Bromfietser zwaargewond na aanrijding door automobiliste met vervallen rijbewijs

2
Ongeluk met bromfiets in Suriname
Archieffoto: niet van het ongeluk genoemd in dit artikel.

De Surinaamse politie heeft een vrouwelijke automobilist aangehouden die met een vervallen rijbewijs reed en vorige week een bromfietser heeft aangereden op de kruising van de drs. Abel- en de Gouverneurstraat in Nickerie. Deze bromfietser raakte daarbij zwaargewond.

De politie van het bureau Nickerie kreeg op dinsdag 28 januari de melding van een aanrijding met zwaar lichamelijke letsels. Bij aankomst op de locatie werden beide partijen op de plek aangetroffen.

De 65-jarige bromfietser N.J. werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum Nickerie (M.M.C), alwaar hij ter verpleging in de ziekeninrichting is opgenomen. Het slachtoffer heeft volgens de behandelende arts een schedelbasis- en een ribfractuur opgelopen.

De autobestuurster N.S. die als de veroorzaakster is aangemerkt, werd op woensdag 29 januari voorgeleid en is na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Haar rijbewijs is sinds 14 augustus 2019 vervallen aldus het Korps Politie Suriname vandaag.

2 REACTIES

  1. Met een verlopen rijbewijs rijden dat is pas een domme actie, de rechter moet haar dan ook een fikse straf geven.Wat mij betreft mag ze voor alle medische kosten opdraaien, en een aantal jaren brommen in de bajes, dom mens.

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.