dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie16-jarige doodgeschoten om chantage na samenzwering tot roof

16-jarige doodgeschoten om chantage na samenzwering tot roof

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft zojuist meer details vrijgegeven inzake de dood van de 16-jarige tiener Dion Beeldstro. Beeldstro zou doodgeschoten zijn door de 18-jarige Vidjai J. omdat Beeldstro hem chanteerde, na samenzwering tot beroving.

Volgens de politie moet Vidjai de 16-jarige Beeldstroo hebben aangezet om een roofoverval bij hem thuis te plegen met als hoofddoel dat de daders zijn vader zouden doodschieten. Vidjai J. had Beeldstroo voor SRD 6.000 ingehuurd om het karwei te klaren en zou hem zelfs een vuurwapen hebben gegeven.

De beroving mislukte omdat huisgenoten van Vidjai kans zagen uit de woning te rennen en hulp te roepen. Ofschoon de uitvoering van de opdracht was mislukt, eiste Beeldstroo toch betaling van het restantbedrag. Ook begon hij Vidjai daarna te chanteren en vroeg om zwijggeld. Vidjai betaalde hem een bedrag, maar Beeldstroo eiste meer geld van hem.

De 53-jarige Paino C. gaf Vidjai toen een jachtgeweer waarmee hij Beeldstroo moet hebben dood geschoten. Vervolgens dumpte hij diens lijk in de trens schrijft het Korps Politie Suriname. Paino is hangende het onderzoek ook in verzekering gesteld. Ene jongeman bekend als Chivos heeft Vidjai vermoedelijk geholpen om Beeldstroo van kant te maken.

Chivos en de kompaan van Beeldstroo zijn nog voortvluchtig. De recherche van Regio Midden is belast met het onderzoek in deze zaak.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

31 REACTIES
 1. Dus Vijay die Dion aanzet om Vijay’s eigen familie te beroven. Het loopt totaal uit de hand.


  gemodereerd
 2. Waar gaat het heen met vele jongeren die in deze huidige tijd opgroeien………! Ouders lijken de greep op de opvoeding van hun kinderen kwijt te raken. Dit lijkt een wereldwijd probleem te zijn. Het is in elk geval een zeer kwalijke zaak vooral als jongeren bij vrienden aandringen om de ouders te beroven.


  Maak melding
 3. Hij was dus toch een rover.
  En die Vidaj is een klootzak om zijn mensen te laten beroven.
  Zn mensen houden en trauma over en het kon mis zijn gegaan.
  Wat een wereld leven wij. Je eigen mensen laten beroven is toppunt van laagheid. Gelukkig is de zaak nu naar buiten gekomen en is er klaarheid voor zijn familie.
  Nu zien jullie waar tips vandaan komen


  gemodereerd
 4. Het licht aan de Regering in Suriname om werk gelegenheid te bevorderen .

  In 10 jaren zijn er 30000 studenten afgestudeerd maar honderd hebben werk gevonden .

  Uit de gestolen 100 miljoen USD kon men een hoop doen voor de jongeren en ouderen

  Laat Bouterse 1 voor 12 goed kijken en begrijpen .


  Maak melding
 5. Deze ” brave burger ” adviseert iedereen om een normaal leven te leiden en geen dubbele agenda op na te houden. Zoals je ziet, waar rook is, is er vuur. Roof moord en doodslag.


  gemodereerd
 6. Volgens de politie moet Vidjai de 16-jarige Beeldstroo hebben aangezet om bij hem thuis een beroving te plegen. Paars geestelijk en moreel verval ten top met een onberechte moordenaar als president dankzij zijn vervloekte ndp zombies.


  gemodereerd
 7. Wanneer ik praat over huizen bouwen met doelgroepen is geen 1 of 2 huizen maar 100 huizen in ander half jaar dat gebouwd zal worden zonder een kut lening van de Banken .


  gemodereerd
 8. Vreselijk waar het naartoe gaat met de jeugd. Die beroving was al erg genoeg. Moord daar zullen de daders hun leven lang achtervolging van ondervinden.

  No mek bigi ai teki yu. Als je iets wilt ga ervoor werken. Is natuurlijk moeilijk met de slechte voorbeelden die worden gegeven door publieke figuren en bekendheden.

  Uiteindelijk heb jij de daden gepleegd en ga jij ervoor boeten en niemand anders.


  Maak melding
 9. In de meeste gevallen schakel een Hindoestaan een blanke mang in om zijn eigen Familie te beroven.
  9 van de 10 gevallen

  Ik hoop dat dit voor pagina nieuws is morgen


  Maak melding
 10. RobG

  4 februari 2020 At 21:08

  Waar gaat het heen met vele jongeren die in deze huidige tijd opgroeien………! Ouders lijken de greep op de opvoeding van hun kinderen kwijt te raken. Dit lijkt een wereldwijd probleem te zijn. Het is in elk geval een zeer kwalijke zaak vooral als jongeren bij vrienden aandringen om de ouders te beroven.

  ==============================

  Het begon allemaal bij je President DDB. Voorbeeld doet volgen.

  Tijd voor een grote schoonmaak in Suriname. Sheriff staat klaar om het landsbestuur over te nemen. Tijd voor een echte President in Suriname. Eentje die wel verantwoording durft af te leggen en geen monologen houd.


  Maak melding
 11. @ Koos

  Met wie moet de sherrif dialogen gaan voeren ? Ze gaan hem niet begrijpen, daarvoor zijn de aanhangers van NDP veels te dom inclusief de ( lijders )

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 12. @ Blakaboy 4 februari 2020 At 21:40
  Rovers, rovers, rovers, alleen maar.

  En èèn UILSKUIKEN GENAAMD BLAKABOY,..BA KA !


  gemodereerd
 13. Triest voor nabestaanden, maar wereldwijd gezien in suriname een veilig land.

  In Azie, midden- Oosten, midden-Amerika en Afrika vallen er jaarlijks meer doden door geweld dan Suriname in een mijoen jaar.

  Mensen laat je niet bang maken !


  Maak melding
 14. Damsco wanneer kom je met een idee om een probleem in Suriname op te lossen .

  Noem een probleem en geeft aan hoe je dat kan oplossen .

  Is niet veel gevraag

  Zo niet ga mantelzorg doen in jou wijk of buurt vraag de wijk Agent of DC er is genoeg te doen .


  Maak melding
 15. Beste mensen,
  eens las ik uit het boek van Codjo,Mentor & Present, het volgde Surinaamse gezegde;” Pre pre ai khier stong dofi”.
  Suriname kreunt & zucht omdat de zogenaamde grote zonen van het land met hun duistere daden het land hebben vervloekt. Check de feiten maar: welke overheids instantie werkt goed, hmmmmm … eigenlijk no wang. Ie naf de wang loeku mang of dominee fu si ai tori.
  Maar wi tang hori, Gado de wi fesi wang!!! Opo kondre mang opo !!! SONRISE


  Maak melding
 16. Meer meervoudige moorden in Nederland: zes incidenten leveren vijftien doden op
  In Nederland vielen 2019 114 doden door geweld. Dat is een lichte stijging ten opzichte van vorig jaar, toen er 107 doden vielen. Opvallend is dat er in 2019 meer meervoudige moorden werden gepleegd. Tijdens zes incidenten kwamen maar liefst vijftien mensen om. Het aantal liquidaties daalde. Tav De Volkskrant.


  gemodereerd
 17. Roven, moorden, verkrachtingen zijn geen nieuwe uitvindingen, maar in de laatste 10 jaren verdriedubbeld. Mensen durven niet meer alleen te lopen op straat. Letterlijk…je bent niet meer veilig in je eigen huis. Harde aanpak van deze criminaliteit is zeer welkom. Chan had het al bewezen.


  Maak melding
 18. @IVAN

  Vidjai wilde zelfs zijn eigen vader laten vermoorden staat vermeld in DWT… Wie zou de schuld krijgen???


  gemodereerd
 19. Er klopt iets niet. Waarom zou je een beroving laten plaatsvinden met zoveel mensen in huis?
  Wilde hij zijn vader dood, dan had hij op een beter moment kunnen wachten, nl wanneer hij en zijn vader alleen thuis waren.
  Bovendien blijkt nu dat hij zelf het klusje had kunnen klaren (genoeg guts) ipv een ander in te huren.
  De inhaligheid van de huurmoordenaar is hem fataal geworden.
  Het lijkt er eerder op dat het plan van begin aan was de huurmoordenaar op te ruimen.


  gemodereerd
 20. Aj boi.
  Vidjai wil zijn vader laten beroven en vermoorden. Maar paars/NDP krijgt de schuld en Robbie neemt Vidjai in bescherming en komt met een verklaring die alleen het slachtoffer als schuldige aanwijst. Aj Baja. Devil, let op wat je zegt, want jij of iemand die je dierbaar is kan de volgende zijn. En daar hoeft een ander daar niet schuldig aan te zijn, want God bepaalt wanneer het jouw tijd is. Maar zoveel onmenselijkheid en domheid onder Surinamers is te triest voor woorden. We weten nog niet wat het verhaal precies is, dus niet oordelen, maar het proces afwachten. In ieder geval wens ik de nabestaanden veel sterkte toe en als achteraf blijkt dat het verhaal klopt, wens ik Vidjai ook veel sterkte toe in de gevangenis en als zijn straf erop zit, hoop ik dat zijn vader vergevensgezind is.


  Maak melding
 21. Kijk hem nou staan

  DE O.G. Wat een zakkenwasser en maar flink doen, roven ,Stelen , Rippen

  Opgeruimd staat netjes

  Ik zeg Zand Er Over


  gemodereerd
 22. 6000 SRD
  Is fucking € 178,50
  Dat snapt toch geen hond dat je daar iemand voor beroofd en vermoord


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES