tel daarbij op de incompetente regering Wijdenbosch die het land letterlijk naar de klote heeft geholpen. Tot 2x toe heeft President Venetiaan het land weer op de rails gekregen. Nu wederom heeft de NDP heeft het land opgezadeld met immense schulden. Ook de mensen in Tammenga betalen 11 Srd voor 1 US dollar. Bouterse kwam in een gespreid bedje terecht. Hij hoefde alleen de geprezen (door Imf) beleid van Venetiaan voor te zetten. Dus daarom mag de NDP nooit meer aan de macht komen.


  Maak melding

 17. De NDP is en partij van Rovers en moordenaars dus verwonderd het mij niet dat ze het land niet goed kunnen besturen.De partij en hun leider is een ramp voor het land. Zo lang Bouterse de leider is van het land komt het nooit meer goed dus mensen denken jullie goed na op wie jullie moeten stemmen .Het land is failliet en leeggeroofd door die rovers die wij nu hebben en het volk wordt steeds armer dus is mijn waarschuwing.Alleen Amerika kan Suriname bevrijden van die moordenaar.God heeft alles gezien van die december moorden in 1982.
  gemodereerd

 18. De werknemers van het Bacovenbedrijf in Saramacca en Nickerie vrezen voor hun baan: Wie je niet hoort in deze is de incompetente regering.

  Ik heb begrepen dat ruim 3000 arbeidsplaatsen op de tocht staan.

  De KUMAKOISI LOVERS houden niet van het land Suriname maar van hun secte LIJDER die het land naar de Kloote heeft geLijd.

  Aan Achterlijke Wendy: Suriname is Skeer en dat is de rede geweest dat deze incompetente regering is gaan graaien in de Kasreserves. Fitch Rating Bureau spreekt van 387 miljoen USD.

  Ik zou eigenlijk niet meer reageren op deze LEEGHOOFD.


  Maak melding

 19. Wat een politieke gedonder dat land is hard aan het falen en is er een gelul over vlag en politieke kleur pffffft triest maar als de waarheid gesproken moet worden is het inderdaad zo dat bouterse dat land naar de klote heeft geholpen misschien voelen jullie het niet maar ik wel te denken dat we in zo’n treurige periode elkaar nog om een politieke kleur,vlag of whatever jullie nastreven te lijf gaan waarvoor om 1 of ander boevenbende te helpen verrijken ten koste van ons land stelletje idioten bij elkaar Suriname is boedel ik hoor niemand zijn deel eisen maar er wordt gevochten om elkaars delen in een andermanszak te duwen pffffr wakker worden,sorry over het algemeen reageer ik niet op reactie maar die Wendy jij bent echt een synoniem voor DOM sorry, is geen persoonlijke aanval hoor maar slechts de waarheid,waar ben je om te zien wat er met die koers gebeurd straks volgen de prijzen in de winkel,vabi’s is al begonnen een 4″ steen is nu 6.50srd.. Wat pakt men ons nog steeds met een soort bollenhappen attitude, je mag loyaal zijn maar ben je niet moe van dat haast iedereen in tamenga een strafblad heeft, zo’n kleine buurt zoveel criminelen ik snap het jij noemt het een middel van bestaan stelen,slikken want a systeem kong weri we moeten iets doen,ik ken dat,maar moeten we niet streven voor anders voor onze kinderen en als de start van onze kinderen een koers van 1 op 11 moet zijn dan Wendy kong oeng de ernstig dan na orgie u kir u eigen youth in a systeem, maarja Wendy dat je dom bent is te begrijpen dat je zwak bent niet, want kijk hoeveel lef je hebt met je team te intimideren met vlaggen het zou nice zijn je deel op te eisen het zou nice zijn Wendy dat je echt opkwam voor kansarme mensen het zou echt nice zijn maarja jij kiest voor slikken en stelen en a libi moes libi toch wang asi wang bierie en dat is ontwikkeling, want kritisch ben je helemaal niet…
  Ik vraag me af wanneer ze een standbeeld van Papa T gaan maken hij zong ” Ding poer na isri ketti na wi neki,dan ding kir oeng nanga systeem,” hij heeft niet gelogen.. De beste fylosoof die Suriname gekend heeft!!!
  Verder moeten de overige partijen niet denken omdat i hier kritisch geweest ben dat ik pro hun ben .. Heel eerlijk ik zie geen 1, geen enkel partij die het werk kan doen…Suriname heeft bij wet een constitioneel hof, maar die is nooit in place wendy stel je president de vraag waarom niet,plus die meneer die zo opkwam voor de nps, bedenk santhokie was min van juspol ze mogen allemaal de pot opgaan ze doen het nooit omdat er een controlemechanisme gaat zijn niemand doet het geen nps,geen vhp,geen ndp iedereen vindt het bacovenmodel goed werken het volk uitspelen,ze als wendy dom houden,armoede,schaarste en onveiligheid creeren zodat niemand ziet hie ze hun zakken vullen..
  Wendy denk a torie Suriname zooo grooot enorm dunbevolkt maar na wang her langa bere proces voor een stuk land denk a torie ze voeren politiek mee men kan binnen 1 jaar elke Surinamer voorzien zo groot is ons land maar ze gaan het nooitdoen anders is er geen domme massa om politiek mee te voeren ik snap je hoor wendy je bent dom maar ik geloof dat e niet zwak ben dus probeer.. Geen van ze hebben iets gedaan geloof me die huizen die gebouwd zijn die mensen hebben schulden klaar een mattie moest verdienen dat land was er al,die schuld heb jij..dezelfse smalle wegen, de meeste werkzaamheden zijn geweest om vrienden te accomoderen a monie moes jang,
  Wendy ga tellen hoeveel straattegels ondro bong heeft,vraag je president naar die offerte dan u sref go na winkri dan u bereken maak loon en alle materiaal plus die afvoer die nu weer ookniet werkt ga je merken dat nooit a doro 3.4miljoen $ aar dat hebben ze gepubliceerd in de krant we kunnen zo uren dagen jaren bezig zijn,maar het heeft geen zin nu bijna verkiezingsoort plan zou er uitgeschreven worden fu jang a monie kort dag dus live ding bit CBvS wang mang o pay ede even maar a dek,snap je wie gaat het voelen Wendy na mi nanga u..
  Ding mang stofoe kba… Vraag naar je deel tap doe dong want het is gebleken wiens soema kong nanaai ding mang ai naaia volk dan moro betre usoekoe u cut!!!!
  gemodereerd

 20. @Wendy : Je Awarrie komt uit het RK Jongens internaat opgeborgen door zijn incompetente ouders en na het internaat is hij naar Nederland vertrokken waar hij tijdens diensttijd sexboekjes liep te verkopen. Toen de onafhankelijkheid in zicht was sspeelde hij nationalist met een groepje nietsnutten. Met die groep is hij na de onafhankelijkheid onder valse voorwaarden terug gekeerd als militair om het land te dienen en ze hebben toen gemuit en het land vernietigd. Al gauw werd Domburg Bautakondre maar deng jorka drape jagi ing mars bika a grong no wani massa moordenaar drape. Die Kok loert zijn mars nog steeds.En waar hij nu zit kan hij ook alleen bij vloed ontvluchten vandaar de Heli!! Hij en zijn maten hebben zich verrijkt over de ruggen van onnozelen in de bevolking en door verre familie die in de middenstand zat/zit onder druk te zetten. En hoeren zoals jij helpen of nee hielpen hem aan zijn behoeften want hij is intussen door zijn prostaatproblemen niet meer in staat tot een erectie. Hij vinggert jullie allemaal voor een tshirt en 100srd de usd moeten jullie zelf weer voor gaan hosselen.
  Zelfs zijn boerenfamilie in zeeland die hem een schande vinden voor de naam Bouterse leveren hem de overjarige Bruinebonen niet meer.
  Zeeuw wacht op hem evenals zijn andere abanimatiies die al gecrepeerd zijn
  Zelfs een omver gereden afgeschreven ebs paal kan de ndp niet ter beschikking stellen aan de aanhang om hun vlaggen aan te bevestigen. Neee net koeparies klitten ze aan palen van andere partijen. NPS mpoet aangifte doen van vernieling.
  Dat de aanhang zich niet schaamt voor al dat vieze voetenwerk waarvoor zij zich lenen. Zijn hun voorouders hiervoor de slavernij in de stad ontvlucht om te zien hoe hun nakomelingen zich laten misbruiken?
  Ja Wendy je bent gewoon een NDPmotjo !


  Maak melding

 21. RobG 9 februari 2020 at 10:43

  ” … Laat dit een duidelijke les voor hen zijn.”

  Deze zin riekt naar intimidatie.

  Het misdadig optreden van deze vandalen past niet in een democratie. Eerder werden ook VHP vlaggen verboden.

  Het respectloze karakter van de NDP wordt met de dag duidelijker.

  NDP weg ermee !!

  Krakti !


  Maak melding

 22. Beste RobG wat heeft de NDP voor de mensen in Tammenga gedaan.
  Deze zelfde groep kun je ok zien op de NDP Face boek pagina wandelend door deze buurt. Daar is de laatste 10 jaar ook geen huis gebouwd, niets aan onderhoud gedaan en al helemaal niets aan de opvoeding en vorming van deze groep NDPloyalisten die ongecoördineerd, ongeïnteresseerd en niet gemotiveerd wat rond wandelen in lege straten.

  Het is intimidatie wat ze doen. De mensen gaan ze uit de weg beste RobG.

  Mijn en dein wordt hier ook duidelijk niet gerespecteerd omdat de vlag van de NPS duidelijk binnen het erf staat.

  Als dit de NDP is wens ik ze al het beste toe.
  Een dye hard (ex) NDP vriendin pest ik nu wel eens. Haar enige reactie is nu WE MOETEN HEM WEG STEMMEN.


  Maak melding

 23. @ALLE KUMAKOISI LOVERS,

  HET KAN NOG SPANNEND WORDEN: DE MINISTER VAN LEENZAKEN ZAL WORDEN GEHOORD IN DE KWESTIE VAN TRIKT.

  VAN TRIKT ZEGT BEWIJZEN TE HEBBEN TE HEBBEN GEHANDELD IN OPDRACHT VAN BOEFFIE VAN DER LEEN.


  Maak melding

 24. Robg en Wendy, de beerput gaat open. Hoedraad heeft tijdens verhoor aangegeven dat hij in opdracht van de minister van Financiën heeft gehandeld Hij zou daar bewijzen van hebben. Hoefdraad heeft steeds ontkend iets af te weten.

  Beginnen jullie alvast maar pampers in te slaan.


  Maak melding

 25. De komende 5 jaar zullen de NDP’ers het leven zuur maken van iedereen die hen niet steunt, zoals van deze NPS’er. Sommigen willen hun ogen gewoon niet open doen, want de droom van gratis BB met R is erg mooi. Daarom kunnen ze ook die afgrond niet zien die steeds sneller nadert. Ze zullen de eersten zijn die in deze afgrond zullen verdwijnen.


  Maak melding

 26. Alle aanhangers van de nationale dieren partij gedragen zich werkelijk als dieren.
  gemodereerd

 27. “Hanu 9 februari 2020 at 12:34
  Ik hang gewoon een piratenvlag.”

  -Goed idee

  “DazDillinger 9 februari 2020 at 13:47
  Ik hoop echt op 25 mei dat de vlam in de pan slaat,rellen burgeroorlog , Paramaribo in de fik.
  Zoals het een bananenrepubliek derdewereldland betaamt.
  Like this soap , achterlijke mensen stemmen toch weer op die moordenaar
  Je zou zeggen een ezel stoot zich….maar Surinamers weer wel.Hahahaha”

  – nee, liever niet. Laat alles zonder bloedvergieten verlopen. Voor spanning en geweld moet u naar Syrië, Irak of Yemen.


  Maak melding

 28. @ Koos
  “Beginnen jullie alvast maar pampers in te slaan.” 😂

  De baasjes hebben al vast een helikopter geregeld voor het laatste goud uit de CBvS en hun laatste voorraden poeders
  Boefdraad zal veel in het buitenland zijn om veilig lijkende plekken te organiseren. Alleen luistert de VS en NL overal in mee.


  Maak melding

 29. DazDillinger 9 februari 2020 at 06:04
  Whahahaha ,het indoctrinatie is begonnen .De dictator zal wederom 5 jaar het land kapot maken,als er nog wat te stelen valt.Su is een derdewereldland.Wij in NL genieten van deze soap en achterlijke bevolking die voor een voedselpakket op hun knieën gaan.Whahaha,please man please…i suck your dick 4 a hamburger ..hahahaha@@@ Wij wie is wij ik woon ook in Nederland maar laat mij erbuiten met je wij in Nederland genieten van deze soap ik geniet niet het is diep triest wat er in Suriname gebeurt als jij erom wil lachen dat is je volste recht dus praat niet over wij of zeg wij zonder bongo bita.
  gemodereerd

 30. Wendy 9 februari 2020 at 08:42
  Jammer, ik had dhr. Ashvin G. Gonesh hoger ingeschat.

  Er is tenminste één Bankdirecteur geweest die het ontdekken van de verdwenen valuta kasreserve niet is in gegaan als een semantische discussie, maar het onomwonden en in heel genuanceerde bewoording heeft aangegeven dat de banken zijn misleid door de CBvS en er ruim USD 100 miljoen gestolen is van de burgers.
  Het beeld dat CBvS en/of de Surinaamse regering feitelijk het geld van de banken en/of burgers hebben toegeëigend is dus nadrukkelijk juist. De CBvS heeft 100 miljoen US dollars van de kasreserve van de commerciële banken gebruikt, zonder overleg met de SBV. Het geld is op mysterieuze wijze verdwenen.

  Dhr Ashvin G. Gonesh vertelt niet het hele verhaal en probeert hier bewust een ander beeld te schetsen van het gebeuren.
  En mijn stelling blijft nog steeds recht overeind staan, iets van een ander zonder overleg toe-eigenen en het terug proberen te plaatsten nadat men is betrapt, was en blijft ten alle tijden diefstal.
  Nogmaals: misleiding, fraude en diefstal!!!


  Maak melding

 31. NPS’ers, wees niet bang. Straks gaan de NDP’ers aan de borsjes van jullie vrouwen zitten.
  VHP had hiervoor gewaarschuwd, maar jullie wilden perse de onafhankelijkheid. Nou, geniet ervan.


  Maak melding

 32. Nps heeft geen moer gedaan. Vergeet die $ niet die Greg heeft gehad van i’m gold. Hij heeft 3 ka huizen in USA en die van de anton dragten weg. Ht kasteel. Hij bleef a d dr sophie redmondstraat naast el molina en dat huis VERHUURD hij voor de staat.
  Waarom niet voor een arme moeder met kinderen?
  Weet je hoeveel $ hij zijn familie laat verdienen??
  Hoop percelen hadden ze aan de ringweg die verkocht moesten worden.
  Wie me hoer wilt noemen is hun zaak. Kijk naar he moeder. Maxi Linder heeft zelf niet zoveel mannen gehad als zij.
  Pech voor de judassen. Het geld is niet gestolen.
  Vraag ze wat kasreserve is


  Maak melding

 33. Waar een partij zich niet druk over kan maken wat een drama om een vlag😒😠
  Kom met je doelen voor de verkiezing wat gaat nps voor het volk doen???????


  Maak melding

 34. Ik proeft het nu al dat de komende verkiezingen op 25 mei niet eerlijk zal verlopen.

  Het zal flink gefraudeerd worden.
  Zieltjes zullen omgekocht worden.
  Kiesgerechtigden zullen onderdrukt worden.
  Ambtenaren zullen vrezen voor hun baan etc..etc…

  Beste kiesgerechtigden, un lob a kondre ma Sranang. U bepaalt in het stemhokje welk koers Suriname gaat varen na 25 mei.

  Wees dat ene minuut verstandig wanneer u uw stem gaat uitbrengen.

  Safe ma Sranang!!!
  gemodereerd

 35. Achterlijke Wendy,

  Kan jij mij vertellen wat kasreserve is? De econoom Winston Ramautarsingh heeft het allemaal uitgelegd.

  Ik weet zeker dat je NIET weet wat het inhoudt: Je bent ONGESCHOOLD dus je kan het NOOIT begrepen hebben.

  Wat is Kasreserve Achterlijke Wendy???


  Maak melding

 36. Beste mensen,

  het moet nu toch wel duidelijk zijn ?
  Bouta-lovers, de zogenaamde NDPers, houden niet van Suriname. Zij hebben geen discipline en geen verantwoordelijkheidsgevoel. Voor hun draait alles om Bouta. Bouta is hun leven. Om Bouta stoten zij hun eigen bekenden af. Het zijn extremisten die aan persoonsverheerlijking doen.

  Deze groep mag nooit meer het lot van Suriname bepalen.

  Geef ze niet te veel aandacht. Het zijn net kleuters die achter elkaar te veel koek, snoep en speelgoed hebben gehad. En je weet wat er dan gebeurt toch? Net los geslagen wild, roekeloos en zonder besef.

  De verstandige Surinamers moeten nu de leiding nemen !

  Krakti !


  Maak melding

 37. @Para Express,

  Helemaal mee eens: De KUMAKOISI LOVERS houden helemaal niet van het land Suriname.

  Ze houden van een veroordeelde Drugscrimineel en Moordenaar.


  Maak melding

 38. Nu weten we wie de slikheksen zijn geen verstand van economie, en van politiek, het staat alvast dat deze rotzooi die de huidige zittende macht heeft veroorzaakt aanstuurt op een burgeroorlog, als je de keuzevrijheid van je politieke tegenstanders niet respecteert terwijl je zegt een nationale democratische partij tezijn, dit lijkt meer op een (demagogische) partij, ook retoriek verspreiden, jammer dat het volk dat niet snapt. We kunnen alleen maar wachten en kijken hoe het zal aflopen.
  gemodereerd

 39. Het Surinaamse volk met haar diversiteit s net zo divers als een cameleon. Vandaag paars, morgen groen, overmorgen oranje, daarna geel en zwart, maar ze lijden enorm in de misère waarin ze belandt zijn. Ik heb vaker gezegd, moro ka ai kong, no frede a o kong. Als ze met een tas vol geld naar omoe cienese voor een pakje pinda moeten gaan. Nu is er schaarste aan aloe, lesoen en piaach, met 250 miljoen aan inkoop. Alleen surinamers zijn dol op deze producten van buiten omdat ze re lui en dom zijn. Zie wat een vlag met ze doet. By the way, ik weet dat Wendy een versleten onderbroek uit 2010 draagt. Daarna heeft ze niks van de paarse dagoe’s gekregen. Die broek is niet alleen versleten, maar heeft ook scheurtjes, groter dan haar eigen scheur!.
  gemodereerd

 40. Ja Wendy,

  Leg uit, wat is kasreserve?

  Als je beter je best gedaan had op school, had je het minstens zo goed kunnen doen als Greg.
  Volgens mij noemen ze dit in Suriname “Bigi-ai”.
  Een beetje bitter zoet voor je. Voorzichtig met het verwerken van je trauma!!


  Maak melding

 41. Ai baia dit is toch verboden?? Moet de politie ook aanpakken. Hoe willen jullie NORMEN en WAARDEN door voeren?? Niet te spreken over RESPECT voor andermans spullen en hun recht voor wie ze willen stemmen. Ga toch ergens schijten en je billen goed schoon maken of netjes gekleed de straat op om stemmen te winnen. Zo niet ga die troep op straat en de goten opruimen om het goede voorbeeld te geven, in je paarse trui of wat voor kleur dan ook dan ben je goed bezig. IPV op de schutting staan van de bewoners. Hoe ziekelijk is dit. Is om moeilijkheden vragen want jullie hebben de juiste persoon niet ontmoet.
  TIKRIE SAPIE PI AI KRAS ING GOGO!!!!!! STOMMERIK.


  Maak melding

 42. Ik snap niet waarom de NPS heisa maakt over een vlagincident. Mijn inziens is er niets mis met deze ludieke actie. Mensen gaan vredelievend om met de vlag van de NPS. De vlag van de NPS heeft men niet weggehaald, bespuugd, vertrapt en in brandgestoken. Wat mij betreft mag er ook een vlag van de VHP toegevoegd worden.

  @jojo,
  Tammenga is een project met volkswoningen. Ik ga ervan uit dat Stichting Volkshuisvesting verantwoordelijk is voor de reparaties aan de huizen. U vergeet ook dat er in de wijk diverse voorzieningen zijn gecreëerd voor de bewoners. Mensen mogen ook een eigen verantwoordelijkheid dragen of ze al dan niet willen deelnemen aan diverse activiteiten. In veel volkswijken spelen kinderen op straat in de wijk. Voor hen is het een veilige omgeving.


  Maak melding

 43. NPS gaat toch de verkiezingen winnen. Gregory Rusland moet een wel jonger persoon naar voren schuiven. Dan gaan ze zeker winnen. VHP en NDP zijn geen optie meer. NDP blijft als 2e partij wel in het macht centrum van Suriname.


  Maak melding

 44. NPS moet geen strijd aangaan met NDP. Ze hebben elkaar straks nodig. Creolen en Marrons vormen de meerderheid in Suriname. VHP kan dus nooit winnen.


  Maak melding

 45. RobG 9 februari 2020 at 10:43
  “Wat heeft de NPS in al die jaren voor deze mensen van Tammenga gedaan? Het project werd door de NPS opgestart. In vijf jaren eerden er slechts tien huizen opgeleverd. Dankzij de militairen zijn werd de wijk vokgebouwd met huizen.”

  Wat lul je man, Tammenga is een volkswoningproject dat begin jaren zeventig gebouwd werd met steun van de Europese gemeenschap. Toen liep je nog waarschijnlijk nog in je blote kont rond, of had je vader zijn driftige bui nog niet gehad…


  Maak melding

 46. Als ik naar de mensen kijk gestoken in een NDP outfit, wat mij opvalt dat deze mensen een cumulatief IQ van een schoenmaat hebben.
  gemodereerd

 47. Kondremangs
  Hier op Creola moeten ze deze nonsens komen uithalen. ……dan is het een andere koek. …..dan worden ze gestoofd samen met die uien en aardappelen van Aloemang. ….
  Ze moeten met hun fieters van andermans spullen afblijven. ……ga lekker in Ocer spelen met DiDiBri zijn bakasee. ..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 48. @RobG

  “Ik ga ervan uit dat Stichting Volkshuisvesting verantwoordelijk is voor de reparaties aan de huizen.”

  U gaat weer ergens van uit. Recent zijn door Misiekaba de feiten /conditie van de stichting Volkswoning bloot gelegd, Niets om blij van te worden. Grotere puinhoop is er niet, Huurstroom wordt niet volledig geïnd en is ontoereikend om zelfs maar het minste onderhoud te doen en de mensen redelijke woningen te bieden.


  Maak melding

 49. Frantz 9 februari 2020 at 21:26
  NPS moet geen strijd aangaan met NDP. Ze hebben elkaar straks nodig. Creolen en Marrons vormen de meerderheid in Suriname. VHP kan dus nooit winnen.

  Daarom gaat het ook zo goed met het land. Daarom ook hongersnood en armoede. Daarom ook elke dag verkrachtingen, berovingen, schiet en kappartijen. Daarom ook elke dag het volk voorliegen. Noem jij eens een land waar Marrons en Creolen aan de macht zijn en het met dat land goed gaat ? Ik kan niet 1 land opnoemen. Maar kom, help jij mij eens uit mijn dromen. Gelukkig kan ik mij wel een ding herinneren. Voor de burgeroorlog in Suriname waren Creolen en Marrons de schuldigen. Niet leden van de VHP. Toch ?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.