vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentVIDEO: Borgoe meets Parbo Indoor Festival op zaterdag 11 april 2020

VIDEO: Borgoe meets Parbo Indoor Festival op zaterdag 11 april 2020

-

Does Travel & Cadushi Tours

Na onze gezellige Bakka’Na Party presenteren BORGOE & PARBO je op zaterdag 11 april 2020 weer het jaarlijkse *BORGOE meets PARBO* Indoor Festival in de Maassilo Rotterdam! Kaarten zijn alleen vandaag nog slechts 10 euro via www.borgoe.party.

Op de zaterdag in het PAASweekend kun je in diverse area’s van de Maassilo de echte SU vibe proeven en gaan we helemaal los om alvast in de voorjaarsstemming te komen! Check ook het filmpje hierboven van de vorige keer.

We gaan zaterdag 11 april lekker op z’n Surinaams feesten met de leukste artiesten van dit moment. En natuurlijk is er ook weer lekker eten! Dus wil je de echte Bakka’Na en Su sfeer herleven maar kun je niet zo lang wachten, kom dan de zomer inluiden in de Maassilo Rotterdam! * Zet jezelf op aanwezig en nodig al die gezellige maties uit!

LET OP: TOEGANG VANAF 18 JAAR!!

BORGOE meets PARBO PAAS Party
zaterdag 11 april 2020
23.00u – 05.00u
Maassilo Rotterdam
Maashaven Zuidzijde 1-2
Toegang: 18+
Kaarten: www.borgoe.party

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
  1. ’Negeer de lockdown en je wordt doodgeschoten’
    MANILLA – Wie op de Filipijnen van plan is de lockdown in verband met het coronavirus aan zijn laars te lappen, doet er goed aan zich twee keer te bedenken. De Filipijnse president Rodrigo Duterte heeft de politie en het leger opdracht gegeven te schieten op burgers die de lockdown negeren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES