maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee mannen aangehouden in zaak van gedumpt lijk 16-jarige

Twee mannen aangehouden in zaak van gedumpt lijk 16-jarige

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft twee mannen aangehouden in de zaak van de vermoorde 16-jarige Dion Beeldstroo. Het gaat om twee mannen van respectievelijk 18 en 54 jaar oud, meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) vanmorgen.

Ook het vuurwapen dat bij het strafbaar feit werd gebruikt, een jachtgeweer, is aangetroffen en in beslag genomen schrijft de krant. Volgens dWT was een van de verdachten goed bevriend met het latere slachtoffer en hebben ze beiden toegegeven bij de moord betrokken te zijn.

Het lichaam van Dion Beeldstroo werd op 28 januari in verre staat van ontbinding aangetroffen aan de Zwampweg. Hij had een schotwond aan zijn wang, dat afkomstig bleek van een kogel uit het in beslag genomen jachtgeweer.

In eerste instantie was niet duidelijk van wie het aangetroffen stoffelijk overschot was. Maar doordat er lugubere foto’s van het lijk via Facebook verspreidt werden, kwam de familie erachter dat het om Dion ging.

De tiener werd eerder in verband gebracht met een poging tot roof op een ondernemer, die op de rovers zou hebben geschoten via zijn deur. Dit is echter niet het geval, blijkt uit onderzoek van de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Goed speurwerk van de Recherche: Nu is het aan de rechter om die Bongrobita’s tot 50 jaar celstraf te veroordelen.


  gemodereerd
 2. Gevoelloos, geen emotie, 18 en 54 jaar. Niet gedacht dat zijn moeder heel veelpijn en verdriet met zich mee zal dragen haar leven lang?? En ook nog een vriend hoe ……. heb geen woorden voor.
  Heeft de moeder beste vriend/moordenaar ook gevraagd als hij hem heeft gezien of gesproken? Slechte hart, in en in slecht.
  DEZE GASTEN GEWOON MET POLITIE BEGELEIDING NAAR ZIJN BESTE VRIEND BRENGEN OM AFSCHEID, EN OP DE DAG VAN BEGRAVEN TE NEMEN EN GEEF ZE OOK NOG SPREEKRECHT. VERPLICHT!!!!!!


  gemodereerd
 3. Goed bevriend met het latere slachtoffer…..mi no denkie, want anders vermoord je hem niet. Wat een nep vriend.

  Hang em high (doodstraf voor deze 2 misdadigers)


  gemodereerd
 4. Troost aan de nabestaanden. Op moord met voorbedachte rade moet so wieso de zwaarste straffen uitgedeeld worden. Vroeg of laat…Het recht zal altijd zegevieren.


  gemodereerd
 5. Ik vind het jammer dat Van den Bergh eigenaar ( doksen club, ) ze niet heeft neergeknald alle 5. Dan was er 5 klaplopers minder, aan zulke lieden heb je er niks aan.

  bun tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Wat doet een 16 jarige met een 18 jarige en een 54 jarige??
  Waarom is hij niet zn moedets boodschap gaan doen?? Was hij nog in leven.
  R.i.p.


  gemodereerd
 7. Lezen is moeilijk he voor sommige hierboven… deze mensen wanneer het lot jullie slaat lopen jullie te gillen en rollen naar vergeten zelf de woorden die jullie uitspreken .

  R.i.p d.beeldstroo only you and god know .en die duivels die je dit hebben aangedaan


  gemodereerd
 8. Ik snap er helemaal niks van. Op 3 feb. Worden twee mannen aangehouden terwijl de rover nog niet neergeknald is. De rover met de naam Beeldstroo wordt pas op 4 februari doodgeschoten ra ra ra hoe kunnen de twee mannen aangehouden worden voor iets dat nog niet plaats vond ?


  gemodereerd
 9. Triest voor nabestaanden, maar wereldwijd gezien in suriname een veilig land.

  In Azie, midden-Amerika en Afrika vallen er jaarlijks meer doden door geweld dan Suriname in een mijoen jaar.

  Mensen laat je niet bang maken !


  gemodereerd
 10. Brada als je wil roven , ga bij de Bank,daar ben je zeker dat yoo vin sai wani,Maar thuis bij iemand, A sma vertrouwlijk plek,waar je geest rust en woond, kom je met geweld jachtgeweer ,Wel er is geen BORDER jere,16 , 20 0f 54 ,no mercy jere,is jij of ik, Suriname is een Dorp, en geen Azie of Amerika
  Als ouders moetje jou kinderen leren foe no gO foe foeroe


  gemodereerd
 11. Beeldstro was niet vrij van zonden. Als hij het karweitje had geklaard, het doodschieten van die koeparie zijn vader, was hij de moordenaar. Hij heeft niet gedaan waarvoor hij daar was, dan eiste hij nog meer geld?? Dus zo is het geworden in deze wereld? Men houdt een jonge misdadiger de hand boven het hoofd, omdat hij nu koud is? Wat als hij die man toen gedood had dan? Waarom was Beeldstro zo koelbloedig om die opdracht aan te nemen tot moord? Dat is mislukt, maar dat van hem niet. Zestien en dan willen roven??? Stront moet hij in zijn kop hebben gehad. Die Beeldstro zou opgroeien tot een grote misdadiger aller tijden. Alleen het idee al om in opdracht te willen gaan vermoorden al. En nog wel voor 6000 SRD. Wat die Vidjai betreft, zijn eigen familie gaat schijt voor hem weghalen. Ondankbare, gierige beest van een bloedzuiger! Ik zeg niet hai kies eng mooi hoor, maar te joe go soekoe joe oh feni en dit geval a famiri e tjari!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES