woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutobestuurster schept voetganger en rijdt door

Autobestuurster schept voetganger en rijdt door

-

Does Travel - naar Suriname

Een man is zaterdagavond rond 22.55u geschept door een personenauto aan de Henck Arronstraat in Suriname toen hij de weg overstak. De man raakte gewond en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. De bestuurder is doorgereden.

Het ongeval gebeurde iets voorbij de hoek van de Letitia Vriesdelaan. Waterkant verneemt dat het slachtoffer is aangereden door een zwart gelakt voertuig dat bestuurd werd door een vrouw.

De man lag dwars op de weg. Een aankomend voertuig zag het slachtoffer bloedend op de weg liggen en kon op tijd afremmen. De bestuurder van dat voertuig schakelde het Command Center in, die de politie ter plaatse dirigeerde voor onderzoek.

Een camera van het Surinaamse Safe City project is op hoek geplaatst. De politie zal de beelden bekijken om zodoende het voertuig te achterhalen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Wat is een mensenleven in dit land nog waard ? Dagelijkse berovingen , schiet en kappartijen en meer gewelddadigheden sieren de kranten en journaals. Suriname … van ooit een paradijs naar de hel op aarde.


  gemodereerd
 2. Inderdaad de camerabeelden raadplegen.

  Hebben ze ook camera’s in de kluis van de centrale bank hangen? Tuurlijk, maar de beelden hiervan zullen in alle spoed gewist zijn denkende niemand weet wie de miljoenen usd gestolen heeft.


  Maak melding
 3. Velen hebben totaal geen respect voor het leven. Deze vrouw moet alle medische kosten betalen en betalen voor het aangedane leed. Hopelijk wordt deze misdadigster gepakt. Rijbewijs voor goed invorderen en haar straf uitzitten.Roekeloos rijgedrag. KPS ga hier serieus achteraan.


  Maak melding
 4. Iemand aanrijden is al niet fraai. Soms zit een ongeluk in een klein hoekje.
  Maar doorrijden na een ongeluk is een misdaad op zich en moet zwaar gestraft worden.


  Maak melding
 5. Ja plaats maar over camera kan je beelden geluiden op vangen en gebruiken en misbruiken wat allemaal gebeurt is wel handig ook bij rechter en politie


  gemodereerd
 6. Rijbewijs invorderen en voorgoed rijverbod opleggen,wat een mentaliteit zeg !!

  sari tori.

  Jacko


  gemodereerd
 7. Men weet (nog) niet of de chauffeur al of niet drunken is geweest… Dames drinken ook graag in SU tegenwoordig. EN @Agoetigri… hebben ze ook camera’s in de kluis van de CBvS..??? Het geld is niet gestolen… Lees toch goed… Evenals de betalingen door de EBS gedaan werd voor levering van motoren/machines, die nooit geleverd zijn, hebben de werknemers van CBvS betalingen gedaan voor een auto bestemd voor van Trikt, en voor Aloe en suiker… Levensmiddelen voor de verarmde volk van Su… En inderdaad mag opgemerkt worden dat het voor enkelingen goed gaat in Su, veel sopie drinken en soso LOBI…. anno nu in Su… Lof en Liefssss…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES