vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Parkeer hosselaar' die agente in burger bedreigt opgesloten

‘Parkeer hosselaar’ die agente in burger bedreigt opgesloten

-

Does Travel - naar Suriname

Een 56-jarige man, die hosselt door mensen geld te vragen voor het parkeren, is afgelopen week tekeer gegaan tegen een autobestuurster. De vrouw had haar auto in een parkeervak voor het Academisch Ziekenhuis geparkeerd en weigerde de man daarvoor te betalen. De man gedroeg zich agressief maar koos de verkeerde uit, want de vrouw in kwestie bleek een politieambtenaar te zijn.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de autobestuurster werd benaderd door de verdachte Kenneth S., dat zij moest betalen voor de plek waar zij haar auto had geparkeerd. Kenneth doet zich voor als parkeerwachter voor het ziekenhuis meldt het Korps Politie Suriname. De autobestuurster weigerde het bedrag van SRD 5 dat was geëist door de verdachte te betalen.

De ‘Parkeer hosselaar’ ging te keer en blokkeerde de weg voor de bestuurster die uit haar voertuig wilde stappen. Ondanks zij zich legitimeerde als te zijn politieambtenaar, ging Kenneth verder door te stellen dat hij de banden van het voertuig zou vernielen, indien de vrouw haar auto zou achterlaten zonder te betalen.

De politie van het ressort Munder kreeg op die bewuste zaterdag 1 februari de melding binnen en deed de plek aan voor onderzoek. De politie was daarbij genoodzaakt de verdachte aan te houden en over te brengen naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de zogenoemde parkeerwachter ingesloten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Alleen kleine weerloze burgers worden aangepakt wanneer haalt de politie de massamoordenaar die veroordeeld is op?


  gemodereerd
 2. Klopt…iedereen hosselt nu (hetzij legaal hetzij illegaal. De hele zit rondom parkeren is veroorzaakt door de regering. Een gedegen beleid is nooit gekomen.

  Alleen maar de schuld geven aan een ander..in deze Chan. De sheriff is de veroorzaker van alle ellende…..whahah. Bang voor de orange movement? Terecht. Chan…..volksheld numet 1 is niet meer te stoppen. Suriname zal langzaamaan maar zéker uit de dal komen met de juiste personen.
  .


  Maak melding
 3. Oprotten met de illegale parkeerwachters. Ze zijn irritant en hinderen het verkeer en de mensen. Je zal toch geen geld hebben en een bezoek brengen bij een zieke? Dan heb je geen zin om tekst en uitleg aan je illegale baas te geven. Zo brutaal. Dit is nooit aangepakt dat komt ervan als je de koe niet meteen bij de horens vat. Wil je geld verdienen en je hebt geen keus dan is er altijd een perceel om schoon te maken voor wat geld. Druk een t-shirt af met de woorden; IK MAAK GRAAG UW PERCEEL SCHOON, BETALING IN OVERLEG.
  Probeer het maar dit geldt ook voor de rovers als je een ander mens wil worden in de maatschappij.


  Maak melding
 4. Je auto vernielen en spiegels en koplampen stelen daar over praat niemand.
  Parkeerwachters?? Bij az aan de kant van de apotheek is er maar 1 die hark neemt of gaten dicht. De rest zoeken drugsgeld en breken in je auto.
  Dus zouten jullie op.
  Moest jou auto zijn.


  Maak melding
 5. lilly v w. 7 februari 2020 At 23:42
  Oprotten met de illegale parkeerwachters. Ze zijn irritant en hinderen het verkeer en de mensen.

  Als iemand uit een parkeerplaats rijd of achteruit wil inparkeren wordt het verkeer en de voetgangers ook gehinderd of komt het alleen door de illegale parkeer wachters.


  gemodereerd
 6. De realiteit is dat er reed 10 jaar lang de ene na de andere zogenaamde kleine zelfstandige ondernemer zich parkeerwachter noemt of voordoet. Heb je geen uniform voor nodig. De brutaliteit die zij vertonen om mensen te bedreigen zal door KPS hard aangepakt moeten worden. Staan deze gasten ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? No. Deze gasten vertroebelen het straatbeeld door zich te profileren als onfrisse, ongure dieven. Geld aftroggelen van parkeerders is een normaal straatbeeld geworden. Leuk voor de toeristen deze vorm van pure oplichterij, dat al 10 jaar wordt gedoogd door deze regering en hun ministeries. Op elke openbare weg waar mensen even willen parkeren, worden zij openlijk flink opgelicht, de rest staat erbij en kijkt ernaar. KPS-hoort hard op te treden. Dit is geen arbeid verrichten maar onder dwang mensen oplichten. Zo’n straat oplichter heeft geen vereiste parkeervergunning van onze Staat op openbare werken???? Wat A F….ck is er hier aan de hand in ons land. De ene oplichterij na de andere. Volk wordt wakker dit kan zo niet doorgaan. Er moet hard ingegrepen worden door KPS. Deze zogenaamde Parkeerwachters zijn oplichters en is strafbaar.

  Er zijn vaste parkeerplekken waar men gratis kan en mag parkeren. Deze vuile rioolrat eis gewoon geld, oplichters heeft zich schaamteloos een parkeerplaats toegeeigend. Wat doet de overheid?????


  Maak melding
 7. Wanneer houdt deze rotzooi op. Erger mij groen en geel. En omdat je bang bent dat je auto beschadigd wordt betaal je. Deze mensen verdienen een flink bedrag per maand waarover geen belasting wordt betaald en krijgen ook nog gratis pakketten en ziektekosten verzekering en de zogenaamde monikarta met een maandelijks bedrag van de overheid. Komplete anarchie heerst er in dit land.


  Maak melding
 8. Het zijn geen parkeerwachters maar kleine rovertjes. Suriname stikt van grote en kleine rovers. En niemand kan iets doen. Zelfs staatsbanken worden leeggeroofd.


  Maak melding
 9. het zijn junks die zich voor doen als parkeer wachters , suriname doet er toch geen bal aan je moet zelf tot actie komen als ze gaan dreigen.


  gemodereerd
 10. Deze mensen zijn geen parkeerwachters. Ik ben na 36 jaar terug geweest en kwam deze manier van hosselen tegen. Ik heb ze allemaal betaald omdat ik het makkelijk konden missen, maar mensen die geen geld hebben moet je niet gaan bedreigen.. Dat niet zo netjes. Op Zamderij kwam ik ook veel kinderen tegen die je wilt helpen met jouw koffers ..die heb ik ook allemaal betaald, maar je hebt sommige vakantiegangers die heel arrogante houding aannemen tegen deze kinderen en dat vin ik schandalig. Vooral een een bepaalde bevolkingsgroep doer het heel erg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES