Ex-governor Centrale Bank van Suriname aangehouden

86
Governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS

Robert-Gray van Trikt, de ex-governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS), is vandaag door de afdeling Fraude aangehouden en in verzekering gesteld. Dat meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws zojuist.

Volgens de site is er sprake van een opgelegde contactbeperking. Dat wil zeggen dat zijn advocaten, Irwin Kanhai en John Kraag hem niet mochten spreken.

Afgelopen maandag meldde het Parket van de Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie, dat er in samenspraak met de minister van Justitie en Politie een rechercheteam was samengesteld en voorzieningen getroffen waren voor het instellen van een strafrechtelijk onderzoek bij de CBvS.

Dit naar aanleiding van een verzoek van de CBvS tot het instellen van een opsporingsonderzoek.


86 REACTIES

 1. Wanneer gaat Bouterse hem gezelschap houden met Boefie en Adin? Van mij mogen ze Wendy en Pakiranonsens meenemen voor de persoonlijke ontspanning
  gemodereerd

 2. Zooooo ,dat wordt even wennen in de bak. Doe je jas en das maar uit. We hebben een beter en chique kostuum voor je. Hier is de menulijst. Grapje.
  gemodereerd

 3. Yes, de beerput gaat open en er gaan koppen rollen.
  Want Robert-Gray gaat praten.
  Hoop dat hij in de taal van de Boutisten zal spreken!
  gemodereerd

 4. niet vreemd……

  Abrahams heeft flink gestolen maar blijft de kont kussen van de moordenaar dus geen cel..

  Boefdraad heeft de boel financieel flink belazerd en is mede verantwoordelijk voor de drama binnen CBVS tevens het faillissement van SU…geen cel..

  tragedie kinderopvang, carifesta etc etc….geen cel vd eind verantwoordelijken zoals oa graanoogst..

  simpele doksen dief wordt wel opgesloten..

  OM is selectief bezig….vormt ook een onderdeel van een criminele organisatie..


  Maak melding

 5. Let op…aangehouden door de afdeling Fraude…whahaha. Trikt heeft in ieder geval alle bonnen en kwitanties van alle uitgaven. Maar de 100 miljoenen usd kan Boefdraad niet verantwoorden. Pure afleidingsmanoeuvre. Voor de zoveelste keer zand in de ogen van het volk strooien.
  gemodereerd

 6. Zie je eerlijkheid wordt bestraft hij mocht die tori niet bossen. Ik hoop dat hij gezond oud mag worden want hij weet teveel en dat is gevaarlijk.
  Is zijn moeder nog ziek?
  Paramaribo Papers oh spang.
  gemodereerd

 7. I’m back zonder corona uit China. Heerlijke tijd gehad
  Maar ik ga zo naar Appie en haal corona uit mexico. Vind ik toch de lekkerste
  Meneer H stelt meneer B aan.
  Meneer B voldoet niet en moet opsodemieteren
  Meneer H stelt meneer C aan.
  Meneer C voldoet niet en moet opsodemieteren
  Meneer H stelt meneer D aan
  Meneer D voldoet niet en moet opsodemieteren

  Wie is meneer H
  Wie zijn de governors, BCD
  Wie zou er moeten opsodemieteren? Het wordt tijd dat hij de hoeven van het paard voelt
  gemodereerd

 8. Ach ja, het beestje moet toch altijd een naam hebben, nu heet hij can Trikt. Die is aardig getrapt in de val die er voor hem was gelegd. Komt het ooooooit goed met Suriname. Die ezels moeten maar achter een leider blijven lopen. Ik zou me maar gaan scholen, achterlijke, domme massa🤐🤐🤐


  Maak melding

 9. Iemand zei het eens heel mooi dat als de president naar boven wijst,moet je juist naar beneden kijken.Want daar gebeuren de dingen.
  gemodereerd

 10. Van Trikt weet veel en hij moet zo spoedig mogelijk het zwijgen worden opgelegd. Dit kan op verschillende manieren. Hoop niet dat ze hem hangend aan zijn onderbroek aantreffen in de cel. De familie moet alert zijn. Slagveer moest vlak voor dat hij vermoord werd een verklaring afleggen dat door Bouterse was opgesteld.


  Maak melding

 11. Over enkele jaren vraagt de ene Surinamer aan de andere:’weet je nog wat de val van de Bouterse heeft ingeluid?’
  zegt de andere:’ volgens mij was het iets met uien en aardappelen’
  gemodereerd

 12. Zogenaamde aanhouding verricht….gemeenschap blij, omdat de ‘dief’ is aangehouden en niemand zegt iets over de verdwenen honderden miljoenen usd. Man man man…hadden ze geen betere smoesje. Zo doorzichtig. De regering denk, en zoals altijd gedacht, dat het volk dom is. En gewoon het volk openlijk dom houden.

  De vraag blijft nog steeds pe a Moni de. Die honderden miljoenen usd is van het volk en moet kosten wat het kost terug. Dus Trikt is níet belangrijk, maar wel de honderden miljoenen usd.
  gemodereerd

 13. Ik kan mij niet voorstellen dat de Iron Lady kan aanblijven als weliswaar ziek thuis maar formeel is ze nog steeds de minister van Onderwijs.

  Je moet nu jouw portefeuille ter beschikking stellen vrouw.

  Je zoon zit nu tussen de misdadigers in een vuile vieze cel mevrouw de Psycholoog.

  Iron Lady: Yu No Habi Yeye
  gemodereerd

 14. WAAROM WORDT HOEFDRAAD NIET OPGESLOTEN???????????
  WAAROM WORDT DE OPDRACHTGEVER DD BOUTERSE NIET OPGESLOTEN?????
  WAAROM WORDEN DE DIRECTEUREN BIJ CBVS NIET ONTHEVEN. ONGEACHT DE PERSOON.
  GEWOON SCHOONSCHIP HOUDEN DAAR.

  BELANGRIJK : PE MI MONI DE???????
  VAN TRIKT ALLEEN KAN GEEN 100000000 STELEN. ZIJN DE AGENTEN BANG OM BOEFIE IN DE CEL TE STOPPEN???????? LIJKT WEL ZO LAATSTAAN DIE OUDE INDIAAN. MEGA KILLER EN BANKBEROVER.


  Maak melding

 15. Ik heb een vermoedens dat Irwin is toegewezen aan Trikt en deze onder dwang aangenomen.

  Ik ben benieuwd wie de advocaat gaat betalen…..of cbvs of min.van fin. of ddb.


  Maak melding

 16. Lijkt wel owru yari hier op deze forum 😂😂😂 Door hebzucht voor geld laat men zich verleiden tot allerlei oneerlijke praktijken. Vorig jaar zei ik dat die film nog moest beginnen en nu is het pas het begin van die film. Let maar op…het word spannend!! Ik ga lekker achterover leunen met popcorn en cola kijken naar deze spang kino.
  gemodereerd

 17. -Wat hebben de NDPérs nu te zeggen??? Er is nooit iets gezegd en niemand weet iets of een ander heeft het gedaan.
  Bouterse, Boefdraad, Adin, Bouva, Simons, Abdoel, Miesikaba en velen mogen de pot op en ook de gevangenis in. Ze zijn allen laf wat ze met land en volk hebben gedaan.

  Adin zegt dat het geld gebruikt is voor aardappelen en uien en komt nu vertellen dat hij dit niet gezegd heeft. Het is nu bevestigd dat het wel zo is, omdat men bewijs hiervan heeft.
  Boefdraad bevestigd nu ook dat het klopt wat er gezegd is,!!!!!!


  Maak melding

 18. Bouterse zei nog vorig jaar : Yes we can do the job, and Yes its klaar . Target / doel al bereikt. En dat is die 100 miljoen € en nog een beetje meer . De buit is binnen.
  En Yes we hebben al een zonde bok de put ingeduwd . Typisch militair !
  Ergens medio j
  2019 is het geld gejat en nu pas het canvas. Binnen de ndp barst het van die criminele professionaliteit, geen idee om het land vooruit te brengen maar alleen stelen !
  Mevrouw Lilian Ferrier, waarom neemt U geen ontslag om UW zoon bij te staan .
  Wanneer komt Bouterse met een verklaring . Als blijkt dat Robert v Trikt onschuldig is, en die onschuldigen aanwijst, dan moeten wij als volk hem gaan bevrijden in de gevangenis. Dan wordt hij de held en mag dus rustig aansluiten bij de NPS.


  Maak melding

 19. Smijt de grootste rover van het volk gewoon tussen de kruimeldieven.
  Ze verdienen meer dan genoeg en to het jatten ze al ratten.
  Zoveel geld waar zou hij het gelaten hebben en waarom moest hij twee peperdure auto’s hebben.
  Laat hem nu geweldig gaan spelen tussen de gangsters.
  Maak hem zo arm als een kerkrat deze hoog geboren laag gevallen boef.


  Maak melding

 20. Zoals het zo vaak gebeurd in ontwikkelingslanden wordt de verkeerde op de guillotine gezet. Jullie hebben de verkeerde aangehouden. De enige die voor de ellende in Suriname verantwoordelijk is, wordt geen strohalm in de weg gelegd. Eerlijke mensen worden wel aangehouden omdat ze weigeren te capituleren voor de Grote Leider ?
  Gerechtigheid ? Mi mars papa!
  gemodereerd

 21. Beste mensen, hebben jullie dit bericht reeds gelezen/ Kort na zijn verklaring richting buitenland vertrokken? Waar is hij naar toe? Wanner komt hij terug? Hoelang blijft hij weg?

  Hoefdraad misleidt DNA met USD 2 miljard bij banken
  February 5, 2020
  “Het geld van het volk is veilig. Er is bij de banken en de Centrale Bank van Suriname, samen bijkans USD 2 miljard, dus er zijn geen problemen om het land draaiende te houden”, zei de minister van Financiën Gillmore Hoefdraad, gisteravond tijdens de vergadering in De Nationale Assemblee. ‘’De USD 2 miljard waarover de minister het heeft, is opgebouwd uit alle valuta posities, te weten USD 1.4 miljard kasreserve, USD van alle banken en bruto 0.6 miljard monetaire reserve. Hierin is een dubbeltelling, want de kasreserve van 426 miljoen komt in beide voor en de USD 1.4 miljard aan spaargeld van burgers, is niet bedoeld om het land draaiende te houden”, aldus verschillende deskundigen die de redactie van De West hebben benaderd om deze uitspraak te ontkrachten. Daarnaast beschikt de Centrale Bank niet meer over haar goudreserves, want die zijn nu van de lokale banken om het gat te dichten van de kasreserves die zijn ‘verdwenen’. Het is daarom volgens de deskundigen een feit, dat de netto monetaire reserves of deviezenreserve nul tot negatief is bij de Centrale Bank.
  Dat wil zeggen, dat de Moederbank geen interventiekracht heeft, de wisselkoers niet kan verdedigen en niet kan voldoen aan achterstanden in betalingen. Dat zien wij de afgelopen dagen ook al gebeuren, bevestigen bankiers.
  Naar de redactie verneemt bij het ter perse gaan van deze editie, is de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, vandaag met spoed naar het buitenland vertrokken.


  Maak melding

 22. Waarom zonder feiten zomaar schelden en schuldigen aanwijzen. En waarom heeft Bouterse het altijd gedaan? Is niet eerlijk! Laat onderzoek uitwijzen hoe de vork in de steel zit en trek dan conclusies AUB. Het geld kan toch niet “verdwenen en of verdampt” zijn? Kernvraag is of volledige of gedeeltelijke terugvordering mogelijk is.
  gemodereerd

 23. @@@brantimakka
  Van Trigt heeft het geld helpen stelen voor……………….
  Dus hij moet aan de galg……………
  gemodereerd

 24. Het wordt nu de hoogste tijd dat de oppositie partijen opstaan en het volk ter hand nemen en begeleiden in deze moeilijke periode waarin Suriname zich bevind. Zo vlak voor de verkiezing is het juist het moment om orde op zaken te stellen. Het zou jammer zijn om van deze gelegenheid geen gebruik te maken Suriname te bevrijden van alles wat met de NDP te maken heeft, Volk van Suriname, maak gebruik van jouw DEMOCRATISCH recht, het is nu de tijd.


  Maak melding

 25. NDP heeft met van Trikt het paard van Troje binnen gehaald. Hij was gestuurd om de balangen van de elite veilig te stellen.

  Verdeel en heerst is hun belangrijkste wapen om de burgers in armoede te houden.

  We gaan voor nog 5 !


  Maak melding

 26. Als v Trikt de dief is wie is/zijn dan de heler/helerrs? Want die verdienen ook straf. En aanzetten tot onoorbare handelingen is ook strafbaar niemand uitgesloten. V Trikt heeft zijn opdrachtgever aangewezen toen hem werd gevraagd naar de afkomst van de us$’s eerst wilde hij niets zeggen en uiteindelijk zei hij vraag het aan de president. Wat weet de president waar v Trikt niets over durfde te zeggen?


  Maak melding

 27. Deze schurken van NDP hadden een staatsgreep gepleegd om ver betering te brengen.

  Na veertig lange jaren heeft NDP verloedering gebracht en geen verbroedering .


  Maak melding

 28. Het eerst schaap is over de dam. een goed voorbeeld doet volgen.

  Niemand zal kunnen ontkennen dat het talent van van Trikt geselecteerd is door een NDP regering en dus een voorbeeld is haar manier om talent te herkennen als men het ziet.
  Wat doet zijn moeder nu. Gaat zij met ziekte verlof blijven tot een volgende regering. Aanvaard zijn zwijggeld en laat zij haar “Onschuldige” zoon in de cel zitten of gaat zij onthullen wat er werkelijk gebeuren

  De rol van Kanhai is bijzonder. Gaat hij er voor zorgen dat van Trikt minder schuldig wordt want als dat zo is dan zal hij Bouterse, Adhin en Boefdraad etc. moeten belasten met mede aansprakelijkheid.


  Maak melding

 29. Om te zien hoe idioot sommigen hier zijn Als van trikt is aangehouden wat belet hem dan de hele zaak op te blazen en met de waarheid te komen? Of willen jullie niet dat hij praat ?speelt er nog meer ?en hebben sommigen hier boter op hun hoofd


  Maak melding

 30. @Jojo : nou ik denk dat als v Trikt uit de kruiwagen blijft springen dat de ziekte zijn moeder fataal En dat zal hem kunnen doen breken.
  Er is nu een populaire plaat met de woorden: di mii bing ptjieng mi grangma leri mi teh mi mek wan moni pot wan barki (100.000.000 US$ ?) na wang see etc etc…..
  Lijkt wel een soort voorzieningheid.


  Maak melding

 31. Van Trigt. Vertel de waarheid en laat DDB, Hoefdraad en andere schuldigen op hun bek vallen.
  En ineens wordt de affaire Blauwe meer jou in de schoenen geschoven. In die tijd was je nog geen President van de Centrale bank. Laten zij dus de waarheid van de leugens scheiden.
  Wees niet vriendelijk en doe die beerput een keertje open en laat de boel maar schijten.
  Zeker is dat je in opdracht van anderen hebt gehandeld.


  Maak melding

 32. Paniek in de tent bij de NDP. De zaak stort in en ze doen niets dan zwijgen en dokken.
  Tricky wordt opgeofferd om de aandacht af te leiden van de roof van 100 miljoen.

  Maar burgers dienen een strafklacht in tegen de roof van valuta spaartegoeden. Boefdraad is politiek gezien in de assemblee gered door de slaafse coalitie. In een strafproces wordt dat een andere zaak.
  Bouterse staat daarin ook zwak want hij heeft herhaaldelijk mondeling aangeven dat hij een deal met cambios had gemaakt om de koers te droppen. Dat is dus gebeud met geroofd geld.

  Tricky heeft veel te vertellen en op te biechten nu hij door deze regering wordt afgeserveerd


  Maak melding

 33. Dit is de heel mooi het vieze spel is begonnen, er is zeker gestolen maar hoe het zit het komt naar boven. Kanhai zal hem juridisch de kant op sturen om de schuld op zich te nemen. Doet hij dat niet dan is hij ten dode opgeschreven en Suriname is verloren als democratisch land. Eingelijk pleegt hier NDP zelfmoord! Iron lady is niet ziek,die is dollars aan het verstoppen in alle gaatjes


  Maak melding

 34. Als deze zaak niet het begin van einde is van de periode NDP, dan ben ik bang dat Suriname nooit meer bevrijd zal worden van deze boevenbende. Als de oppositie gebruikmakend van de democratie , geen aansluiting hierin vindt om de hele NDP op te blazen, dan weet ik niet hoe Suriname ooit van deze moordenaar en drugsdealer zal afkomen. Abrahams heeft zo een grote bek ondanks het feit dat hij boter op zijn kop heeft, die zwijgt nu in alle talen.NPS VHP ABOP PALU laat wat van je horen, Dit is je kans, of hebben jullie ook boter op je kop?? NEE TOCH. Laat het volk niet in de steek.


  Maak melding

 35. Met de verdwijning van honderd miljoen US dollar uit de kasreserve en het verzonnen uitgavenpatroon wordt slechts één ding duidelijk: Suriname is failliet. Gelukkig liggen de olievelden ver weg buiten onze kust. Het bespaart ons geld en mensenlevens zoals de goldrush zijn tol tot nu toe eist.


  Maak melding

 36. Nog meer scandals? Geruchten doen rond dat hij in een set up was. Monddood is gemaakt, doordat hij zwijggeld had gekregen. Wat moro? In hoeverre leeft deze man lekker in zijn vel? Terwijl die boevenbende de schuld schuiven op anderen en gretig van t geld genieten. En de bevolking onnodig meer moet uitgeven! En de salarissen niet mee stijgen! Smh #prayforsur


  Maak melding

 37. Hoefdraad heeft vandaag twee concessionele leningen getekend met de Inter Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB) in Barbados. Het gaat om Supporting Foreign Investment for Economic Development in Suriname voor US$ 10 miljoen. Dit wordt uitgevoerd via het ministerie van Financiën in een periode van 5 jaar. De tweede lening gaat over Consolidating a Sustainable Energy Sector voor US$ 30 miljoen. Met de uitvoering is belast Natuurlijke Hulpbronnen en EBS.

  Nog meer schulden. Dit zal de koers wel goed doen 😉


  Maak melding

 38. Ze moete Chotelal ook s goed aan de tand voele. Ik krijg die naam de hele dag in me hoofd, terwijl ik vandaag andere hele gevoelige prive tories heb gehoord.


  Maak melding

 39. @koos

  Maak je niet druk . SU zal nooit kunnen voldoen aan de voorwaarden waar aan voldaan moet worden.
  Denk maar aan AZP. Er zullen goede plan van aanpak, ontwerpen en aanbestedingen gehouden moeten worden voor dat de bank iests gaat uitkeren.


  Maak melding

 40. Dat vn trikt is n scenario. Zogenaamd is hy in verzekering gesteld om ht volk rustig te houden n na afloop vn ht proces wordt hy vrygesproken wegens onvoldoende bewys. Daarna volgt eervol ontslag n mag hy rustig gaan genieten vn ht geld. Van trikt gaat niks verklappen ze werken alml samen in n samenzwering nr ht volk toe. Oppostie toont geen daadkracht.slappe lullen bye elkaar.


  Maak melding

 41. Van trikt aangehouden en heeft zelfde advocaat als DDB wie is zo stom dit te gaan geloven dat hij opgesloten is en zo ja waar is hij opgesloten??? Zelf een kleuter zou in lachem uitbarsten. Ik hoop niet dat surinamers alles wat ze te horen of te lezen krijgen zullen geloven. Sji na bribi want what about hoefie dan wist hij dan niks van dit alles. Hij zit dan voor niemandal daar. Alles vwat DDB wil moet hij doen ook die dollars van het volk aan Chotelal geven. Zogenaamd kreeg su dollarsbvan de Federal bank uit USA. me mars papa. Waar is die 100 miljoen naar toe gegaan. Jullie afleidings technieken werken niet meer want surinamers van deze tijd geloven niet in jullie onzin


  Maak melding

 42. Kanhai is een advocaat voor alle criminelen in ons land. Je wilt niet weten hoeveel geld deze zwerver ogende advocaat per keer vangt in euro en in dollars. Hij is altijd weer de lachende derde die flink zijn bankrekening dagelijks ziet stijgen. Hij en zijn familie worden rijker en rijker door dit soort criminelen te verdedigen. Je moet zelf een goede crimineel zijn als advocaat om dit werk te doen. Ik ken deze hele familie Kanhai. Irvin Kanhai is de grootste rioolrat van een advocaat. Speel smerige spelletjes,helpt onze gemeenschap financieel te benadelen door advocaat van de duivel te spelen. Kijk goed naar Irvin Kanhai er ontbreken twee zichtbare horentjes op zijn hoofd. Deze versleten grijsaard zijn oude dagen zijn geteld. Hij gaat in het buitenland vertoeven op oude dag, van onze gemeenschapsgelden.

  Kanhai zal een smerig spelletje spelen dat het gestolen geld niet terug betaald gaat worden.
  Let maar op.


  Maak melding

 43. Gij zult niet stelen (burgersspaarrekeningen )
  Gij zult niet liegen(Koers omlaag)
  Gij zult niet doden.
  Waar zijn de religieuze adviseurs en alle voorgangers die worden betaald om ddb en boefie
  te adviseren om het goede vb te geven voor ons geliefd land vooruit te brengen?
  gemodereerd

 44. Als hij maar geen sportbroekje aan heeft, wie weet verhangt hij zichzelf op de vlucht (Horb). Eenmaal iemand of meerdere op de vlucht vermoord hebben is de (ndp) drempel laag.

  De ndp heeft een moordenaar als leider en is dus tot alles in staat om de macht te behouden.


  Maak melding

 45. Waar zij ook al onze spaargelden die gestolen zijn bij de Surinaamse post Spaarbank?????
  Er is nog niemand voor opgepakt. Er worden dagelijks hele vieze corrupte spelletjes gespeeld met ons geld. Gemeenschapsgelden. Het volk is aan het pinaren juist door deze vervloekte hele ndp regering, Deze misdadigers stelen en roven de Staat kast leeg. Allemaal oppakken en voor 50 jaar opsluiten. Wij het volk willen ons geld terug. Deze witte boordencriminelen, graaien elke dag opnieuw. Wat een stelletje lafaards. Bouta, Boefdraad, Kanhai, Van Trikt en de rest van de hele ndp en hun sekte, zullen op een dag voor de Almachtige God verschijnen. Het volk misleiden en misbruik maken ons land. Failed State. Junk State. Blijven lenen en stelen, roven en moorden. Adhin met zijn aardappelen en uien verhaal daar wordt binnenkort ook een lied over geschreven. Adhin ook een witte boordencrimineel ook zijn bankrekening moet onderzocht worden. Hij liegt keihard net als de rest.


  Maak melding

 46. Wat een corrupte, criminele, chaotische, a-sociale, dictatoriale, ranzige kakkerlakkenplaag is die paarse maffiabende.

  Je zal maar in zo een land geboren worden en zien te overleven de rest van je uitzichtloze bestaan in die FAILED STATE.

  45 JAAR jaar zelfstandig en nog steeds niet in staat om op eigen benen te staan.
  Het resultaat….financieel, economisch, moreel onderin het ravijn.

  Sociaal aan het infuus,… onderdaan van China, Oppenheimer en straks IMF.

  Tegelijkertijd liggen FITCH, Moody’s en S&P handenwrijvend op de loer met een vernietigend oordeel en definitieve genadeslag.

  En de rechtlullers hier zakken van lieverlee door het ijs en verdwijnen voorgoed in het paarse moeras.


  Maak melding

 47. Beluister Abdoel zijn bijdrage in de DNA inzake de 100 miljoen en de corruptie. Je hoort een hoop bagger uit zijn mond komen terwijl de bagger geen bijdrage levert in de samenleving voor de samenleving
  Zo dom praten zonder inhoudelijke kwalitatieve toevoeging. Luisteren naar deze man dan krijg je de indruk dat je een regenworm hoort “denken”


  Maak melding

 48. Laatste opmerking op dit artikel
  Van trikt is nu opgebracht en zijn advocaat is Kanhai.
  Heeft Kanhai de verzekering ontvangen van de minister van Justitie dat van Trikt niets zal overkomen?
  Dat van Trikt niet zal sterven door
  Zelfmoord
  Hartfalen
  Herseninfarct
  Ongelukkig ten val
  etc

  Want ik bevrees dat indien van trikt niet tot overeenstemming kan komen om zijn waffel dicht te houden zijn mond zal worden gesnoerd want anderen lopen teveel gevaar.
  Indertijd heeft Horb met de veter van zijn sporttenu zichzelf opgehangen in de gevangenis.
  Publiek ziet u dit al voor U? Een man van 80 kilo hangend aan een veter die nog geen meter lang is?


  Maak melding

 49. mensen hoesten vervelend daar op die pc het lijkt op de kenmerken van de gele griep het kan dus dat sma njang bung! Intussen heeft die wakkamang niets bijzonders gezegd dan zijn straatje schoonvegen hij heeft geen openheid gegeven maar wel een loopje genomen met de pers hoewel nergens viet Faya Pepre News die master NepNieuws Verspreider is! Ze willen rust terwijl ding njang monie libi sma nanga angri bere.
  In de rij !!!!!!!


  Maak melding

 50. Ik heb er geen geloof in dat er ooit wat van zal komen. Net als de ebs fraude zaak.
  Van Trikt zal na een paar weken vrijgelaten worden en de gelegenheid krijgen om met z’n (zwijg)geld weg te vluchten naar NL.


  Maak melding

 51. Pakiratigri
  Ie toch gern nieuws dat Kanhai goed zit?

  Zn dochter was net als jurist in haatland Nederland afgestudeerd. Liep stage bij pappie en werd gebombadeerd als ambassadrice in India. Dit terwijl honderden afgestudeerde juristen van de Adek nog struggelen.


  Maak melding

 52. Mensen mensen…..ik ben benieuwd wat Trikt nu is. Geloof me. Samen met de duivel en met een flesje black label etc etc.. te broko baka. Mi kis deng mooi zullen ze zeggen. Dat klopt…misleiding van het volk nummer 1. Maar karma kong 25 mei. Ze gaan huilen en creperen. Tan teki.


  Maak melding

 53. Van Trikt wordt nu gebombadeerd tot de enigste zondebok zodat de rest v.d. boevenbende (bouta, boefdraad, RvT en overige directieleden v.d. CBvS en de bankiersvereniging) vrijuit kan gaan.

  Ik ben ervan overtuigd dat net als bij de EBS fraude zaak en de overige corruptiegevallen ook deze zaak tegen Van Trikt op niets zal uitdraaien. Men zal weer eens tegen de bekende blinde muren stuiten waardoor Van Trikt ongestraft vrijuit zal gaan met flink gevulde zakken aan geroofde gelden en zwijggeld.

  In SU durft men wel op te treden tegen kleine en gewone burgers die de fout ingaan maar niet tegen de grote politieke boys en witteboordencriminelen. Klassejustitie.


  Maak melding

 54. Het geld is niet gestolen het is geleend. Dus niemand hoeft aansprakelijk te worden gesteld.
  Bouterse heeft Kanhai ingezet voor Trikt. Dus de aanklager gaat de beschuldigde verdedigen
  Vrijspraak
  En alles is weer over.
  Hihihi


  Maak melding

 55. Poppenkast is voorbij…ik hoop dat ze al z’n bezittingen in beslag nemen en deze doneren aan de kansarmen in Suriname of verkopen ten behoeve van een goed/positief doel. Btw zulke types moeten eigenlijk levenslange straffen uitzitten. Vanwegew Financiele Moordpleging op het volk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.