’18-jarige moordverdachte heeft ook zijn eigen moeder vermoord’

31
'18-jarige moordverdachte heeft ook zijn eigen moeder vermoord'

De 18 jarige Vidjai J., die vast zit wegens de moord op de 16-jarige Dion Beeldstro, heeft ook zijn eigen moeder vermoord. Hij zou haar een cocktail van vloeibare rattengif en ‘Desperado’ hebben toegediend schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) vandaag.

Volgens dWT heeft de jongen de moord op zijn moeder bekend aan het Korps Politie Suriname. De vrouw overleed eind vorig jaar plotseling. Naar nu blijkt werd ze ziek van de toegediende troep en stierf na enkele dagen in het ziekenhuis. 

De krant schrijft dat de jongen dit zou hebben gedaan, omdat zijn moeder niet van hem hield en hem onheus behandelde. 

Vrijdag werd de 16-jarige Dion begraven. De nabestaande van Dion gingen langs het huis van de dader om met de kist te zingen en dansen voor de deur:


31 REACTIES

 1. VIDJAI: YU NA WAN DIDIBRI: JIJ MOET LEVENSLANG GAAN BROMMEN.

  Jij bent een gevaar voor de samenleving.
  gemodereerd

 2. Hang em high. De doodstraf per direct weer invoeren en deze jongeman helpen door hem te laten inslapen.
  gemodereerd

 3. Denk een Bezeten geest.
  Een letterlijk verziekt brein.
  Onderzoek moet volgen, hoe hij in dit stadium gekomen is.
  Niks gebeurt zomaar.
  De zon en de maan gaan niet zomaar op.
  All has a purpose.
  Hij moet zoiezo uit het dagbeeld verdwijnen.
  Zonder oordeel, maar ter voorkoming van erger.
  Zeer triest.
  gemodereerd

 4. Een duivel in mensen gedaante. Kan alleen maar erger worden, niet meer loslaten in de samenleving
  gemodereerd

 5. Mie gado dat ook toe na soso sondoe ye doe mie gado ie egie ma,mie ne begrijp a tor diese yere,ie no bin ab genade ,devil torie
  gemodereerd

 6. Deze jongen is echt niet ok.
  Psychiater mag uitzoeken wat voor stoornis hij heeft.
  Blijkbaar is er geen autopsie op die moeder gedaan, anders hadden ze kunnen constateren dat ze vergiftigd was. Tenzij dit rattengif niet te traceren is.
  gemodereerd

 7. Toen zijn foto zonder balk vr ogen kwam vond ik het erg. Nu wil ik hem persoonlijk van de brug gooien.
  Ik hoop dat hij voorgoed in PCS blijft. En op tijd plat gespoten wordt.
  18 jaar en je moeder vermoorden en zeggen : Mama waarom zo vlug heengegaan.
  gemodereerd

 8. Als je hem van de brug duwt, wie dan ook, dan heb je toch ook de kracht om iemand te vermoorden? Dus niet he. Meteen die gedachten laten varen.
  Maar deze jongen is echt ziek in zijn hoofd en dat heet ¨SERIEMOORDENAAR¨ en soms trekken ze iemand bij om zich achter de persoon te verschuilen. Hij zal het nog vaker doen als hij vrij rond loopt en daarom moet zo´n jochie achter slot en grendel met een behandeling. Zo iemand mag nooit en te nimmer vrij komen. Hij heeft een zieke geest.


  Maak melding

 9. Ik ken een president die minimaal 16 heeft vermoord. Na de moorden stond hij nog parmantig te poseren op een foto met het jongste kind van 1 van zijn slachtoffers. Des te pijnlijker zal het nu zijn voor zijn familie dat er zich dan zo een toneelstuk heeft afgespeeld bij zijn ouderlijkhuis.
  Mischien was die “PAPIE” boos!
  gemodereerd

 10. Moord met voorbedachte rade verdient de zwaarste straf. Geen medelijden met zo iemand. Gelukkig is hij opgepakt en kan geen moorden meer plegen.

  In december 1982 werden ook 15 onschuldige burgen met voorbedachte rade wreed vermoord. Deze gewetenloze moordenaar loopt nog steeds vrij rond, maar niet voor lang meer. Wetten wijzigen, rechters omkopen, Amnesty inroepen heeft hem tot nu toe niet geholpen. Niets zal hem meer helpen. Hij is al veroordeeld en Santo boma is nabij. Gerechtigheid zal zeker zegevieren.


  Maak melding

 11. Goed kijken in de omgeving van deze kerel of er nog niet meer mensen vroegtijdig zijn gestorven.Bij deze jongen is de ziekte vroegtijdig uitgebarsten.Bij de kleine indiaanse jongen had het wat langer geduurd.En die heeft dan ook veel meer slachtoffers gemaakt.Er gaan geruchten dat hij Oemrawsingh eigenhandig heeft gedood en hem op de Guyanese kant laten dumpen.


  Maak melding

 12. Is dat de fles waarruit de moeder de desperado / cocktail hft gedronken en dan mt zo e glimlach zitten naast de moeder?????…….. waw . Your heart is cold . Verschrikkelijk.
  gemodereerd

 13. Ik ben blij dat ik mijn wapen en wapen vergunning heb weggedaan in Su. Waarschijnlijk is mijn verblijfsvergunning ook vervallen. Goede reden om niet meer naar Suriname te gaan, gezien alle gewelddadige rovers en moordenaars.
  gemodereerd

 14. Ja mang! Mooie leeftijd om als een volwassen berecht te worden. In de gevangenis zal hij een professional worden.
  gemodereerd

 15. Gelukkig is deze moordenaar opgepakt.
  Wanneer wordt die 15 voudige moordenaar uit 1982 opgepakt.
  Iedereen dient zijn straf uit te zitten.
  Wet is wet.


  Maak melding

 16. Ka klootzak jongu.hy beweerd dat die moeder niet van hem hield.maar hy hield van zyn moeder tog.daarom heeft die beest het niet kunne verwerken en uiteindlyk verteld aan de politie.hy had die schuldgevoel.maar goed god doet zyn werk hoe het moet.als k die broer of vader was had k hem met zyn eigen methode gedood.by bezoek hem ook die zelfde ratengift geven en klaar.


  Maak melding

 17. Iemand wordt ziek en gaat gewoon dood. De dokter moet weten wat voor iwalen ze had
  Misschien moet men beter kijken wat de doodsoorzaak is van een gezond persoon die ineens ziek wordt opgenomen en komt te overlijden.
  Dus ze hebben haar bloed niet onderzocht. Waarom prikken ze he dan??


  Maak melding

 18. Kunnen de artsen komen uitleggen dat voor waardeloze othopsie ze uitvoeren. Want als die jonge niets had gezegd .Was mama dood nooit opgehelderd.
  gemodereerd

 19. Het is gebruikelijk dat er een arts erbij wordt gehaald als iemand komt te overlijden. Ik vraag mij af waarom er toen geen lijkschouwing ( autopsie) heeft plaats gevonden. Zowel de politie als de arts is toen nalatig geweest. Daarnaast is in de opvoeding van Vidjay veel mis gegaan. Aan zijn lichaamsbouw is te zien dat hij aan voeding niks te kort kwam. Ik kan mij ook niet voorstellen dat ze op school niks hebben gemerkt. Een goede juf of meester kan al in een vroeg stadium zien of een kind afwijkend gedrag vertoond. Het gezin was blijkbaar teveel bezig met geld verdienen en heeft te laat gemerkt dat hun kind aan het ontsporen was. Ergens las ik dat Vidjay boos was op zijn vader omdat hij streng voor hem was. De vader wou niet dat Vidjay naar bepaalde vrienden ging. Toen de vader erachter kwam dat Vidjay met foute vrienden optrok was het al te laat. Ik kan mij dus nauwelijks voorstellen dat de omgeving ( school, familie, buren etc.) dit niet door hadden.


  Maak melding

 20. De doglasering van Suriname gaat voor heel veel meer onheil zorgen. Dit is pas het begin. Mengelmoesjes horen nergens thuis en voelen zich ongeliefd. Terecht ook, want je weet niet wat je bent. Je bent niet het een en ook niet het ander. Je bent een tussesenhangsel. Men n e ukt graag met een ander ras, maar beseft de consequenties niet.


  Maak melding

 21. @Wendy, deze jongeman is geestelijk gestoord. Hij lijkt idd wel een psychopaat. Deze vent mag van mij levenslang krijgen of zelfs erger. Maar jíj hebt dezelfde gedachte als je in staat ben om iemand van de brug te gooien. Jij bent ook een gevaar voor de samenleving. Jou mogen ze ook voor lange tijd ergens opbergen.


  Maak melding

 22. Ik heb dit afgelopen week geschreven en zie daar het is uitgekomen. De koelbloedigheid waarmee hij Dion Beeldstroo om het leven heeft gebracht, bracht mij op het idee dat deze jongen waarschijnlijk ook zijn moeder heeft omgelegd. Als ik justitie was zou ik het niet daarbij laten. We kunnen hier te maken hebben met een seriemoordenaar. Ik vind het alleen merkwaardig dat hij die vriend die hem heeft geholpen in leven heeft gelaten. Volgens mij kan dat alleen, wanneer de vriend ook actief mee heeft gedaan om Dion van het leven te beroven. De bewering van de vriend dat hij gedwongen was zou ik niet zo snel geloven als ik justitie was. Dat is wat hij nu verteld na eerst zorgvuldig met zijn advocaat gesproken te hebben
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.