Politie houdt carwash beheerder met hasj aan

10
Politie Suriname

De Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname heeft afgelopen week een 41-jarige man, die hasj in zijn bezit had, aangehouden. Volgens de Surinaamse politie gaat het om de beheerder van een carwash.

De aangehouden man, Desiré F., werd op dinsdag 28 januari tijdens een inval van de politie aan de Hogestraat in de kraag gevat. Desiré die beheerder is van de carwash aldaar, had verschillende blokken hasj in zijn bezit en een groot som geld.

De drugs en het geld, dat vermoedelijk de opbrengst is van de drugsverkoop, is in beslag genomen. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politie.

10 REACTIES

 1. Goed werk. Deze drugscriminelen zijn bewust bezig de zwakkeren in onze samenleving te vermoorden met hun drugs rommel. 30 jaar opsluiten.


  Maak melding

 2. Alweer de kleine man is weer de LUL, de grote DRUGS EN COCA exporteurs worden beschermt.
  Natuurlijk is het niet goed wat deze beheerder deed, het begint in het klein en later wordt het groter en groter, bikassi money no tingie !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Legalize it.Het heeft geen zin deze mensen van hun vrijheid te beroven terwijl de gevangenissen overvol zijn.Daarnaast zijn anderen het land aan het leegroven.Die gasten moet opsluiten en niet die proberen te overleven.Hij heeft niemand pijn gedaan laat de man gaan zodat hij zijn gezin kan onderhouden.


  Maak melding

 4. Is een incident.
  Zand erover.
  100 plus miljoen jatten en het toegeven en vrij blijven mag ongestraft.
  Hebben de agenten selectieve ogen en oren?
  Leven ze niet in Su?
  Waarom houden ze v Trigt en de minister niet aan?
  Maar de hasj man wel.
  Aplaus


  Maak melding

 5. Coke is vele malen schadelijker dan hasj en wie loopt hier rond met een veroordeling op z’n naam wegens de smokkel van honderden kilo’s coke. Juist ja, drugsbaas bouta. Maar zoals gewoonlijk in dit land wordt de kleine burger wel aangepakt als hij de fout ingaat terwijl de grote politieke boys buiten schot blijven. Klassejustitie.


  Maak melding

 6. Jay en niemand pleegt aanhoudingen 250+ miljoen USD en we houden een man aan met een beetje hasj grote letters in de krant wel alle hasje verkopers opgepast want die gasten moeten hun vuile was bedekken gaan ze hun security op jullie afsturen zodat er ander nieuws verschijnt een soort doolhof creeren dus opgepast… Hebben jullie niet gemerkt 250 miljoen weg plots gaat de politie verscherpte verkeersacties houden is alleen om ander nieuws te laten verschijnen in de kranten die torie van 250 miljoen moet snel naar de doofpot dus laten we heisa maken over die carwash man en zijn hasj… zo niet nieuw maar we moeten die gasten toch staande ovatie geven want het lukt ze aardig om een ezel als BMW voor ons te verkopen.. Jammer dat in ons land we hele hoe moet ik het zeggen laat me het zo doen jammer dat ons land geen onderzoeksjournalisten heeft als je het mij vraagt helpt de journaliestiek het volk verdraaien stellen jullie scherpere en krietischere vragen dan… we willen die aanbestedingen zien waarom word dat niet transparant gemaakt de vp zegt ze henben uien en aardappelen gekocht geef aan waar,wanneer, hoeveel heb je bijv 1 container gekocht, hoeveel containers? Bij wie heb je het gekocht enz waar zijn die journalisten??!!! Iemand moet de vragen stellen, niemand stelt de vraag als bij de voortgeleiding van deze carwash mannetje we ook massaal de straat opgaan, want ik snap niet waarom de politie en zeg maar het gehele rechterlijke macht niet gewoon thuisblijft want als het recht selectief toegepast wordt waarom moet die zeg maar carwash man meegenomen worden in hechtenis geplaats worden terwijl mensen die gevonnist zijn voor moord vrij uit lopen echt een bacovenwinkel ik heb helemaal geen respect meer voor de rechtelijke macht pfffffft zijn jullie er alleen om kansarmen te sactioneren??? Belachlijk waarom wordt die rover vervolgd en achter slot en grendel geplaats terwijl ze nooit de kans gehad hebben om 250 miljoen USD te stelen en deze gasten worden niet vervolgd ze krijgen eervol ontslag…
  Geld het recht alleen voor de kansarmen??? Die massa die op straat achter die gasten aanlopen wakker worden het recht telt alleen voor ons…
  Of zijn we gewoon dom en zwak???


  Maak melding

 7. @Hoe recht is recht: Jammer ik begrijp je maar een onderzoeksjournalist wordt in Suriname met zijn maten en hun advocaten wreed vermoord en de hoofdverdachte wordt president en miljonair
  Zijn het niet ingezetenen, dan wordt hun de toegang tot Su ontzegd. Moeilijk hoor!
  Maar blijf hoop hebben in China hebben ze in 10 dagen een heel ziekenhuiscomplex uit de grond gestampt. Genoeg hardwerkende Chinezen in Su. Laat ze alvast met spoed beginnen om een nieuwe zwaarbeveiligde gevangenis te bouwen. Er is nu al een cellentekort dus moeten we geduld hebben.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.