VIDEO: Bromfietser dood na aanrijding met auto te Leiding

5
Bromfietser dood na aanrijding met auto te Leiding

Bij een verkeersongeval vanmorgen vroeg in Suriname is één persoon om het leven gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een aanrijding te Leiding 8 waarbij een personenwagen en een bromfiets betrokken waren. De bromfietser heeft ter plekke het leven gelaten.

Het ongeval ter hoogte van Noordpolderdam, werd rond 07.15u gemeld bij het Command Center. Er werd een ambulance ingeschakeld. Bij aankomst echter stelde een ingeschakelde arts de dood vast.

Volgens de eerste berichten kwam de bromfietser uit een inrit en reed hij de weg op. Hij zou de vrouwelijke bestuurder die kwam aangereden niet hebben gezien, waarna de botsing plaats vond. De vrouw werd in shock afgevoerd door een ambulance.

De Surinaamse politie heeft de straat afgezet en is ter plekke bezig met het onderzoek.

UPDATE – Officieel bericht van de politie: De politie van het bureau Leiding kreeg op donderdag 6 februari de melding van een aanrijding met dodelijk afloop en deed de plek aan voor onderzoek. Het betreft in deze de 66-jarige bromfietser Radjinderpersad Narain die in botsing kwam met een auto.
Uit het onderzoek is gebleken dat de autobestuurder over de Leiding 8 reed, komende vanuit de Commissaris Weytingweg en gaande naar de richting van de Noord Polderdam. Gekomen ter hoogte van pand nummer 134 kwam de bromfietser Narain uit de inrit van zijn woning en verleende daarbij geen voorrang aan het doorgaande verkeer, in deze de auto, met als gevolg de aanrijding. De bromfietser liet ter plaatse het leven. Vermoedelijke is het zicht van de bromfietser belemmerd door een hoop zand die voor de inrit van de woning is geplaatst. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer voor obductie in beslag genomen.

Hieronder een filmpje van de situatie op de plaats van het ongeval:

https://www.instagram.com/p/B8OZ97dl6ka/?utm_source=ig_web_copy_link

5 REACTIES

 1. Ze reed vast harder dan toegestaan. De bromfietser had vast geen goede valhelm aan.
  Ik vund dat hele bromfiets gebeuren gevaarlijk. Of ze rijden als gekken of men ziet ze niet. De meeste verkeersdoden zijn bromfietsers.


  Maak melding

 2. Sterkte aan de nabestaanden.

  Nergens ter wereld, los van Afrika dan, moeten alle weggebruikers gebruik maken van een smalle weg. Suriname heeft een van de hoogste percentages dodelijke verkeersslachtoffers.

  Voetgangers, (brom) fietsers, motors, auto’s, bussen, vrachtwagens, djoeliet, etc etc zijn verplicht om op de smalle weg te begeven. Voorzieningen voor een veilig gebruik van de weg is er niet. Dure wegmeubilair al na een paar maanden kapot. Halleluja beleid van de regering.


  Maak melding

 3. In oude Europese steden zoals Rome zijn de wegen nog smaller. Mensen maken en veroorzaken verkeersongelukken omdat ze niet opletten en schijt hebben aan hun eigen veiligheid en dat van anderen.

  Al waren de wegen veel breder en waren er aparte (brom)fietspaden dan nog durf ik te wedden dat men zelfs harder en roekelozer gaat rijden.

  En velen weten gewoon niet te rijden. Starten en gas geven zegt geen moer, dat kan een 8 jarige al.


  Maak melding

 4. @HKFree….klopt. De wegen in europa in de binnenstad zijn overal smal en goed voorzien van wegmeubilair. Als het ware wordt je gedwongen rustig te rijden. Hier wordt je letterlijk gedwongen om te crossen in de slechte wegen. bijvoorbeeld oos-west verbinding heb je niet eens een middenlijn, voetpaden, slechte verlichting etc. Bij OW staan staan circa 5000 ambtenaren in loonlijst. Zeker driekwart doet niets. Gewoon deze gasten aan het werk zetten om de wegen te onderhouden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.