Verwijderde drempels Julianaweg in Moengo weer geplaatst

3
Verwijderde drempels Julianaweg in Moengo weer geplaatst

De drempels van de Julianaweg in Moengo die verwijderd waren in verband met de 44e Srefidensi defilé zijn weer geplaatst.

Het ministerie van Openbare Werken had de drempels verwijderd voor een vlot verloop van de Surinaamse parade. Daarbij werd toen aangegeven dat die na 25 november weer geplaats zouden worden.

Niet een ieder vond de handeling van het ministerie correct. Velen vonden dat de drempels niet verwijderd moesten worden en beschouwden het als een onnodige uitgave van de staat. Anderen vroegen zich af als de drempels weer daadwerkelijk geplaatst zouden worden.

De 44e Srefidensi-viering van Suriname werd vorig jaar voor het eerst gehouden te Moengo in het district Marowijne. Vanaf 2010 hanteert regering Bouterse een roulatiesysteem voor de centrale viering. Elk jaar komt een ander district aan de beurt. Welk district dit jaar aan de beurt is, is nog niet bekend gemaakt.

3 REACTIES

 1. Waarom wordt de leysweg niet geasfalteerd? Het Natin, Adek universiteit en meerdere scholen zijn daar. Ook het campus.
  De looppaden stoppen bij het Natin.
  De mall is om de hoek.
  Waarom niet goede looppaden door naar de mall. Zodat studenten te voet kunnen gaan naar de mall. Om te studeren of socialisen.

  Ook de van idsignsstraat is deplorabel.
  Ziet men dat niet?

  Waar is al het geld van de leningen naar toe?

  Waarom wordt er niet cijfermatig gewerkt?
  Geen onderbouwing meer van projecten en uitgaves?
  De parlementariers weten dat.

  Maar doen niks.

  Straks is er geen geld meer.
  Na 25 mei zijn alle boeven weg.

  En dan zit het land in de ellende

  Draai het wiel om.
  Hou van je land.
  Steel niet.


  Maak melding

 2. Ff een opfrisser….drempels verwijderd voor feest 25/11. Drempel terug gezet 5/2 (nadat geklaagd is). Conclusie inderdaad onnodige torenhoge kosten. Ik begin te vermoeden dat bij elke scheet onnodige kosten worden gemaakt. Hapje hier, hapje daar….het blijft maar zo onbelemmerd doorgaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.