donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan beroofd nadat hij jongeman telefoon leende om te bellen

Man beroofd nadat hij jongeman telefoon leende om te bellen

-

Does Travel & Cadushi Tours

De man die vorige week donderdag gewond raakte bij een roofoverval in Suriname, werd door een jongeman benaderd met de vraag of hij even kon bellen met zijn telefoon. Het slachtoffer leende de telefoon aan de jongeman, die er vervolgens mee wegrende. Dat vertelde zijn moeder aan Waterkant.Net.

“Mijn zoon, 22 jaar oud en hard werkend, heeft hem toen achtervolgd. Hij heeft met die rover gevochten en flinke slagen moeten incasseren. Het gevolg was een steekverwonding in zijn rechter onderarm en kapverwonding rechts van zijn hoofd” aldus de moeder.

Na de daad koos de rover het hazenpad. Het slachtoffer dat behoorlijk bloedde, werd door een security guard van Newmond geholpen.

“Het gaat goed met hem. Hij kan nu niet werken vanwege de verwondingen maar ik dank onze Heiland en Schepper dat mijn zoon leeft. We danken Hem die het leven geeft en ons beschermd” zei de vrouw tegen Waterkant.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. Echt geluk heeft de jongen gehad dat hij nog leef. Roof, moord, kappartijen gebeuren overal. Maar het trieste is dat in 10 jaar tijd de roofovervallen in suriname met meer dan 100% is toegenomen. Letterlijk op je eigen erf wordt je doodgeroofd …he echt jammer. Behoorlijke opvoeding en faciliteiten van regeringszijde laat te veel wensen over. Het zijn meestal the dropouts die in de fout gaan. Een echte beleid van de regering is er niet, geld wordt anders besteed (njang patu). Nogmaals echt triest. Wordt steeds erger.


  Maak melding

 2. De tijd is nu rijp geworden dat velen zich moeten bewapenen uit eigen veiligheid. Van pistool tot slachtmes. De rover is een a- nationale dieven partij kloter. Na zijn daad krijste deze rover, mi volg baas, Meriba en Boefdraad, sa na a fout?


  Maak melding

 3. Vroeger was het dat de blaka mang de andere blaka mang niet beroofde.Nu is die onderscheid er niet meer.Heb je een zacht hart,ben je zo een slachtoffer van het gespuis.


  Maak melding

 4. Ja toch,
  Nooit zo op straat lopen met je mobiel. Loop desnoods met die ouwe gsm dan laat je zien kijk geen beltegoed. Die k@ulo abanies maken zelfs die jonge hardwerkende Surinamers het leven zuur. En dan zitten mensen in airco kamer en security 24/7 en 3 en 4 dubbel salaris, die hebben makkelijk praten. Die arme hardwerkende mensen betalen het gelach.


  Maak melding

 5. Triest voor nabestaanden, maar wereldwijd gezien in suriname een veilig land.

  In Azie, midden-Amerika en Afrika vallen er jaarlijks meer doden door geweld dan Suriname in een mijoen jaar.

  Mensen laat je niet bang maken !


  Maak melding

 6. @Frants…..goed om te horen dat suriname velig is, maar heb je een onderbouwing van je verhaal? Of zeg je zomaar iets. Waarom vergelijk je suriname met Afrika? Elke roofmoord is te veel, en dan nog stijgt het aantal jaarlijks. Zelf wordt je nu in je schuilkelder geroofd. En het wordt stééds erger.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES