maandag, februari 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfietser die aangereden werd door vrouw met vervallen rijbewijs overleden

Bromfietser die aangereden werd door vrouw met vervallen rijbewijs overleden

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 65-jarige bromfietser Nandkisoor Jiawan, die dinsdag 28 januari werd aangereden door een vrouw met een vervallen rijbewijs, is vandaag in het Mungra Medisch Centrum Nickerie (M.M.C) overleden. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De heer Nandkisoor werd op dinsdag 28 januari aangereden door de autobestuurster N.S. waarbij hij per ontboden ambulance werd afgevoerd naar het M.M.C, alwaar hij ter verpleging in de ziekeninrichting was opgenomen. Het slachtoffer had volgens de behandelende arts een schedelbasis- en een rib fractuur opgelopen.

De politie van het bureau Nickerie kreeg op dinsdag 28 januari de melding van een aanrijding met zwaar lichamelijke letsels. De aanrijding had plaats gevonden op de kruising van de Drs. Abel- en de Gouverneurstraat tussen een personenauto en een bromfiets.

De autobestuurster N.S. die als de veroorzaker is aangemerkt, werd op woensdag 29 januari voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Haar rijbewijs is sinds 14 augustus 2019 vervallen. Intussen is de veroorzaker in vrijheid gesteld meldt de politie.

Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

6 REACTIES
 1. Dader oppakken en opsluiten wegens doodslag met voorbedachte rade, en nooit meer achter de stuur kruipen !

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 2. Vandaag een botsing gehad waarbij de chauffeuse aan mij verklaarde, nadat ik foto’s van de schade en situatie had gemaakt, dat zij haar rijbewijs in Nickerie heeft achtergelaten.
  Ik voeg haar om te bellen naar familie en een foto per whattsapp te laten sturen.
  In Nickerie was ook de rijbewijs niet te vinden.
  De politie heeft procesverbaal opgemaakt en ik maakte hem erop attent dat de chauffeuse in kwestie geen rijbewijs kan tonen.
  De chauffeuse vroeg mij om het rijbewijs van de moeder te nemen als bewijs wat ik weigerde omdat niet de moeder de chauffeur is geweest.
  Later kreeg ik het procesverbaal onder ogen en wat schetste mijn verbazing dat er is aangegeven dat de moeder de chauffeuse is geweest.
  Ik bellen en de politie zei dat dit hun verklaring was


  Maak melding
 3. Deze vrouw zonder rijbewijs is vrij gelaten door de KPS?? Wat bezielt KPS???Deze vrouw heeft iemand aangereden met de dood tot gevolg is strafbaar. Het kan en mag niet zo zijn dat mensen dagelijks worden dood gereden als mieren en hierna vrij uit gaan als of er niets is gebeurd. Het is een misdrijf doodslag met voor bedachte rade. Zij hoort achter de tralies te zitten en de begrafeniskosten voor de familie te betalen en alle leed die dit met zich mee brengt. In wat voor een land wonen wij.? Is een mensen leven niets meer waard??? Schandelijk, belachelijk. Dus met andere woorden een ieder zonder of met een verlopen rijbewijs mag in de auto stappen en anderen dood rijden, zij gaan toch niet de bak in. Is dit nu een gedoogde wettelijke regel???????


  Maak melding
 4. @Bigi Sma. Opmerkelijk en frauduleus wat u overkwam. Ik was ook eens betrokken bij een aanrijding waarbij de veroorzaker wegreed en zich later aanmeldde. De agent die het proces-verbaal opmaakte had het voortdurend over het feit dat hij(de agent) een liefhebber van mooie horloges was. Ik deed alsof mijn neus bloedde en heb niet toegehapt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES