zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRovers klemgereden na gewelddadige overval op Chinese winkelier en gezin

Rovers klemgereden na gewelddadige overval op Chinese winkelier en gezin

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen zondag drie rovers aangehouden, na diefstal middels geweldpleging bij een Chinees winkelpand te Goede Verwachting. De criminelen overrompelden en mishandelden de benadeelde winkelier en zijn gezin bij sluitingstijd. Zij gingen er vandoor met de dagopbrengst en enkele goederen uit de winkel, waarna zij met een voertuig wegreden.

Het gelukte een gemengde eenheid van de politie om de vluchtauto klem te rijden aan de Ramgoelamweg. In het voertuig zijn de verdachten Romeo P. (41) en Enrico M. (25) aangetroffen met een deel van de goederen. De politie trof ook een vuistvuurwapen in het voertuig aan. De goederen en het wapen zijn in beslag genomen meldt het Korps Politie Suriname.

Na de informatie te hebben uitgewerkt, gelukte het de politie van het bureau Munder bijgestaan door het Arrestatie – Team om de derde verdachte Raphael B. aan te houden. Ondanks het feit dat deze crimineel ook kompaan is van de twee verdachten voornoemd, is hij ook als verdachte aangemerkt in een andere zaak die in onderzoek is bij de politie van Munder.

Zowel Raphael als zijn kompanen Romeo en Enrico zijn overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Alle drie verdachten zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
BODO Party

19 REACTIES
 1. Deze stinkende rioolratten de cel in. Het is elke dag weer raak, dat hard werkende mensen worden beroofd, bestolen,mishandeld of vermoord. Deze stelende rioolratten zijn de ergste in hun soort. De namen zeggen al heel wat.Het zal jouw en je gezin maar overkomen. Gelukkig staat de KPS op scherp om deze rotzakken op te pakken. Het zijn verwoestende geesten die ons land in een kwaad daglicht zetten. Hoop dat dit Chinees gezin spoedig herstelt en professionele hulp krijgen om dit te verwerken. De angst zit er goed in bij hun. Het is verschrikkelijk om elke dag in angst te leven. Hiermee is weer het bewijs geleverd, dat ons land totaal niet veilig is. De misdaad gaat gestaagd door. Hopelijk krijgen ze alle drie een touwtje in hun cel en worden zij de volgende dag bungelen aan hun hals gevonden.

  Sarie Torie


  Maak melding
 2. Ooit werd luid en breed gezeg,geen dieven ijzer meer in Suriname,a dieb diebri slaap met Security en deres intreseerd hem niet,want die zelfde zei ook als paramaribo staat in brand,ik slaap als een roos,soet ding koullo geen arestatie gewoon opruimen die dagoes


  Maak melding
 3. Good job, we moeten de rovers geen schijn van kans geven. Hup voor lange tijd naar Boma zonder gratie.

  Maar wanneer wordt de rover der rovers, moordernaar der moordenaars aangehouden? Deze man geeft al 40 jaren aan zichzelf gratie om buiten schot te blijven, maar gerechtigheid is in zicht. Rovers en moordenaars horen ten alle tijden levenslang opgesloten te worden.


  gemodereerd
 4. Gewoon in het openbaar naakt geselen met de kat met zeven staarten.Misschien heeft hun geest nog behoefte aan een ouderwetse straf uit de slaventijd.


  Maak melding
 5. Goede verwachting en Ramgolamweg. Vroeger, toen ik daar woonde, was het een overwegend Creools/Hindoestaanse buurt. Nu lijken al die bewoners daar op Misikaba. Ik vermoed dat de daders uit deze groep komen.


  Maak melding
 6. Allen,

  Valt mij op dat het altijd om de zelfde ras gaat, als het om roof met mishandeling gaat.
  Zijn dit mensen of beesten geworden hier in Su ?
  Als nette Surinaamse creool, schaam ik mij diep.
  Al jaren hoor ik dat het niet zo verder kan, maar wanneer begint de opruiming dan ?
  SUCCES


  Maak melding
 7. Te lui om te werken maar wel in luxe willen leven, is de motto van veel Sranan man, de goeie daar gelaten ! Ter plekken doodschieten is de beste optie, dan zijn we van het gespuis af, sak saka.

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 8. DE MEESTE JONGENS KOMEN UIT HET BINNENLAND:
  ZE HEBBEN DAAR GEEN TOEKOMST OF ZIEN GEEN TOEKOMST
  ZE ZIJN ONGESCHOOLD
  ZE KOMEN MASSAAL NAAR PARAMARIBO
  ZE KRAKEN HUIZEN OF OCCUPEREN
  ZE BLIJVEN MET TIENTALLEN IN KLEINE KROTJES
  ZE KENNEN GEEN ENKEL VAK / GEEN OPLEIDING
  BLIJFT OVER: WAT DE MARRONS VROEGER DEDEN NAMELIJK BEROVEN , STELEN EN WEGVLUCHTEN.

  MOEILIJK HIERAAN EEN EIND AAN TE MAKEN.
  WANT ALS JE ZEGT GA TERUG NAAR JE DORP DAN DISCRIMINEER JE. MAAR ALS IK EEN HUISJE ZOMAAR IN HUN DORP GA BOUWEN ONGEVRAAGD DAN HANGEN ZE MIJ OP. DAT WILLEN ZE NIET.
  VRIJPOSTIGHEID VOERT BIJ HUN DE OVERTOOM.

  HET CENTRUM HEEFT DEZE MENSEN NIET NODIG.

  ALS ENIGE OPLOSSING ZIE IK: LANTI GEEFT DEZE MARRONJONGENS VANAF 18 JAAR PERMAAND 1000 SRD EN REGISTREER ZE BIJ NAAM EN FOTO EN WOONPLAATS. AFKOMSTIG DORP GEGEVENS MOEDER EN VADER.
  WANT 1 VROUW OF MAN HEEFT WEL 20 KINDEREN MET 10 MANNEN.

  ZE KUNNEN NIET HELPEN. NOGMAALS GEEF ZE ELKE MAAND 1000SRD VANAF 18 JAAR MET VERPLICHTE VAKSCHOLING.


  Maak melding
 9. Volgens de achterlijke paarse ‘logica’ is er geen sprake van roof want men heeft het geld en de goederen ‘geleend’ cq ‘een andere bestemming gegeven.’
  Neks no fout, zand erover.


  Maak melding
 10. Oppakken en verplicht arbeid laten verrichten onder bedwang dan hebben ze misschien ook een vak geleerd.


  gemodereerd
 11. @ Jampa

  De indianen zijn tevreden met wat ze hebben, en ze zijn niet zo gewelddadig als sommige kroes harigen.
  alhoewel ik ken een pikin Ingi booi. maar die heeft kroes haar en daarom is hij zo gewelddadig !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES