Surinaamse stand-up comedian Pres Juriaantje getrouwd

6
Surinaamse stand-up comedian Pres Juriaantje getrouwd

De bekende Surinaamse stand-up comedian Pres Juriaantje, is afgelopen zaterdag in het huwelijk getreden. Cleon Juriaans, zoals hij in het echt heet, deelde maandag een foto van hem en zijn kersverse echtgenote Sefaina Forster op Facebook.

Cleon Juriaans begon in 2014 met zijn comedy carrière. Hij postte een video op Facebook en werd vanaf toen plotseling bekend in Suriname. De bijnaam Pres Juriaantje heeft hij al sinds zijn schooltijd.

Zijn inspiratie haalt hij uit de alledaagse dingen die hij meemaakt, en vertaald dit in de films op zijn eigen komische manier. De films leveren vele likes, reacties en verzoeken van mensen op.

De jonge Surinamer heeft al een aantal keer op de planken mogen staan met top comedians zoals Roué Verveer, Jörgen Raymann, Murth Mossel, Rayen Panday, Nabil Ayad en Clifton Braam.


6 REACTIES

  1. Het instituut van het huwelijk is bedoelt als zegen voor de betrokkenen en de gemeenschap, gefeliciteerd bruidspaar!
    gemodereerd

  2. Luciën 4 februari 2020 At 18:42
    Het instituut van het huwelijk is bedoelt als zegen voor de betrokkenen en de gemeenschap, gefeliciteerd bruidspaar!

    En bij Gods gratie op elk hoekje een bijvrouw want dat is ook zo gewoon binnen de creolen of durf jij het niet te zeggen. Wel dan zeg ik het dus hou je mond over het huwelijk als instituut als dat huwelijk geen moer voorstelt. Eehhhh toch wens ik hen alle goeds toe.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.