zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie15 buschauffeurs aangehouden bij controle; van alle 15 vergunning ingevorderd

15 buschauffeurs aangehouden bij controle; van alle 15 vergunning ingevorderd

-

Does Travel - naar Suriname

Opmerkelijk resultaat van een controle op bussen in Suriname; bij een verkeerscontrole vorige week uitgevoerd op lijnbussen aan de Coesewijnestraat, zijn in totaal 15 buschauffeurs van lijnbussen staande gehouden om hun bescheiden te controleren. Daarbij zijn van alle 15 buschauffeurs de vergunningen ingevorderd. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De politie voerde de verkeerscontrole uit in samenwerking met leden van het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C). Het team van de politie bestond uit een gemengde eenheid van Verkeersunit Regio Midden, Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) en het Verkeer Handhavingsteam (VHT).

Van d 15 haddn 6 bestuurders een verkeersvonnis op hun naam hadden staan, welke ze gelijk moesten voldoen. Verder zijn 5 bestuurders bekeurd voor het rijden op zodanige wijze, 6 bestuurders voor het rijden door het rode verkeerslicht en 1 bestuurder die over het rijwielpad had gereden.

De vergunningen ingevorderd door de leden van OWT&C. Via het Ministerie van OWT&C zullen er maatregelen worden getroffen tegen deze bushouders, aldus de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Boi een goede vangst want deze chauffeurs zijn de veroorzakers van vele ongelukken want jij als bestuurder moet steeds voor hen uitwijken en plotseling stoppen.
  Zeg je iets hiervan dan komen ze dreigend op je af samen met hun powa mang.
  Soms denk ik dan “zal ik ook een bodygard inhuren?”
  Maar waar zijn deze mensen te huur?
  Vandaag op de highway geweest richting Paranam. Wat scherts mijn verbazing?
  Velen halen je in terwijl er doorgetrokken dubbele strepen aanwezig zijn en een inhaalverbod is geplaatst.
  Je mag raden wie hoofdzakelijk deze bussen en auto’s besturen. Ze hebben schijt en alles in Suriname en weinig respect voor leven


  Maak melding
 2. Na zoveel keren geklaagd te hebben door het volk wordt nu eventjes ingegrepen. Waarom worden niet structureel zulke controle gedaan? Telkens hoor je polite heeft nieuwe auto’s en motoren ontvangen (weer geld geleend), maar tegelijkertijd zijn er geen vervoermiddel beschikbaar als de politie moet uitrukken. Overal fraude gaande.


  gemodereerd
 3. Nee dit is niet voor even maar een les voor alle weggebruikers. Ben je hardleers dan volgen er strengere sancties en dat wordt dan: auto en rijbewijs inleveren en twee maanden in de stalling met een fikse boete. Heb je het niet opgeslagen in je kokosnoot dan van de weg want dan heb je geen verantwoordelijkheidsgevoel in je mars zitten.


  Maak melding
 4. Bert wie bedoel je.
  Goed dat politie rijbewijzen contr en chauff papieren
  Straffen zijn te mild.
  Rijden zonder papieren absurd


  gemodereerd
 5. De wilde bussen rijden gewoon op het fietspad en snijden je zo de weg. Als je ervan zeg dan krijg een Bigi Smoel terug. Suriname kent weinig nette mensen, alles is zo grof, brutaal en vooral onbeschoft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES