Stroompaal EBS beschadigd na verkeersongeval Lalla Rookhweg

11
Stroompaal EBS beschadigd na aanrijding Lalla Rookhweg

Er gaat bijna geen dag voorbij in Suriname of er raakt weer een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) beschadigd door het verkeer. Ook afgelopen weekend was het raak bij een verkeersongeval aan de Lalla Rookhweg.

Op de kruising met de Cocobiacoweg zouden een personenwagen en een vrachtwagen tegen elkaar zijn gereden. Daarbij moet een van de voertuigen ook een stroompaal hebben geraakt. Die schoot los maar bleef hangen aan de kabels, zoals op onderstaande foto te zien is.

Er vielen geen gewonden maar de materiële schade was groot. Technici van het Surinaamse energiebedrijf hadden de handen vol om de situatie te normaliseren.

De stroompaal in kwestie:

11 REACTIES

 1. Het is nu tijd dat de elektriciteitsvoorziening ondergronds wordt geplaatst. Het is beter voor de veiligheid voor zowel mens en dier. En niet te vergeten alle overlast die dit veroorzaakt.
  gemodereerd

 2. Ik snap het niet hoe iemand zoiets voor elkaar krijgt op een weg waar je maximaal 50 km/h mag rijden. Doordat zijn gevaarte zwaar beschadigd en onbruikbaar is geworden blijft hij hopelijk een tijdje weg. Stel dat die paal een vrouw was die op dat moment met haar kinderen liep!?? Ai boi….mensen , automobilisten denken niet na!
  gemodereerd

 3. Gezien de schade, is er met een behoorlijke snelheid gereden en ik begrijpt de EBS ook niet dat ze ( onzichtbare masten) gebruiken ! De meeste automobilisten zijn blind en hebben vaak ook haast, sommigen rijden onder invloed en hebben ook geen rijbewijs op zak. Vorig jaar schreef iemand dat het mofo jari was, ( december ) vandaar al die ongelukken. Afkodré, din mang no sabi rij wagi, dat na heri problema sang é pasa na Sranang.

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 4. Ondergrondse leidingen zou de oplossing kunnen zijn.
  helaas verdampt er bij de EBS teveel om dat ooit te kunnen realiseren
  gemodereerd

 5. Spijsolie hadden ze in paniek over het wegdek gestrooid om het te verdoezelen door miscommunicatie is de vrachtwagen met uien en aardappelen de verkeerde straat ingereden met gevolg deze glijpartij en aanrijding


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.