dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieKorps Politie Suriname houdt drugsverdachten aan tijdens operatie 'Hoop'

Korps Politie Suriname houdt drugsverdachten aan tijdens operatie ‘Hoop’

-

De Surinaamse politie heeft afgelopen weekend twee drugsverdachten aangehouden tijdens operatie ‘Hoop, waarbij op diverse locaties algemene veiligheidscontroles werden uitgevoerd. Het gaat om twee mannen van 19 en 29 jaar meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

In het politie ressort Centrum bij het oud veerplein is de 29-jarige Guillermo, A. aangehouden ter zake Overtreding Wet Verdovende Middelen. Er is op hem 0,8 gram marihuana, een digitale weegschaal en een geldbedrag van Srd 250 aangetroffen en in beslag genomen. Guillermo verklaarde aan de politie de drugs voor eigen gebruik is, door stress van zijn bedlegerige moeder.

In het politie ressort Nieuwe Haven is de 19-jarige Anthony, S. eveneens voor overtreding van de Wet verdovende Middelen en overtreding van de vuurwapenwet aangehouden. Er is 62.9 gram Marihuana, een projectiel en twee weegschalen in zijn bezit aangetroffen en in beslag genomen.

Beide aanhoudingen vonden plaats op zondag 2 februari. Guillermo, A. en Anthony S. zijn door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie, aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

10 REACTIES
 1. Politie & Justitie maken zichzelf gewoon belachelijk om iemand op te sluiten vanwege 0,8 gram marihuana. Come on zeg, dat is totaal niet proportioneel.


  Maak melding

 2. Schande voor niets kost geld om hem op te sluiten dom gewoon een boete geven of een taakstraf als hij ziek word hij moed eten en word ook bewaakt Surinamers zijn gewoonweg bekrompen optellen en aftrekken jammer


  Maak melding

 3. Guillermo verklaarde aan de politie de drugs voor eigen gebruik is, door stress van zijn bedlegerige moeder.
  Deze gast moet zich diep schamen, om zijn moeder hierbij te betrekken. Is je moeder bedlegerig dat zorg je voor haar. Zij heeft ook eten en drinken nodig. Trouwens er zijn niet voor niets bejaardenhuizen in ons land, waar zij ook terecht kan naar desnoods de dagopvang. Wat een lul smoes van deze gast. Enkel het feit dat dit verhaal over zijn moeder uit zijn waffel komt, zegt al heel veel over hem. Een junk blijft een junk.Een drugsdealer, blijft een drugsdealer. Het begint met een klein beetje marihuana gebruik, die geestverruimend werkt en hierna wordt het steeds meer. Het vervolg is dat zij ook gaan hallucineren en stemmen horen, die hun opdrachten geeft om anderen te bestelen of erger. Helemaal mee stoppen. Deze gasten worden de zombies van morgen die lopen te dwalen in de straten. Het begint al op zeer jonge leeftijd. KPS doe je werk en sluit ze op, anders wordt ons land een nog grotere puinzooi. Laten afkicken die gasten en de begraafplaatsen laten schoonmaken. Ze krijgen in Boma al eten en drinken en gratis verblijf.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 4. Helemaal mee eens meneer Boeboe bit sjorie
  Opsluiten die mafkezen. Ze zijn levens moe weg wezen ermee
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES